ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Royal White Skincare

Real Expert White Cream

Mewangi

Royal Expert

Mamadil


Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080



JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 17 January 2017

KARYSMA GREEN COFFEE

  
HARGA : RM 37.50
POSLAJU RM 8 SM / RM 11SS

Nak turunkan berat secara semula jadi


APA ITU GREEN COFFEE / KOPI HIJAU :-
Kopi hijau adalah kopi yang diolah tanpa disangai. Diekstrak dengan teknologi moden. Kopi hijau mempunyai kadar kefien lebih rendah, tinggi antioksidan, asid chlorogenik. Asid chlorogenik jauh lebgih tinggi dari kopi yang disangi berfungsi untuk mengurangi penyerapan gulapada saluran pencernaan serta meningkatkan sensitif tubuh terhadap insulin.
 
Kebanyakan yang tak boleh minum Nescafe disebabkan oleh sakit kepala akibat kandungan kafein yang tinggi pada nescafe kini menjadi peminum setia kepada kopi hijau sebab rasa selesa dan tak pening kepala. Tambahan pula tak berangin perut. Ianya juga sesuai kepada yang mengalami migrain.

Semua Orang boleh minum terutamanya yang ada 
KENCING MANIS,DARAH TINGGI,GASTRIK DAN MIGRAIN.
Berat badan pun blh turun 😎😎😎
 


KEBAIKAN KOPI HIJAU (KARYSMA GREEN COFFEE) :-
 Menyingkirkan lemak berlebihan dalam badan
 Memberi rasa kenyang selama 6 ke 8 jam
 Menyingkirkan toksin berlebihan dalam badan
 Meningkatkan tenaga dan stamina
 Menghilangkan lenguh-lenguh badan
 Menghilangkan rasa mengantuk
 Melawaskan sistem pencernaan
 Membantu memelihara kesihatan sendi terutama di lutut
 Melembapkan dan menyerikan kulit wajah 


APA BEZA KOPI HIJAU DENGAN PRODUK LAIN?
(√) Mengandungi 100 % khasiat semulajadi biji kopi 
(√) Gabungan ramuan terhebat –Ekstrak Kopi Hijau+ Marin Kolagen+Susu Kambing & Goji 
(√) Berfungsi untuk 3 dalam 1- Kesihatan, Kecantikan dan Tenaga 
(√) Rasa yang Sedaap ( Kurang Manis dan Creamy) 
(√ ) Harga mampu milik dan sangat-sangat berbaloi ( Walaupun mengandungi bahan ramuan yang high quality seperti Kolagen Marin , Ekstrak Kopi Hijau dan Susu Kambing) 
(√ )Dijamin selamat dan tiada bahan kimia 
(√) Disahkan Halal dan berdaftar dengan KKM
(√) Mendapat banyak response positif
(√ ) Boleh diminum sejuk atau panas


KKM KARYSMA GREEN COFFEE

KANDUNGAN / BAHAN-BAHAN KOPI HIJAU KARYSMA  :-
Susu Kambing, Marine Collagen, Goji Extract, Arabic Coffee



CARA PENGAMBILAN KOPI HIJAU KARYSMA :-
Seeloknya minum kopi ini 2 kali sehari sebagai minuman Sarapan dan minuman Petang.
  • Kopi Hijau KARYSMA ini minuman kesihatan dan BUKAN UBAT. Jadi TIADA aturan atau pantang yang perlu diikuti .
  • Pengambilan adalah bebas dari segi Kekerapan dan Waktu minum.
  • Boleh diminum lelaki atau perempuan, pelbagai Peringkat Umur

Soalan-soalan Lazim @Frequently Asked Questions (FAQ)

1.Apakah Green Coffee @ Kopi Hijau?
Green Coffee atau Kopi Hijau adalah merupakan biji kopi mentah yang tidak dipanggang yang telah terbukti secara saintifik sebagai bahan semulajadi yang dapat bertindak secara efektif untuk menurunkan berat badan secara sihat dan selamat tanpa sebarang kesan sampingan. Malah biji kopi yang tidak dipanggang ini juga mengandungi kadar keantioksidaan yang tinggi yang baik dalam menyingkirkan radikal bebas dalam badan.

2.Bagaimana biji Kopi Hijau @Green Coffee Bean bertindak?
Biji Kopi Hijau( kopi yang tidak dipanggang) mengandungi bahan aktif semulajadi yang dikenali sebagai 'chlorogenic acid ' yang berperanan aktif dalam melambatkan proses penyerapan gula dalam sistem pencernaan serta mengurangkan kadar penyerapan lemak secara berlebihan ke dalam tubuh.Selain itu, biji kopi hijau juga mampu mengurang selera makan. Ketiga-tiga mekanisma ini telah terbukti secara saintifik dapat membantu kepada penurunan berat badan dengan berkesan.

3. Apakah gred Kopi Hijau @Green Coffee yang digunakan di dalam Karysma Green Coffee?
Ramuan Kopi Hijau @ Green Coffee dalam produk ini adalah daripada gred yang berkualiti tinggi yang mengandungi 50% Asid chlorogenic yang mana telah digunakan dalam kajian klinikal yang diterbitkan dalam Diabetes, Sindrom Metabolik dan Obesiti jurnal.

4.Berapa cepatkah kesan tindak balas Karysma Green Coffee dalam menurunkan berat badan?
Tindak balasnya adalah secara semulajadi bergantung kepada tahap metabolisma individu masing-masing. Kopi ini juga tidak mengandungi sebarang bahan kimia pelangsingan yang berbahaya yang boleh memudaratkan kesihatan. Sebenarnya proses pelangsingan secara singkat atau lebih tepat secara ‘paksa’ ini sebenarnya adalah tidak baik untuk kesihatan. Cuba anda bayangkan jika sesuatu produk mampu menurunkan berat badan secara singkat sebenarnya ia memaksa organ hati kita untuk memproses kadar lemak lebih daripada kadar kebiasaannya diibaratkan seperti enjin kereta, jika kita hendak menjaga enjin kereta supaya elok dan tahan lama, kita akan memanaskan enjin kereta terlebih dahulu sebelum terus memandu. Jika hari-hari kita terus memandu tanpa memanaskan enjin kereta terlebih dahulu maka enjin itu akan cepat rosak apatah lagi jika enjin itu adalah organ hati kita.

5.Apakah ramuan dan khasiat yang terkandung di dalam Karysma Green Coffee?
Selain daripada elemen utama iaitu Ekstrak Kopi Hijau @ Green Coffee Extract yang berfungsi sebagai agen pembakaran lemak secara semulajadi, Karysma Green Coffee juga mengandungi Kolagen Marin (Ikan) yang ternyata berkesan dalam melambatkan proses penuaan kulit serta Ekstrak Goji atau ‘Superfruit’ yang tinggi kandungan antioksida dan baik untuk kesihatan secara menyeluruh. Bukan itu saja, kopi kesihatan ini jaga mengandungi Susu Kambing yang bersifat alkali serta bagus untuk meningkatkan tahap kesihatan tulang dan imunisasi dan juga Ekstrak Kopi Arabika yang dapat meningkat tenaga harian dan ketahanan mental serta mengurangkan kelesuan.Kesemua bahan aktif yang terpilih ini dapat memberikan sinergi serta khasiat yang terbaik untuk membantu melengkapkan nutrisi kecantikan dan kesihatan harian anda.

6. Bilakah masa yang sesuai untuk mengambil Karysma Green Coffee?
Anda boleh mengambil produk Karysma Green Coffee ini ketika sarapan atau minum petang. Daripada testimoni pengguna, ramai yang menyatakan kopi ini mampu memberikan rasa kenyang dalam tempoh yang lama. Malah ada juga yang mengambil kopi ini di dalam menu ketika bersahur dan kurang berasa lapar ketika berpuasa.

7. Bolehkah wanita hamil atau yang menyusukan anak mengambil produk Karysma Green Coffee?
Boleh tetapi adalah disarankan untuk mendapatkan nasihat doktor dahulu sebelum mencuba produk ini.

8. Siapakah yang sesuai untuk mengambil produk Karysma Green Coffee ini?
Karysma Green Coffee ini adalah sesuai untuk semua lapisan termasuk mereka yang berumur 60 tahun ke atas samada lelaki atau wanita. Namun inidividu yang berhadapan dengan penyakit kronik hendaklah mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu sebelum mengambil produk ini.


ALANA KOPI HIJAU




ALANA KOPI HIJAU
15 sachet per box
HARGA : RM 49.00


CARA MINUM
Minum pagi 1 sachet time breakfast

Fungsi Susu kambing dalam COFFEE ALANA ni dapat membekalkan tenaga yang cukup tau, mengenyangkan dan yang paling best sbb tinggi dengan vitamin dan mineral berbanding susu lembu..

ada chia seed juga utk turun kan berat badan.

Kopi hijau adalah kopi sebelum dipanggang
Aroma yg sangat enakk!

"TAK SANGKA MINUM ALANA KOPI HIJAU BOLEH JADI SELIM"

`Baru minum 1 kotak kopi hijau ALANA tetiba jer dh turun berkilo2, aik apehal plak boleh turun banyak ni!!hahaha.. happy sebenarnya~... Ok nak order lagi. Sbb sodap weyh!!’

Nak tau x apa kebaikkan yg boleh uols rasa kalau amalkan kopi hijau ALANA setiap hari?? Tapi dengan syarat kene konsisten tau! Dengan pengambilan secara konsisten, inilah hasil yg bakal uols dapat sebab kopi hijau ALANA ni bermutu tinggi okey
👍🏻 Mengenyangkan
👍🏻 Membantu menahan selera makan
👍🏻 Membakar lemak dengan cepat
👍🏻 Menurunkan Berat Badan
👍🏻 Awet Muda
👍🏻 Meningkatkan metabolisma tubuh badan
👍🏻 Membantu mengurangkan kolestrol
👍🏻 Tinggi antioksida


EGG WHITE MASKER


HARGA : RM 15.00

Tak payah nak susah susahkan pecah telur putih.. picit dan sapu saje
juga tak berbau hanyir..wangi je

CARA PEMAKAIAN EGG MASK :

1. Cuci/basuh muka dengan sabun/cleanser sedia ada dan keringkan

2. Sapu mask pada seluruh muka kecuali bibir & mata secukupnya

3. Tunggu 15-20 minit sehingga ia benar2 kering (mengadap kipas angin disarankan)
4. Tarik mask perlahan2 dari bawah ke atas
5. Rasai wajah yang lembut, halus dan lebih bersih!
6. Guna 2-3 kali seminggu untuk hasil optimum
** Tips: Simpan mask dalam peti sejuk beberapa minit sebelum guna buat pemakaian anda terasa lebih cool dan segar!

KANDUNGAN EGG MASK :
** Albumen (putih telur), Hydrolyzed Elastin, Collagen
berminat.. pm.. harga mampu milik..

MYHOME LAB Shampoo Santan




HomeMade Shampoo Santan
1 botol 250ml
HARGA : RM 29.00

whatsapp : 012 3184080
RAFICA RESOURCES
9-1 jalan dataran suria 15/7
Bdr puncak alam
selangor

Masalah RAMBUT GUGUR SELESAI...
================================

Syampu santan ni 100% homemade ..ada 4 bahan utama dalam syampu ni..
1- Coconut Milk (Santan Kelapa)
2- Coconut Oil (Minyak Kelapa)
3- Sweet Orange Essential Oil
4- Rosemary Essential Oil

Rambut gugur?
Kulit kepala gatal dan berkelemumur?
Jom cuba syampu santan ni.
Homemade dan natural.
Tanpa bahan kimia.
Ramai dah cuba & berjaya selesaikan masalah kulit kepala dan rambut mereka.

Ada masalah rambut?
Kelemumur dah macam salji?? Rambut gugur macam leukemia?? Gatal merenyam asyik duk tergaru2 dah mcm 🐒?? Rambut nipis sampai dah nak botak??
Jom cuba produk baru #ShampooSantan ni! Santan? Yela SANTAN kan bagus untuk rambut. Petua org dulu2 kan. Yg penting bebas SLS & PARABEN. 100% HOMEMADE & ORGANIK.
Mana lagi nak dapat Shampoo macam ni kan! Produk RARE ni!
 

Syampu santan ni baby seawal usia 6 bulan dah boleh guna..tanpa bahan kimia..selamat untuk si mnja kita....
belanja gambar adik-adik yang dah guna syampu santan ni..nampak tak rambut pun dah lebat kan sebab khasiat santan & mnyak rosemary menyubur & meransang pertumbuhan rambut

Jangan biarkan masalah keguguran rambut menghantui anda..Rawat sebelum terlambat!
Shampoo komersil biasa mana ada guna santan. Shampoo santan guna santan asli. Kalo nak banding trylah guna santan setiap 2 hari sekali. Mau tak rabak duit. Santan je dah berapa. Tak kan setiap kali guna nak kena beli santan kan.

Pakai shampoo ni macam shampoo biasa cuma kena bilas bersih2 tau. Sebab kalau tak tertinggal kat rambut nanti jadi keras sikit. Bilas shampoo bersih2 ya dear.
Bila bersih rambut lembut je dah kering. Tak perlu conditioner dah. Lembut tapi bukan 'licin' tau. Sebab tak guna silikon macam shampoo komersil biasa.

F.A.Q (Frequently Asked Question)
1. Berapa ml shampoo?
=250ml sebotol

2. Boleh tahan berapa lama?
=2 bulan pemakaian dua hari sekali.

3. Ada expired tak?
=Mestilah ada, expired shampoo biasanya 4 bulan dari tempoh beli. Shampoo dibuat freshly setiap minggu. Dan di botol shampoo ada expired date.

4. Untuk apa shampoo tu sis?
=untuk mengurangkan keguguran, kelemumur & merawat gatal2 kulit kepala

5. Diperbuat dari apa?
=Bahan utama ialah santan asli, minyak kelapa, minyak pati oren & rosemary

6. Bau santan ke?
= Tak sis, bau oren segar dari minyak pati oren

7. Tak perlu pakai conditioner ke?
=Tak perlu yunk, sebab shampoo santan adalah bebas SLS. SLS nilah dalam komersil shampoo, buat rambut kering. Shampoo Santan melembapkan rambut, tak perlu conditioner.

8. Untuk kanak2 boleh?
= Sesuai untuk kanak2 & bayi 6 bulan ke atas.

9. Lelaki?
= Lelaki & perempuan semua boleh pakai

10. Kulit sensitif boleh pakai?
= Untuk kulit sensitif elakkan shampoo yang guna SLS. So, ye kulit sensitif boleh pakai shampoo santan. Ada feedback positif dari customer pesakit eczema.


Friday, 9 December 2016

MEWANGI PUTIH GEBU CANTIK MENAWAN


MEWANGI PRODUK
Mewangi krim - rm49
Mewangi peeling scrub - rm49
Mewangi chewing gum soap - rm49
Mewangi penaik seri - rm69
Mewangi Trial - rm 59

COD : RAFICA RESOURCES
PUNCAK ALAM 
012-318 4080


scrub mewangi ni best sangat boleh digunakan di area payudara puting dan pelipat bawah dada dan bibir ===

Boleh scrub digosok kan area dada puting. biar pink gitu. kalo gosok kat bibir..bibir jadi pink tau..hilang kesan lebam2 dan hitam.sesiapa yg nak bibir pink..rajin2 k gosok dgn scrub mewangi.

Mewangi Chewing Gum Soap
Walaupun namanya soap tapi sebenarnya ini produk pencuci muka. Chewing Gum Soap ni dihasilkan daripada madu dan kulit kayu manis. Tekstur dia likat dan bau pun lebih kurang macam bubble gum.

Mewangi Cream
Mewangi Cream ni pulak adalah krim untuk kegunaan muka dan badan yang dihasilkan daripada 7 pati bunga dan serbuk mutiara. Tekstur dia lebih lembut dan ringan. Bau dia wangi.
Rangkaian Produk Kecantikan Mewangi

Mewangi ni adalah salah satu jenama untuk produk kecantikan wajah dan kulit badan yang 100% berkualiti tinggi, selamat dan suci. Kesemua produk rangkaian Mewangi ni dibuat menggunakan bahan-bahan semula jadi macam garam bukit, lilin lebah, pati bunga-bungaan dan herba tempatan.
Kesemua produk mewangi ni dah dapat kelulusan dan berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia. Korang tak payah risau sebab produk-produk Mewangi ni tak ada bahan-bahan kimia bahaya.

mewangi ni sesuai dipakai untuk semua bahagian. boleh pakai dekat muka dan badan sekaligus. Lebih jimat kan?

Antara banyak-banyak produk under Mewangi ni paling excited nak pakai Chewing Gum Soap tu sebab bau dia betul-betul macam bau chewing gum. Sedap sangat bau.

Akan ada 3 produk baru lain yang akan dikeluarkan under jenama Mewangi ni iaitu Gincu Bibir Mewangi 
 
(Pink Ayu, Pink Mawar, Merah Pinang dan Natural gloss)
Bedak Alas Mewangi 
Minyak Wangi Mewangi


Kulit yang cantik pasti menjadi dambaan saya..saya pasti anda pun begitu kan.
Namun ia bukanlah satu tugas yg mudah utk menjaga kulit sebaiknya..perlukan penjagaan..rajin itu penting.

saya mempunyai masalah jeragat yg agak tebal di bahagian pipi..sehinggalah saya cuba mewangi...
apa yg penting semasa kita guna produk..kita mesti yakin...dan akhirnya perubahan yg menakjubkan berlaku..saya tak perlu lagi mekap tebal utk tutup jeragat..saya bebas keluar tanpa memakai mekap

Trylah mewangi...scrub mewangi sgt membantu utk puan dptkan kulit idaman.penaik seri krim malam....terbaik utk kekalkan kelembapan kulit bila bangun pagi....
Alhamdullilah.. biar saya bantu puan ..jom whatsapp terus..jgn biarkan masalah kulit membelenggu hidup anda....
whatsapp 012-318 4080

#mewangi
#mewangicod
#mewangihq
#mewangiputihgebucantikmenawan
#mewangipuncakalam
#lofattah
#sayajualonline
#iluvmewangi

MAXXSLIM PIL KURUS BERKESAN

HARGA ASAL RM 130.00
HARGA : RM 80.00
POSLAJU RM 7.30 SM / RM 11 SS

Ibu Menyusu Makan Maxxslim..
Tidak Ganggu Penyusuan..
Hilang 3KG !!
Best nyaaaaaaaaaa...

MaxXSlim
🔼Formula herba semulajadi yang berkualiti tinggi dan selamat.

Kebaikan MaxXSlim:
✔ Menurunkan berat badan dalam masa 7 Hari.
✔ Mengawal selera makan.
✔ Anda akan rasa cepat kenyang.
✔ Lawas Pembuangan Najis.
✔ Perut Anda Hanya Menerima Makanan Yang Diperlukan sahaja.
✔ Anda tidak akan berasa Lapar Sepanjang Masa.
✔ Lemak degil di bahagian perut, peha , lengan , Pinggul anda akan disingkirkan dari badan.

✔MaxXSlim Formula Pertama
Pil Kapsul Kurus paling Pantas Membakar Lemak ! Perut! Peha! Lengan! Pinggul!

PERUT KEMPIS!!
TURUN BERAT 5KG!!
YANG PENTING MINUM AIR KOSONG!!
wahh syokk pengguna ketara perut Kempus..
.
PROMOSI TERMURAH!!!
.
Lebih penjimatan dgn 60 biji setiap botol.
.
Jangan lepaskan peluang dgn harga promosi TERMURAH ini 😍😍😍!!!
Jom dapatkan sekarang ~
.
😍😍😍😍😍😍😍😍
.
KELEBIHAN :-
*MENGURUSKAN BADAN

*MENINGKATKN KADAR METABOLISMA

*MEMBAKAR KALORI BERLEBIHAN

*MELAWASKAN SERTA MELANCARKAN PEMBUANGAN ANGIN

*BERTINDAK MENGAWAL SELERA MAKAN

*MEMBUANG LEMAK DLM USUS

*MENGHALANG PEMBENTUKAN LEMAK

*MENGHALANG BADAN MENERIMA LEBIHAN LEMAK & KARBOHIDRAT

*MEMBANTU SISTEM PENCERNAAN & BERFUNGSI DENGAN BAIK.

*MENGATASI MASALAH SEMBELIT

*TIDAK MENGAKIBATKAN KESAN SAMPINGAN SEPERTI :-
MUAL
PENING
CIRIT BIRIT
LOYA
MASUK ANGIN
JANTUNG BERDEBAR
GANGGUAN TIDUR
SUKAR TIDUR MALAM
LESU
ALAHAN
(SEKIRANYA DIAMBIL MENGIKUT ATURAN)

KANDUNGAN
✔EXTRACT GREEN APPLE
✔EXTRACT LEMON
✔EXTRACT GINGER
✔EXTRACT GARCINIA CAMBOGIA

QUEEN OF MUTIARA (QM)


QUEEN OF MUTIARA (QM)
1 BOTOL 10 BIJI
HARGA : RM 55.00

100% serbuk mutiara jepun
Vitamin C
Satu biji sehari sebelum makan.
Kemudian biarkan selama 10 minit untuk penghadaman kapsul.
Dan akhir sekali dah boleh makan untuk sarapan atau makan malam.

*Untuk mendapatkan kesan yang lebih cepat:
Buka kapsul tu,kemudian masuk serbuk mutiara ke dlm segelas air berisi 250 ml
Shake/kacau....baru minum ....sama jugak sebelum makan...biar dalam 
masa 10 minit baru teruskan untuk makan.
Jangan lupa minum air masak banyak banyak tau.



QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA
Siapa kata lelaki tak boleh nak putih??lelaki tak boleh amal kapsul pemutih
wajah??Anda salah!!Lelaki dan wanita dua-dua boleh putih!!Tiada yg mustahil.
Jom kenalkan dengan satu produk terlaris yang memang terbukti
keberkesanannya!!!.

QM Queen Of Mutiara ialah sejenis kapsul yang dirumus khas dalam membantu tuan/puan cantik luaran dan dalaman juga kesihatan.Kesan untuk luaran dan dalaman dengan pantas seawal 7 hari!!!!!.QM Queen Of Mutiara yang berasal dari Japan dan di kilangkan di Malaysia.Bahan kandungan QM Queen Of Mutiara 100% mutiara asli tanpa campuran!!.Produk ni sesuai untuk lelaki
dan wanita.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT

QM KAPSUL QUEEN OF MUTIARA
Membantu mengatur semula metabolisme dalam badan.
Membantu menanggalkan kesan bintik/tompok gelap/pigmentasi
akibat usia tua pada kulit.
Membantu melembap,menghalus,mengecilkan pori juga
menegangkan kulit.
Membantu menenangkan hati.
Membantu mencegah penuaan kulit.
Membantu membersih,mencerah & menaikkan seri kulit.
Membantu mengurangkan demam.
Membantu memudakan kulit wajah,atasi jerawat & jeragat.
Membantu menyahtoksikkan sistem badan.
Membantu menyingkirkan haba berlebihan daripada badan.
Membantu merawat sakit kerongkong.
Membantu mengurangkan kegelisahan.
Membantu menenangkan minda.
Membantu meringankan tekanan.
Memberi tenaga/merangsang Qi badan.
Sesuai untuk lelaki dan wanita.



QUEEN MATTE FOUNDATION 
HARGA RM 39.90

Best bila pakai Majraha Silky foundation ni...kulit lembut & ringan gileerrr 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs