ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148

PROMOSI 2016


★ DERMAX 360 SUPERSKIN RM 105
★ CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS (350 ml) RM75 RM60
★ JUWITA DIVINE RM49 RM40
★ PEWIIT SOAP RM45 RM34
★ EPHYRA PREMIUM ( 30 SACHET) RM180 RM150

POSLAJU PERCUMA UTK SEMENANJUNG


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

ORDER FORM SUBMISSION

Nama:
Alamat :
Tel No :
Email Address :
Nama Produk & Kuantiti :
Bayaran Ke Akaun: Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This online form was provided by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 14 July 2016

KRIM WAK UBAN




Krim Wak Uban
ada 2 size 50gm & 100 gm
HARGA JUAL : RM 80.00 - 50 gm
HARGA JUAL :RM 120.00 - 100 gm
FREE POSTAGE


SELAMAT TINGGAL RAMBUT BER.U.BAN"
Nak kami bantu selesaikan masalah rambut anda?
Saya mencari anda yg ada masalah berikut:-
Rambut beruban?
Rambut gugur?
Gatal kulit kepala?

Jom atasi UBAN !! BARU LAA NAMPAK AWET MUDAAA !!
“DULU RAMBUT PENUH DGN UBAN.. SEKARANG UBAN DAH HILANG”
.
Rambut anda penuh dengan uban? Segan sebab nampak TU4? Stress sebab uban makin lama dibiar, makin TUMBUH BANYAK? Nak kami bantu selesaikan masalah uban anda?

KRIM WAK UBAN
=============
.
() Berfungsi m3raw4t hingga ke akar rambut
.
() Mengawal dan mencegah pertumbuhan uban
.
() Menghaluskan & melembutkan struktur rambut
.
() M3raw4t masalah kegatalan kulit kepala & kelemumur
.
() Merangsangkan pertumbuhan rambut
.
() Uban akan beransur kurang & hilang secara perlahan selepas 3 minggu penggunaan
.
() Tidak berminyak & melekit
.
() M3raw4t dgn lembut & berkesan tanpa kesan sampingan
CARA PENGGUNAAN
===============
.
Ambil sedikit KRIM WAK U.BAN dengan menggunakan hujung jari. Sapukan pada kulit kepala dan rambut sehingga rata.
👴🏻"RAMBUT YG BYK PUTIHHH... SKRG DAH KEMBALI HITAMMM"👴🏻
.
“Terima kasih krim wak u.ban.. rambut saya dah kembali hitam… stress juga sebab umur baru 27 tahun rambut dah beru.ban.. rase segan bila kena tegur dgn kwn2.. skrg sy dah tak risau lg.."
-Afiq
.
“Saya dah guna.. memang berkesan.. dah mcm2 produk sy cube.. krim wak u.ban jugakk terbaikk.. bau dia wangi saya suke.. terima kasih krim wak u.ban”
-Nordin
.
“Bos, krim wak u.ban betul2 menjadi ! saya sapu krim ni kat kepala nenekk sy yg hampir semua beru.ban… 4 hari je dah nampak perubahan.. rambut yg baru tumbuh pun jadi hitam.. stok ade lg tak? Raya dah tak lama lagi.. takut putus stok pula”
-Nizam

FLUSHY PANTIES INTIMATE PERFUME

 
HARGA : RM 45 SM /RM 50 SS
FREE POSTAGE

 - Anda wanita yang sudah berkahwin?
- Hubungan intim kian hambar tidak seperti dulu?
- Suami kurang beri perhatian atau diri sendiri hilang keghairahan?
- Jom tawan kembali kebahagiaan rumahtangga anda dengan Flushy Panties!
- Pastinya suami memuji dan mahukan lebih lagi!
- Setiap malam pastinya yang terindah buat anda sebagai isteri!!

KEGUNAAN & KEBAIKAN FLUSHY PANTIES :

- Krim yang bertindak sebagai pewangi miss-V tanpa perlu dibilas
- Menggunakan bahan terbaik dan organik yang bebas kesan sampingan
- Haruman segar merangsang keghairahan pasangan anda!
- Wangian bertahan hingga 24 jam!
- Menghapuskan bau kurang menyenangkan
- Merawat masalah keputihan dan kegatalan miss-V
- Antibakteria, mencegah pertumbuhan / pembiakan kuman juga kulat
- Mengetat, menganjal dan menggebukan miss-V persis dara semula
- Mencerahkan bibir miss-V agar kekal pinkish dan sexy
- Juga membantu menambahkan pelincir bagi isteri yang 'dingin'

BAHAN KANDUNGAN FLUSHY PANTIES :
- Manjakani, Serapat, Pati Bunga Orkid, Multivitamin, Pelembap

CARA GUNA FLUSHY PANTIES :
- Calitkan krim dan sapu pada keseluruhan bibir miss-V
Keharuman dan kesegaran yg sangat ketara harumnya.

Wangi.ketat.anjal.gebu.cerah.montok.

BERAT KANDUNGAN : 15 GM
 Kandungan :-
*Manjakani
*Serapat
*Pati bunga orkid
*Multivitamin
*Pelembap

Semua bahan berasaskan bahan semulajadi yang selamat dan lembut pada kulit Miss V anda..


 


Wednesday, 13 July 2016

GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA



GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA DHERBS
HARGA : RM 16.00

Gel Mandian Aura 7 Bunga ialah losyen yang membantu menyempurnakan hidup anda. Gel Mandian Aura 7 Bunga menghimpunkan 7 jenis bunga-bungaan

seperti orkid, bunga raya, bunga matahari, kenanga, melati, lavender dan bunga mawar yang bukan sahaja mampu memelihara kehalusan dan keremajaan kulit,


malah mampu membangkitkan aura positif di dalam diri anda serta memberikan keharuman dan kesegaran yang berpanjangan buat tubuh badan anda.


Gel Mandian Aura 7 Bunga ini mengandungi Aloe Vera yang berupaya menggalakkan penghasilan kolagen dlm tisu kulit bg meningkatkan keanjalannya, menyingkirkan sel-sel kulit mati serta mengekalkan kelembapan kulit di samping

kandungan minyak kelapa yang membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat jangkitan kuman mahupun kerosakan akibat sinaran UV, minyak kelapa tinggi kandungan minyak tepu, protein serta vitamin E yang bertindak

memelihara kelembapan dan kehalusan kulit secara mendalam.
Tunggu apa lagi ..Jom dapatkan segera losyen keluaran terbaru ni.Pastikan anda pengguna pertama yang merasmikan penggunaan losyen

Gel Mandian Aura 7 Bunga NI!!.

FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA


Membantu menyihat dan menyegarkan tubuh anda.
Memelihara kehalusan dan kelembapan kulit.
Mengekalkan keanjalan dan keremajaan kulit anda.
Menyingkirkan kesan kotoran dan sel kulit mati.
Mengurangkan kesan parut, jeragat, jerawat, bintik-bintik hitam
Membantu mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus.
Mengatasi masalah pigmentasi dan tona kulit yang tidak sekata.
Mengecilkan liang pori.
Membantu meredakan masalah radang.
Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV.
Membantu meredakan tekanan.
Mengharumkan tubuh badan anda sepanjang hari.
Membangkitkan aura positif dan keyakinan di dalam diri anda.

KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA

Aloe Vera.
Minyak Kelapa.
Daun Pudina.
Bunga Matahari.
Bunga Raya.
Mawar.
Melati (Jasmine).
Orkid.
Lavender.
Kenanga.

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA


Buihkan sedikit Gel Mandian Aura 7 Bunga pada tapak tangan.
Sapu dan gosokkan pada seluruh tubuh badan.
Bilas sehingga bersih.

TIPS KESIHATAN KULIT
Mengekalkan kadar hidrasi dalam badan.
Pengambilan nutrisi yang seimbang,sihat.
Melindunngi kulit daripada sinaran matahari.
Hindari makanan bergula.
Hindari rokok.
Mengawal tekanan.
Ambil berat tentang penjagaan kulit.
Perlukan rehat yang secukupnya.
Banyakkan minum air putih.
Lakukan perawatan kulit secara rutin.

KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA dijamin HALAL dan disahkan KKM!.
PANTANG LARANG PENGGUNAAN
GEL MANDIAN AURA 7 BUNGA


Untuk hasil yang baik minum air kosong sekurang-kurangnya
2liter setiap hari.
Tidur awal,rehat dengan secukupnya.
Amalkan gaya hidup sihat.
Kurangkan makanan tidak berkhasiat.
Lemak tinggi.
Berminyak.
Minuman bergas.
Minuman keras.

SlimmeWhite untuk kuruskan badan dan cerahkan kulit


HARGA PASARAN
RM 130.00 SM/RM 140.00 SS
HARGA KAMI!!

RM 120.00 SM/RM 132.00 SS (1 BOTOL/250 ML)
RM 200.00 SM/RM 225.00 SS
(2 BOTOL)
RM 290.00 SM/RM 320.00 SS
(3 BOTOL)

FREE POSTAGE

CARA PENGAMBILAN SLIMMEWHITE™
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Minum 5 ml sebelum sarapan dan sebelum makan malam
✔ Ulang setiap hari
✔ Sebotol 250 ml untuk sebulan penggunaan
✔ Anda akan dapat rasai perbezaan seawal 3 hari


Harini I nak share pasal satu product yang bakal meletop dipasaran. Sesuai untuk lelaki dan perempuan. Kurus dan putih dalam masa yang sama. Sapa cakap lelaki tak payah putih? Lelaki pon nak putih jugak especially yang kerja site and masuk ladang. Kan? Paling senang nak consume and sesuai untuk orang pemalas tapi masih nak kurus dan putih. Sebab apa I cakap macam ni? Sebab product ni tak payah nak bancuh, so takde alasan malas nak shake shake ke apa. Direct consume je. Lepas tu product ni menyekat selera makan. Sesuai la untuk yang malas nak exercise. 

Kajian mendapati bahawa nak kurus ni ialah 70% makan, 30% bersenam. Actually kalau bersenam lebih bagus and lagi cepat kurus tapi dah kata kalau malas, tak boleh nak buat apa la. Tapi korang jangan risau sebab JUS SW SLIMMEWHITE boleh membantu ada. Jom baca apa kelebihan product ni. 

Anda risau tengok muka sendiri yang kusam dan gelap?? 
Lagi takut tengok badan yang mengembang?? 
Mahu kurus & putih sepantas 30 hari?? 
SLIMMEWHITE™ pertama di Asia, formula istimewa untuk setiap wanita dan lelaki untuk kurus dan mencerahkan kulit dengan hanya 2 sudu setiap hari!!
Rasai perbezaan seawal 3 hari!!
 FENOMENA KURUS PUTIH PANTAS DGN SLIMMEWHITE!!

APA ITU SLIMMEWHITE™?

✔ Produk istimewa untuk membantu anda dapatkan kulit yang cerah berseri dan badan yang kurus ideal 
✔ Dirumus khas daripada 9 jenis herba + ejen pemutih dan tumbuhan berkesan untuk menurunkan berat dan mencerahkan kulit seawal 3 hari 
✔ Dihasilkan dalam bentuk jus dan mudah diminum di mana sahaja tanpa perlu bancuh 
✔ Sangat selamat di gunakan dan standard penyulingan yang diluluskan oleh KKM (NO. RUJ KKM : 210915/08/304)

APA KEUNIKAN SLIMMEWHITE™?
✔ Merupakan satu-satunya produk yang menggabungkan teknologi formula untuk putih dan kurus dalam masa yang sama di Asia
✔ Sesuai untuk semua peringkat. Anggap sahaja macam minuman biasa. Bukan ubat. Rasanya sangat sedap
✔ Sangat mudah digunakan. Minum sahaja tanpa perlu bancuhan. Bawa sahaja ke mana-mana
✔ Juga sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ Lagi UNIK, tiada kesan untuk kembali gemuk selepas berhenti dari mengambil SLIMMEWHITE™
✔ Dapat mengelakkan dan membantu mencegah penyakit berbahaya
 

SW Slimmewhite Dual Effect. KURUS + PUTIH
Sesuai untuk Lelaki dan Wanita

(✔)PERTAMA DI ASIA. Gabungan Garcinia Cambogia dan Gluthatione. Satu-satunya jus yang boleh beri kesan 2 dalam 1 iaitu utk kurus dan putih.
(✔)100% HERBA. Tiada bahan terlarang di dalam jus sw slimmewhite. so anda tak perlu risau sebab takda kesan sampingan. 
(✔)PRODUK MUSLIM. Dikilangkan dari kilang bertaraf GMP dan Muslim. So anda tak perlu risau sebab produk dijamin bersih dan halal.
(✔)JUS THORBAEK DAN BERKESAN. Bakar lemak sampai 6x, detox 4x, halang karbo dan gula berlebihan, kurangkan selera makan. Anda boleh rasakan kesan seawal hari ke-3.
(✔)BAIK UNTUK KESIHATAN. Melancarkan peredaran darah, tingkatkan metabolisma badan, tambah tenaga tambahan. Anda akan sentiasa dalam keadaan bertenaga dan sihat.
(✔)MUDAH MINUM TAK PERLU BANCUH. Mudah sangat sebab minum terus dari botol tanpa perlu bancuh dengan Cup sukatan yang disediakan. Anda tak perlu la bawa shaker ke sudu ke lagi 
lepas ni.

(✔)SENANG DIBAWA. Botol yang elegen yang mudah dibawa kemana-mana. Mudah la nak travel ke mana-mana tanpa perlu risau produk tertinggal. sebab anda boleh bawa kemana saja.

(✔)KKM APPROVED. No ruj KKM 210915/08/304. Dah tak perlu risau tenang kkm.

(✔)HARGA MURAH. Antara jus pembakar lemak dan putihkan kulit termurah dipasaran. Anda tak perlu membazir dah pasni sebab tak perlu beli produk-produk berasingan. sebab Jus SW ni 2 
dalam 1.

(✔)UNTUK LELAKI DAN PEREMPUAN. Sangat sesuai untuk lelaki dan perempuan. So husband and wife boleh la minum untuk kurus dan putih sesame..!
 
KELEBIHAN DAN KEUNIKAN SLIMMEWHITE™
✔ Sesuai untuk lelaki dan perempuan
✔ 6 kali membakar lemak, membuang toksin dan racun di dalam badan
✔ 4 kali detox
✔ Berkesan untuk menyekat gula dan karbohidrat
✔ Mengawal nafsu makan, sentiasa kenyang dan bertenaga
✔ Memutihkan dan melembapkan kulit
✔ Merawat kulit dari jerawat, parut, kedutan dan luka
✔ Meningkatkan imunisasi badan
✔ Melancarkan peredaran darah
✔ Tak perlu diet ketat
✔ Tak perlu bersenam
 Tiada cirit birit, sembelit atau kesan yang tidak menyenangkan
✔ Fokus pada tempat-tempat lemak senang berkumpul terutama sekali perut, lengan, pinggul dan bawah dagu
✔ Tak perlu bancuh, hanya minum begitu sahaja dan rasa yg sangat sedap
✔ Disamping itu, SLIMMEWHITE™ dapat mengelakkan & membantu mencegah penyakit berbahaya seperti jantung, asma/pernafasan, kanser payudara/prostat, parkinson, saraf/gaot, masalah keputihan, ekzema, masalah cacing, buasir, diabetis, darah tinggi, tulang/osteoporosis, kidney stone, batuk, strok & kerosakan gigi
✔ Tiada kesan kembali gemuk selepas stop SLIMMEWHITE™
 
SLIMMEWHITE™ TIDAK SESUAI BAGI GOLONGAN
* Wanita mengandung, berpantang dan menyusukan anak
* Berumur kurang dari 18tahun dan melebihi 65 tahun
* Pesakit jantung dan diabetes 
* Gastrik teruk 
* Migrain 
 

 
 
10 BAHAN UTAMA DALAM SLIMMEWHITE™

GARCINIA CAMBOGIA
✔ Herba terbaik menghalang lemak

GYMNEMA SYLVESTRE
✔ Menahan rasa lapar dengan konsisten

FLAXSEED
✔ Pembakar lemak & Menyihatkan kulit dan rambut

WHITE KIDNEY BEAN
✔ Kaya dengan fiber dan memberi tenaga

STEVIA
✔ Kawal diabetes dan pemanis semulajadi yang tidak mengandungi kalori

GREEN TEA
✔ Meningkatkan proses pembakaran lemak

GUARANA
✔ Membantu mengurangkan berat badan

ALOE VERA
✔ Mencerah dan merawat masalah kulit

GINGKO BILOBA
✔ Bertindak sebagai antioksidan

GLUTATHIONE
✔ Agen pemutih kulit

Habbasauda Listra Nuderm - PELUANG HAMIL CERAH


Sebotol : RM46 (SEM) ; RM49 (SS)

4 Bottle : RM165 (SEM) ; RM170 (SS)
FREE POS LAJU

HABBATUSSAUDA LISTRA NUDERM : ATASI MASALAH KESUBURAN & MASALAH SUAMI ISTERI !




Habbasauda Listra Nuderm - PELUANG HAMIL CERAH..
Anda mengalami masalah Kesuburan? 
Sukar Hamil?
Ingin hamil tapi Masih Belum Berhasil ?
Malah anda dah try maca-macam cara & ikhtiar namun masih gagal ??
KEISTIMEWAAN KHUSUS BUAT WANITA :
  • Menstabilkan hormon dan melambatkan menopouse
  • Mengubati fibroid, cyst serta masalah kesuburan
  • Merawat kanser Rahim dan payudara
  • Mengatasi masalah keputihan, kegatalan dan haid tidak teratur
  • Mengatasi sengggugut
  • Mengurangkan loya atau morning sickness ibu hamil
  • Menguatkan rahim
  • Menyihat dan meningkatkan sistem imun bayi dalam kandungan
  • Menambahkan susu bagi ibu yang menyusui bayi

KEISTIMEWAAN LISTRA NUDERM UNTUK KESIHATAN : 
  • Amalan berterusan mampu menyembuhkan penyakit kronik / kanser
  • Melancarkan peredaran darah dan membersihkan darah
  • Menjadikan badan terasa ringan, sihat dan bertenaga
  • Mengurangkan kolesterol, tekanan darah tinggi juga gout
  • Merawat batu karang, selsema, batuk dan asma
  • Mengurangkan risiko penyakit jantung dan diabetes
  • Menghilangkan bau badan dan mulut
  • Mengatasi sembelit dan migrain juga resdung
  • Meningkatkan kualiti tidur
  • Menguatkan sendi / tulang / otot
  • Mendapatkan berat badan ideal
  • Menyembuhkan jerawat / luka
  • Menjadikan kulit lebih bersih dan berseri
  • Melambatkan proses penuaan
ANAK / CAHAYAMATA / ZURIAT merupakan kurniaan dari Allah SWT yang amat di nantikan bagi pasangan yang sudah berkahwin. Ia adalah sebagai teman dan penyeri rumah tangga. Ia juga adalah penyambung kepada keturunan kita.
TETAPI malang skali ramai di kalangan kita yang masih belum mendapat zuriat kerana masalah kesuburan seperti :
Lelaki :
-Kurang sperma
-Badan letih/Stress
-Tiada sperma
-Sperma cepat mati
-Lemah tenaga batin
-Mati pucuk
Wanita :
 -Haid yang tidak teratur
-Masalah cyst,fabriod,pcos
-Telur yang tidak matang
-Hilang keinginan untuk bersama suami/dingin
-Badan letih/stress
JOM KITA CUBA NI PRODUK HEBAT NI PULAK!!!!
-Khasiat & Kebaikan Habbasauda Listra Nuderm :
-Melambatkan tanda-tanda penuaan(garis-garis halus)
-Melancarkan peredaran darah dan membersihkan darah dari kotoran
-Melancarkan pembuangan air kecil dn besar(toksin)
-Mengubati kencing manis & gout
-Menyembuhkan jerawat dan jeragat
-Menambahkan tenaga dan kesuburan
-Merawat resdung dan alergi
-Berfungsi sebagai penyembuh/pain killer
-Menyembuhkan kanser(telah terbukti)
Amalan berterusan boleh menjadi penawar bagi penyakit kronik.
Insya Allah semua nya bersertakan usaha, doa dan Izin dari NYA.
"Sesungguhnya di dalam Habbasauda terdapat penyembuh bagi segala penyakit, kecuali kematian " (Al Bukhari & Muslim)


"Anak adalah rezeki dari Allah..Sekuat mana kita berusaha, jika belum ditakdirkan memiliki rezeki tersebut..Maka bersabarlah.."
Tersentuh hati aku..Aku redha dengan kententuan Tuhan yang maha Esa..
KHASIAT LISTRA NUDEM BUAT PREGNANT LADY & DALAM PANTANG : 
  • Badan merasa lebih bertenaga
  • Mengurangkan kesan alahan/ pembawakan
  • Menghilangkan rasa loya/ mual
  • Menghilangkan rasa pening kepala
  • Susu badan akan menjadi banyak dan pekat
  • Akan memudahkan waktu bersalin
  • Menyembuhkan luka selepas bersalin dengan cepat
  • Mengurangkan stress
  • Mengelakan dari meroyan
  • Memberi khasiat kepada bayi
  • Mengurangkan rasa-rasa loya di awal kehamilan
  • Menjadikan badan lebih sihat dan bertenaga
  • Menguatkan imun bayi
  •  
CARA PENGAMBILAN DISARANKAN :
1. IKHTIAR KESUBURAN / MENDAPAT ZURIAT
  • Bulan Pertama : 3 biji pagi dan 3 biji malam
  • Bulan seterusnya : 2 biji pagi dan 2 biji malam

2. SEMASA HAMIL

  • 1 biji pagi dan 1 biji malam

3. SEMASA PANTANG

  • 1 biji pagi

4. UNTUK KESIHATAN / KECERGASAN / PENYEMBUHAN
  • Usia 7-40 tahun : 1 biji pagi dan 1 biji malam
  • Usia 40 ke atas : 2 biji pagi dan 2 biji malam
  • Untuk rawatan penyakit : 2-3 biji pagi dan 2-3 biji malam







As-Syirah JAMU HERBA Tradisional

= Harga asal RM70 ==

kini promosi hanya RM50 sem RM60  ss
FREE POSTAGE


mementingkan kesihatan dalaman wanita!!!
Nak tak BREAST UP??
MISS V ketat bak anak dara??
Punggung MONTOK??
berat badan TURUN??
mesti nak kan....
Nak tak selesai masalah KEPUTIHAN...??
Selesai masalah SENGGUGUT...??
Selesai masalah period Tak Teratur??
GATAL-GATAL pada miss v...??
Disamping menyuburkan sperma...
Paling best sehari amal da dpt rse kesan pd tubuh..badan rase ringan je...habis keje rumah nk buat..wow..Nak tak??
Produk 100% selamat tanpa kesan sampingan & disahkan selamat oleh KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA...


JAMU AS-SYIRAH ADALAH 💯%
HERBA TRADISIONAL TURUN TEMURUN..DISYORKAN
UNTUK
👇👇👇
Merawat keputihan
Menyempitkan rahim dan mengetatkan otot dalaman faraj
Mengawal Lendir dan Lelehan faraj
Mengecutkan Tisu-Tisu
Mencegah bau yang tidak diingini
Mencegah Barah Payudara Dan Rahim
Menambat hati husband di ranjang
Menghilangkan gatal-gatal di faraj
Melancarkan peredaran haid
Menegangkan bibir faraj
Mengurangkan sengugut
Menambahkan tenaga batin
Payudara kembali tegang
Mengeluarkan angin dalam badan
Melancarkan peredaran darah
Untuk Kesuburan Wanita



As Syirah mampu menaikkan apa yang jatuh dan merapatkan apa yang l0nggar.
As Syirah juga dapat memberi tenaga pada wanita yang cepat letih kerana kerja-kerja seharian.
As Syirah sangat membantu Kalau haid kita tak betul atau sakit masa sengugut.

KEBAIKAN JAMU..😍😍

"DI INDONESIA, pengambilan jamu dalam kalangan masyarakat diamalkan sejak kecil sehingga mereka meningkat dewasa.Lebih mengujakan bukan wanita yang bersalin sahaja makan jamu,malah bayi turut diberikan jamu yang dihasilkan bersesuaian dengan keadaan mereka.Biasanya jamu bayi bukan untuk dimakan tetapi lebih kepada disapu pada tubuh badan dan muka.
"Namun situasi ini sukar dilihat di negara kita.Rata-rata golongan wanita hanya sibuk mengambil dan mencari jamu ketika dalam proses berpantang bersalin

"Sebaik saja selesai tempoh berpantang, pengambilan jamu sudah tidak dipedulikan lagi. Ini kerana segelintir wanita berpendapat badan mereka sudah cukup kuat dan bertenaga semula,ujar pelatih kecantikan sariayu MARTHA TILAAR..

SENAMAN,gaya hidup sihat dan pemakanan seimbang antara rahsia mengekalkan kesihatan yang baik
Bercerita lanjut mengenai situasi itu,vie menjelaskan jamu kurang popular di Malaysia kerana sebahagian masyarakat mengambil sikap sambil lewa soal kesihatan dalaman badan.Sedangkan rejim penjagaan dan kecantikan tubuh badan tertumpu pada senaman dan diet seimbang bagi memiliki bentuk badan yang ideal.

MANJAKANI, BUAH AJAIB UNTUK LUARAN & DALAMAN WANITA
Sejak berzaman lagi, MANJAKANI sudah terkenal dan sinonim dengan keupayaannya merawat 1001 masalah yang dihadapi wanita.
MANJAKANI yang juga dikenal dengan nama pohon Oak yang banyak tumbuh di Indonesia. Salah satu manfaat dari buah MANJAKANI yang sudah sejak lama dikenali iaitu untuk kesihatan organ kewanitaan. Buah MANJAKANI biasanya digunakan untuk mengatasi keputihan maupun untuk menjadikan organ kewanitaan lebih elastis.
Seperti yang dikutip dari Wikipedia, manfaat buah MANJAKANI untuk organ wanita ini karena buah MANJAKANI banyak mengandungi tannin, asid tanik, antioksidan, vitamin (terutama vitamin A dan C), kalsium, besi, serat, protein dan karbohidrat.
Antara Kebaikan & Khasiat Buah Manjakani
• Membantu merawat keputihan kerana kandungan estrigent dalam buah manjakani membantu menyingkirkan bakteria dan fungus yang boleh menyebabkan bau yang kurang menyenangkan
• Tannins di dalam buah Manjakani pula dapat membantu menegangkan oto-otot faraj
• Membantu mengurangkan lebihan mukus dan lelehan di vagina
• Membantu menstabilkan hormon dan melancarkan peredaran darah
• Pencegahan Diabetes - Gallic Acid dapat membantu mencegah diabetes dan asma
• Pencegahan dari kanser serviks dan payudara
• Membantu memberi tenaga
• Awet Muda - Anti Oksidan yang terdapat dalam buah manjakani dapat membantu melambatkan proses penuaan
• Mencantikkan kulit
• Membantu mencegah jerawat
• Membantu menjaga kesihatan mata - Memperbaiki tahap penglihatan
• Kalsium yang terdapat dalam manjakani juga membantu menguatkan gigi dan tulang
• Memelihara kebersihan mulut
• Sangat Mujarab untuk merawat luka dalaman dan luaran.
" Produk Manjakani Yang Disarankan "

** AS-SYIRAH JAMU HERBA KAMPUNG **
☞ Kombinasi Dari Βаhаn-Bahan Yang Terbaik Seperti :-
- Μаnјаkаnі
- Ѕеrараt
- Μаѕсоtеk
- Κасір Fаtіmаh
- Ρuеrаrіа Μіrіfіса

ЈΑΝGΑΝ RΙЅΑU ЈΑΜU ΝΙΕ ΑDΑ ΚΕLULUЅΑΝ DΑRΙ ΒΡFΚ / ΚΚΜ
ΝΟ. ΚΚΜ : ΜΑL 10100188 Τ

SOALAN LAZIM JAMU KAMPUNG ASYIRAH


1.)Berapa  Harga JAMU kampung ASYIRAH?


= Harga asal RM70 semenanjung  RM80 sabah/sarawak==>
(HARGA SIAP POS LAJU)= kini promosi hanya RM50 sem RM60  ss ==> (HARGA SIAP POS LAJU)



2.)Berapa Biji sebotol/cara makan?


= Sebotol ada 30 biji = Dewasa Cara makan 1 biji PAGI lepas sarapan.


3)Apakah ada kesan sampingan.?


= jamu ni tanpa kesan sampingan malah membantu merawat penyakit lain.


4)Makan jamu ni kena berpantangkah.?


= Tak perlu berpantang,


5) Kalau belum berkhawin boleh makan ke ?


=  JAMU ni sesuai pada semua lapisan REMAJA/ANAK DARA /DAH BERKAHWIN MAHUPUN DAH MONOPOS.


6) Kalau pregnant boleh ke ambil jamu ni?


=Pregnant tak di benarkan sama sekali.


7)Kalau menyusu or breastfeeding  boleh ke makan JAMU ni?


=  Menyusu dan berpantang boleh mengambil jamu ni tiada masalah.


8)Kalau waktu period boleh ke ambil?


= time period pun boleh mengamalkan jamu ni



9) Jamu nie kena makan berterusan ke?


= Kami sarankan cik kena amalkan jamu nie utk proses pemulihan, sebab kita biasanya selalu mengambil pemakanan yang tidak sihat or menjejas kesihatan,jadi dengan mengamalkan jamu nie ia dapat mengelak dari segala penyakit


10) Berapa hari boleh nampak perubahan ?


= Dalam 7 hari cik akan rasa perubahan nya , tetapi cik kena teruskan makan utk proses merawat




11) Apakah isi kandungan yang di gunakan dalam jamu ni?


= Bahan utama kami gunakan ===>
==>Manjakani
==>Serapat
==>Mascotek
==>Kacip Fatimah
==>Pueraria Mirifica



JANGAN RISAU JAMU KAMPUNG NIE ADA KELULUSAN DARI BPFK OR KKM


NO KKM ==> MAL 10100188 T
Jangan tunggu lagi hidup anda pasti akan berubah




Friday, 17 June 2016

FIRMAX-3 Firming & Lifting cream



FIRMAX-3
HARGA : RM150


KRIM PENEGANG YANG BERKESAN SERTA MERTA
FIRMAX-3 sebagai penstabil hormon yang sempurna. Krim firmax-3 ialah formulasi sempurna dan diakui sebagai pemulih hormon semulajadi yang terbaik.

BINTANG BARU DUNIA KECANTIKAN DAN BIO-PERUBATAN yang lebih efektif dan berkesan.
Kandungan istimewanya diketahui mengimbangi pengeluaran hormon secukupnya untuk kesihatan dan kehidupan yang sempurna. juga sebagai pencegah phytohormone, mengimbangi metabolism, antioksida dan merehatkan otot.

Cara penggunaan krim FIRMAX-3

CARA PENGGUNAAN YANG BETUL KRIM FIRMAX-3
*PAGI - sebelum mandi
*MALAM - sebelum tidur
Gunakan sekurang-kurangnya 2 kali sehari...

- Sapu dengan urutan lembut pada leher, bawah lengan (ke atas), payudara (atas),belakang pinggang, pergelangan tangan (ke atas), abdomen (lawan arah jam), belakang peha (ke atas).

**TIDAK digalakkan untuk penggunaan bagi IBU MENGANDUNG trimester KETIGA
dan ibu yang MENYUSUKAN bayi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs