ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja) atau email ke dropshiprafica@gmail.com

Untuk urusan order call / Whatsapp Puan Yanni 012-318 4080

PROMOSI SEP 2015

★ SUSU RIQZI RM 74
★ BEAUTY SARA SET B RM 160
★ MAMADIL SLIM LOVE RM 160
WOMEN LOVE RM 135
★ DERMAX 360 SUPERSKIN RM 105
★ CALIPH SUNNAH SUPPLEMENT FOR KIDS (350 ml) RM75 RM60
★ BEAUTY SECRET SHALICIOUS (100 GRAM) RM69 RM50
★ JUWITA DIVINE RM49 RM40
★ PEWIIT SOAP RM45 RM34
★ EPHYRA PREMIUM ( 30 SACHET) RM180 RM150
★ BLV PINKY FOUNDATION RM80 RM55
★ RADIGLOW SKINFINITI RM90 RM75
★ QU PUTEH DRINK RM268 RM195
★ LAROME (1 BOTOL) RM130 RM70
TABITA TRIAL SIZE S RM 70
POSLAJU PERCUMA UTK SEMENANJUNG


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL

ORDER FORM SUBMISSION

Name:
Alamat :
Tel No :
Email Address:
Nama Produk & Kuantiti :
Bayaran Ke Akaun : MayBank - 5623 5711 5520
CIMB Bank - 8600 8123 70
RHB Bank - ( Nor Yanni ) 1124 7900 2302 05
Jumlah Bayaran :
Tarikh & Masa Bayaran :

ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM.

2 : KLIK BUTTON " CONTINUE" DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR.

 

 


This form powered by Freedback

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 3%

PayPal

PayPal

Friday, 28 August 2015

Bella Formula new packaging 'SC60 SINUS'

 
Packing baru sebotol 60biji kapsul  
 
HARGA RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POSTAGE

Pembelian 2botol Rm110 semenanjung.
Pembelian 2botol Rm120 sabah Sarawak
Jimat Rm10
 

KEHEBATAN BELLA FORMULA SC60 SINUS
meNYEMBUHkan & memBAIKpulih Jerawat
MengHILANGkan bau busuk hidung / mulut
MengHILANGkan gatal-gatal pada muka akibat resdung
MeNGERINGkan hingus agar dapat bernafas dengan lebih LANCAR


RESDUNG ada bertambah teruk??

Cuba anda bayang dan fikirkan, anda selalu bersin, selesma, alahan sejuk dan habuk. Hidung dan mata anda gatal-gatal.
Pasti Anda tensionkan.

Tidak guna duit banyak tapi kesihatan anda bermasalah. Anda tidak boleh fokus pada jadual harian.
Jangan biarkan RESDUNG berlarutan dan merebak teruk.
RESDUNG sangat bahaya jika dibiarkan, ia boleh merebak ke otak.
Anda pasti tidak mahu semua ini berlaku, ulang alik ke hospital atau klinik untuk mendapat ubat bagi rawatan RESDUNG. Anda pasti penat dan letih kerana RESDUNG anda masih lagi macam sedia kala bahkan bertambah teruk.

Anda tidak dapat makan makanan kegemaran anda terutama makanan laut (seafood). Jika makan anda akan alami gatal-gatal dimata, hidung dan bersin. Pasti anda TENSIONKAN???
Oleh itu Kesihatan harus diutamakan......

Saya ingin menyelesaikan masalah RESDUNG anda tanpa keluarkan modal yang tinggi untuk rawatan. ANDA Tidak perlu ke hospitan atau klinik lagi untuk rawatan INSYAALLAH.
Inilah jawapan penyelesaian pada RESDUNG yang anda alami.
 
Telah terbukti berkesan,,,,Lihat antara TESTIMONI KAMI :



"Kata 7 Hari....Rupa-rupa nya tidak Sampai 3 HARI dan OK...!!!
Tak de la Aku Susah Payah Ke FARMASI Lagi....

Memang Trusted Laaa Ubat U Bro!" - JAMINAN WANG 100%
" Saya Sangat-sangat berpuashati dengan ubat ini. Baru semalam makan sudah ada kesan yang baik. Alhamdulillah malam tadi tak ada hingus yang meleleh, tidak bersin dan pagi saya tidak selsema..."_ NOOZAZILA, KAJANG Selangor

" Saya ingat produk ni tipu. Rupanya memang berkesan. Puas hati. Tak sampai 3 hari dan nampak kesan. sapa yang ada masalah RESDUNG tu silalah beli"._ Recommended Rinnan SABAH

 

MINI BROW CLASS

 
MINI BROW CLASS
HARGA : RM 4.00
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60 SS


Nak kening cantik?? Tapi tak pandai lukis????
Jangan risau guna je mini brow class dan anda boleh lukis dalam beberapa minit saja.
satu set ada 3 bentuk
tahan lama
bole guna bersama eyebrow pencil/powder
dah ramai yg cuba & berpuas hati


Anbebe Baby Seat




 
HARGA : RM 150 SM / RM 155 SS
FREE POSTAGE

COLOR : PINK & GREEN


Anbebe Baby Seat features a unique design that allows your baby to sit unassisted, supported safely and comfortably. It enables your child to sit upright and observe the world around them confidently while also acting as an 'extra set of hands' for parents.

Designed according to your child's posture, this baby seat can be placed on flat surface and promotes interaction between carer and the baby at all times.

Made of lightweight and easy-to-care for material, this Baby Seat is extremely portable and convenient to use.


The Play Tray attached to the Baby Seat and allows your child to keep their toys within arms reach. This Play Tray will help your child to sit longer in the Baby Seat because they are occupied and will allow them to have their food or drink within reach while they enjoy sitting up and watching the world around them!


Recommended Age: 3 or 4 months and above (this may vary as each baby develops at different pace)

WARNING: Please read the Instruction Guide, Warning and Caution Notices on the box before use.
*never use on elevated surface*

MN Eyeliner Hitam Waterproof

 

MN Eyeliner Hitam Waterproof :
 RM10 /PC
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60 SS

Warna sangat cantik & pekat
Kalis air dan tahan lama
tak comot dan pensil yang panjang.
Boleh diasah


 
MN EYELINER / EYEBROW & 
CONCEALER PENCIL : RM8
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60 SS

Pensil 2 in 1 ni ada dua fungsi. Warna brown untuk lukis kening dan warna nude tu sebagai concealer untuk merapikan kening. So far this is my favourite eyebrow pencil sebab tak senang patah and senang sangat nak lukis. Pensil pun lembut, tak keras dan menyakitkan masa nak lukis.

Brown Eyebrow: 
Warna brown yang sangat cantik dan nampak natural. Tekstur lembut dan senang apply. Kening nampak lebih kemas.

Nude Concealer: 
Untuk cover bulu halus pada kening. Ia tahan lama, tekstur lembut dan senang nak apply.

PENCIL TERDAPAT DALAM 3 WARNA
COD NO 1: eyebrow hitam, concealer cream pekat - NO STOCK
COD NO 2: eyebrow dark coklat, concealer cream biasa
COD NO 3: eyebrow light coklat, concealer light cream




1 PENSEL DENGAN PELBAGAI FUNGSI
1.Nude color Concealer Pencil:
*Berfungsi menutup lebihan kening/parut/jerawat/cela
*Coverage yang bagus
*Cuma sapu pada bahagian dikehendaki
*Sangat natural, senang digunakan
*Tahan lama
*Tekstur lembut & senang disapu
2.Brown Eyebrow/Eyeliner Pencil:
*Berfungsi sebagai eyebrow atau eyeliner pencil
*Tekstur lembut & senang untuk disapu
*Melukis kening dengan mudah
*Warna natural & cantik






Magic Jelly



 

 
Safe for Everyone

HARGA : RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POSTAGE


Kelebihan Magic Jelly
- Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
- Untuk merawat jerawat kerana mempunyai sifat antimikrobial yang membunuh bakteria.
- Ianya tidak berminyak pada kulit, sangat sejuk dan selesa.
- Membantu melawan masalah penuaan kulit dan kulit kering.
- Mengandungi vitamin C dan E untuk membaiki kulit secara semulajadi.
- Menjadikan kulit lebih anjal dan sihat.
- Sebagai pelembab kulit juga untuk mengekalkan kecantikan makeup supaya tahan lama.
- Bertindak sebagai lapisan pelindung pada kulit dan membantu menambah kelembapan apabila kulit menjadi kering.
- Untuk lelaki boleh digunakan sebagai penyembuh selepas bercukur dan dapat merawat luka-luka kecil yang disebabkan oleh bercukur.
- Mengurangkan keradangan kulit dan menyembuhkan dengan cepat.
- Mengurangkan stretch mark, sama ada perubahan berat badan atau mengandung.
- Digunakan untuk bayi yang mengalami ruam lampin atau gigitan serangga.
- Digunakan untuk merawat kulit dari sinar matahari selain mengurangkan kesakitan dan bengkak semasa terkena sinaran matahari.
- Juga sesuai untuk rambut gugur, kelemumur, rosak dan rambut bercabang.

Magic Jelly juga boleh digunakan sebagai pencuci mekap atau kegunaan harian dimuka.


Siapa yang sesuai guna Magic Jelly ni??
- Setiap peringkat umur
- Lelaki dan perempuan
- Ibu mengandung
- Bayi

Jenis kulit yang sesuai:
- Semua jenis kulit
- Kulit sensitif
- Kulit kering
- Ekzema, mengelupas
- Kulit melecur

Free Postage
Testimoni Magic Jelly









KAPSUL BIJI APRIKOT B17

1 BOTOL 50 BIJI

HARGA : RM 50 SM / RM 55 SS
FREE POSTAGE


KEHEBATAN SI BIJI APRIKOT DALAM MENCEGAH KANSER

VITAMIN B17 (BIJI APRIKOT)

Vitamin B17 dikatakan mampu merawat & mencegah kanser. Bagi sesetengah individu agak sukar untuk mempercayainya. Namun, sebenarnya Vitamin B17 ini telah lama ditemui dan terbukti mampu membantu terapi kanser. 

Vitamin B17 adalah penawar semulajadi yang terdapat pada lebih 1200 jenis tumbuh-tumbuhan atau buah-buahan terutamanya Biji Aprikot.
Malangnya tabiat pemakanan kita hari ini tidak suka kepada rasa yang agak pahit seperti Vitamin B17 yang rasanya agak pahit tetapi sebenarnya amat berkesan untuk mencegah kanser. 

UNTUK PESAKIT KANSER:
Ada yang telah Berjaya disembuhkan dengan hanya memakan biji aprikot. Walaubagaimanapun, terutama jika kanser telah merebak, dinasihatkan untuk mengambil Vitamin B17 dalam bentuk yang lebih pekat bersama dengan makanan tambahan serta perubahan dalam gaya pemakanan untuk memaksimakan serangan kepada kanser.
Apabila memakan biji aprikot, ianya sangat digalakkan untuk menambah jumlah pengambilan sedikit demi sedikit sehingga jumlah yang dicadangkan. Biji aprikot yang bertindak secara efektif, akan mengeluarkan toksin melalui organ ekskretoris tubuh, termasuklah kulit – oleh yang demikian pengambilan cecair yang banyak dapat membantu.
( MINUM BANYAK AIR!) Untuk pesakit kanser, dicadangkan supaya mengambil sebanyak 30gm biji aprikot dalam sehari ( 10-15 biji aprikot setiap kali makan – jarakkan pengambilan sekurang-kurangnya 1 jam)
Penting: dinasihatkan untuk mengisi perut dahulu sebelum mengambil jumlah biji aprikot yang banyak.Makanlah buah-buahan yang mengandungi nitrilosides seperti aprikot, pic, plum, nektarin, epal, pear dan ceri.
Bagi mereka yang telah menjalani kimoterapi dan/atau radiasi, dimana system imunisasi telah diganggu, satu keperluan untuk mengubah cara pemakanan dan ambil makanan tambahan bernutrisi untuk membina semula system imunisasi yang telah dimusnahkan,membantu asimilasi vitamin B17 dan membaiki kerosakan pada tubuh yang diakibatkan oleh kimoterapi dan radiasi itu. 
(Biji aprikot adalah makanan, maka ianya selamat dimakan semasa pembedahan, kimoterapi dan radiasi)

    
Kenyataan tersebut disokong oleh bukti kejayaan hasil penemuan seorang pakar biokimia, Dr. Ernest T Krebs pada tahun 1950 telah berjaya mencungkil rahsia kehebatan Vitamin B17 dalam rawatan kanser. 

Beberapa saintis perubatan yang lain juga turut memperakuinya. Dr. Micheal Tait, Fountain of Life Clinic, Gold Coast, Australia berkata: "Kanser adalah penyakit metabolik, terdapat bukti kukuh bahawa berlaku pengurangan Vitamin B17 dalam makanan harian menjadi penyebab utama seseorang mendapat kanser." 

Pakar Kanser Jerman, Dr. Dean Burk pula berkata: "Di Bawah mikroskop, kami masukkan B17 ke atas sel kanser dan kami dapati sel-sel kanser tersebut mati dengan cepat sekali."
Daripada penyelidikan, Biji Aprikot yang menjadi makanan kaum Hunza menjadikan mereka bebas kanser, sihat dan lanjut usia sehingga mencecah lebih 120 tahun. 

Jepun adalah contoh terbaik kerana merekodkan kadar kanser paling rendah di dunia. Walaupun dikatakan negara serba moden serta mempunyai persekitaran kehidupan yang kian terancam akibat kemodenan, namun negara tersebut mempunyai kadar kesihatan tinggi dengan usia mencecah 90 tahun, kesan daripada pengamalan diet seimbang yang mengandungi Vitamin B17.


Vitamin b17 Amigdalin, (Vitamin B17) dapat diperolehi didalam beratus-ratus jenis tumbuhan . Dalam diet pemakanan kita harus ada B17. Jika tiada B17 dalam diet pemakanan anda boleh di hidapi penyakit kanser. Selain dari Apricot Kernels, B17 juga boleh di perolehi dari badam pahit (amigdalin mempunyai rasa pahit – badam manis tidak mengandungi B17 ), epal pips, benih-benih anggur, sengkuang, buah beri, ubi kayu, biji buah oren dan biji benih yang lain.

Terdapat banyak cara yang anda boleh gunakan untuk melawan kanser. Salah satunya ialah dengan cara membina sistem imun supaya ia menjadi sangat kuat dan dapat melindungi anda dari kanser. Satu lagi adalah menggunakan supplement dengan antioxidants yang dapat melawan carcinogens dalam badan anda. Bagaimanapun, B17 menggunakan cara yang sangat unik iaitu secara langsung menyerang sel kanser ( directly attacks cancer cells)


BAGAIMANA B17 MEMBUNUH SEL KANSER?
Apabila B17 bertemu dengan sel-sel kanser, ia tidak dapat di pecahkan sebab tidak terdapat enzim Rhodanese untuk memecahkannya kerana enzim Rhodanese tidak terdapat pada sel kanser. Pada sel kanser hanya terdapat enzim Beta-Glucosidase dengan banyaknya. Sebaliknya apabila B17 bertemu dengan enzim Beta Glucosidase, satu tindak balas kimia akan berlaku disini yaitu Hidrogen Sianida bergabung dengan Benzaldehyde. Gabungan ini akan menghasilkan sebuah bahan yang akan membunuh dan membinasakan sel-sel kanser. Anda akan lihat sel-sel kanser yang mati berkecai keluar melalui air kencing. Proses ini biasanya mengambil masa dalam 2 minggu sahaja. Keseluruhan proses ini disebut sebagai “selective toxicity” atau ketoksikan selektif. Hanya sel-sel kanser sahaja di sasarkan untuk di musnahkan.

1. Kalau untuk merawat kanser berapa banyakkah biji aprikot perlu dimakan?

Mengikut Dr Kerbs, sebagaimana didalam bukunya World Without Cancer, kita perlu makan 1 atau 2 biji aprikot setiap 1 jam selain waktu tidur.Yang terbaik ialah 3 hingga 5 biji setiap 1 jam. Kualiti biji aprikot perlu diambil kira untuk menentukan berapa bilangan biji aprikot yang patut diambil setiap hari. Bagi pesakit kanser, bilangan minima ialah 8 biji aprikot setiap 4 jam.
Bagi tujuan pencegahan,  memadai untuk ambil 5 hingga 10 biji sehari.



2. Apa beza biji aprikot mentah dengan biji aprikot dalam bentuk serbuk atau kapsul macam yang AFDHAL keluarkan?

Serbuk biji aprikot mentah adalah benda yang sama dengan biji aprikot mentah, cumanya ianya telah dikisar halus untuk memudahkan penghadaman, tak perlu nak kunyah berpuluh-puluh biji. Yang dalam kapsul pula bertujuan untuk nak elakkan rasa pahit biji aprikot. kesemua tiga bentuk ni (biji mentah, serbuk dan kapsul) adalah benda yang sama, cuma disediakan dalam bentuk yang berbeza bagi memudahkan cara memakannya. Lain orang lain cara yang dipilih. Tujuannya sama agar faedah B17 dapat dirasai oleh semua orang.


3. Adakah khasiat biji aprikot akan hilang apabila dikisar atau dikapsulkan?

Tidak, sebab ianya adalah benda yang sama tanpa melalui proses tambahan kimia atau saringan.

. Ada tak apa-apa tindakbalas atau reaksi atau kesan-kesan sampingan bila makan biji aprikot?

Sesetengah orang akan mengalami simptom loya, mual, pening, demam, panas badan, sakit tekak dan kadang-kadang sampai hilang suara, dan khayal. Ini adalah tindak balas biasa yang kita panggil 'healing crisis'. Ianya bersifat sementara dan akan hilang secara puratanya dalam masa 1 - 2 minggu sebelum badan boleh mensesuaikan diri dengan B17. Vitamin B17 adalah komponen yang larut air, seperti gula dan garam, tidak beracun. Kalau kita makan terlampau banyak gula atau garam pun, kita akan mengalamai simptom yang sama. Mereka yang tidak disahkan ada kanser kadangkala tumbuh bisul atau bintik-bintik hitam pada angota badan. Itu tandanya B17 telah bertindakbals dengan sel-sel tisu badan yang bermasaalah. Jangan berhenti sebaliknya teruskan pengambilan kerana ia akan beransur ansur hilang.



6. Macamana nak terus makan kalau saya tak tahan dengan tindakbalas tadi?

Kalau keadaan simptom menjadi agak serius dan badan kurang berupaya untuk menahan, kurangkan dos pengambilannya tetapi dekatkan jarak. Contohnya, kalau untuk pesakit kanser disarankan ambil 4 biji kapsul setiap 4 jam sekali, tetapi kalau reaksi terlampau kuat, kurangkan kepada 2 biji kapsul setiap 2 jam sekali. maknanya kita kekalkan jumlah dos setiap hari tapi adjust kadar pengambilannya.


7. Saya dah cuba makan kapsul biji aprikot tapi lambat rasa kesannya, kenapa ya?


Ada beberapa faktor yang mungkin menjadi penyebab kepada lambatnya keberkesanan.
Pertama: pastikan dos yang dicadangkan tu diikut. Pesakit kanser terutama diTahap 3 dan 4 perlukan dos yang tinggi. Pastikan jumlah kapsul biji aprikot  dan kapsul ektrak biji aprikot diambil mengikut panduan yang betul. ataupun serbuk biji aprikot dengan serbuk B17 mengikut sukatan yang betul.
Kedua: Sel kanser mungkin diselaputi oleh protin dan lemak yang tebal. Ini menghalang B17 untuk masuk dan membunuh sel kanser. Apabila B17 terhalang dari menembusi sel kanser, ianya akan dimanfaatkan oleh sel-sel sihat dan memberikan manfaat lain tetapi tidak membunuh sel kanser. untuk memecahkan selaput protin, disarankan mengambil Bromelain ataupun dengan memakan nenas. Enzim didalam buah nenas atau Bromelain ini berupaya memecahkan selaput protin dan mengurangkan kesakitan pada bahagian kanser.
Ketiga: Badan anda mungkin kekurangan beberapa zat-zat lain seperti zync yang begitu penting untuk 'mengangkut' B17 keseluruh sel kanser. Anda boleh mendapatkan zync dari mana farmasi. pastikan juga anda mengambil Vitamin C yang cukup bagi membantu memulihkan kerosakan pada sel disebabkan kanser.

8. Boleh ke saya percaya dengan B17 biji aprikot ni untuk kanser?
In-shaa Allah. Ini kerana rawatan menggunakan biji aprikot sebagai sumber utama B17 untuk kanser ni dah lama diamalkan diseluruh dunia terutamanya disebelah Eropah, Amerika dan Amerika selatan cuma publisitinya disekat oleh undang-undang kerana kawalan monopoli bisnes syarikat pembekal ubat berasaskan dadah antarabangsa. Kajian mengenai kemampuan B17 yang banyak didapati di dalam biji aprikot ini sudahpun bermula semenjak 1950'an lagi dan dibuktikan oleh kajian susulan oleh ramai lagi pakar biologi dan perubatan alternatif diseluruh dunia termasuk dari German, Mexico, Jepun, USA dan dll. 

9. Bolehkah saya makan kapsul biji aprikot AFDHAL sewaktu menjalani rawatan kimoterapi?

Jawapannya boleh, kerana kedua-duanya adalah rawatan yang tidak berlawanan malah bertujuan yang sama cuma rawatan menggunakan biji aprikot ini bersifat semulajadi tanpa sebarang bahan kimia. Yang pasti, biji aprikot tidak akan memberi sebarang 'side effects' malah akan membantu mengurangkan 'side effects' dari kimoterapi. Cuma masalahnya diperingkat awal pengambilan biji aprikot, badan mungkin mengalami beberapa sindrom 'healing crisis' yang akan menyebabkan badan rasa lemah. jadi, bagi yang sedang menjalani kimoterapi, dinasihatkan kurangkan dos pengambilan biji aprikot kerana kimo juga akan menyebabkan badan menjadi lemah, kecuali bagi yang sudah tidak mengalami apa-apa masalah 'healing crisis' tadi. Mengikut pengalaman mereka yang sudah biasa mengambil biji aprikot dan terus menjalani kimoterapi, mereka tidak lagi mengalami lemah-lemah badan dan apa-apa 'side effect' lain kerana khasiat biji aprikot membantu menambahkan sistem immunisasi badan.

Saturday, 22 August 2015

PEMADAM JERAGAT SKINUSH


Produk jeragat yang laris dia pasaran iaitu SKINUSH !


HARGA PAKEJ PEMADAM JERAGAT RM225
 Darkspot Eraser RM 105
Intensif Eraser RM 120


PROMO MERDEKA  RM 170 SHJ 
FREE POS


Cara Penggunaan :-
Siang - Sapukan Darkspot Eraser pada kawasan jeragat shj
Malam - Sapukan Intensive Erase pd kawasan jeragat shj
Gunakan setiap hari..hasilnya..jeragat anda pudar dan hilang


Hanya khusus utk anda yg dah cuba..
✔ rawatan LASER
✔ mcm2 PRODUK dr online/ kdai jamu/ farmasi
✔ pakej rawatan FACIAL
✔ UBAT doktor/ suntikan (drip)

Ok, JANGAN buang masa lagi sbb stok TERHAD sgt2.
------------
TESTIMONI
------------
" Akak dah guna produk SKINHUSH ni memang sanget berkesan , takyah buat rawatan leser.
Hampir 1000 duit akak keluar untuk rawatan leser buang duit ja , terima kasih SKINHUSH "
-Kak asmah , Kuala kangsar kedah -


Produk jeragat yang laris dia pasaran iaitu SKINUSH !
.
nak tahu kenapa ?
.
Sebulan yang lepas , sorang pelanggan saya datang jumpa saya di office ,Dia cakap muka dah teruk '' Duit dah beribu keluar '' tapi masih takde hasil.. tapi dia nak try produk SKINHUSH nak tengok mcm mana kesan dia .. selepas beberapa minggu je !! dia send gambar muka dia 2 minggu SAHAJA JERAGAT DAH PUDAR !!
.
'' Terima kasih skinhush tengok muka akak dah mula pudar & tambah berseri dah dik ''
.
ANDA BILA LAGI ? akak tu dah beli dan mencuba (BERHASIL) ..
.
Nak membuat tempahan ? mudah sahaja

Call / Whatsapp 0123184080 Puan Yanni
COD : PUNCAK ALAM  

-Ada 2 jenis set, BASIC & INTENSIF

 
CLEANSER RM 99
DARK SPOT  ERASER RM 105 


CLEANSER RM 99
INTENSIVE ERASER RM 120

 
HARGA PRODUK :-

BIOQ10 treatment cream RM 169
Darkspot Eraser RM 105
Intensif Eraser RM 120
BB Cream RM 89
Cleanser Treatment RM 99 

HARGA PAKEJ 1 SET 
RM 450.00 SHJ 

➜Untuk Merawat jeragat ini SKINHUSH mengeluarkan produk KHAS untuk menghilangkan jeragat tersebut & tompok-tompok hitam
*TIDAK PERLU MEMBAZIR DUIT untuk membuat rawatan laser.


 Cleanser Treatment RM 99 


   BB CREAM RM89

Sebab itulah '3-in-1 SELFIE BB CREAM'
dicipta khusus bagi WANITA BERUMUR 30 TAHUN ke atas!
-----
Ada 3 FUNGSI UTAMA
-----
.
✔ SUNPROTECTION (SPF30+)
- melindungi kulit dr sinaran UV matahari pada waktu siang, punca utama kejadian MELANIN JERAGAT!
.
✔ WATERBASE BB CREAM
- mengekalkan kelembapan kulit anda, sbb jeragat CEPAT MEREBAK jika kulit anda kering!
.
✔ COVERAGE & TUTUP CELA
- TIDAK spt foundation yg tebal/ sukar dicuci, BB Cream ini direka 'ringan' spy mudah disapu & dicuci
- TETAPI masih menutup cela tompok jeragat/ parut (tona kulit nmpak sekata) serta TAHAN LAMA, sehingga ke petang (waterproof)


Apa yg anda dapat dgn Selfie BB Cream?
➜ Melembapkan Kulit (Waterbase)
➜ Menghalang Sinar UV Matahari (SPF30)
➜ Tutup Tompok Gelap Jeragat (Coverage)
➜ Menghalang Kedutan!
➜ Membuatkan rakan anda jeles!
➜ Membuatkan anda sangat yakin dgn penampilan
➜ Anda tak perlu makeup tebal utk cover jeragat
➜ Membuatkan kawan anda minta rahsia sebenar
➜ Nampak bertahun lebih muda dr sekarang!
➜ Membuat kawan2 anda puji anda lain sangat.
➜ Membuat anda bangga dan yakin dengan diri anda
 
BIOQ10 treatment cream RM 169
 


 SKINHUSH anti pakar jeragat .

INFO PRODUK KAMI:-
- Produk yang laris di pasaran
- Harga mampu milik
- tidak melekit
- mempunyai BAHAN-BAHAN asli
- Dijamin BERKESAN
- Boleh digunakan bila bila masa sahaja.

 
-INFO JERAGAT-

Jeragat atau melasma adalah tompok-tompok hitam atau kecoklatan yang muncul pada pada kulit terutamanya dibahagian muka. Ia seringkali terjadi pada golongan wanita berusia 20-50 tahun berbanding lelaki. Jeragat terjadi apabila melanocytes iaitu sel yang menghasilkan melanin, mengeluarkan bahan ini (melanin) secara berlebihan apabila terdedah pada matahari.
-SKINHUSH-

Jeragat?
.
-Masalah jeragat ?
~Boleh padam dalam masa 2 minggu sahaja.
~Memang berkesan
~Tidak ada kesan sampingan
.
SKINHUSH YANG PASTI BERKSAN


-INFO JERAGAT-

Jeragat atau melasma adalah tompok-tompok hitam atau kecoklatan yang muncul pada pada kulit terutamanya dibahagian muka. Ia seringkali terjadi pada golongan wanita berusia 20-50 tahun berbanding lelaki. Jeragat terjadi apabila melanocytes iaitu sel yang menghasilkan melanin, mengeluarkan bahan ini (melanin) secara berlebihan apabila terdedah pada matahari.


 
-MASIH BERJERAGAT?-

MARI CUBA ! MARI BELI !

Produk jeragat yang laris dia pasaran iaitu SKINUSH !


nak tahu kenapa ?


Sebulan yang lepas , sorang pelanggan saya datang jumpa saya di office ,Dia cakap muka dah teruk '' Duit dah beribu keluar '' tapi masih takde hasil  tapi dia nak try produk SKINHUSH nak tengok mcm mana kesan dia .. selepas beberapa minggu je !! dia send gambar muka dia 2 minggu SAHAJA JERAGAT DAH PUDAR !!
.
'' Terima kasih skinhush tengok muka akak dah mula pudar & tambah berseri dah dik ''

ANDA BILA LAGI ? akak tu dah beli dan mencuba (BERHASIL) ..
 

TESTIMONI
'' Mula-Mula akak takut nak order , tapi takpe akak cuba dulu produk SKINHUSH ni
lepas seminggu Muka akak nampak sgt berseri & glowing ''
.
So akak bila lagi nak nampak glowing ? mari membuat tempahan.

  
BB Cream (edisi PEMADAM JERAGAT)

Diformulasi khas utk kulit kering dan berjeragat.
✔ Mengandungi sunblock SPF30+ utk perlindungan dr sinaran UV matahari
✔ Memberi kelembapan kulit anda (waterbase)
✔ Menutup cela tompokan gelap parut dan jeragat (coverage)

 
➜ USAH RISAU KAK kami boleh menyelesaikannya.
.
**Hanya 1 minggu / 2minggu SAHAJA ! pasti Berkesan KAK**
Kalau nak cakap berkesan ke tak ? mai cuba dulu kak . Ramai pengguna kami Telah berjaya menggunakannya Hampir 80% dari feedback pengguna memamg TERBAIK.
.
➜ TOMPOK hitam dah lebih 2 tahun ?
➜ Muka Kusam ?
Hanya produk kami Skinhush mampu merawatnya !
 


 
.
JERAGAT seawal 30 tahun dan keratas ?
.

HOT ! semalam pelanggan saya call cakap '' MUKA DIA sangat cantik dah hampir 1-2 bulan guna '' dulu sangat kusam & bertompok. Sekarang ! wow '' Cantik sangat!
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Maira Collections

Maira Collections

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs