ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 29 December 2011

JAMU RATU DARA




Harga Jualan : RM 30 (S/M)Harga Promosi: RM 25
(60 kapsul)

POSLAJU RM 6 SM / 
RM 9 SS







Jamu Ratu Dara ada jawapanya! Teruskan membaca..

Memperkenalkan jamu warisan nenek moyang Jamu Ratu Dara. Terbukti sejak dari tahun 1970an lagi. Diadun dengan herba khusus untuk wanita yang diamalkan sejak turun temurun. Warisan dari nenek moyang yang merupakan pengamal ubatan herba.

Sebelum ni jual secara offline sahaja, tetapi melihatkan sambutan yang sgt memberansangkan, makanya saya terpanggil untuk berkongsi di sini pula..

Adakah anda…

• Selalu rasa rendah diri dengan suami sebab prestasi anda tak hebat cam dulu?
• Kurang keyakinan dalam tak dpt bg memberikan servis terbaik untuk suami mcm dulu2?
• Asyik rasa tak selesa sebab keputihan melampau?
• Sering lesu dan lemah urat badan?
• Kulit kusam jek tak de seri langsung?

Jika anda tergolong dalam golongan di atas, kami ada jawapannye..

Jamu ini 100% diperbuat dari herba dan rempah ratus. Boleh mengatasi pelbagai masalah yang dialami oleh wanita. Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan, Jamu Ratu Dara perlu diamalkan secara konsisten.

Hasilnya akan terpancar pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.. Insyallah…

Antara khasiat Jamu Ratu Dara :

• Sgt berkesan utk merapatkan serta memantapkan lagi vagina. Mcm anak dara balik tau!

• Sgt berkesan memulihkan masalah keputihan, kegatalan dan bau2 yang kurang enak di vagina..

• Mengawal lendir dan lelehan vagina..

• Menambahkan tenaga dan melancarkan perjalanan darah.

• Merawat keletihan dan tidak bermaya. (Letih2 badan tu elok la makan..)

• Melawaskan pembuangan air besar dan kecil.

• Memulih otot dalaman faraj. Sgt sesuai untuk wanita lepas bersalin.

• Awet muda. Boleh menghaluskan dan mencantikkan kulit (Muke jadi merah2 berseri)













Cadangan pemakanan JRD botol baru (Ungu):

Salam semua. Ramai bertanya tentang cara makan JRD baru. Ok, tips dan cara pemakanan yang di sarankan adalah seperti berikut :

UNTUK YANG SUDAH BERKAHWIN :

1. Makan 2 kapsul pagi (selepas sarapan) & 2 kapsul sebelah malam utk 1 mggu yg pertama.

2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 2 kapsul sekali mkn setiap hari sehingga datang bulan.

3. Datang bulan (Haid) perlu hentikan pengambilan JRD.

4. Selepas habis Haid, ulangi langkah2 diatas kembali.

*Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, ekstra rapat, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam JRD. Badan anda, hanya anda yg tahu.


UNTUK YANG BELUM BERKAHWIN (ANAK DARA / GADIS) :

1. Makan 1 kapsul pagi (selepas sarapan) & 1 kapsul sebelah malam utk 1 mggu yg pertama.

2. Minggu ke-2 dan seterusnya, makan 1 kapsul sekali mkn setiap hari sehingga datang bulan.

3. Datang bulan (Haid) perlu hentikan pengambilan JRD.

4. Selepas habis Haid, ulangi langkah2 diatas kembali.

*Pada bila-bila masa sahaja, anda boleh menambah dos kepada maksima 4 kapsul sehari sekiranya anda perlukan ekstra tenaga, ekstra rapat, alami keputihan yg ekstra & perlukan ekstra khasiat-khasiat lain di dalam JRD. Badan anda, hanya anda yg tahu.

= Anak dara pun boleh makan Jamu Ratu Dara ni untuk penjagaan awal..Tak rugi apa pun malah boleh menjaga kewanitaan kite ni dari anak dara lagi..=

**Tidak sesuai untuk ibu-ibu mengandung, menyusu bayi, wanita yg dalam period dan pesakit darah tinggi.

*** Banyakkan minum air masak okey..


Kembalikan keyakinan anda!! Jom try Jamu Ratu Dara…
Kembalikan keanggun dan keserian luaran dan dalaman anda..

Terima kasih dan selamat mencuba.. Insyallah berkesan..

Selaras dengan transfomasi ini, pihak syarikat juga mengumumkan penambahbaikan beberapa ciri-ciri tambahan terhadap JRD. Berikut adalah pembaharuan-pembaharuan tersebut:

i. Berkelulusan KKM - (MAL 09032148T)
ii. Memiliki sijil Halal
iii. Dikilangkan di kilang berstatus GMP
iv. Kemasan-akhir produk yang eksklusif

Monday, 5 December 2011

Bedak Sejuk Mak Dara


Harga Pasaran : RM 22
Promosi : RM 18

Para penggemar produk Jamu Mak Dara boleh mendapatkan "Bedak Sejuk" secara berasingan yang mana terdapat di dalam kelengkapan 8 dalam 1 dari produk "Set Bersalin Ibu Halimah".

Produk "Bedak Sejuk" Jamu Mak Dara boleh digunakan oleh sesiapa sahaja. Tidak kira wanita mahupun lelaki, tua ataupun muda remaja. Asalkan ada kemahuan, dengan berkat usaha penjagaan kulit menggunakan "Bedak Sejuk" Jamu Mak Dara, hasrat untuk mempunyai kulit halus dan cantik akan menjadi kenyataan.

Ternyata "Bedak Sejuk" Jamu Mak Dara sangat berkesan menghilangkan kesan-kesan hitam dan ruam-ruam halus di wajah dan di leher si pemakai akibat dari kesan panas di luar rumah.

Wajah akan kelihatan lebih bersih. "Bedak Sejuk" Jamu Mak Dara juga dapat menghilangkan jerawat-jerawat kecil.

Caranya mudah sahaja. Ambil 3 atau 4 biji "Bedak Sejuk" Jamu Mak Dara campurkan sedikit air dan pupurkan ke muka dan leher. Biarkan seketika agar ia meresap ke wajah.

Amalkan penggunaan "Bedak Sejuk" Jamu Mak Dara selalu agar wajah akan kelihatan bersih dan halus.



Hubungi saya Yanni 012-3184080 atau emailkan kepada nor_yanni@hotmail.com untuk memaklumkan bayaran.

Minima Caj RM6.00 (Semenanjung Malaysia) dikenakan untuk penghantaran secara pos atau mengikut berat.

Penghantaran akan diuruskan sebaik sahaja menerima bayaran.

Nightriem Dunia Herbs & Lotion Mustajab

Salam semua..kalau nak dapatkan semua produk Dunia Herbs....email kepada saya ye :-) rafica.resources@gmail.com atau hubungi sms/call 012-318 4080.



Kalau nak tanya mengenai produk ini lebih lanjut, Insya Allah saya boleh menjawabnya sebab memang saya menggunakan produk ini dan ternyata berkesan dengan saya.Saya mengambil 4-6 biji nightriem Dunia Herbs sebelum tidur dan untuk kesan yang lebih ekstrem gunakan bersama losyen halia Dunia Herbs.Saya cuma berkongsi pengalaman sebenar dan sesiapa yang mengalami masalah berat badan insyallah nightriem dunia herbs boleh membantu,kuatkan azam untuk kurus,berusahalah untuk dapatkan badan cantik, jaga kalori makanan yang kita ambil dan bersenam untuk kekalkan kecergasan kita.


NIGHTRIEM KAPSUL PATI HALIA


Merawat sembelit
Memecahkan lemak dan selulit
Rumusan semulajadi dan tiada kesan sampingan
Melawaskan sistem pembuangan dan pencernaan
Mengurangan berat badan dan mengempiskan perut





Membuang angin dan melegakan lenguh-lenguh badan





Menyingkirkan toksin dan merangsangkan peredaran darah
Kapsul 400mg (100 biji)

Normal Price : RM 35.00 
PROMOSI : RM 25.00 
( 1 Kotak - 100 Biji Kapsul)

POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS




Sebelum tuh jugak, apa kata tengok gambar-gambar di bawah untuk membuktikan saya memanglah pengguna produk dunia herbs.


Gambar saya selepas bersalin anak pertama pada tahun 2005,...berat saya mencecah 70 kg...
Kebanyakan ibu-ibu mengalami masalah berat badan naik mendadak dan sukar menurunkannya kembali selepas bersalin. Saya juga mengalami masalah sedemikian. Malah berat badan saya naik agak mendadak iaitu sebanyak 3-4 kg setiap bulan pada trimester 1 dan jumlah kenaikan melebihi 20kg! Selepas bersalin, hanya 10kg sahaja yang mampu turun. Ini bermakna kenaikan berat memang kebanyakannya tertumpu kepada diri sendiri.




Sebagai ibu yang baru melahirkan, kita seharusnya sedar bahawa pengorbanan selama 9 bulan mengandungkan anak sangat bernilai. Jangan merasa tertekan untuk segera menurunkan berat badan sebaik sahaja melahirkan anak. Kita perlu ingat bahawa kita telah mengambil masa 9 bulan mengandung dan 'mengumpul lemak dan berat badan' dan tidak mungkin untuk kita berjaya 'menghilangkan' lemak dan berat berkenaan dalam masa yang sangat singkat.




Gambar saya di majalah RAPI Sept 2007..gambar ini di ambil selepas saya bersalin anak ke dua.Baju saya size L dan XL ketika ini... Ketika inilah saya nekad dan memulakan diet dan mengambil pil nightriem berserta lotion mustajab. Dengan penggunaan KAPSUL NIGHTRIEM secara berterusan saya mulai merasa perubahan ketara terutama di bahagian perut dan pinggang. Masalah perut buncit yang saya hadapi hilang sama sekali.Kapsul nightriem juga membuatkan bahagian perut saya terasa ringan dan saya kini mendapat bentuk badan yang ideal..terima kasih Nightriem..
Berat sekarang : 50 kg







Namun demikian, pemakanan seimbang perlu dititikberatkan. Diet untuk menurunkan berat badan boleh diamalkan dengan mengambil lebih banyak sayur-sayuran, buah-buahan serta mengambil makanan dalam kuantiti yang kurang berbanding biasa.


Testimoni saya di Iklan Kosmo pada Khamis 18 Ogos 2011
Simpton pada awal permulaan pengambilan anda kerap melalui proses pembuangan air besar. Ini disebabkan  proses pembuangan toksin dan juga lemak-lemak yang tidak diperlukan oleh badan.
Antara simpton sampingan, anda juga kerap buang air kecil. Penurunan biasanya berlaku sebanyak 1-5 kilo dalam masa 4-6 minggu penggunaan.

Anda boleh sms/call/email saya, utk keterangan lanjut mengenai produk atau ingin memesan produk dunia herbs.


Hubungi saya Yanni 012-3184080 atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran.
Pos Laju : Minima Caj RM6.00 (Semenanjung Malaysia) dikenakan untuk penghantaran secara pos atau mengikut berat. Penghantaran akan diuruskan sebaik sahaja menerima bayaran.


Sekarang ni ada produk lotion mustajab terbaru...ada super hot, cool - biru( pati pegaga), neutral- hijau & pati halia + limau nipis....cepat2 dapatkan ye :)

Lotion Mustajab
Normal Price : RM 22.00
Promosi : RM 17.00

Lotion Mustajab Extra Hot /Cool/Neutral/Super Hot
Normal Price : RM 24.00
Promosi : RM 20.00





Losyen Mustajab Pati Halia Dunia Herbs
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs