ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Friday, 30 March 2012

DBH SHEEP PLACENTA

                                        DEEP BLUE HEALTH SHEEP PLACENTA
                            HARGA 1 BOTOL RM 150 SM / RM 155 SS
                                                          FREE POSTAGE

                                              13500 MG Packing: 60 Capsules/Bottle

                                 MANUFACTURED BY NEW ZEALAND
Kandungan sheep placenta extract amat tinggi berbanding dengan mana-mana jenama yg dijual di farmasi, iaitu sebanyak 13500mgPlasenta biri-biri dan “Grape Seed” diformulasi secara khusus dengan menggunakan teknologi tinggi untuk mendapatkan kebaikan plasenta biri-biri dan resveratol bagi merangsangkan semua sistem badan dan pada masa yang sama memberikan perlindungan daripada pelbagai penyakit sistemik. Ia juga merangsang sistem tubuh badan dari dalam, menjadikan anda lebih bertenaga dan sihat dan justeru kelihatan lebih muda.

Terdapat grape seed extract sebanyak 1200mgEkstrak “Grape Seed” merupakan Phytoalexin yang banyak dijumpai di dalam biji(benih) buah anggur dan ia adalah suatu agen anti-kanser, anti-inflamasi dan penurun paras gula darah yang terbukti secara klinikal. Ia juga mempunyai kesan baik untuk sistem kardiovaskular.
KEBAIKAN

**KULIT LEBIH LEMBUT DAN LEMBAP...GLOWING GITU
**MENGHALANG KEDUTAN
**KUKU DAN KULIT MENJADI SIHAT
**MENEGANG, MENGANJALKAN DAN MENCANTIKKAN KULIT
**BAIK UNTUK RAMBUT GUGUR
**MENGUATKAN TULANG
**MENGHILANGKAN SAKIT SENDI

Cara memakan: 
Umur 35 tahun dan ke atas makan 2 pil setiap pagi (perut kosong) dengan air kosong. 35 tahun kebawah 1 pil sahaja. Adalah lebih baik jikalau potong the tip of the capsule and consume the liquid inside it. Saya mengamalkan kaedah ini. Kalau x tahan rasa dia, boleh telan pil tersebut dgn capsulenya.

Kesan selepas memakannnya selama 2 bulan :
i. Liang pori muka lebih mengecil
ii. Kulit wajah semakin anjal, termasuk di leher dan tangan, actually keseluruhan kulit badan. 

Harganya ialah RM150. Free pos laju di Semenanjung Malaysia
Harga yang ditawarkan jauh lebih murah dan kandungan vitaminnya jauh lebih tinggi . Sila email saya, jikalau berminat. Dijamin HALAL.
SAYA SENDIRI ADALAH PENGGUNA DBH SHEEP PLACENTA..ANDA HARUS MENCUBA UNTUK DAPATKAN KULIT SEGAR, ANJAL DAN KELIHATAN MUDA..... 




TESTIMONI PENGGUNA :
lil_sparky posted at 13-11-2011 19:11
..memang puas hati la.. antibodi badan pun kuat.. dah tak der demam dan selsema dah.. terasa sihat jer..
bibir pun jadi kemerah-merahan tanpa lipstik.. mmg dh ramai yg tegur..
aritu mmg ada naik ruam sikit kat belakang badan, tapi kejap jer..
makan placenta ni memang kene minum air yang BANYAK SANGAT... baru menjadi kesan nya..
mcm mie ciput, minum air botol 500ml tu at least 6 botol sehari..
AYU  posted at 20-01-2012 19:11

"so far sheep placenta ni boleh mengurangkan dark circles, mencerahkan pigment, freckles dan spot, boleh menajamkan minda, senang tidur, kulit jadi lembut, dan warna sekata..
paling bagus untuk proses anti penuaan sebab dia akan mengurangkan kedut2 halus, mempercepatkan sel2 baru tumbuh..
dapat mengurangkan simptom2 menopause, PMS atau senggugut.. selain itu sakit sendi atau symptom arthritis pun dapat dikurangkan...
boleh jugak meningkatkan sistem immune supaya kita kekal sihat dan melancarkan perjalanan darah serta melancarkan penghadaman...
banyak lagi nih. stem cells and grape seed yang ada sekali dalam product ni boleh menjadi agen untuk anti kanser.."

DEEP BLUE HEALTH SHEEP PLACENTA
Anti Aging Secrets of Sheep Placenta

YOU can now have a clearer and firmer skin, and look years younger.
Be young again, full of energy and vitality in less than three weeks with Sheep Placenta Extracts.
Now with sheep placenta extract, you can retard and even reverse the aging process

Deep Blue Sheep placenta is formulated by using 100% pure and fresh placenta which is extracted from New Zealand healthy sheep. Each capsule contains sheep placenta 30:1, equiv. to 13500mg fresh Sheep placenta.
SHEEP PLACENTA INFORMATION:
Sheep placenta is a rich source of nutrients, growth factors and bio-active cytokines. It is based on these bio-essentials that new life is developed. Scientific studies found that placenta contains high level of special proteins (placenta proteins), some of them promote cell growth, some of them regulate hormone secretion and some of them strengthen our immune system.

Placenta has been used in China for over 1400 years as a Chinese Medicine or promoting general health. It has a wide range of health benefits including enhancing body energy, skin complexion and stopping aging process. Recent scientific research has shown placenta contains rich growth factors, hormones and antibodies, and other concentrated nutrients that can rejuvenate organic tissue.

Sheep Placenta - is it Halal certified?

The gelatine used to make the capsules is Halal certified. The Sheep are not slaughtered or harmed, the placenta is expelled naturally during the birthing process.

HEALTH BENEFITS OF SHEEP PLACENTA:

Placenta's health benefits include:

- Anti-aging- Revitalizing to the skin

- Boosting the immune system

- Improving physical vitality 

- Promoting general health 

MAIN INGREDIENT: Each soft capsule contains Sheep placenta Extract equiv. to Fresh Sheep Placenta 13500 mg, Natural Vitamin E 20 mg, Grape Seed Extract equiv. to Fresh Grape Seed 1200 mg, Lecithin and other ingredients.

CONSUMPTION METHOD: Take one (1) or two (2) soft capsules daily as a dietary food supplement or as professionally advised.

PACKAGE CONTENT: Sheep Placenta 13500mg x 60 soft caps

Thursday, 15 March 2012

Higoat (Higoat Biasa, SpyHru, Campuran Kurma+Madu) & Higoat Koko

Susu Kambing Untuk Kesihatan.
http://images04.olx.com.my/ui/6/00/49/1276971934_100879149_1-Pictures-of--Susu-Kambing-HiGoat.jpg
.
http://1.bp.blogspot.com/-CQIrZazZxkU/Tf7FYBm8I9I/AAAAAAAAAFU/RwiCsThEtOk/s1600/IMG_5238%2Bedit.jpg
Harga Promosi Higoat Biasa : RM 28.00 (Harga sebenar : RM 36.60)
15 peket sekotak
Khasiat Susu Kambing :
•    Susu terbaik selepas susu Ibu
•    Tidak menyebabkan alahan, kuatkan system Imunisasi
•    Bersifat Alkali
•    Tingkatkan daya kepekaan tumpuan dan ingatan
•    Lancarkan sistem Penghadaman dan Usus
•    Membantu mengubati Kanser
•    Demam kuning, Gastrik dan Ulser
•    Asma (lelah), Pemyakit Kulit, Sukar tidur
•    Membantu merawat senggugut
•    Darah tinggi & Lemah jantung
•    Tidak menyebabkan kahak
•    Memulihkan tenaga batin dan awet muda
•    Kencing manis, Batuk kering dan Gout
•    Imbangi gula dalam darah & Kolesterol
•    Menguatkan jisim tubuh yang sihat (Tulang, Gigi, Otot, Sel-sel Kulit & Tisu saraf)
Sifat Susu Kambing :
•   Rendah Laktosa
•   Tinggi Protein
•   Tinggi Kalsium
•   Tinggi Selenium
•   PH Alkali
•   Molekul Lemak Halus
*****************************************************************
.
http://3.bp.blogspot.com/-bQj_DvO3EfM/Tf7FkdstT9I/AAAAAAAAAFc/urxTAUsRP-w/s1600/spyrhu%2Bedit.jpg
Harga Promosi Higoat SpyHru : RM 18.00 (Harga sebenar : RM 22.00)
.
Kelebihan Kurma & Madu :
Vitamin A dan Niasin yang terkandung didalam madu membantu membentuk dan memelihara kulit. Madu juga kaya dengan riboflarin dan thiamin yang membantu melepaskan tenaga daripada makanan dan karbohidrat. Ia juga baik untuk sel-sel saraf dan fungsi Jantung. Manakala kurma sejenis buah yang kaya dengan zat besi, kalsium, fosforus, odium, potassium, vitamin A dan C dan juga niasin dan mempunyai khasiat serta nilai yang tinggi dalam dunia perubatan tradisional.
Untuk kekuatan tubuh :
- memulih, menyegarkan dan menambah tenaga tubuh badan.
- memulihkan sel-sel urat besar.
- menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
- merangsang tenaga batin.
Membersih & Menambah darah :
- memulihkan kembali bekuan darah dan memperbetulkan pengaliran darah.
- membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
- mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
- menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.
*****************************************************************
.
http://1.bp.blogspot.com/-y20d7etR9-8/Tf7FOeuT1pI/AAAAAAAAAFM/gnrBvFKBcOc/s400/Higoat%2BPremium-edit.jpg
Harga Promosi Higoat Kurma + Madu : RM43.00
(Harga sebenar : RM 48.00)
.
Kandungan Spirulina :
• Asid Lemak dan lain-lain Lipid yang mustahak
• Vitamin & Zat Galian
• Asid Gamma Linolenic (GLA)
• Karbohidrat, Pigmen & Enzim
• Protein & Acid Amino
Khasiat Spirulina :
• Membantu membuang toksin didalam badan
• Mengurang risiko mendapat kanser
• Meningkatkan stamina dan system imunisasi badan terhadap penyakit
• Membantu pertumbuhan fizikal dan mental yang sempurna
• Bersifat antioksidan, awet muda
• Mengurang radang arthritis ( sakit-sakit sendi)
• Merangsang kelenjar tiroid untuk kesihatan hati
• Membersihkan darah untuk perjalanan aliran darah dalam tubuh yang lebih sihat
• Sesuai untuk semua peringkat umur, pesakit kencing manis dan wanita mengandung
*****************************************************************

HiGOAT KOKO


HARGA : RM 36.60 (SM) / RM 41.60 (SS)
                                                  HARGA PROMOSI : RM 32.00
Fakta DHA

Bagi kanak2, DHA diperlukan untuk menyokong pertumbuhan dan pembangunan sistem otak, mata dan saraf. Sering kali kanak2 mengambil kurang daripada tahap optimun DHA kerana sumber DHA yang terhad. Jadi bekalkan DHA kepada anak anda bagi membina minda yang cergas dan cerdas. Lebih-lebih lagi ia diperkuatkan dengan Susu Kambing.
Fakta Oligofruktus
Oligosfrukutus adalah pemanis rendah kalori daripada sumber tumbuhan dan ia memberi anda pilihan yang lebih baik dengan keenakkan rasa istimewa dalam minuman HiGoat Koko anda..

Fakta KOKO 
Koko kaya dengan Flavanoids. Flavanoids merupakan kumpulan bahan kimia yang memberi tindakan antioksidan yang sangat baik. Diet yang kaya dengan antioksidan memainkan peranan penting dalam   melambatkan proses penuaan. Namun ,sebab kami memilih koko adalah keranan rasanya yang sungguh lazat.
INFO SUSU KAMBING
Susu kambing kaya dengan protien, enzim dan mengandungi faktor anti penuaan, antiarthritis serta antibarah. Ia mengandungi antibodi untuk merawat penyakit gastrik, demam kuning, lelah, penyakit kulit, memulih tenaga batin, sakit jantung peringkat awal, ulser perut serta membantu dalam pembentukan tulang dan gigi. Ia juga sering dijadikan bahan membuat dadih, ais krim, keju dan mentega. Industri komestik juga mengeluarkan produk berasaskan susu kambing seperti syampu, krim muka, sabun dan krim pencukur.
Penyelidikan : Pusat Maklumat Utusan
.
KELEBIHAN SUSU KAMBING
• Paling hampir dengan susu ibu(minuman terbaik di dunia selepas susu ibu).
• Para Nabi meminum susu kambing dan membela kambing (membela dan meminum susu kambing adalah sunnah).
• Tiada dijangkiti penyakit kambing gila (yang ada penyakit lembu gila…).
• Kurang dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding lembu.
• Kambing mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat.
• Kambing betina beranak 2 kali setahun,1 hingga 4 ekor berbanding lembu setahun sekali dan hanya seekor.
• Lembu hanya mempunyai nafsu mengawan sekali dalam satu tahun berbanding kambing, setiap hari.
• Susu kambing lebih mudah dihadam. Hanya memerlukan 20 minit berbanding susu lembu memerlukan 2 jam.

KHASIAT SUSU KAMBING

Susu kambing paling berkesan dan lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah penyakit “dalaman” antara lain:
• Penyakit deman kuning.
• Penyakit lemah jantung.
• Penyakit darah tinggi.
• Penyakit migrane / kerap merasa pening kepala.
• Penyakit sendi, sakit urat saraf dan buah pinggang.
• Penyakit batuk kering atau TB.
• Penyakit yang menyerang jantung, limpa dan hati seperti hipertitis.
• Penyakit saraf dan tulang belakang yang dialami bila usia semakin lanjut.
• Cukup bermanfaat bagi mereka yang mengalami lemah tenaga batin.
• Sesuai diminum diwaktu pagi(sebelum bersarapan) dan malam(sebelum tidur). Jangan guna air panas kerana boleh merosakkan khasiatnya. Bancuh dengan air suam sahaja).
.
SUSU KAMBING ADALAH YANG TERBAIK SELEPAS SUSU IBU
• Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh.
• Bersifat alkali bukan asidik.
• Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua.
• Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan.
• Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah.
• Mudah dicerna(menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan.
• Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus.
• Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma(lelah), migrain(sakitkepala), penyakit kulit, insomia(sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout.
• Menguatkan jisim tubuh yang sihat(tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf.
• Memulihkan tenaga batin dan awet muda.
FAKTA : Penyelidikan oleh pakar-pakar pemakanan Jepun mendapati khasiat susu kambing sebenarnya 2 kali ganda daripada khasiat yang terdapat dalam susu lembu.
.
SIAPA YANG MEMERLUKAN?
Untuk Orang Berumur – Kandungan kalsium dan potasium dalam susu kambing menolong mencegah osteoporosis atau kerapuhan tulang.
Untuk Perkembangan Bayi Dan Kanak-Kanak – Vitamin A dalam susu kambing menolong pembesaran bayi dan kanak-kanak serta zat galian yang terkandung dalam susu kambing boleh mengimbangkan metabolisma,membina tulang dan gigi serta menolong dalam pembinaan sel-sel darah dan tisu-tisu badan. Untuk pelajar pula, ia dapat menolong menajamkan fikiran dan fungsi otak
Untuk Sakit Puan – Pengambilan susu kambing yang kerap menolong wanita mengembalikan zat besi semasa kedatangan haid setiap bulan, kekurangan darah (anemia), penghamilan atau pendarahan semasa penghamilan serta pendarahan yang banyak selepas bersalin (pendarahan postpartum).
Untuk Pesakit Tuberculosis Dan Pesakit Dalam Pemulihan – Susu kambing membekalkan lemak sebagai pembakar dalam badan, protin untuk pertumbuhan otot, karbohidrat untuk tenaga dan zat zat galian untuk pembinaan badan.
Untuk Pembentukan Kulit Dan Produk Kecantikan - Susu kambing mengandungi asid Nikotinik yang boleh menolong dalam fungsi pengcernaan, meningkatkan kesihatan pada kulit dan kelihatan cantik dan berseri.
Untuk Rawatan Gastrik Ulser – Susu kambing mengawal sepenuhnya asid hidroklorik dalam perut, mengekalkan kekuatan pesakit dan meminimumkan ketegangan otot yang dijangkiti.
Untuk Kes-Kes Penyakit Kulit - M.D. Superintendent General Hospital Toledo di Ohio U.S.A., George Dermitt menggunakan susu kambing untuk kanak-kanak di hospital yang mengidap penyakit ekzema (kegatalan pada kulit) dan mendapat keputusan yang cemerlang.
Untuk Mengawal Metabolisma Kolestrol – Susu kambing mengandungi enzim, vitamin dan zat galian yang boleh menolong mengawal metabolisma kolestrol.
Untuk Mengawal Barah Dan Penyakit Kronik Yang Lain – Selenium yang wujud dalam susu kambing sebenarnya adalah mineral yang amat penting dalam melindungi tubuh dari radikal bebas yang merupakan antara punca utama barah dan penyakit-penyakit kronik yang lain pada manusia.Dengan mengamalkan selenium setiap hari, peratus untuk mendapat penyakit-penyakt tersebut berkurangan sebanyak 37%.
Untuk Meringankan Penyakit Lain seperti: Asma, masalah hati, Radang sendi, Batuk, Rasa letih dan lesu, Ulser, Bau mulut, Tiada selera makan, Buasir, Sinus, Cirit birit dan Bronkitis.
..
KOS PENGHANTARAN
Sila tambah RM 6.00 (Sem. Malaysia) dan RM 10.00 (Sabah/Sarawak) bagi setiap penghantaran. Sila  hubungi Pn.Yanni SMS / Whatsapp 012-318 4080 untuk penjelasan lanjut
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs