Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Real Expert White



Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080



JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS


Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nnt citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 10 January 2013

Minyak Sejuta Rahsia Anugerah


130 ml
HARGA PROMOSI : RM 39.00

 Harga Sebenar : RM 48.00 (Semenanjung Malaysia) & RM 53.00 (Sabah/Sarawak)


Terlalu banyak mukjizat di dalam Al-Quran yang dapat digunakan sebagai ayat-ayat penawar pelbagai jenis penyakit dan mengembalikan tenaga serta kesihatan seseorang umat. Namun kekurangan ilmu Al-Quran membuatkan kita sering bergantung kepada perubatan moden untuk menyembuhkan sesuatu penyakit.

Minyak Minyak Anugerah Sejuta Rahsia ini merupakan adunan intipati pelbagai jenis tumbuhan tradisional yang sering digunakan oleh nenek moyang kita, Kini ianya diperkuatkan dengan rangkaian doa-doa terpilih dari ayat suci Al-Quran khusus bagi mereka yang ingin berusaha untuk mengubati sesuatu penyakit dan mengembalikan taraf kesihatan seperti dulu.

Seharusnya kita sebagai hamba perlu merasai kemukjizatan Al-Quran sendiri supaya bertambah iman dan taqwa. Sebagai manusia kita tidak harus behenti berusaha untuk mencari penawar kepada segala penyakit dan penentuannya hanya dengan keizinan Allah S.W.T.
.
http://1.bp.blogspot.com/-r5KKeRYwQfk/TxEUpz3qEjI/AAAAAAAAA94/2VE6WY120q4/s1600/riz-testimoni-edit.jpg

.

Minyak Sejuta Rahsia ANUGERAH (Minyak Urut/Untuk kegunaan luaran sahaja)

.-Gandingan Terapi Al-Quran & Herba Tradisional-Membantu mengembalikan Tenaga & Kesihatan
Kandungan :
-Intipati minyak halia bara
-Serai
-Limau purut
-Lengkuas
-Pudina
-Bunga cengkih
-Buah pala
-Minyak avocado
Himpunan doa :
-Surah At Taubah Ayat 128
-Surah Luqman
-Surah Fatihah
-Surah Alam Nasyrah
-Surah Al Ikhlas
-Surah Al Falaq
-Surah An Naas
-Surah Kafirun
-Surah Al Baqarah
-Surah Isra Ayat 28
-Ayat Kursi
-Selawat
-Doa Katam Al-Quran
-Doa Untuk Angin Akhmar
-Surah Waqiah Ayat 19
-Surah Israil 105
-Surah Shafat Ayat 47
AMARAN : Jangan dilangkah minyak ini kerana ia telah didoakan.

TESTIMONI

Alhamdulillah, suami makcik boleh berjalan semula...

"Sebagai tukang urut, Makcik sentiasa mencari minyak urut yang berkesan untuk para pelanggan Makcik. Sebelum ni, Makcik mengurut wanita-wanita yang baru bersalin, senggugut, sakit peranakan dan sakit dalaman wanita. Baru-baru ini, ada seorang pelanggan Makcik membawa Minyak Anugerah Sejuta Rahsia dan menyuruh Makcik mengurut perutnya dengan menggunakan minyak ini. Katanya, minyak ini memang mujarab dan didoakan dengan ayat-ayat Al-Quran. Alhamdulillah, pelanggan ini yang selalu sakit perut dan bisa-bisa pada kakinya beransur pulih. Sejak itu, Makcik pun mula mengamalkan Minyak Anugerah Sejuta Rahsia ini untuk mengurut para pelanggan lain. Ramai yang beritahu segala sakit lenguh, ngilu, bisa-bisa mereka semakin baik. Sejak mengamalkan Minyak Sejuta Rahsia ini, Makcik turut mengurut kedua-dua belah kaki suami Makcik yang telah lumpuh sejak setahun lalu. Masya Allah, hanya Allah yang tahu betapa syukur dan gembiranya Makcik dengan perubahan suami Makcik. Sebelum ini, beliau tidak dapat gerakkan separuh badan. Selepas dua bulan Makcik mengurut kaki dan tangan kanannya sekarang suami Makcik sudah boleh berjalan sendiri dengan menggunakan bantuan tongkat. Syukur sangat-sangat, dengan izin Allah dan segala doa Makcik selama ini termakbul untuk melihat suami Makcik berjalan semula selepas Makcik guna Minyak Anugerah ini.
Asemah Binti Abdullah, 66 tahun, Melaka

Kini adik boleh tidur lena, dah tak sakit perut lagi...

Dulu adik memang susah nak tidur malam kerana perut adik selalu sakit macam ditumbuk-tumbuk dan memulas. Kalau tidur pun sekejap sekejap je. Perut adik selalu rasa sakit, macam kena tumbuk dan berdenyut-denyut. Tengah-tengah tidur mesti adik terjaga. Tiap-tiap malam adik kena bangun dan sapu minyak panas kat perut ni, tapi tak hilang-hilang juga.Mak bawak pergi jumpa doktor dan doktor cakap adik ada gastrik. Doktor kasi 'pain killer', suruh ambil bila rasa sakit menyerang. Bila makan ubat tu, rasa sakit pun hilang tetapi sekejap sahaja. Kadang-kadang bila adik tengah 'study', perut adik rasa memulas-mulas. Baru-baru ini mak adik ada baca pasal Minyak Anugerah Sejuta Rahsia di suratkhabar, dia terus beli minyak ini. Dua malam adik pakai minyak ni, sakit perut tu terus hilang. Adik pakai minyak ni sebelum tidur dan bila bangun pagi, badan adik rasa segar dan ringan. Alhamdulillah, sekarang saya tak payah lagi kacau mak tengah-tengah malam untuk sapukan ubat. Terima kasih Minyak Anugerah!
Nur Adilah Bt Kamal Azman, 14 tahun, Johor Bahru, Johor.

Berjalan Semula Selepas Guna Minyak Anugerah Sejuta Rahsia

Tahun lalu saya terlibat dalam satu kemalangan yang sangat teruk sehingga sebelah kaki saya patah. Tiga bulan selepas pembedahan, saya masih tidak mampu berjalan dan hanya selepas dua bulan berikutnya saya perlu bergantung kepada tongkat pula. Setiap kali hujan dan waktu malam, kaki saya terasa bisa-bisa dan semua sendi sangat sakit.Sejak saya menggunakan Minyak Anugerah Sejuta Rahsia ini, Alhamdulillah sakit dan bisa yang saya tanggung selama ini hilang. Setelah dua minggu menggunakan minyak ini saya tidak lagi perlu menggunakan tongkat untuk berjalan. Kini saya faham mengapa ramai yang sering berkongsi pengalaman mereka dengan surat khabar tentang Minyak Anugerah Sejuta Rahsia ini.Kini saya ingin berkongsi kegembiraan saya dan berharap agar mereka yang lain turut mendapat manfaat dalam mencari penawar kepada sebarang kesakitan yang ditanggung. Saya berasa gembira dan kesyukuran apabila saya dapat berjalan semula. Kini kaki saya bertambah sihat dan kuat. Malah yang lebih penting saya mampu mengerjakan solat seperti dulu. Syukur kepada Allah
Datin Fatimah Wati Hassan, 56 tahun, Seremban 2, 019-6903444

Asma sejak kecil hilang dalam dua bulan

Saya mempunyai masalah asma sejak kecil lagi dan ianya berterusan sehingga kini. Hampir setiap bulan, saya terpaksa bergantung kepada inhaler dan ubat-ubatan lain yang di berikan oleh doktor. Bukan itu saja, ubat tradisional pun telah banyak saya makan tapi semua tak jalan. Alhamdulillah, sejak saya menggunakan Minyak Anugerah Sejuta Rahsia sejak dua bulan lalu, penyakit asma saya semakin pulih. Saya sapu minyak ini setiap pagi dan malam.Kalau dulu saya bawa inhaler ke mana-mana, kini saya tidak lagi bergantung nyawa dengannya. Saya dapati Minyak Anugerah ini mengandungi doa-doa penyembuh semput dan asma sebab itulah saya menggunakanya. Ternyata saya berjaya menikmati mukjizat Al-Quran. Syukur kepada Allah dan terima kasih Minyak Anugerah Sejuta Rahsia.Secara jujur saya mengesyorkan kepada mereka yang mengalami masalah asma kronik seperti saya. Terima kasih.
Nurul Hana, 23 tahun, Kuala Lumpur.

3 tahun tanggung sengal tulang, kini hilang...

Sejak 3 tahun lalu, saya mengalami sengal-sengal tulang sehingga tak mampu untuk menjalani aktiviti harian. Paling sakit sekali ketika nak solat, nak tunduk pun saya tak mampu. Saya sering berulang alik ke hospital untuk mendapatkan ubat penahan sakit. Setiap kali saya bawa dan angkat barang-barang berat, pasti rasa sakit yang teramat sangat pada kedua-dua belah kaki dan pinggang saya. Nak dukung anak yang berumur setahun pun saya tak larat, walaupun hanya untuk 10 minit. Pada sebelah malam pula, sakitnya begitu menyucuk-yucuk, memang tak lena tidur.Sehinggalah pada 3 minggu yang lepas, salah seorang kakitangan di hospital mengesyorkan Minyak Anugerah Sejuta Rahsia kepada saya. Pada mulanya, saya rasa macam tiada apa-apa lagi yang dapat mengubati sakit sengal tulang ini, tetapi kerana minyak ini mempunyai kombinasi surah-surah al-Quran, saya terus mencubanya. Pada hari pertama saya menggunakan Minyak Anugerah Sejuta Rahsia ini, saya dapati keduadua kaki saya terasa panas dan kesannya sehingga terasa kebas-kebas.Selepas mengamalkan minyak ini setiap hari dan setelah 2 minggu sahaja, saya dapati perubahan yang amat ketara pada kedua-dua belah kaki saya. MasyaAllah, saya sendiri rasa macam tak percaya, sakit sengalsengal tulang saya mula berkurangan dan saya sudah boleh menunaikan solat dengan sempurna. Alhamdulillah, sekarang sengal-sengal tulang pada kedua-dua belah kaki saya beransur sembuh dan saya dapat menjalani rutin harian saya seperti biasa.Kini, saya tidak lagi bergantung kepada pil penahan sakit dan ubat-ubatan lain. Apa yang pasti, saya akan terus amalkan Minyak Anugerah Sejuta Rahsia, InsyaAllah berkesan untuk badan saya.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs