ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 29 July 2013

WONDER PINK MARJEENA ANUGERAH


HARGA  : RM 34
  PROMOSI: RM 30
KOS POSLAJU RM6 SM/ RM9 SS


PENAIK SERI WONDER PINK ANUGERAH

Ianya mengandungi minyak jojoba dan minyak bunga matahari yang melembapkan dan menyinarkan bibir untuk memberikan anda senyuman yang memikat.

Dengan kombinasi vitamin A dan E, ia meningkatkan penghidratan kulit dan menghilangkan kedutan dan garis-garis halus. Anda nampak menawan dengan kulit yang halus dan mulus.


Lebih istimewa lagi ialah anda mendapat keberkatan dari Allah S.W.T melalui Penaik Seri Wonder Pink Anugerah kerana ianya telah dibacakan dengan doa-doa pilihan seperti:
- Surah Al-Fatihah
- Surah An-Nur
- Surah Yusuf
- Bacaan 30 juzuk al-Quran
- Doa pemanis
- Doa penyeri wajah
- dan Asmaul Husna

1.Pengilat bibir dan pemerah pipi bertindak mengikut suhu badan dan perjalanan darah.
2.warna yang terhasil mengikut suhu badan oleh itu warna yang dihasilkan berbeza mengikut individu.
3.membantu melembap dan menganjalkan kulit serta menghindari kedutan dan menyerlahkan warna semulajadi.
4.dibacakan dgn 30 juzuk ayat quran.
5. Membantu menaikkan seri wajah,meningkatkan keyakinan diri,lebih disayangi dan dihormati ramai.

CARA PENGGUNAAN


1.baca selawat dan alfatihah dan niat baik untuk hajat.
2.oleskan ke bibir sehingga menghasilkan warna yang rata.
3.loretkan wonder pink ke pipi dan sapu rata.
4.biar 1 ke 2 minit utk melihat kesan mengikut peredaran darah.

Tuesday, 23 July 2013

Minuman Kesihatan Gamat Manjakani Anugerah

Harga Pasaran : RM 58.00



Harga Kami : RM 55.00
POSLAJU RM6 SM/ RM9 SS


Minuman Kesihatan Gamat Manjakani Anugerah adalah sesuai untuk wanita selepas bersalin. Wanita selepas bersalin sering mengalami bisa-bisa badan membuatkan badan berasa lesu dan tidak bermaya. Sesungguhnya tenaga yang padu memang diperlukan sejurus selepas bersalin untuk menjaga dan memberi perhatian penuh kepada anak yang baru dilahirkan.
Khasiat Minuman Kesihatan Gamat Manjakani Anugerah
  1. membantu wanita mengembalikan tenaga yang hilang
  2. dirumus khas dari herba tradisional dan ditenagakan lagi dengan doa-doa dari kalam suci Al-Quran yang selama ini menjadi rahsia di dalam perubatan Islam
  3. menghindari penyakit-penyakit kronik seperti buasir, kencing manis, darah tinggi serta melancarkan peredaran darah
  4. sangat sesuai untuk penyembuhan luka-luka luaran dan dalaman bagi wanita yang bersalin secara normal ataupun pembedahan
  5. membantu meningkatkan kadar metabolisma tubuh dan menjadikan anda lebih cergas dan sihat
  6. mengecutkan rahim dan memulihkan kedudukan peranakan yang mungkin ‘jatuh’ semasa bersalin
  7. mengetat dan merapatkan faraj
  8. menganjalkan kulit supaya tidak berkedut
Kandungan Minuman Kesihatan Gamat Manjakani Anugerah
  1. Ekstrak gamat
  2. manjakani
  3. daun inai
  4. senduduk
  5. tongkat ali putih
  6. hempedu bumi
  7. daun salam
  8. tapak sulaiman
  9. pati ikan haruan
Cara Guna :
1 sudu teh, pada waktu pagi dan malam,sebelum makan.

Kembali cantik dan bertenaga selepas bersalin dengan Minuman Kesihatan Gamat Manjakani Anugerah.

Ia membantu:

- membantu mengembalikan tenaga selepas bersalin dan meningkatkan kadar metabolisme tubuh.
- melancarkan peredaran darah dan menstabilkan paras gula di dalam darah.
- mengecutkan dan mengetatkan rahim.
- membantu menyembuhkan luka luaran dan dalaman akibat bersalin secara biasa atau pembedahan.
- dibacakan dengan ayat-ayat al-Quran terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T.
- dihasilkan daripada manjakani, ekstrak gamat dan daun salam.

Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah



Harga Pasaran :RM 18.00

Harga Promosi: RM 16.00
 Kos penghantaran:

Semenanjung: RM6 /Sabah & Sarawak: RM9

Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah


Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah dirumus khas dari herba tradisional seperti ekstrak pinang dan manjakani, khusus untuk memastikan kesegaran vagina sepanjang waktu, mengetat serta nerapatkan faraj dan membantu memulihkan kedudukan peranakan yang jatuh ketika bersalin

Cara Penggunaan Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah :


·         Basah dan sapukan ke permukaan alat sulit.

·         Biarkan beberapa minit dan bilas

·         Sesuai digunakan ketika nifas dan haid


Kandungan Rahsia Kebersihan Wanita Anugerah: 100ml

Ekstrak sireh, ekstrak pinang, manjakani, herba serapat

Gel Gamat Haruan Anugerah

Harga Pasaran : RM 38.00

Harga Promosi: RM 34.00
POS RM 6 SM/ RM9 SS
 
Cara Penggunaan Gel Gamat Haruan Anugerah :

·         Sapukan pada bahagian yang bermasalah untuk kegunaan luaran sahaja


Kandungan Gel Gamat Haruan Anugerah :

Air anugerah, karbormer, gamat, ppotassium sorbate, ekstrak sireh, vitamin E, Allantoin

- Ingin mengembalikan tenaga selepas bersalin?
- Mahu memulihkan kedudukan peranakan selepas bersalin?

- Mahu mengembalikan kecantikan kulit anda ?
Sembuh luka selepas bersalin dengan Gel Gamat Haruan Anugerah.



Ibu-ibu bersalin perlu menjalani rawatan rapi untuk memulihkan luka dalaman selepas bersalin secara pembedahan. Pengambilan makanan yang sesuai semasa berpantang adalah penting untuk merawat luka dan menghilangkan parut.


Gel Gamat Haruan Anugerah mengandungi herba-herba tradisional seperti ekstrak sireh, ekstrak gamat dan pati ikan haruan yang telah lama diamalkan sejak turun temurun untuk merawat masalah keputihan, menghilangkan bau, mempercepatkan penyembuhan dan memperbaiki tekstur kulit.


Ia juga membantu:


- mempercepatkan luka dalaman akibat bersalin secara pembedahan.

- merawat luka-luka biasa.

- menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru dan menghilangkan parut-parut pada badan

- dibacakan dengan doa-doa terpilih supaya ibu mendapat perlindungan dari Allah S.W.T

Kosmetik Vida Beauty

 Set Lengkap 

Harga set RM142.70
  1. Sabun Vida Beaty / Sabun Karot
  2. V Toner
  3. Beauty sunblock
  4. SK 9
  5. Facial Scrub

Set Jerawat


Harga set RM161.50

  1. Sabun Karot
  2. Acne Toner/ C Toner
  3. Krim UV / Beauty Sunblock
  4. Sari Kunyit
  5. Sari Pemutih
  6. Facial Scrub (K)

Set Jeragat


Harga set RM194.70
  1. Sabun Collogen
  2. C Toner
  3. Natural Whitening Foundation
  4. Ekstrak Jeragat Krim (EJ Krim)
  5. Facial Scrub (K)
  6. Treatment Toner

 
V-CLEANSING FOAM - RM 25.00
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS

MENGIMBANGI KANDUNGAN MINYAK DALAM KULIT
MENGANDUNGI TEA TREE OIL YG CEPAT MEMATIKAN DAN MENGECUTKAN JERAWAT.
MEMBUANG KOTORAN YG TERDAPAT DIDALAM LIANG ROMA DAN DIPERMUKAAN KULIT WAJAH.


 
ACNE TONER - RM 35.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS
  
MENGAWAL LEBIHAN MINYAK DI WAJAH
MENGECILKAN LIANG - LIANG ROMA
MENJADIKAN WAJAH LEBIH HALUS
MENGECUTKAN JERAWAT


 
V TONER - RM 29.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS
 
MENYEGARKAN DAN MENEGANGKAN KULIT WAJAH
MENGECILKAN LIANG ROMA
MEMBUANG LEBIHAN MINYAK DIWAJAH
MENJADIKAN KULIT BERSERI
MENJADIKAN WAJAH LEBIH TEGANG
MENCERAHKAN WAJAH


 
SERUM GOLD RM 96.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS





Serum Vida Beauty mampu menganjal, mencerahkan kulit, dan mengurangkan masalah kekenduran kulit serta mengatasi masalah pigmentasi / jeragat.

Cadangan penggunaan :
Guna 2 kali seminggu diselangi dgn penggunaan krim malam


 
T-TONER - RM 45.00
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS


MENGELUARKAN SEL-SEL KULIT MATI SECARA PENGELUPASAN YG HALUS
SEKATAKAN WARNA KULIT WAJAH
MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT
MENGHILAGKAN JERAGAT DAN CELA DI WAJAH

 
CLEANSING MILK - RM 23.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS
 

MELEMBABKAN WAJAH
MEMBERSIHKAN MAKE UP SECARA MENDALAM
BOLEH JUGA DIGUNAKAN SEBAGAI KRIM MASSAGE
MENGHILANGKAN LINGKARAN HITAM BAWAH MATA
MEMBANTU MENGELUARKAN WHITE HEAD DAN BLACK HEAD DGN MUDAH


 
FACIAL SCRUB - RM 39.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS
 
BERTINDAK MENYINGKIRKAN BLACK HEAD / WHITE HEAD
MENANGGALKAN SEL-SEL KULIT MATI
SEKATAKAN WARNA KULIT WAJAH
MENCERAHKAN WAJAH DLM MASA YG SINGKAT
MENGURANGKAN MASALAH KULIT BERMINYAK
 
SABUN VIDA BEAUTY - RM 25.00
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS
 
Berkesan merawat jeragat
Sesuai untuk kulit matang
Pasti menjadikan wajah cerah berseri tanpa pengelupasan dalam beberapa hari sahaja
 
SABUN COLLAGEN - RM 26.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS

Berkesan merawat jeragat
Sesuai untuk kulit matang
Pasti menjadikan kulit cerah berseri tanpa pengelupasan dalam beberapa hari sahaja

 
TONER MATA EKSKLUSIF - RM 69.90
POSLAJU RM6 SM / RM9 SS

Untuk penjagaan mata
Membersihkan
Melegakan
Sesuai untuk kegunaan harian
 
 
 

    

Thursday, 18 July 2013

MAMA GOJES by FEREENA BEAUTY

 

RM 72.00 S/M

RM 82.00 S/S
FREE POS
 INDIKASI
Digunakan untuk kesihatan wanita  
(menghilangkan  keputihan, melancarkan haid, menguatkan otot faraj, menjaga kedudukan rahim, memberi tenaga kewanitaan, melancarkan darah nifas, menjaga sistem kemutan. 
 Digalakkan bagi wanita dalam pantang

Photo: Jom like n share utk .... PROGRAM PROJEK MEMIKAT SUAMI DENGAN JAMU YG BERPERASA COFFEE NO 1 DIMALAYSIA MAMA GOJESSS....  Share dan like terbanyak akan dapat TSHIRT PINK FEREENA ... 20 org akan dipilih secara rawak..  Komen.: Mama Gojes Jamu terbaikk....  Tarikh tamat .:20hb 2 2013... Jom kita sebarkan MAMA GOJES dilayar internet..

KANDUNGAN  
 Extrak Arabica kopi, coklat, manjakani, kacip fatimah dan 17 rempah ratus terpilih

CARA PENGGUNAAN
 2 kali sehari/ 1 scoop 15-18gm dicampur 
dengan 120-150 ml air panas/air suam
 ADAKAH ANDA MENGALAMI MASALAH SEPERTI BERIKUT:
  • Ada masalah keputihan?
  • Toksid tinggi?
  • Rahim tidak subur?
  • Haid tidak lancar?
  • Kurang bertenaga?
  • Payu Dara tak tegang?
  • Kurang bertenaga?
  • Otot Faraj tidak kuat dan berbau?
  • Badan berbau ?
  • Pening KEPALA?
  • Ingin menambah cahaya mata?
  • Ingin mendapat zuriat?
  • Masalah angin dalam badan?

Mama Gojes mempunyai campuran 17 jenis rempah ratus herba yang terpilih dan yang terbaik untuk mengatasi pelbagai masalah diatas.... Pasti suami semakin bertambah sayang dan tersenyum riang jika uolls amalkan produk ini......

★★FEREENA MAMA GOJES CAMPURAN REMPAH RATUS HERBA TERPILIH BERSAMA CAMPURAN COFFEE ARABICA, CREAMER DAN COKLAT BAIK UTK ANDA SEMUA★★

★★Dengan pengambilan FEREENA MAMA GOJES anda tak perlu risau lagi dengan masalah-masalah di atas, saya telah mencuba dan mengalami nya sendiri dan sangat recommend wanita-wanita yg pentingkan kesihatan rahim dan dalaman wanita untuk mencuba dahulu dan rasai perubahan yg sangat drastic seawal sekali bancuhan minuman...yer sekali bancuhan sahaja uolss!!!


Anda boleh rasai perubahan suhu badan yg panas dan perut yang panas..bukan panas tak bagus tapi panas yg sihat kerana di dalam bancuhan FEREENA MAMA GOJES terdapat lebih 17 rempah ratus termasuk kacip Fatimah dan Manjakani yg terkenal dgn khasiat nya buat wanita-wanita memanaskan organ dan merapat dan mengencangkan organ rahim.
★★FEREENA MAMA GOJES telah diadun bersama kopi Arabica dan coklat dan bau yg beraroma rempah..Mak-mak kita yg awal 50an pun suka uolls... sebab org dulu-dula sangat menitik berat kan kesihatan dalaman tu sebab org dulu ramai anak uolls sebab rahim yg sihat dapat membantu process memperolehi zuriat buat wanita-wanita yg inginkan anak...


Menggunakan sejenis ubi yang dipanggil "ban samun look" ataupun dalam bahasa melayunya " rumah peranakan" sangat istimewa buat wanita. 

Jangan risau kami dah temui formula yg awesome dan superb utk semua masalah di atas dimana campuran 17 JENIS rempah ratus herba yg terpilih dan terbaik utk mengatasi masalah di atas.... Pasti suami tersenyum riang dan bertambah sayang jika anda mengamalkan nya...produk apa tuuuuu!!!!!!

FEREENA MAMA GOJES CAMPURAN REMPAH RATUS HERBA TERPILIH BERSAMA CAMPURAN COFFEE ARABICA, CREAMER DAN COKLAT BAIK UTK ANDA SEMUA..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs