ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 22 August 2013

Coklat Love Habibi

RM 48.00
POS RM 6 SM / RM 9 SS
 
 
 
* Kerap sakit kepala,
* Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab,
* Susah bangun tidur,
* Berat badan meningkat, kehadiran selulit,
* masalah jerawat, banyak angin dalam badan,
* keliling mata gelap dan lain2


anda ade tanda2 ini?

penyelesaian nya adalah dengan :-

chocolate love habibi... JS

CLH ni akan merasa tindak bls sedemikian :

* Kerap Sendawa buang angin
* Mlawaskn pmbuangan, klu perut muncit tu krp mmbuang aknmengempiskan perut anda
* Kerap kencing buang toksin dlm badan
* Mana kurang bernafsu tu jgn tkejut asik nak saja
* Melancarkan sistem perjalanan drh dlm bdn
* Melancarkan haid
* menghilangkan senggugut..
 
 
Coklat love habibi  :-
 
Mengandungi herba2 yg terdiri daripada lada pahit, tongkat ali hitam, mata pelanduk, mahkota dewa, belut, sarsi, madu dll herba lain. Dirumus khas utk menaikkan ghairah seksual utk lelaki dan wanita.
 
Untuk melancarkan peredaran darah, membuang angin dlm badan, memudahkan sistem pembuangan kecil dan besar, menghilangkan sakit2 badan, lenguh2 badan serta mengurangkan keletihan bekerja.
 
Cara makan yg sgt mudah..Ambil n gentelkan kecil2.Kunyah n minum air.Disarankan ambil ketika serapan n makan malam.
 
Boleh juga diganti sebagai kudap kudap.
Digalakkan jauhkan diri dari minum ais ( angin),Air kelapa ( tawar ubat n herba), alkohol (panas), durian ( panas)
 
 
Testimoni Coklat Love Habibi

 
 
 
 

Wednesday, 21 August 2013

SECRET BUST UP



1 box ( 30 sachet ) 


for one month



RM136 SM / RM 140 SS


RM 110.00 SM / RM 115 SS
 FREE POS



SECRET BUST UP
Secret Bust Up Pueraria Mirifica ialah produk untuk membesarkan payudara yang kecil dan menegangkan payudara yang kendur. Kandungan pueraria mirifica yang terdapat dalam produk ini sangat tinggi iaitu 8000mg (extra 22,000mg). Ini memberikan kelebihan kepada produk ini berbanding produk lain..

BUST+UP


 JOM makan Secret Bust Up Pueraria Mirifica satu sachet setiap hari sebelum tidur!
Secret Bust Up dapat membantu anda memilikki payudara cantik,montok,tegang dan dalam masa yang sama menjadikan kulit anda halus,lembut dan berseri-seri!
Ini kerana kandungan Pueraria Mirificanya sangat tinggi iaitu 8000mg menyebabkan kesan yang sangat EFEKTIF dalam masa 7 HARI sahaja!!!
Kandungan collagen juga tinggi iaitu 6000mg menyebabkan kulit payudara dapat menganjal dan menegang dengan sangat berkesan.
Gabungan vitamin C dan glutathione dapat memberi kesan ke atas sistem endoktrin manusia untuk kesihatan menyeluruh dengan menghasilkan kulit muda, putih dan berseri.
Bahan-bahan lain iaitu maquiberry extract, tomato extract dan madu memberi manfaat kesihatan untuk jangka masa panjang...




10 MANFAAT HEBAT SECRET BUST UP UNTUK PAYUDARA, PUNGGUNG DAN KULIT

 Menjadikan payudara besar dan montok. Sangat sesuai kepada wanita yang berpayudara kecil secara semulajadi dan teringin memiliki payudara besar, berisi dan menonjol. Pastinya akan meningkatkan lagi keyakinan diri anda

 Menjadikan payudara kendur kembali tegang dan anjal. Sangat sesuai kepada wanita yang mempunyai payudara melendut dan jatuh.

 Menjadikan punggung bulat dan pejal. Sangat sesuai kepada wanita yang berpunggung kecil dan ingin punggung yang seksi seperti Jennifer Lopez. Pastinya bentuk badan anda lebih menarik dengan memiliki aset punggung idaman suami anda.

 Menjadikan kulit anjal dan muda. Kesan bukan setakat pada payudara tetapi menyeluruh termasuk menghasilkan kulit yang halus mulus seperti muda remaja. Manfaat dua dalam satu yang anda perolehi hasil pengambilannya pastinya menguntungkan anda.

 Menghasilkan kulit putih bercahaya. Tiada lagi kulit gelap dan kusam. Gabungan glutathione, collagen dan vitamin C pastinya gabungan paling hebat untuk kecantikan kulit anda.

 Dapat mengetatkan vagina bagi wanita yang menghadapi masalah vagina longgar dan keputihan. Suami pasti tersenyum gembira sampai termimpi-mimpikan anda setiap malam.

 Dapat mengatur kitaran haid dan melancarkan lagi darah haid bagi wanita yang menghadapi masalah kitaran haid tidak menentu.

 Kesan pada payudara terlihat seawal 10 hari kerana kandungan phytoestrogen yang tinggi dalam Secret Bust Up mempercepatkan tindak balas hormon dalam badan.

 Tiada kesan sampingan di kemudian hari kerana bahan-bahan yang terkandung dalam Secret Bust Up adalah bahan semulajadi daripada ekstrak tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan.

 Gabungan Pueraria Mirifica dan Collagen memberi kesan memejalkan dan memontokkan tanpa kendur semula walaupun selepas berhenti pengambilan.


FUNGSI PUERARIA MIRIFICA TERHADAP TUBUH WANITA 

✔  Membesarkan payudara yang kecil dan leper.
✔  Memejal dan menegangkan payudara kendur.
✔  Mengangkat dan membentuk semula struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan faktor lanjut usia.
✔  Membentuk semula lekuk tubuh terutama pada pinggul dan payudara.
✔  Mengangkat bentuk pinggul supaya nampak terletak dan menarik.
✔  Menyeimbangkan saiz payudara wanita yang mempunyai payudara yang tidak sama besar dan senget sebelah.
✔  Mengetatkan vagina bagi wanita yang sudah lama berkahwin untuk mengembalikan keperawanan seperti anak dara. 
✔  Melancarkan darah haid wanita yang tidak teratur.
✔  Awet muda. Pueraria mirifica terkenal sebagai agen awet muda dan melambatkan tanda-tanda penuaan.


PAYUDARA BESAR? SUAMI PASTI SUKA.

Payudara Besar Dalam Masa 14 Hari, Nak Tahu?Secret BUst Up
KURANG SELESA PAYUDARA KECIL?
Besarkan payudara Dalam Masa 10 Hari, dijamin, Nak Tahu? Nak Tahu?



SECRET BUST UP 
bukan sahaja berkesan utk payudara dan punggung, tetapi berkesan utk putihkan kulit muka & badan, menghilangkan parut-parut jerawat, memudarkan parut hitam, seterusnya menghasilkan kulit licin, anjal, lembap, muda dan putih gebu !!



✿ Testimoni #1
 
Assalamualaikum.. Saya merupakan pelanggan baru Secret Bust Up. Sebelum ini saya telah mencuba pelbagai jenis produk samada jenis pil mahupun krim sapu..namun semuanya hampa. Saya mengalami masalah kendur dan mengecil selepas berhenti menyusu badan anak ke-2. Menjadi lebih teruk selepas bersalinkan anak ke-3. Selepas seminggu menggunakan Secret Bust Up, saya dapat rasa perubahan pada asset saya itu.
-Pn Zie, Johor bahru-

✿ Testimoni #2

 
Masalah saya ialah payudara saya kecil dan mulai mengendur.Keyakinan diri saya hilang dan saya risau apabila suami mula komplen. Setelah meminumnya selama 10 hari, payudara saya mulai berdenyut dan sakit bila tersentuh..Saya diberitahu oleh pihak pengedar yang ini adalah tindakbalas daripada produk tersebut.Setelah sekotak saya habiskan, bra sya mulai ketat.Payudara saya semakin tegang dan membesar. Kini, setelah 2 bulan,saya telah menukar saiz bra saya daripada 32A ke 34C.Wow..saiz payudara sya telah membesar ke saiz yg saya idamkan.Saya dan suami amat berpuashati dgn produk ini.Tak sia-sia saya membeli ' secret bust up '..!!!!
-Pn Wanie, Sg Petani-

====================
CARA GUNA SECRECT BUST UP :
====================
- Minum 1 sachet sehari sebelum tidur malam (sekotak ada 30)
- boleh dicampurkan dengan minuman kegemaran seperti milo atau susu.
- untuk dapatkan kesan yg maksimum sila campurkan dengan susu (apa2 jenis susu)
- Jangan campurkan dengan kopi atau teh, ia akan membantutkan penggunaan Secret Bust Up





 TESTIMONI PANAS KAK NELLY, ISTERI BAGIO DAMASUTRA..




















Thursday, 15 August 2013

Japan Feeling Touch Upper Arm Shape

 
RM 22.00 - SM
RM 27.00 - SS
FREE POS


Korset Pengecil Lengan

Membakar Lemak.
Melancarkan peredaran Darah.
Membantu Mengurangkan selulit.
Mengencangkan Dan merampingkan bagian Lengan.



Kelebihan:
Dibentuk secara KHUSUS Artikel Baru TENUNAN Pola tertentu untuk memijat, memahat Dan membentuk Lengan.

BAHAN:
titanium
germanium
perak




Dikenal sebagai bahan yang Sangat popular Dalam, Produk pelangsing di jepun.

Bahagian Dalam, bahannya, beralur Dan seperti pahatan, Boleh membantu memijat Lengan Atas . Jadi ketika aktiviti, BAHAN ini mengecilkan Lengan kita

Pengecil Lengan blh membantu membakar kalori

Cara Pemakaian & rawatan:
Blh dipakai Sepanjang Hari ( termasuk KETIKA tidur) .
minimum gunakan 3 jam sehari untuk kesan Yang Maksimum
Hati-Hati SAAT dipakai, jangan tersangkut kuku / Benda tajam.
Jangan dicuci menggunakan mesin basuh.
Gunakan Sabun Cuci Yang lembut.

Tips:
Untuk hasil yg terbaik blh dipakai ketika melakukan aktiviti sehari-Hari

Selesa DAN TIDAK PANAS SAAT DIGUNAKAN.



 
 Warna: HITAM & COKLAT CAIR

Wednesday, 14 August 2013

Roll-N-Go Travel Cosmetic Bag


RM 40.00 - SM
RM 45.00 - SS
FREE POS


Roll N Go Don’t leave for your next trip without this travel buddy. It’ll hold your cosmetics, toiletries, jewelry, and more in 4 separate, zippered compartments–yet rolls up into a compact bag for easy portability. With snap-shut flap and hang-tag. 100% polyester; imported.

  • 4 zippered compartments
  • Compact..Stylish..Convenient..Practical
  • Ideal for cosmetics, toiletries and jewelry
  • Hangs and rolls for compact storage - snap closure
  • Stylish design look outer shell in black
Wipes clean. Polyester. 10" x 4-1/2" x 5-1/2".

PUTEH PITERA DNARS


Harga :Rm99.90 sm / Rm109.90 ss
(20 sachet sekotak)

puteh p-terra ada 2 jenis..liquid dan serbuk
PROMOSI : RM 90 SM / RM 95 SS
FREE POSTAGE

 
 
- PUTEH PITERA Telah bertukar Nama ke PUTEH P~TERRA, yang lama dianggap tidak sah mulai hari ini. Ini kerana pihak kami ingin mengelakkan daripada barangan tiruan....
SILA AMBIL PERHATIAN SEMUA..!!!


- L-Glutathion
-HA
-Tillapia Collagen
-Apple steamcell
-Madu tualang
-vitamin C
  
 pernah dengar x apa itu pitera?
Satu2nya kosmetik antarabangsa yang menggunakan pitera adalah jnma SKII...


Pitera ni apa?
Pitera adalah sejenis estrak yis yang kaya dengan asid amino, protein & asid organik...
Klau dah ade kaitan dgn protein & asid amino ni mestilah kaitannya rapat dengan penghasilan sel sel baru & renew2 kan?? Hahaa... yang lama akan dignti baru.. yang rosak akan diperbaiki...  klau dh mkn pitera.. haha... smua baru la.. yg tua jadi muda 

Pitera dihasilkan dari proses fermentation (penapaian) air beras...@ bahasa mudahnya estrak dari air beras..dengan menggunakan teknologi nano from japan lagi....


Fungsi puteh pitera
-mencegah & merawat jerawat.
-mengecilkan liang pori.
-merawat enzhima & prorisis.
-mencegah kedutan & kekenduran.
-menghilangkan tompok hitam & mencegah parut
-meningkatkan fungsi sel serta melambatkan proses penuaan.
- mencegah kerosakan kolagen.
-meningkatkan daya ketahanan badan.
-menyihatkan kuku dan rambut.
-menyembuhkan luka dengan cepat.
-menyihatkan badan & memberi tenaga tambahan.
-menyahtoksin utk menghasilkan kulit yg lebih muda & cerah.

Cara pengambilan :
- 1 sachet 30 minit sebelum sarapan & 1 sachet sebelum tidur malam.
- minum air dengan cukup kerana pembuangan toxin sememangnya melalui air kencing.
- bulan pertama wajib ambil 2 sachet sehari, bulan seterusnya 1 sachet sehari.

Siapa yang boleh mengambil PUTEH PITERA

-lelaki & wanita
-ibu mengandung (4 bulan keatas)
-ibu menyusukan
-wanita haid (4 hari keatas)

Kelainan PUTEH PITERA
-Berbentuk liquid untuk mudah serapan didalam salur darah..
berbanding serbuk yang dibancuh, tablet yang dikunyah atau Kapsule yang ditelan...



Fakta tentang puteh pitera :
Content :
PITERA (enzim drp beras yg diestrak menggunakan teknologi dari jepun)
Cth : petua org terdahulu pun suka mnggunakan air beras sebagai agen pemutihan kulit..

**L- Glutathion, collagen, HA**




Bentuk : liquid

- 20 sch TOK 10 HARI.
- KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 10 HARI

Thursday, 1 August 2013

Dodora All Gone Girl Body Hair Removal

HARGA : RM 30.00 - SM
RM 35.00 - SS
FREE POS



Krim penghilang bulu yang membuat kamu tampil lebih percaya diri dengan pakaian terbuka. Ucapkan bye..bye.. pada bulu-bulu yang ada di seluruh bahagian tubuh kamu. Krim penghilang bulu ini tidak menimbulkan rasa sakit dan tanpa meninggalkan bintik hitam di kulit. Dodora All Gone Girl Body Hair removal boleh digunakan untuk menghilangkan bulu  di seluruh bagian tubuh kamu. Dijamin berkesan dan jika tumbuh lagi bulu tidak bertambah lebat …!!!!


Tips penggunaan DODORA All Gone Removal Cream agar dapat hasil yang maksima:

- Bersihkan (cuci) daerah yang akan dihilangkan bulunya, terutama dari deodorant, lotion,dll
– Setelah itu sapukan krim penghilang bulu
– Tunggu selama 10-20 minit,lalu bersihkan dengan tisu dari bawah ke atas.
- Dapat menghilangkan bulu ketiak dengan bersih, dan melembutkan kulit daerah ketiak 
– Dapat digunakan untuk menghilangkan bulu ketiak, tangan, kaki, dll.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs