ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 31 October 2013

DOUBLE STEMCELL: KESAN BERGANDA UNTUK KULIT MENAWAN


BERMINAT?
JOM ORDER SEKARANG..
HARGA SEBENAR :

SEKOTAK RM250



HARGA KAMI :
1 KOTAK RM 140
2 KOTAK = RM265
- 28 sachet / 2 kotak

 (untuk sebulan pengambilan)
-FREE POS SM -

Double Stemcell membekalkan nutrient bagi membantu merangsang pertumbuhan dan pengantian sel sel baru serta pembaikan sel lama ( yang telah rosak/cedera ) dalam darah, organ, kulit dan seluruh anggota badan. Dengan pengambilan teratur setiap hari akan membantu mencegah, merawat serta memperbetulkan masalah/penyakit, seterusnya meningkatkan tahap kesihatan badan. Manfaatnya akan terserlah pada kulit, wajah dan bentuk badan seseorang. Badan akan sentiasa cergas dan penuh bertenaga untuk menjalani kehidupan harian. Sesuai untuk semua peringkat umur dan jantina.

KEUNIKAN DOUBLE STEM CELL :

- Cara pemakanan yang unik dan mudah diamalkan, terus diserap ke salur darah
- Memenangi Anugerah Europe Innovation 2008 & 2012
- Dapat pengiktirafan GMP, HALAL, SIRIM
- Ada Perlindungan Insurans RM 3 Juta


KANDUNGAN DOUBLE STEM CELL :

1. Stem Cell Epal - Tinggi antioksidan, mempercepatkan dan melindungi pertumbuhan sel2 baru, pemulihan luka.

2. Stem Cell Anggur - Agen anti-penuaan, menguatkan perlindungan dari UV, meningkatkan kekuatan sel kulit

3. Ekstrak Acaiberry - Meningkatkan metabolisma, mengurangkan berat badan, memperbaiki aliran darah, menguatkan jantung, membekalkan tenaga, kaya Vitamin A, B1 & E

4. Ekstrak Blueberry - kaya Vitamin A, C, E, K, tinggi kandungan antioksidan, menyingkirkan toksin & radikal bebas, mengurangkan lemak & kolestrol, meningkatkan sistem imunisasi badan serta membekalkan tenaga



SEBAB MEMILIH DOUBLE STEMCELL?

## Menghilangkan Kedutan, Mencerah & Menggebukan Kulit Seluruh Badan
-Sebatian yang unik (stem cell epal & anggur) serta antioksidan menjadikan kulit lebih muda dan segar. Sel2 ini akan bertindak mengurangkan kedutan pada kulit terutama kulit muka dan mengaktifkan sel-sel kulit badan.

## Perlindungan Dari Cahaya UV Matahari Merbahaya, 30 Kali Lebih Lama
-Bila berdiri di tengah panas, ia sebenarnya melemahkan kulit kita. Bila kulit lemah, ia tidak tahan lama dan menyebabkan kulit semakin banyak berkedut, berjeragat, suram dan tidak sihat. Jadi kita perlu memberikan perlindungan yang sewajarnya agar sinar UV tidak mempercepatkan kerosakan kulit.

## Mengembalikan Tenaga & Stamina
- Acai Berry membantu tubuh mendapatkan kualiti rehat yang lebih baik, agar dapat memulakan hari dengan tubuh badan yang lebih segar pada setiap pagi.

## Melancarkan Perjalanan Darah & Menguatkan Jantung
- Apabila Double stemcell ini memasuki badan, ia memberikan haba yang merangsang kelancaran aliran darah, membekalkan lebih banyak oksigen dan nutrien untuk dibawa ke bahagian otak & badan, sekaligus dapat meningkatkan tenaga, merehatkan dinding saluran darah melalui kesan oksida nitrik yang terdapat di dalamnya di samping meningkatkan daya ingatan dan kejelasan mental.

## Bakar Lemak Dalam Badan dan Merendahkan Kolestrol
- Acaiberry dan Blueberry dapat meningkatkan kadar metabolisme badan, menyingkirkan bahan buangan dan toksin dalam badan.

## Hanya 15 Saat Untuk Diminum! (sesuai bagi wanita sibuk/bekerjaya)
- Hanya perlu guna sepaket sehari. Tak perlu tergopoh-gapah waktu pagi masa bersiap untuk pergi kerja. Masa boleh jimat, dan kecantikan pun terjaga rapi. Keluar rumah dengan penuh keyakinan diri.




Supplement pilihan selebriti Umie Aida, untuk kecergasan, tenaga dan stamina selain memelihara kecantikan kulit, melambatkan proses penuaan dan mengekalkan kesihatan dalaman..

 

KESAN PENGAMBILAN DOUBLE STEMCELL :

- Mencerah & menggebukan kulit wajah dan badan.
- Membantu mengurangkan kedutan pada kulit
- Menghapuskan jerawat dan parut.
- Mengaktifkan sel-sel badan dan kulit
- Membantu menjadikan kulit halus, licin dan anjal
- Menghilangkan masalah minyak berlebihan
- Melembapkan dan menganjalkan kulit.
- Meningkatkan daya penyerapan kolagen oleh badan
- Merangsang badan menghasilkan lebih kolagen
- Membantu menguatkan sendi dan tulang
- Membantu bertindak sebagai anti penuaan
- Agen antioksidan
- Menjaga kesihatan dan jantung
- Mengurangkan risiko kanser & penyakit lain.




Amatlah disyorkan kepada mereka yang mempunyai masalah seperti berikut :

* Gout
* Sakit saraf/sendi dan lenguh2 tulang
* Buasir/sembelit
* Kencing manis
* Darah tinggi
* Lemak darah
* Anemia
* Kulit sensitif
* Sistem penghadaman lemah
* Kerap demam selsema
* Mudah letih dan badan lemah
* Tekanan/stress
* Kolestrol tinggi
* Masalah kulit kronik
* Masalah kewanitaan - keputihan, 'kembali dara'








CARA PENGAMBILAN :

- Tuang 1 sachet ke bawah lidah, kemam 15-20 saat sehingga serbuk cair dan meresap. Minum segelas air suam/masak. Sebaiknya amal masa perut kosong, sebelum sarapan.
- Bagi yang berpenyakit kronik, boleh ambil 2 sachet sehari, pagi dan malam.
- Sesuai untuk lelaki dan wanita, ibu menyusui bayi atau hamil, vegetarian serta kanak2.
- Banyakkan pengambilan air bersih sepanjang hari untuk proses penyingkiran toksin.


Thursday, 24 October 2013

PERLA COFFEE SERBUK MUTIARA DAN GLUTHATHIONE

 
Original ada hologram sticker !!!


RASA KOPI NI SANGAT SEDAP K :) 
RUGI TAK CUBA TAU
1 BOX : 20sachet

HARGA
1 box rm45sm / rm50ss


FREE POSTAGE


 
ADA YG SUKA MINUM COFFEE ??? 

Kalau si kakak Emma Maembong guna produk IBU PUTIH JANNA LAWWA si adik Chacha Maembong minum PERLA COFFEE!

2 BERADIK PUTIH MELEPAK NI MMG SUKAA PRODUKK NK BG KULITTT GEBUSS!!

KOPI GEBUSS MERAWAT SEGALA MASALAH KULIT!!

MINUM KOPI SAJA DH BOLEH DAPAT KULIT GEBUSS CERAH BERSERI!

WHATSAPP 012 318 4080 


 

TAPI TERPAKSA LARIKAN DIRI SBB TAKOT KAFEIN DLM COFFEE TU ???
NAK CANTIK DGN AMALKAN COFFEE ??
 
CERAH , GEBU , GLOWING ,BEBAS JERAWAT , BEBAS JERAGAT !!!
BOLEH TUKAR COFFEE ANDA DGN PERLA COFFEE... !!!!
 
100% NO KAFEIN & SELAMAT DI AMALKAN !!
JENAMA YG SEMAKIN MENJADI SEBUTAN & REBUTAN SKRG..
RASA YG SEDAPPPP UOOLLSSS !!!
SEMESTINYA HARGA BERATUTAN !!!

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.

Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.
Di Antara Kebaikan Perla Coffee adalah:-

* Melembut dan menghaluskan tekstur kulit
* Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
* Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam 1-2 minggu
* Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
* Mengurangkan kedutan dan garis halus
* Mengecilkan liang pori
* Meningkatkan sistem imunisasi badan
* Mengatasi masalah jerawat dan jeragat

KANDUNGAN : -

- SERBUK MUTIARA
- GLUTATHIONE
- ASID HILORONIK
- COLLAGEN
- VITAMIN C
- HABBATUSSAUDA
- TOMATO
- KOPI ARABIKA
- KRIMER BUKAN TENUSU

CARA HIDANGAN :

- 1 paket utk +/- 150ml air panas dan kacau..
- 1 kali 1 hari



 Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung di kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh anda.



PERLA COFFEE - Juga sesuai utk IBU MENGANDUNG & yg sedang MENYUSU BABY krn kandungan SERBUK MUTIARA dpt membantu mencerahkan kulit baby & GLUTHATHIONE pula dpt bekalkan tenaga optimum bagi ibu setiap hari.

Perla coffee juga membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut -parut lama dan juga masalh kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkanPerla Coffee.

Antara kebaikan Perla Coffee 

Melembut dan menghaluskan tekstur kulit.
Kulit kelihatan lebih gebu, bersinar dan sempurna tanpa cela (flawless)
Meningkatkan kecerahan warna kulit dengan ketara dalam masa 1- 2 minggu.
Memulihkan kulit berparut dan bermasalah
Menjadikan kulit lebih anjal serta lembap.
mengurangkan kedutan dan garis halus
mengecilkan liang pori
meningkatkan sistem imunisasi badan.
mengatasi masalh jerawat dan jeragat.

Bahan- bahan utama dalam Perla Coffee.
Serbuk Mutiara,
Glutathione  
Asid Hyaluronik

Serbuk Mutiara 
MUTIARA dipercayai berkhasiat untuk kecantikan sejak ribuan tahun lalu. Para Maharani China menggunakan dan meminum serbuk mutiara sementara Ratu Cleopatra memanjakan diri dengan mandi susu yang dicampur serbuk mutiara. Kelebihan serbuk mutiara ialah melembap, mencerah serta menghaluskan kulit.

Glutathione

GLUTATHIONE sudah terbukti secara saintifik oleh ahli perubatan dapat mencerahkan kulit sekiranya diambil secara berterusan. Pengambilan glutathione secara berterusan akan membuatkan kulit semakin cerah dan putih. Ianya juga dapat membuatkan anda kelihatan 5 hingga 10 tahun lebih muda dari usia sebenar. Glutathione juga merupakan agen pembuang toksin yang paling berkesan.

Asid Hyaluronik

ASID HYALURONIK adalah salah satu rahsia penjagaan muka selebriti di dunia hiburan, ianya diperlukan untuk menentang kedutan atas kulit muka. Asid Hyaluronik memainkan peranan penting ke atas kulit kerana ianya akan mula hilang bermula umur 25 tahun yang menyebabkan kelembapan kulit juga berkurangan. Asid Hyaluronik membantu menganjalkan kulit serta menghalang penuaan. Kandungan Asid Hyaluronik dalam badan harus dikekalkan dengan mengamalkan Perla Coffee.

Perla Coffee adalah salah satu kopi untuk mencerahkan kulit dan seluruh tubuh badan dengan cepat dan efektif. Proses pemutihan berlangsung daripada kepala hingga ke kaki yang bermakna anda akan mendapat warna kulit yang putih/cerah yang sekata di seluruh tubuh badan anda.
Perla Coffee juga boleh membantu merawat kulit bermasalah seperti kulit berjerawat, jeragat, parut-parut lama dan juga masalah kulit yang menghantui anda. Hasil dapat dilihat selepas seminggu mengamalkan perla coffee.














Tuesday, 22 October 2013

DETOX GOLD SLIMMING PATCH - BUANG TOKSIN DAN LEMAK SEKALIGUS


(Kandungan Herba : 90% SLIMMING + 10% DETOX) 
1 PAKET 10 PCS

 RM25 (sm)

RM30 (ss)

Free pos


1 PAKET 100 pcs

RM75 (sm)

RM80 (ss)

Free pcs
DETOX GOLD DETOXIFICATION & SLIMMING PATCH

* Detox Gold Patch comes in a packet of 10 pcs (5 days use) *






 SLIMMING DETOX FOOT PATCH (GOLD) Amat sesuai untuk anda yang ingin membuang bukan sahaja toksin, tetapi lemak berlebihan didalam badan anda. Badan anda akan bebas dari toksin, menjadikan anda lebih segar dan sihat sambil melangsingkan lagi bentuk tubuh dan membebaskannya dari lemak berlebihan.

Detox & Slimming Foot Patch ini adalah dihasilkan berdasarkan pada produk Detox Foot Patch, tetapi ditam
bah dengan kandungan tambahan yang memberikan kesan tambahan iaitu slimming function. Dengan patch ini, pengguna bukan sahaja akan dapat membuang toksin di dalam badan, tetapi dapat menjadikan badan pemakai lebih anggun dengan adanya fungsi pelangsingan. Ini bermakna toksin dan lemak berlebihan akan dikeluarkan melalui penggunaan Detox & Slimming Foot Patch ini..


Dapatkan SLIMMING DETOX FOOT PATCH (GOLD) sekarang dan anda pasti terkejut dengan jumlah LEMAK DAN TOKSIN yang keluar dari tubuh anda. Jumlah Lemak 90% dan Toksin 10% ditarik keluar melalui kaki semasa anda sedang tidur.

** Detox Gold Patch comes in a packet of 10 pcs (5 days use)
BAHAN-BAHAN UTAMA :
FOR SLIMMING♥
1. BLACK HAW – help to digest
2. FOLIUM SENNAE – help healing constipation
3. RHEUM OFFICINALE BAILL – cooling blood, help removing internal moisture, help to digest
4. MANGNOLIA OFFICINALIS – help to digest, help healing constipation
5. SODIUM SULFATE, ANHYDROUS – help healing constipation
6. COPTIS CHINENSIS – help to digest, help healing constipation and detoxing



FOR DETOXING♥
1. wood vinegar n bamboo venigar = absorb,detoxing
2. chitin n chitsan = anit-aging, immune, repairing body system
3. tourmaline= blood circulation
4. vegetable fibre = help digestion
5. minus ion powder = blood circulation
6. dextrin = absorb liquid

Mengeluarkan bahan buangan dengan cara SLIMMING & DETOX FOOT PATCH
Permukaan tapak kaki adalah satu bahagian rangsangan yang penting di mana tertumpunya lebih 60 titik akupuntur. Ia juga adalah tempat di mana bahan buangan berkumpul.

SLIMMING & DETOX FOOT PATCH diperbuat daripada saripati cuka kayu dan lain-lain bahan semulajadi yang diproses dalam bentuk bungkusan kecil melalui teknologi canggih. Dengan kebolehan serapan yang ada pada cuka kayu ini, SLIMMING & DETOX FOOT PATCH akan menyedut bahan buangan dalam badan melalui zon-zon rangsangan di tapak kaki. Fenomena ini akan membersihkan kandungan darah sekaligus mengatur peredarannya. Di samping itu, ia juga melegakan otot-otot, mengaktifkan sel-sel badan dan menguatkan system imuniti badan.


CARA GUNA
MUDAH DENGAN 3T TAMPAL,TIDO,TOKSIN HILANG




Cara pemakaian:-
1: Buka kertas pada pelekat.
2: Buka plastik dan tampal bahagian yang mempunyai tulisan pada pelekat.
3: Pastikan bahagian yang mengandungi herba menghadap ke tapak kaki.
4: Lekat pada tapak kaki selama 6-8 jam sahaja.

Pakai SLIMMING DETOX FOOT PATCH (GOLD) selama 5 hari berturut-turut dan berhenti 2 hari. Tujuan berhenti 2 hari adalah untuk mengimbangi semula sistem dalam badan.

Cara pemakaian yg mudah. Keesokan pagi anda akan dapat lihat toksin yg telah disedut keluar melalui tapak kaki anda..

1. Tidak sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak
2. Tidak sesuai utk mereka yg mempunyai penyakit kronik i.e. kencing manis, lemah jantung, buah pinggang dsb
3. Jangan lekat pada bahagian kulit yang sensitif
4. Jauhkan dari kanak-kanak
5. Jangan guna sekiranya bungkusan SLIMMING DETOX FOOT PATCH (GOLD) terkoyak.
6. Selepas pakai, bungkus patch dan terus buang ke dalam tong sampah
7. Cuci kaki dengan sabun agar bau herba tidak terlalu kuat
8. Banyakkan minum air untuk melancarkan proses penyingkiran toksin.minum 8-10 gelas sehari.

Bengkung Moden keluaran V'ASIA

 
Sesuai untuk lelaki & wanita. Mengempiskan perut
Bengkung Zap On Moden
FREE SIZE & MEMERI
  
HARGA : RM 33.00 - SM
RM 35.00 - SS
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


 
Bengkung digunakan secara untuk:
1. Meramping dan megempiskan perut
2. Membentuk potongan badan dan punggung
3. Menghalang perut masuk angin terutama semasa dalam pantang
4. Mengelakkan perut menggeleber,
5. Menguatkan tulang belakang dan menghasilkan postur tubuh yang baik

6. Tidak menyekat pernafasan
7. Mengurangkan risiko kembung perut
8. Sesuai dipakai selepas bersalin

Bengkung Modern -VAsia
Mudah dipakai. Sesuai untuk semua wanita, ibu dan anak dara. Tidak perlukan bantuan untuk memakainya. Membantu Mengempiskan perut



Melangsing & membentuk
Bengkung Moden Slimming Belt Vasia Sebagai sokongan badan terutamanya pada tulang belakang, Membantu mengurangkan tanda-tanda bongkok. Direka dari bahan yang diimport & berkualiti.

Sangat Sesuai

- untuk ibu-ibu yg sibuk. Sering kesuntukan masa.
- Amat sesuai digunakan semasa berpantang dan juga selepas pantang.
-  wanita yang mahu mengempiskan perut juga boleh menggunakannya.
- bengkung ini boleh mengurangkan toksin-toksin dalam badan dan juga memecahkan lemak-lemak yg berlebihan..
 

Kopi Syafakillah Anugerah - UNTUK WANITA

Kopi Syafakillah Anugerah 
Isi kandungan : 25g x 20 paket
HARGA : RM 38.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 9 SS
 

- Adakah anda ingin kesegaran dan tenaga sepanjang hari ?

- Mahu mendapatkan kebaikan untuk kesihatan badan secara menyeluruh?

- Inginkan manfaat daripada perubatan Islam di dalam setiap cawan kopi?

Nikmati kelazatan kopi gunung yang sebenar dengan Kopi Syafakillah.

Manfaat kopi kini boleh diperolehi daripada khasiat kopi gunung beserta herba-herba terpilih untuk meningkatkan kesihatan wanita.

- Khasiat kopi gunung yang membantu meningkatkan kecergasan dan daya tahan penyakit.
- Delima membekalkan sodium, riboflavin, tiamin, niacin, vitamin C, kalsium dan fosforus untuk melindungi badan daripada jangkitan pelbagai penyakit.
- Madu menghalang pembentukan radikal bebas, menghilangkan lendir, melegakan batuk, meredakan tekanan dan kemurungan serta baik untuk mencantikkan kulit.
- Sireh sebagai antiseptik semulajadi yang membunuh kuman yang berbahaya di dalam tubuh, melancarkan sistem peredaran darah serta menyerikan kulit wajah.

Kopi Syafakillah Anugerah juga dibacakan dengan doa-doa untuk keberkatan dan penyembuhan secara perubatan Islam:

- Surah Al-Fatihah
- Surah Al-Baqarah
- Surah Ali Imran
- Surah Al-Isra'
- Surah An-Nur
- Surah Al-Fil
- dan doa-doa terpilih

Cara penyediaan:

Tuang serbuk Kopi Syafakillah Anugerah ke dalam cawan. Tuangkan air panas. Kacau campuran mengikut arah lawan jam sehingga larut.

Tertib sebelum minum:

- Baca Bismillah.
- Selawat 3 kali
- Baca Surah Al-Fatihah
- Baca 'La Hawla Wala Quwwata Illa Billah'
- Berniat dalam hati dan memohon kepada Allah supaya menyelesaikan masalah yang dihadapi.

Kopi Syafakallah Anugerah - Untuk Lelaki

Kopi Syafakallah Anugerah 
Isi kandungan : 25g x 20 paket
HARGA : RM 38.00
POSLAJU RM7 SM / RM 10 SS 


 - Adakah anda ingin kesegaran dan tenaga sepanjang hari ?

- Mahu mendapatkan kebaikan untuk kesihatan badan secara menyeluruh?

- Inginkan manfaat daripada perubatan Islam di dalam setiap cawan kopi?
 
Nikmati kelazatan kopi gunung yang sebenar dengan Kopi Syafakallah.

Manfaat kopi kini boleh diperolehi daripada khasiat kopi gunung beserta herba-herba terpilih untuk meningkatkan kesihatan lelaki.

- Khasiat kopi gunung yang membantu meningkatkan kecergasan dan daya tahan penyakit.
- Ekstrak maca mengekalkan tenaga, mengurangkan tekanan, menstabilkan hormon dan merangsang pertumbuhan tulang, otot dan gigi yang kuat.
- Madu menghalang pembentukan radikal bebas, menghilangkan lendir, melegakan batuk, meredakan tekanan dan kemurungan serta baik untuk mencantikkan kulit.
- Ekstrak guarana menguatkan sistem pertahanan dengan memerangi radikal bebas dan mengaktifkan sel-sel badan yang rosak

Kopi Syafakallah Anugerah juga dibacakan dengan doa-doa untuk keberkatan dan penyembuhan secara perubatan Islam:

- Surah Al-Fatihah
- Surah Al-Baqarah
- Surah Ali Imran
- Surah Al-Isra'
- Surah An-Nur
- Surah Al-Fil
- dan doa-doa terpilih


Cara penyediaan:

Tuang serbuk Kopi Syafakallah Anugerah ke dalam cawan. Tuangkan air panas. Kacau campuran mengikut arah lawan jam sehingga larut.

Tertib sebelum minum:

- Baca Bismillah.
- Selawat 3 kali
- Baca Surah Al-Fatihah
- Baca 'La Hawla Wala Quwwata Illa Billah'
- Berniat dalam hati dan memohon kepada Allah supaya menyelesaikan masalah yang dihadapi.
  

Barut Bayi Anugerah

Barut Bayi Anugerah 
HARGA : RM 28.00
POSLAJU RM6 SM / RM 9 SS
 
- Adakah anda mahu bayi anda tidur lena?

- Mahu mengelakkan bayi anda daripada perut kembung dan angin pasang?

- Mencari barut bayi yang sesuai dipakai oleh bayi anda?
 
 
Biarkan bayi anda tidur dengan lena dan selesa dengan Barut Bayi Anugerah.


Barut bayi Anugerah diperbuat daripada kain kapas yang ringan dan tidak panas untuk memberikan keselesaan kepada bayi anda.

Manfaat Barut Bayi Anugerah: 

- mengelakkan bayi dari terkena radang kulit, perut kembung dan angin pasang.
- memudahkan bayi tidur lena.

Cara Penggunaan:

  1. - Boleh diguna selepas hari kelahiran bayi.
  2. - Sapu Minyak Telon Anugerah terlebih dahulu sebelum memakaikan barut pada bayi. 

Kandungan Barut Bayi Anugerah:

• Diperbuat daripada kain belacu
 

Bengkung Ibu Anugerah

Bengkung Ibu Anugerah 
HARGA : RM 38.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS

Diperbuat daripada kain belacu
Digunakan secara tradisional untuk ibu ketika pantang untuk membentuk dan mencapai berat dan bentuk sebelum mengandung. Juga dikenali sebagai  Bengkung Panjang


- Adakah anda mahu merapatkan kembali tulang pinggul dan punggung setelah bersalin?


- Mahu mengembalikan bentuk tubuh badan kepada asal selepas berpantang?


- Mencari bengkung yang mudah dan selesa dipakai untuk kembali langsing?
Dapatkan bentuk badan yang langsing setelah bersalin dengan Bengkung Ibu Anugerah.


Bengkung Ibu Anugerah diperbuat daripada kain belacu yang tahan lasak, tidak luntur warna serta direka khusus untuk memberikan sokongan 360 darjah kepada badan ibu.

Gunakan secara konsisten untuk mendapatkan bentuk badan yang ideal.

Manfaat Bengkung Ibu Anugerah: 

- mengembalikan bentuk tubuh badan kepada asal setelah bersalin.
- mengempiskan bahagian perut dan menaikkan bahagian dada.
- menegangkan kulit yang menggeleber dan menguatkan otot-otot yang tegang selepas bersalin.
- menghalang perut daripada dimasuki angin semasa berpantang.
- menghalang peranakan daripada 'turun'.

Cara Penggunaan*:

  1. - Boleh mula dipakai pada hari ke-3 berpantang dengan minimum pemakaian selama 8 jam sehari.
  2. - Sapukan Losyen Sejuta Khasiat sebelum memakai bengkung untuk mendapatkan kesan pelangsingan badan yang terbaik.
  3. - Pastikan anda berada berdiri sebelum memakai bengkung.
  4. - Mula balut dari aras pinggul belakang, pastikan setiap balutan dan silangan menghala ke arah depan badan, ikat secara biasa tanpa terlalu ketat hingga ke bahagian bawah payu dara.
  5. - Setelah itu, ikat dengan ketat dan kemas untuk mengelakkan punggung dan perut mengalami pengumpulan lemak.
  6. - Akhiri ikatan silang dengan menyelitkan kain bengkung di celah-celah lipatan yang bersesuaian.
  7. - Untuk membuka ikatan bengkung, hanya tarik ikatan terakhir yang dimasukkan pada celah lipatan ikatan.
  8. - Sekiranya rasa pening atau hendak pitam, longgarkan atau leraikan sedikit ikatan bengkung.
  9. - Bengkung boleh dicuci dengan cucian tangan, dibasuh dengan pencuci biasa dan dikeringkan melalui tiupan angin.
  10. - Jangan pakai ketika bengkung basah untuk mengelakkan kerengsaan kulit 

Kandungan Bengkung Ibu Anugerah:

• Diperbuat daripada kain belacu

*Untuk maklumat lanjut tentang cara-cara pemakaian bengkung untuk ibu bersalin ini, sila rujuk DVD tutorial yang dilampirkan secara percuma untuk setiap pembelian Set Bersalin Anugerah.

Minyak Selusuh Anugerah

Minyak Selusuh Anugerah 
 HARGA : RM 28.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

- Adakah anda menanggung kesakitan yang amat perit ketika melahirkan anak?

- Tidak sanggup kehilangan tenaga yang banyak akibat meneran bayi keluar?

- Fobia dan takut untuk mengandung lagi kerana pengalaman melahirkan anak yang menakutkan?
 
Hilangkan penderitaan semasa melahirkan anak dengan Minyak Selusuh Anugerah.

Detik-detik kritikal ketika berada di wad bersalin adalah pengalaman yang mengerikan buat ibu-ibu yang yang hendak bersalin. Kesakitan dan keperitan yang ditanggung untuk melahirkan anak tidak dapat dibayangkan lagi. Kalau boleh, biarlah kesakitan itu sekejap sahaja. Malah ada juga ibu-ibu yang takut untuk mengandung lagi kerana terkenangkan pengalaman yang menakutkan itu.

Kini, ibu-ibu yang ingin bersalin tidak perlu menanggung sengsara itu lagi. Minyak Selusuh Anugerah membantu mengurangkan kesakitan yang dialami oleh ibu-ibu yang hendak bersalin. 

Ia diperkayakan dengan minyak kelapa dara yang mempunyai kandungan asid laurik yang membantu meningkatkan sistem imun ibu. Ia juga meningkatkan metabolisme vitamin dan mineral yang membolehkan ibu kurang rasa penat, migrain dan komplikasi semasa bersalin. Bayi juga bergerak lancar di dalam rahim dan membantu proses kelahiran dengan mudah.

Ia membantu:

• memudahkan ibu bersalin di samping meringankan kesakitan ketika saat-saat bersalin.
• memberikan tenaga segera ketika hendak bersalin.
• dibacakan dengan doa-doa khusus memudahkan bersalin.
• dihasilkan daripada minyak kelapa dara

Kandungan Minyak Selusuh Anugerah:

• Minyak kelapa dara
 

Minuman Oat Cerdik Cerdas Anugerah

Minuman Oat Cerdik Cerdas Anugerah 
HARGA : RM 48.00
PROMOSI RM 45.00
POSLAJU RM 7 SM / RM10 SS

- Adakah anda mahu makanan terbaik untuk anak-anak anda yang sedang membesar?

- Adakah tubuh badan kekurangan nutrien dan antibodi yang diperlukan untuk melawan pelbagai jenis penyakit??

- Inginkan makanan yang mudah disediakan dan menyedapkan?
 
 
Alami kebaikan oat dan 6 makanan terbaik di dunia dengan Minuman Oat Cerdik Cerdas Anugerah.


Minuman Oat Cerdik Cerdas Anugerah mengandungi ekstrak kurma, ekstrak ginkgo biloba, ekstrak delima, serat plantago ovata, susu kambing dan makanan iodin yang baik untuk perkembangan mental kanak-kanak dan memperbaiki tahap kesihatan.

Setiap gram oats di dalam minuman ini mengandungi serat larut yang lebih tinggi berbanding gandum, membolehkan anak anda kenyang dan cergas sepanjang hari

Ia juga telah didoakan dengan bacaan al-Quran untuk keberkatan. Surah-surah yang dibaca adalah Surah al-Fatihah, Surah al-Isra', Surah Ali Imran, Surah al-Fil, Surah an-Nur dan doa penerang hati.

Kandungan Minuman Oat Cerdik Cerdas Anugerah:

• Serat oats• Ekstrak kurma
• Ekstrak delima• Ekstrak ginkgo biloba
• Bijirin plantago ovata• Susu kambing
• Garam iodin 

Hanya bancuhkan dengan air suam dan kacau sebanyak 7 kali mengikut arah lawan jam.

Baca Bismillah, berselawat 3 kali, baca Surah Al-Fatihah, kemudian baca 'La Hawla Wala Kuwwata illah Billah" dan berniat sebelum minum.
 

Brain Booster Anugerah

Brain Booster Anugerah


HARGA : RM 48.00
PROMOSI RM 45.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS

- Adakah anda menghadapi masalah mudah lupa, sukar menghafal dan tiada penumpuan?

- Mahu memiliki ingatan yang kuat walaupun umur sudah lanjut?

- Ingin menajamkan minda dengan makanan yang berkhasiat?
 
Tingkatkan memori, tajamkan minda dan keupayaan mental anda dengan Brain Booster Anugerah.

Untuk menjaga kesihatan otak, pengambilan makanan dengan kandungan nutrien seperti karbohidrat, protein, lemak, garam mineral dan vitamin yang seimbang adalah penting. Ia boleh mempengaruhi pemprosesan  memori melalui zat-zat dan nutrien-nutrien yang terdapat di dalam makanan.

Kepentingan diet di dalam kaedah meningkatkan memori semakin signifikan di kala ramai kanak-kanak malah golongan dewasa yang terdedah dengan makanan yang kurang berzat dan tidak menyihatkan. Mereka menghadapi masalah mudah lupa, kurang konsentrasi dan kesukaran untuk menaakul sesuatu perkara.

Ulama-ulama silam telah mengetengahkan isu ini dengan menganjurkan penuntut-penuntut ilmu dan hafiz al-Quran supaya mengambil makanan-makanan yang tertentu untuk meningkatkan daya ingatan. Dengan mengambil makanan yang baik untuk otak, ia bukan sahaja baik untuk perkembangan intelektual, malah menyuburkan rohani dan peribadi yang mulia.

Brain Booster Anugerah adalah satu-satunya makanan menggabungkan tiga elemen penting untuk membantu meningkatkan kecerdasan otak bagi semua peringkat umur.

Manfaat Brain Booster Anugerah adalah :

- Amalan perubatan Islam untuk memudahkan pembelajaran dan penguasaan ilmu.
Dibacakan dengan 30 juzuk al-Quran dan doa-doa untuk menerangkan hati, memudahkan pembelajaran, menguatkan ingatan, mententeramkan jiwa dan menghilangkan gemuruh terutama bagi anak-anak yang menghadapi peperiksaan. 
 

- Intipati herba tradisional untuk menguatkan daya ingatan.
Ekstrak ginkgo biloba meningkatkan pengaliran darah dan bekalan oksigen ke otak. Pegaga pula mengandungi bahan aktif, triterpenoid glikosida untuk menguatkan daya ingatan, melancarkan peredaran darah dan melegakan ketegangan akibat tekanan. 

- Hasil kajian moden yang meningkatkan penumpuan minda.

Sumber nutrisi terbaik untuk otak adalah daripada ekstrak choline yang membentuk membran plasma di dalam otak untuk membantu menguatkan daya ingatan, membantu kesihatan sistem saraf, mencegah kelesuan dan meningkatkan tenaga. Phosphatidylserine yang diperolehi daripada soya bertanggungjawab untuk meningkatkan kadar metabolisma otak. Hasilnya ialah dapat membantu untuk menggalakkan fungsi otak berkembang dengan baik dan membantu mengurangkan risiko mendapat nyanyuk.
 

Minuman Kesihatan Ubat Periuk Anugerah

Minuman Kesihatan Ubat Periuk Anugerah 

 HARGA : RM 58.00
PROMOSI RM 55.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS

 
- Adakah masalah meroyan dan kemurungan mengganggu anda ketika berpantang?


- Mahu memulihkan kesihatan selepas berpantang dengan cepat?


- Inginkan kulit yang cantik dan berseri selepas berpantang?
 

Wanita yang bersalin sering terdedah dengan simptom meroyan dan kemurungan. Perubahan fizikal selepas bersalin juga mempengaruhi tahap kesihatan diri yang memerlukan penjagaan dan kawalan dengan pengambilan makanan tambahan yang berkhasiat.

Minuman Kesihatan Ubat Periuk Anugerah mengandungi herba-herba tradisional seperti tongkat ali putih, daun inai, daun senduduk dan hempedu bumi yang telah lama diamalkan sejak turun temurun untuk mengembalikan kesihatan wanita yang bersalin. 

Ia membantu:

• mencegah buasir, masalah keputihan dan menaikkan seri muka.
• melancarkan peredaran darah, menghilangkan bisa-bisa di dalam badan dan membantu mengurangkan masalah meroyan atau kemurungan.
• menyeimbangkan paras gula di dalam darah, meningkatkan tenaga dalaman dan melancarkan kembali kitaran haid.
• memastikan keanjalan kulit selepas bersalin.

Kandungan Minuman Kesihatan Ubat Periuk Anugerah:

• Tongkat ali putih
• Daun inai
• Daun senduduk
• Hempedu bumi
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs