ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 28 November 2013

LADY SECRETZ BUST UP

HARGA JUALAN 

1 KOTAK RM180 (S/M) / 1 KOTAK RM190 (S/S)
 

PROMOSI : RM 80 SM / RM 90 SS
PERCUMA SHAKER 
PERCUMA POS LAJU 


Berminat sila pm/sms/whatsapp 012-318 4080

 
Ladysecretz Bust Up dapat membantu anda Mengatasi masalah:
► Payudara kendur, leper atau kurang besar!
► Miss V tak mcm mula2 khawin2 dulu!
► Kulit seperti kulit lelaki, kasar dan kusam!
► Kurang tenaga ketika bersama suami!


 
“Terima kasih sis , bukan saja payud*ra makin BESAR dan ANJAL , Suami puji cz MAKIN KETAT , Masalah keputihan pun Hilang ! ‘’

Sekali dapat, jarang DILEPASKAN..

Berikan kepuasan untuk Si Suami menikmati keghairahan ASET anda..
 


  • Payudara terlalu kecil dan leper jer..
  • Payudara kendur bila meyusukan anak...
  • Sedih.. Suami tengok tak terliur payudara anda..
  • Banyak cuba produk.. tapi langsung tak berkesan,sampai merimaskan hingga putus-asa...

Sudah, anda kini boleh ucapkan Selamat Tinggal kepada segala permasalahan di atas tu!

Anda kini mampu mengubah diri anda 360 darjah dan menaikkan ‘saham’ diri anda hingga ke tahap suami anda tak pandang dah wanita lain!

Semuanya dengan bantuan ...
LADY SECRETZ BUST UP





Bagi para wanita & para gadis di luar sana yang sudah sekian lama tercari-cari cara mudah, selamat dan cepat menjadikan payudara anda menawan, laman ini ada jawapannya ...



LADYSECRETZ BUST UP

LADYSECRETZ BUST UP ™ merupakan produk terbaru di pasaran yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. Ia berperisa strawberry yang sangat sedap dan diadun dengan 2 sumber penting iaitu Pueraria Mirifica dan Pueraria Lobata.
Bagaimana LADYSECRETZ BUST UP membantu anda mendapatkan dada idaman :
✔Menambah saiz payudara.✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)✔ Mengetatkan vagina.✔ menghilangkan bau badan dan bau peluh✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.✔Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih ‘muda’✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara)✔Menganjalkan kulit yang melendut.✔ Melambatkan proses penuaan.

8 KELEBIHAN LOBATA UNTUK KECANTIKAN WANITA
Wanita dan kecantikan tidak dapat dipisah. Ada yang sanggup melakukan pembedahan yang menelan belanja yang sangat besar untuk menjadi cantik. Namun tahukah anda bahawa anda boleh cantik secara semula jadi dengan buah ajaib yang dikenali sebagai Lobata?
Lobata adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan Isoflavones, iaitu phytoestrogen yang membantu mengimbangkan dan menyelaras paras hormon wanita. Bahagian yang digunakan untuk tujuan perubatan tradisional ialah akarnya yang berbentuk seperti ubi. Herba ini berkesan untuk membantu antaranya awek muda, membantu melambatkan menopous, membantu merapatkan hubungan suami isteri dan membantu menegang dan mencantikkan payadara serta punggung.
8 kelebihan lobata untuk wanita ialah :1. Badan : Melangsingkan, melambatkan proses monopous serta menambahkan tenaga2. Kulit : Menjadikan kulit lebih lembut, muda serta mengebukan kulit3. Payudara : Menegangkan serta membesarkan payudara4. Punggung : Menegangkan dan mencantikkan serta membentuk punggung5. Vagina : Mengetatkan serta menghalang jangkitan dan masalah keputihan. Ia juga dapat melancarkan perjalanan haid6. Rambut : Menghitamkan serta menggalakkan pertumbuhan7. Kepala : Mengurangkan Migrain8. Lain – lain : Mengatasi masalah sukar tidur, mengelakkan pertumbuhan kanser serta mengurangkan berat badan dan membekalkan tenaga kepada badan
Lobata merupakan ramuan utama dalam LADYSECRETZ BUST UP ™ . Ia adalah minuman yang membantu membesarkan payudara wanita dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan. 

Mari kita lihatnya, apakah kelebihan & manfaat yang anda turut akan perolehi jika anda amalkan LadySecretz Bust Up secara konsisten ...


Menambah saiz payudara
Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur
Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak
Merawat masalah - masalah yang berkaitan dengan rahim
Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
Mengetatkan vagina
Menghilangkan bau badan dan bau peluh
Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain
Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'
Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara 
Menganjalkan kulit yang melendut
Melambatkan proses penuaan


Fuh, memang hebat bukan kelebihan-kelebihan LadySecretz Bust Up ini?


TESTIMONI - TESTIMONI



 

 

 

KRIM KAKI CANTIK DHERBS

 

HARGA : RM 25.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
 Krim Kaki Cantik seawal 3 hari. Rawatan penjagaan kaki yang terbaik diperkaya dengan ekstrak Minyak Zaitun, Aloe Vera & Tea Tree.

 Khasiat
  • Sesuai untuk tumit/tangan yang kasar
  • Tumit/tangan terlalu kering
  • Tumit/tangan menggelupas
  • Tumit/tangan nampak kusam
  • Tumit/tangan mengalami pecah-pecah, retak atau merekah.
  • Juga boleh digunakan dibahagian perut yang merekah khusus kepada wanita selepas bersalin.

Cara Guna

Sapukan 2-3 kali sehari, waktu pagi dan malam selepas mandi di kawasan yang bermasalah. Untuk kesan yang lebih pantas gunakan bersama Herbal Detox & losyen pencerahan dan berkolagen putih susu.

Rosalinda Lips Extra Collagen + Vitamins










Rosalinda Lips Extra Collagen + Vitamins 

 HARGA : RM 25.00
PROMOSI : RM 22.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

WARNA PILIHAN

Sensasi

Asmara

Feminin

Pesona

Seksi

 Bibir kering, gincu tidak tahan lama, mengelupas, sensitif, gelap dan tidak menarik jangan bimbang dengan gincu rawatan d’herbs anda akan memiliki bibir yang seksi, muggil serta kemerah-merahan secara semulajadi.

Fungsi :
1) Sebagai penyeri bibir semulajadi mengikut suhu badan dan darah
2) Melembabkan bibir yang kering dan merekah
3) Sesuai juga untuk bibir yang gelap akibat merokok dan faktor keturunan
4) Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita
5) Simpan di tempat yang bersuhu bilik (30′-35′C)

Wednesday, 27 November 2013

DHERBS - Ibu susu kambing + madu

Ibu Susu Kambing D'Herbs 
RM 33.00
PROMOSI RM 26.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Ibu Susu Kambing di formulasikan dari susu kambing original yang terbaik dan di perkaya dengan multivitamin.
Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua
Kandungan : 25g X 12 sachets

Khasiat 

  • Tinggi Selenium dan molekul lemak halus.
  • Rendah laktosa serta tinggi protein dan tinggi kalsium.
  • Tingkatkan daya kepekaan tumpuan dan ingatan.
  • Menyeimbangkan gula dalam darah & kolestrol.
  • Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang,gigi,otot, sel-sel kulit & tisu saraf).
  • Tidak berbau/hamis.
  • Memulihkan tenaga dalaman badan dan awet muda.
  • Lancarkan sistem penghadaman dan usus serta membantu mengurangkan masalah sukar tidur.
  • Tidak menyebabkan alahan, dapat menguatkan sistem imunisasi serta bersifat alkali.

Kandungan 

  1. Biji aprikot
  2. Kismis
  3. Habbatus sauda
  4. Delima
  5. Collagen
  6. Ginko biloba
  7. Gam arab
  8. Ekstrak Madu
  9. Susu Kambing
  10. Multivitamin
 



Ibu susu kambing + madu

Khasiat Ibu Susu Kambing


susu kambing paling berkesan dan lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah penyakit "dalaman" antara lain:
- Penyakit deman kuning
- Penyakit lemah jantung
- Penyakit darah tinggi
- Penyakit migrane/kerap merasa pening kepala
- Penyakit sendi, sakit urat saraf dan buah pinggang
- Penyakit batuk kering atau TB
- Penyakit yang menyerang jantung, limpa dan hati seperti hipertitis
- Penyakit saraf dan tulang belakang yang dialami bila usia semakin lanjut
- Cukup bermanfaat bagi mereka yang mengalami lemah tenaga batin
- Sesuai diminum diwaktu pagi (sebelum bersarapan) dan malam (sebelum tidur). 


Jangan guna air panas kerana boleh merosakkan khasiatnya. Bancuh dengan air suam sahaja

- Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh
- Bersifat alkali bukan asidik
- Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua
- Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
- Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah
- Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
- Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
- Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
- Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf
- Memulihkan tenaga batin dan awet muda


KELEBIHAN IBU SUSU KAMBING

  • - Paling hampir dengan susu ibu (minuman terbaik di dunia selepas susu ibu)
  • - Para Nabi meminum susu kambing dan membela kambing (membela dan meminum susu kambing adalah sunnah)
  • - Tiada dijangkiti penyakit kambing gila (yang ada penyakit lembu gila)
  • - Kurang dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding lembu
  • - Kambing mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat
  • - Kambing betina beranak 2 kali setahun, 1 hingga 4 ekor berbanding lembu setahun sekali dan hanya seekor
  • - Lembu hanya mempunyai nafsu mengawan sekali dalam satu tahun berbanding kambing, setiap hari
  • - Susu kambing lebih mudah dihadam kerana ia hanya memerlukan 20 minit berbanding susu lembu memerlukan 2 jam

Teh Daun Belalai Gajah / Sabah Snake Grass

 

Cara hidangan untuk semua jenis teh di atas :Minum 1 uncang teh setiap hari. 1 uncang teh untuk secawan air panas (250ml). Rendam 1 uncang teh dalam air panas selama 5 minit & sedia untuk diminum.
1 uncang teh boleh direndam sebanyak 2 kali.

Isi kandungan setiap 1 paket teh di atas :
20 Uncang Teh.

1 Paket :
RM45.00 (Semenanjung)
RM50.00 (Sabah / Sarawak)

FREE POS
Kegunaan :
Menurunkan panas badan, meredakan sakit, radang paru-paru, sakit jaundis, hepatitis, tulang patah, anti kanser, kencing manis, darah tinggi, sakit buah pinggang, batu ginjal, artritis, reumatisme, diabetis, diuretik, radang sakit pundi kencing, batu pundi kencing.
DAUN BELALAI GAJAH / Sabah Snake Grass atau nama saintifiknya Clinacanthus Nutans (Burm.F.) Lindau, dewasa ini hangat diperkatakan boleh merawat pelbagai penyakit kanser seperti kanser payudara, kanser prostate, kanser paru-paru, kanser uterus, darah tinggi, asid urik tinggi, kencing manis, pesakit dialisis, buah pinggang dan banyak lagi. Walaupun tidak ada bukti secara saintifik tetapi telah ada pesakit kanser yang telah sembuh / kesihatan bertambah baik setelah mengamalkan makan / minum Daun Belalai Gajah ini. Atas inisiatif pengeluar / penanam Daun Belalai Gajah ini, mereka telah menghasilkan TEH Daun Belalai Gajah yang dikatakan khasiatnya sama dengan memakan / minum Daun Belalai Gajah, malah apabila ia dihasilkan dalam bentuk TEH, ia akan tahan lama sehingga 3 tahun berbanding daun yang dipetik hanya bertahan untuk dua minggu & perlu diletakkan dalam peti sejuk. TEH DAUN BELALAI GAJAH dikeluarkan di Malaysia & ia halal digunakan oleh masyarakat muslim.

PENGALAMAN PENGGUNA DAUN BELALAI GAJAH / SABAH SNAKE GRASS
 
Pada tahun 2008, Encik Lew Lian Hooi dari Taiping, Perak telah disahkan menghidap kanser tiroid peringkat 4. Kini beliau telah sembuh dari penyakit tersebut setelah mengamalkan daun belalai gajah segar.







 
Wanita dari China ini berumur 82 tahun dan disahkan menghidap kanser paru-paru. Beliau juga telah bebas dari panyakit tersebut setelah mengamalkan minum teh daun belalai gajah.






 
Wanita Melayu ini mempunyai tumor di payu dara bersaiz telur ayam, selepas 1 bulan mengamalkan daun belalai gajah segar, saiz tumor mengecut menjadi saiz telur puyuh.












 
Lelaki ini menghidap kanser tulang & telah menjalani pembedahan. Beliau mengamalkan daun belalai gajah & kesihatan bertambah baik.









 















Lelaki ini mempunyai masalah buah pinggang dan perlu dialisis. Satu hari dia pergi ke pusat dialisis untuk membersihkan darahnya. Doktor memberitahunya bahawa mereka tidak boleh membersihkan darahnya kerana darahnya tidak dapat mengalir mungkin kerana terlalu pekat. Selepas mengambil teh daun belalai gajah, bukan sahaja dia boleh menjalani dialisis tetapi sekarang dia hanya perlu pergi untuk dialisis dua kali dan bukannya tiga kali seminggu.

Daun Belalai Gajah / Sabah Snake Grass ini juga digunakan secara meluas di Thailand untuk merawat gigitan serangga berbisa seperti ular & sebagainya. Ia juga digunakan sebagai ubat untuk merawat kulit gatal & rawatan kulit bertoksik.

Di China, Daun Belalai Gajah ini di gelar "Shen Cao" & digunakan untuk membuang bisa & racun di dalam buah pinggang.

Di Sabah pula, ia digelar pokok ular & ada juga yang mengelarnya pokok buah pinggang kerana ia gunakan sebagai herba rawatan buah pinggang.

Dengan mengamalkan Daun Belalai Gajah / Sabah Snake Grass ini juga dikatakan sangat berkesan sebagai ajen menahan sakit & denyutan pada organ yang terkena kanser hanya selepas 24 jam mengamalkanya. Bengkak & nanah akibat kanser insyaallah akan beransur-ansur kurang dalam jangka masa 2 - 3 minggu.

“Tidaklah ALLAH menurunkan sesuatu penyakit, melainkan DIA menurunkan ubat baginya” - Ibnu Maajah.

Semoga info yang saya bawakan mengenai Daun Belalai Gajah / Sabah Snake Grass yang sedikit ini dapat membantu kita merenung sedikit sebanyak tentang kebaikannya. Dan semoga ia mendatangkan manfaat kepada kesihatan kita semua. Mungkin juga ia boleh dijadikan sebagai satu ikhtiar kita untuk sihat kerana Allah S.W.T amat suka umatnya yang selalu berikhtiar & sentiasa berdoa memohon pertolongan dariNYA. -

Tuesday, 19 November 2013

PRODUK JANNA LAWA

PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA
CLEANSER IBU PUTIH JANNA LAWWA
GLUTA MULTAVITAMIN BODY LOTION JANNA LAWWA
BABBY SOFT FEET CREAM JANNA LAWWA

100% ORIGINAL & BERKESAN


PER SET :


Cleanser 120ml : RM 55
Krim Siang 20g : RM 85
Krim Malam 20g : RM 85
SET A : RM 215
 
**************************
  
 Cleanser 120ml : RM 55
Krim Siang 20g : RM 85
Krim Malam 20g : RM 85
Pati Janna lawwa 30g : RM 85
SET B :RM 300

****************************
FULL SET :

Cleanser 120ml : RM 55
Krim Siang 20g : RM 85
Krim Malam 20g : RM 85
Pati Janna lawwa 30g : RM 85
Gluta Multavitamin Body Lotion 200g : RM 85
Babby Soft Feet 30g : RM 55
SET : RM 430

**************************


FREE POS SM


PROMOSI KOMBO 
GLUTA MULTIVITAMIN BODY LOTION 
PATI IBU PUTIH JANNA LAWWA

RM 150


ORDER :
whatsapp / SMS 012318 4080



PERBEZAAN IBU PUTIH JANNALAWWA :


  pati ibuputih kami 30gram
sticker berwarna merah jambu dan tercatat perkataan JANNA LAWWA
  berbau harum
  Pengesahan KKM
  dikeluarkan oleh KILANG KOSMETIK BERTARAF GMP serta mempunyai pasukan penyelidik bg menghasilkan produk yg berkualiti tinggi)
  Vitamin A,C,E & MULTIVITAMIN
  Collagen
  TANPA PENGELUPASAN
  mengandungi SPF yang tinggi iaitu SPF88++




Kelebihan Gluta Multavitamin Cleaser :

~ Bersih menyeluruh sehingga dalam liang roma

~ Kulit menjadi lebih bersih, lembut, putih & sekata
________________________________________________________
".....bagi menghasilkan impak yang sangat berkesan ke atas kulit, adunan bahan-bahan seperti alpha arbutin, vitamin C & E, gluthatione, collagen, kojic asid diperlukan bagi merawat parut jerawat dan jeragat....."
".......patinya yang sangat pekat dengan campuran manik-manik multivitamin serta ianya diperkaya dengan bahan botani semulajadi digunakan untuk memberikan kesempurnaan wajah dan kulit badan......"
_____________________________________________________


 Kelebihan babby soft feet :

~ Boleh diguna sebagai lotion seluruh bahagian kaki
~ Merawat rekahan kulit ditumit kaki
~ Merawat kulit kering, gatal-ii, kulit tidak sekata & gelap
____________________________________________________________________



GLUTAVITAMIN BODY LOTION JANNA LAWWA (BODY WHITENING)



~Putih Gebu Kekal.
~Adunan formulanya dicipta 10X lebih efektif drpd ibuputih biasa bagi mendptkan hasil yang terbaik!
~Diperbuat drpd bahan berkualiti tinggi, HALAL serta diformulasikan di KILANG bertaraf GMP (Good Manufacturing Practices) spt mana mengikut ia dikilangkan mengikut prosedur / piawaian / standard / garis panduan AMALAN KILANG peringkat International.


______________________________________________________________

TESTIMONI IBU PUTIH JANNA LAWWA :
















Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs