ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Sunday, 29 December 2013

Hanging Gift Bag Organizer / Pockets Hanging Jewelry Organizer

 
HARGA : RM 18.00 - SM
RM 23.00 - SS
FREE POSTAGE

Description:
  • Zippered pocket organizer-use to neatly store earrings, necklaces and bracelets
  • Use larger pockets for scarves and other accessories
  • Easily view through the clear pockets
  • Hangs neatly form a huggable hanger
Features:
  • This large pockets organizer features individual soft clearpouches that safety hold necklaces, watches, bracelets and more.
  • Can be easily hung in a closet or on the back of a door.
  • The one-sided design maximizes storage space, protects delicate jewels and keeps necklaces untangled.
Size : L x H - 39cm x 73cm
Number of Pockets - 18

Adjustable Bag Rack Over Door Straps Hanger Handbags

HARGA : RM 26.00 - SM
RM 31.00 - SS
FREE POSTAGE


· Protect and Organizer your bags.
· Over the door or Wall mounting option. Move it from door to door in seconds
· Holds up to 16 items ranging from handbags, purses, scarves, hats and more.
· Come with 8 hooks that can be moved and adjusted to any adjustable height
· Hooks feature grips - keep bags froswinging around ( door is opened closed)
· Just simply hook on to door any you’re done

 
  

 


EASY to INSTALL

SEMENAX

ADAKAH ANDA MAHUKAN: 

Air mani lebih banyak setiap kali anda pancut a.k.a klimaks?
Air mani lebih berkualiti?
Rasai ketegangan zakar yang lebih hebat, mantap dan bertenaga?
Jadi jantan hebat dengan pancutan yang lebih deras?
MEMPERKENALKAN:

HARGA SEBOTOL = RM 280.00 - SM
RM 285.00 - SS
FREE POSTAGE

Kandungan = 90 BIJI KAPSUL Sebotol

Semenax adalah produk kesihatan berasaskan herba khusus untuk lelaki yang ingin menambah sperma a.k.a air mani secara semulajadi. Dengan kandungan herba-herba yang memang telah dikenali sejak zaman berzaman bagus untuk kesihatan zakar lelaki, Semenax adalah jawapan buat anda.Secara umumnya Semenax merupakan produk herba yang patut anda ambil jika anda ingin membaiki kualiti air mani anda.

Kandungan Herba Semenax:


Swedish Flower
Bunga Swedish telah terbukti memberi kebaikkan pada kesihatan prostat. Bunga Swedish mampu mengurangkan tekanan pada prostat(zakar) sekaligus membolehkannya berkerja dengan lebih efisyen.Bunga Swedish juga membantu badan lelaki menghasilkan lebih banyak air mani dan sperma.

L-Arginine HCL
Kajian menunjukkan sperma dan air mani bertambah, kesuburan juga semakin baik selepas mengambil L-Arginine HCL.

L-Lysine
Kajian menunjukkan asid amino ini bersama zinc mampu menambah sperma yang dihasilkan, merangsang penghasilan hormon testosterone dan meningkatkan kualiti sperma.

Epimedium Sagittatum

Dikenali sebagai horny goat weed, herba ini menambah stamina seksual lelaki dan meningkatkan paras hormon testosterone lelaki.

Zinc Oxide
Terbukti mampu menambah sperma lelaki sebanyak 80% – 200%.

L-Carnitine
Asid amino ini banyak dijumpai dalam sperma yang sihat.

Catuaba Bark
Herba dari Brazil yang mampu menguatkan stamina seks lelaki.

Pumpkin Seed
Baik untuk kesihatan prostat dan hormon lelaki.

Maca
Herba lagenda ni Amerika Selatan. Khusus menambah tenaga dan stamina seks.

Vitamin E
Vitamin khusus untuk kesihatan zakar lelaki.

Pine Bark
Mampu meningkatkan keupayaan badan untuk menghasilakn nitric oxide, bahan yang terbabit dalam respon seksual lelaki. Ia mungkin juga berguna mengubati masalah mati pucuk.

Muira Puama
Herba dari Brazil terkenal dalam membantu mengubati masalah mati pucuk, menambah stamina seks dan sebagai pengalak seks.

Hawthorne
Mengandungi antioksidan yang berkuasa dan bioflavonoids asli yang menyokong sistem kardiovaskular.

Cranberry
Mengurangkan jangkitan dalam sistem urine lelaki.

Tribulus Terrestris
Meningkatkan keupayaan badan menghasilkan hormon testisterone sehingga 30%.

Avena Sativa
Herba yang digunakan secara tradisional untuk tenaga,minda,semangat dan badan manusia.

Sarsaparilla
Herba untuk kesuburan, masalah kencing dan kelemahan seks.


Soalan Lazim Semenax:

1. Adalah semenax hanya untuk lelaki yang ada masalah kesuburan sahaja?
Semenax memang membantu kesuburan lelaki tetapi mereka yang ingin menambah air mani dan kekuatan pancutan air mani juga digalakkan mengambilnya.

2. Kenapa pancutan yang banyak memberikan klimaks yang lebih bagus?
Dengan penghasilan air mani yang banyak, zakar anda harus bekerja dengan lebih kuat dan mengambil masa yang lama untuk “selesai” jadi klimaks lebih panjang dan kuat.

3. Apa kebaikkan lain Semenax?
Selain menambah kandungan sperma, air mani dan meningkatkan kesuburan, Semenax juga meningkatkan fungsi organ seks lelaki disamping meningkatkan keinginan seks lelaki. Ramai lelaki juga memberitahu kami bahawa ereksi mereka lebih kuat dan teguh selepas mengamalkan Semenax.

4. Kenapa tak ambil je Viagra?
Viagra tidak menambah air mani dan kesuburan lelaki. Viagra adalah ubat berasaskan dadah makmal yang mana mempunyai kesan sampingan. Semenax pula 100% dari herba, tiada kesan sampingan. Siapa saja boleh amalkan Semenax.

5. Berapa lama nak nampak kesan selepas ambil Semenax?

Ada beberapa lelaki yang mula nampak kesan selepas 7 hari mengamalkan Semenax.Majoriti lelaki akan nampak kesan dalam masa 30 hari pengambilan. Ini adalah produk herba 100% jadi kami galakkan anda meneruskan pengambilan untuk 3 bulan untuk hasil yang hebat.

6. Ada kesan sampingan kegunaan Semenax?
Tiada kesan sampingan. Ianya 100% herba.

Ini masanya anda menikmati secara MAKSIMA permainan di ranjang bersama isteri tercinta. JANGAN TUNGGU-TUNGGU!
Anda berdua layak untuk merasai kepuasan yang tidak terhingga!

HANDSOME UP PUMP

Senaman Batin Lelaki Cara Moden dan Mudah!
HARGA 1 SET:  RM150.00 - SM
RM 155.00 SS
FREE POSTAGE

Handsome Up adalah pam zakar yang telah direka cipta khas untuk lelaki yang inginkan saiz zakar yang keras, besar dan panjang. Pam zakar ini mampu memberikan kuasa maksimum kepada ereksi dan juga mampu memberikan daya ketahanan dalam intercourse.

Fungsi Handsome Up

Pam Zakar Handsome Up merupakan alternatif bagi urutan. Jika anda tidak mahir dengan urutan batin, atau inginkan sesuatu yang ringkas dan cepat, pam zakar ini adalah pilihan yang tepat. Selain dapat merawat penyakit mati pucuk (erectile dysfunction) dan ejakulasi pra-matang, ia juga terbukti dapat membantu lelaki yang inginkan saiz zakar yang besar serta mempunyai ketegangan dan kekerasan yang maksimum.

Pam Zakar Handsome Up mempunyai kepanjangan 9 inci dan berdiameter 2.4 inci. Jadi zakar anda mampu memanjang sehingga 9 inci dengan pengunaan Pam Zakar Handsome Up secara konsisten. Untuk hasil yang lebih memuaskan, kami syorkan digunakan bersama dengan minyak lintah sensaoil.

Hanya sapukan Sensaoil pada zakar dan kemudian pam dengan Pam Zakar Handsome Up sekerap yang mungkin. Anda pasti kagum dengan kehebatan pam zakar ini apabila zakar anda bertambah 2 inci dalam masa kurang dari 1 bulan!

Cara Guna:


  1. Sapukan minyak lintah sensaoil (atau minyak yang sesuai) pada keseluruhan zakar. Biarkan 30 minit supaya minyak lintah dapat meresap ke dalam zakar anda.
  2. Pasangkan getah ke mulut balang. Sila pilih saiz getah yang sesuai dan selesa pada zakar anda. Terdapat 3 saiz, S, M dan L.
  3. Masukkan balang pam ke zakar anda. Lihat gambar diatas untuk maklumat lanjut.
  4. Pam berulang kali sehingga zakar anda menegang ke tahap maksimum. Perhatian!!! Jangan paksa diri anda.
  5. Tekan picu untuk mengeluarkan angin dari balang. Biarkan zakar anda mengecut.
  6. Setelah zakar mengecut, pam semula zakar anda. Lakukan proses 4 dan 5 berulang kali selama 30 minit.
  7. Proses ini digalakkan diamalkan 2 kali sehari. Sekali pada waktu pagi dan sekali lagi pada waktu malam.

Peringatan!!!

Zakar akan bengkak dan pedih untuk 2 minggu pertama. Teruskan selepas bengkak hilang. Ini adalah perkara biasa bagi mereka yang pertama kali menggunakan pam zakar.

Beli Handsome Up Dengan Yakin
Pam Zakar Handsome Up diperbuat dari material berkualiti tinggi dan tahan lasak. Tidak seperti pam zakar yang berharga murah yang mana mudah pecah dan tidak tahan lama. 
Pencipta Pam Zakar Handsome Up juga telah memenangi anugerah 
The Winner Of The Top Ten Outstanding Inventors”.

Saturday, 28 December 2013

GERMANY SEX DROP

Jangan risau kerana disini ada penyelesaiannya! Memperkenalkan Germany Sex Drops. Hanya beberapa titisan ke dalam minuman mampu membangkitkan ghairah ‘intim’ isteri anda.
 
HARGA SEBOTOL: 
RM70.00 SM / RM 85.00 SS
FREE POSTAGE 
Germany Sex Drops pasti membangkitkan libido atau keinginan seks isteri anda  dalam 5 minit. Ianya selamat dan jauh lebih baik daripada banyak produk lain seperti Spanish Fly dan produk-produk lain yang tidak terjamin kualitinya.

Fungsi Germany Sex Drops:


Kandungan/ Bahan-bahan yang digunakan dalam Germany Sex Drops:
Mengandungi ekstrak bungaan,ekstrak dari cecair hidupan terpilih dan ekstrak tumbuhan herba terbaik di import dari Sepanyol seperti ekstrak lily dan rose, air, fructose, melatonin dan canitis. Produk ini diadun menggunakan kaedah bio technology berkualiti tinggi, tidak mengandungi toksid, dadah, alkohol… Malah tiada kesan sampingan!



Jadi wahai suami-suami yang perihatin, dapatkan Germany Sex Drops Sekarang!

Amaran:

  1. Di larang menggunakan produk ini untuk memerangkap gadis.
  2. Jangan diguna pada orang yang sama dalam tempoh 24 jam.
  3. Hanya untuk pasangan yang sah.
  4. Wanita mengandung dan mereka yang ada penyakit kronik dilarang menggunakannya.

CATUABA SACHET

Nak EXTRA POWER?
Nak Luar Biasa & Liar Biasa?
Nak Hebat Di Ranjang?

 Kini telah ada 100% ramuan bahan asli yang memberi kesan HEBAT!
Boleh menjadikan anda SIHAT tubuh badan dan terserlah kelelakian!

MEMPERKENALKAN:
Kandungan : 8 paket x 1.5 gram
HARGA SEKOTAK: 
RM11O SM / RM 115 SS
FREE POSTAGE

3 KOTAK : RM 325 SM / RM 330 SS
 FREE POSTAGE

catuaba2
Cara penggunaan catuaba adalah sangat mudah. 2 jam sebelum bersama isteri anda, buka 1 sachet catuaba dan letakkan dibawah lidah (kemam) sampai habis. Minum banyak air selepas itu. Kesan penggunaan 1 sachet boleh bertahan sehingga 4 hari. Oleh itu pembelian 1 kota (8 sachet) adalah untuk penggunaan 1 bulan. ;)


CATUABA Membesarkan Organ Seks Lelaki

CATUABA adalah sejenis tumbuhan afrodisiak (penggalak keupayaan seksual) yang paling terkenal berasal dari Lembah Amazon Brazil. Puak Indian Tupy yang tinggal di situ telah menemui keajaiban ekstrak tumbuhan CATUABA yang boleh menggalakkan pembesaran organ seks lelaki. Sebab itulah mereka mempunyai zakar yang besar, panjang dan kuat hingga mendatangkan irihati kepada semua kaum lelaki di dunia ini. Puak Indian Tupy telah mengamalkan memakan ekstrak CATUABA sejak zaman nenek moyang mereka. Lelaki Tupy mempunyai zakar purata 20 cm
(8 inci).
Makmal Negara Brazil dan Makmal Sains Reproduktif Universiti HAVARD, AS telah menjalankan kajian dan mendapati tiada sebarang kesan sampingan pengambilan ekstrak CATUABA


Power Sehingga 2-3 hari!!!
Menambahkan Tenaga dan Stamina
Melancarkan Pengaliran Darah
Meningkatkan Keupayaan Seksual
Rangsangan Seks Untuk Lelaki
Meningkatkan Kecergasan Fizikal dan Mental
Mengurangkan Kelesuan
Mengurangkan Sakit Sendi
Membantu Kecergasan Sel Otak
Mengurangkan Kolesterol
Meningkatkan Metabolisma
Melambatkan Kesan Penuaan
Membantu Pesakit Diabetes
Menurunkan Gula Dalam Darah..

CATUABA adalah ubat herba asli yang pekat dan mujarab yang dapat membantu golongan lelaki dewasa yang berdepan dengan pelbagai jenis masalah kesihatan dalaman dan luaran dengan memberikan tahap kesihatan dan tenaga yang optimum sekaligus mengembalikan tenaga kelelakian yang LUAR BIASA & LIAR BIASA!
Tidak seperti UBAT KUAT yang lain, CATUABA mempunyai kandungan 100% ramuan bahan asli,HALAL, mudah dan selamat digunakan serta sesuai untuk penghidap kencing manis, jantung dan darah tinggi. Dengan EXTRA POWER, CATUABA dapat merawat keletihan dan kelemahan umum serta kebimbangan dan daya ingatan yang lemah! Inilah rahsia menjadi LELAKI POWER!


Kenapa CATUABA?
Catuaba salah satu jalan keluar yang SUDAH terbukti keberkesanannya. Bagi mereka yang bukan kronik, hanya selepas 2 jam pengambilan sudah terbukti kehebatannya. Kandungan 100% Herba asli. Tiada kesan sampingan. Amat sesuai dan mampu merawat masalah syahwat, mati pucuk, kencing manis, darah tinggi, jangtung, prostat, batu karang, gout, buah pinggang.


KHUSUS untuk menyelesaikan masalah seks kaum lelaki. Bererti juga untuk kaum wanita. Kebanyakan kita dengar antaranya lelaki mempunyai isteri yang jauh lebih muda. Sudah pasti keupayaan seksnya kadang-kadang mengatasi suami. Dalam kebanyakan hal isteri yang terpaksa membantu suami untuk menyelesaikan hajatnya. Dalam Islam tidak salah dengan apa cara sekalipun asalkan tetap menurut syariat.


Sampai bila kita mengharapkan bantuan isteri untuk memulakan atau memenuhi tuntutan botaninya. Apatah lagi kalau isterinya pun kurang berminat tentu sahaja akan keduanya menemui jalan buntu. Rugilah, kenikmatan dunia sudah tercabut dari diri kita. Tuhan mengatakan itulah bayangan nikmat syurga. Nikmat seks. Nikmat lagi berpahala besar.
Seks lelaki lemah akibat kencing manis, darah tinggi, prostat, batu karang, gout, buah pinggang dsbnya. Bayangkan kalu organ seks sudah berfungsi dangan normalnya ini bererti penyakit2 lain akan turut beransur sembuh atau semakin berkurangan. Sebagai contoh, adalah mustahil sama sekali seks lelaki akan berfungsi normal dalam keadaan kita menderita kecing manis. Secara logik akalnya tentu lah penyakit kencing manis yang sembuh dahulu untuk seks berfungsi normal. Itulah keajaiban catuaba. Cubalah sendiri, pasti anda akan merasai kelainannya. Ajaibnya CATUABA membuatkan anda dan isteri setiap hari seperti malam pertama (Pengantin).
 

Dapatkan Catuaba Sekarang! Jangan Biarkan Kelemahan Anda Menganggu Kehidupan Harian! 

Berikut Adalah Soalan Yang Sering Ditanya (FAQ)

1. Apakah produk ini?
J: Produk ini adalah produk Herba Catuaba yang di campur dengan kopi dan beberapa ginseng lain bagi membantu lelaki yang bermasalah lemah tenaga batin dan mempunyai saiz zakar yang kecil. Catuaba berasal dari Brazil dan ianya mempunyai fungsi yang sama seperti tongkat ali dan hanya boleh didapati di kawasan pendalaman hutan amazon.

2. Bagaimana cara menggunakan produk ini?
J: Cara penggunaan adalah dengan membancuh dengan secawan air panas. Di minum seelok-eloknya 2 jam sebelum mengadakan hubungan seks.

3. Berapa lama boleh bertahan di ranjang?
J: Anda boleh dapat bertahan lama sekitar 30 minit sehingga 2 jam sebelum klimax. Anda akan mendapat tenaga extra dan boleh melakukan hubungan seks berkali-kali selama 3 hari.

4. Benarkah boleh membesarkankan zakar?
J: Ya catuaba coffee mengandung extrak kulit pokok catuaba yang digunakan oleh puak inda tupi di amazon untuk membesarkan zakar sekali ganda.

5. Berapa lama saya boleh lihat perubahan saiz zakar?
J: Hampir serta-merta selepas mengambil 3 paket (9 hari penggunaan). Sila ambil ukuran panjang dan ukur lilit zakar anda semasa menegang sebelum minum catuaba coffee dan setiap 6 hari selama sebulan.
Cara Melihat Keberkesanan Memanjangkan Zakar

Cara Ukur Saiz Zakar

(Hari Pertama)
Ukur Lilit - 10cm
Kepanjangan - 12cm
(Hari Ke 6)
Ukur Lilit - xxcm
Kepanjangan - xxcm
(Hari Ke 12)
Ukur Lilit - xxcm
Kepanjangan - xxcm
Hingga..
(Hari Ke 30)
Ukur Lilit - xxcm
Kepanjangan - xxcm

Dari sini anda akan dapat melihat ukuran saiz zakar akan bertambah, pertama pertambahan kali pertama penggunaan berapa mililiter penambahan berlaku dan kedua hasil selepas 2 minggu atau 1 bulan. Jangan terlalu obses mengukurnya setiap hari, hasilnya akan "main jiwa" anda. Lihat selepas 5 hari akan dapat membantu anda menilai purata penambahan saiz zakar anda.
Cara lain anda boleh tanyakan pasangan anda adakah mereka dapat merasa dan melihat perubahan  penambahan saiz pada zakar. Khusus bagi yang mengambil kerana mahu menambah saiz zakar, anda boleh mencuba pakej 3 kotak dengan harga RM325 sahaja.

6.  Bagaimana dengan kos penghantaran?
J: Semua kos penghantaran di tanggung oleh pihak kami melalui pos laju.

7. Bagaimana untuk mendapatkan catuaba coffee ini?
J: Berminat untuk mendapatkan produk kami, whatsapp kami 0123184080 / 012 5005161 untuk pembelian.

Wednesday, 25 December 2013

AURAWHITE TURBO COLLAGEN WITH FAT BURNER



Harga Asal :RM180.00



Harga Promosi :RM140.00 (SM) /  RM155.00 (SS)
FREE POSTAGE


~AURA MEN TURBO COLLAGEN~
1st MEN COLLAGEN
10x FRUIT STEMCELL
VITAMIN MINERAL PROTEIN
INCREASE STAMINA & MUSCLE MASS
100% EXOTIC WILD BERRY FLAVOUR




OH LELAKI ! PERTAMA DI MALAYSIA AURAMEN TURBO COLLAGEN UNTUK LELAKI YANG INGIN KELIHATAN HEBAT ! SUPPLEMEN HEBAT KHAS UNTUK KAUM LELAKI BERPERISA WILD BERRY YANG LAZAT ! KELUARAN DARI AURAWHITE BEAUTY PRODUK YANG PERNAH MENJADI SATU FENOMENA. AURAMEN NYATA BERBEZA ! 
CUBA DULU BARU TAHU RAHSIA LELAKI UNTUK LELAKI ! LUARBIASA POWER !
Izzue Islam sebagai DUTA AURA MEN 




Kepada kaum lelaki di sana ini suppliment khas untuk anda semua di perbuat dari bahan-bahan terbaik untuk lelaki.







Auramen memberi lebih tenaga kepada mereka selalu letih atau penat. 


Auramen juga membantu kepada mereka yang mempunyai masalah kulit seperti jerawat, kusam, bekas parut, warna kulit tak sekata atau ingin kulit cerah dan gebu auramen ada jawapannya.Kepada kaum Lelaki yang selalu pergi GYM aura menjuga dapat membantu membentuk otot-otot badan dengan cepat tetapi kena sentiasa workout anda akan rasai sendiri.




"Rasai kesannya dalam 7 Hari! Lebih POWER & BERTENAGA"



Perfomance Energy Fuel (Skin.Nail.Hair.Bone.Muscle)




Kelebihan AuraMen Super Advance TURBO -Collagen With Fat Burner and Whey Protein.

✔ Membantu mencerah, membersih & atasi masalah kulit seperti jerawat,kusam & kering.

✔ Membekalkan tenaga&stamina sang lelaki dengan kesan yang luarbiasa.

✔ Membantu memejalkan otot secara semulajadi.

✔ Membuang angin, toksin&lemak dari dalam badan.

✔ Membantu masalah sakit sendi&lenguh badan.

✔ Membantu mengatasi masalah disfungsi seks.

✔ Membantu menambahkan kadar hormon testosterone.

✔ Meningkatkan tenaga dan kesihatan tubuh.

✔ Membantu melancarkan peredaran darah.

✔ Mengatasi masalah prostat&saluran kencing.

✔ Membantu meningkatkan keupayaan lelaki sejati secara semulajadi.

✔ Membantu menurunkan berat badan &mengempiskan perut yang buncit.

 Siapakah yang harus mencuba AURAMEN:
➨ Lelaki yg ada masalah jerawat
➨ Lelaki yg ingin menjaga penampilan
➨ Lelaki yg ingin kulit lebih cerah
➨ Lelaki yg ingin kecergasan
➨ Lelaki setiap kali bangun tidur selalu sakit sendi
 Lelaki yang selalu jer cepat letih
➨ Lelaki yg ingin bentuk badan yg tegap



Kandungan AURA MEN : 

► Collagen Peptide

► Whey Protein

► Butea Superba

► Tribulus Guarana

► Saw Palmetto Extract

► Green Tea

► Hoodia



Cara Penggunaan : 
Mudah sahaja bancuh 2 scoops Auramen bersama 150ml Air Sejuk @ Air masak kemudian goncangkan dan sedia untuk di minum. 2 kali sehari pagi sebelum sarapan dan malam sebelum tidur. Amalkan pemakanan sihat, senaman work out dan minum air 8 gelas sehari.

Sunday, 22 December 2013

MAHARANI EYELINER ( CELAK MAHARANI ) VASIA

ISI KANDUNGAN : 1.2 GM

  PROMOSI : RM 13.00
HARGA PASARAN RM : 16.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

* Celak moden hitam & pekat

KELEBIHAN & KEISTIMEWAAN :
  • Membantu mencerahkan pandangan
  • Membantu menyejuk, meredup dan mencantikkan bulu mata
  • Membantu melebatkan dan menarik perhatian
  • Membantu meningkatkan keyakinan diri
  • Sesuai digunakan pada bila-bila masa

KANDUNGAN :
  • Hydrogenated Castor Oil
  • Phenyl Trimethicone
  • Olea Europaea (olive fruit oil)
  • Helianthus Annuss (sunflower) seed oil
  • Titanium Dioxide
  • Tocopheryl Acetate
  • BHT
  • Methyl Paraben
  • Propyl Paraben
  • Mica
  • CI77491

VASIA PREMIUM BODY BEAUTY SHAPING GIRDLE

         

  PROMOSI : RM 30
BELI 3 : RM 79.00
HARGA PASARAN : RM 35
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS

 KELEBIHAN VASIA GIRDLE
  • MEMBANTU MENGAWAL SELERA MAKAN KERANA GIRDLE YANG KEDAP DAN PADAT
  • MEMBENTUK POSTUR BADAN
  • MEMBANTU 'MENYOROK' LEBIHAN LEMAK DAN MEMBERI BENTUK YANG MENARIK
  • KAIN YANG TIDAK PANAS
  • MUDAH DIJAGA DAN DIBASUH
  • KUALITI KAIN YANG BAIK

CARA PEMAKAIAN

  • HANYA SARUNGKAN SEBELUM MEMAKAI PAKAIAN HARIAN.
  • ATAU BOLEH JUGA JIKA DIGUNAKAN HANYA PADA WAKTU MALAM SAHAJA
  • MENGIKUT KESELESAAN DIRI 

CARA PENJAGAAN :


  • CUCI DENGAN MENGGUNAKAN HANDWASH DAN JANGAN GUNA SPIN MACHINE
  • JEMUR DI BAWAH ANGIN LALU DAN BUKAN SECARA TERUS MENGHALA SINAR MATAHARI
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs