ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 30 December 2014

GETSHERA BERRY BLUSH

 

RM 179 SM / RM 184 SS
FREE POSTAGE

FENOMENA GETSHERA BERRY BLUSH!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Getshera™ memperkenalkan 'Beauty Drink' yang telah diperbaharui dan diperhebat dengan diberi nama BERRY BLUSH dimana ia dirumus khas secara EKSLUSIF untuk para wanita agar kelihatan lebih menawan dan sihat!

Berry Blush yang kini adalah nama baru bagi Getshera Gluta Queen dan juga kami menghasilkan label pek baru bagi keluaran ini. Terdapat lebih ramuan, berperisa berry dengan rasa yang sangat lazat dan 100% buah2an asli!

ANTARA KEHEBATAN GETSHERA™ BERRY BLUSH:

- Pencerahan kulit yang berkesan antara seawal 3 hari
- melembutkan & menghaluskan tektur kulit(glowing)
- Membantu wajah nampak berseri dan tidak kusam
- Memelihara kesihatan rambut & kuku
- Anti penuaan / awet muda
- Kekal langsing dan sihat
- Membantu memulihkan kulit rosak, kusam, bermasalah
- Memejalkan punggung / Mengetatkan vagina
- Membesarkan / menegangkan payudara
- Membantu menurunkan berat badan / Mencegah penyakit stroke
- Mengecilkan liang roma, merawat jerawat dan membersihkan kulit muka
- Membuang toksin di dalam badan dgn melawaskan pembuangan air besar
- Menghilangkan kedutan kecil, garis halus dan lingkaran di bawah mata
- Mengembangkan salur darah serta dapat menghalang pembekuan darah dari berlaku
- Menghilangkan masalah parut jerawat, jerawat dan tompok hitam
- Memberikan tenaga sebenar yg cergas sepanjang hari
- Meningkatkan kadar serapan kalsium dalam badan
- Membantu memperbaiki daya ingatan / baik utk hormon
- Baik untuk ibu2 dalam pantang melahirkan anak kerana membantu mengecutkan rahim
- Membantu ibu-ibu yg bakal menopause.
- Merendahkan paras kolestrol dalam darah.
- Mengurangkan masalah selulit, parut atau kesan kehitaman
- Mengurangkan kesakitan ketika haid / sengugut
- Memperbaiki struktur bahagian bibir yg kering dan merekah
- Meningkatkan imunisasi badan / cegah penyakit
- Mengurangkan kesan rekahan di bhgian tumit @ telapak kaki
- Mengecilkan pori2 kulit kesan drp kerosakan kulit
- Melambatkan proses penuaan sejajar dgn keanjalan kulit
- Sesuai untuk wanita sahaja
- Memberikan keyakinan diri apabila masalah kulit dapat diatasi
- Kaya dgn antioksian yg dapat mencegah kanser


Rozel (Roselle) atau dikenal dengan nama latin Hibiscus Sabdariffa, merupakan tumbuhan yang memiliki banyak khasiat untuk kecantikan dan kesihatan. Jangan terkejut, ia mempunyai 3

 kali lebih banyak vitamin C daripada anggur. Dr. Abdul Aziz Sharaf dari Sudan Research Unit, Institute of African and Asian Studies telah mengadakan penelitian mengenai khasiat bunga rozel.

►►►Khasiat:

- Membantu proses pencernaan, meningkatkan kelenjar usus dan berfungsi sbg tonik.
- Memperlancar peredaran darah.
- Mengubati luka luar dan dalam.
- Mengubati penyakit kulit, menghaluskan kulit dan memperlambat penuaan, menyebabkan wajah nampak muda dan berseri.
- Sbg diuretic, penurun suhu dan pereda rasa nyeri (penenang alami.)
- Bersifat detoksifikasi, membuang racun.
- Mempunyai efek anti kejang otot.
- Memiliki zat anti bakteria dan anti virus.
- Membunuh bakteria penyebab TBC.



 
 
wowww hebatnya penangan berry blush!!!

jgn x percaya berat badan makin turun dan kulit jadi lembut!!!

sapa2 yg tgh berdiet nk turunkan berat badan tu eloklah consume berry blush ni. berat badan turun, kulit pon makin cantik! package~

insyaallah dpt membantu dgn izinNYa

cpt2 dpt kn skrg! pm
 


 

Dapat lagi satu testimoni dari seorang pengguna skin set.. Alhamdulillah tak sangka parut accident yang ada pada kulit wajahnya dah beransur hilang... dan kini kulit dia semakin bersih dan cantik!
 


 
 
KEBAIKAN BUAH DELIMA UNTUK KECANTIKAN & KESIHATAN

Apa yang sedap sangat dalam Berry Blush ni? U ols nak tau apa kebaikkan delima dalam Berry Blush?

Buah Delima sangat terkenal kerana memiliki kandungan anti-oxidant yang sangat tinggi, vitamin C, Potassium dan mempunyai 1001 kebaikan untuk kesihatan dan kecantikan. Dikatakan juga Buah Delima ialah antara buah kegemaran Rasululullah SAW.

❄❄❄Apa yang menariknya buah delima ni?❄❄❄

• Mengurangkan risiko untukPenyakit Hati
• Mengurangkan risiko Kanser, terutamanya Kanser Prostate dan Kanser Buah Dada
• Mengurangkan simtom cirit birit
• Mengurangkan kolestrol
• Mengawal berat badan

❄❄❄Ok, untuk kecantikan macamana pula?❄❄❄

• Menggalakkan pertumbuhan semula sel kulit, membantu dalam pembaik pulih tisu, menyembuh luka
• Melindungi dari Matahari. Dengan memakan buah delima, ia nya mampu menlindungi kulit dari radikal bebas yang boleh mengakibatkan kanser.
• Melambatkan penuaan. membantu menghalang hyperpigmentation, bintik penuaan, garis halus dan kedutan.
• Menghasilkan kulit awet muda. Buah delima dapat melembutkan kulit dan menghasilkan elastin tambahan serta collagen - mengakibatkan kulit menjadi lembut, licin dan awet muda.
• Membantu kulit kering serta untuk kulit berminyak.

Maka tak rugilah bagi mereka yang mengamalkan pemakanan buah delima dalam diet seharian. .. hanya dengan minum Berry Blush , ternyata khasiat yang boleh diperoleh sangat lah banyak.
 


 

Monday, 29 December 2014

MyMi Wonder Fat Burning Slimming Lower Body Patch

RM 30 SM / RM 35 SS
FREE POSTAGE
6  KEPING - 36 PCS

Khusus untuk peha dan betis..untuk kurus dan bagi shape
Tampal je kat lengan, peha dan betis ..boleh tampal masa nak pegi kerja, masa nak tido..senang kan
Produk ni dari korea..tgklah orang korea..kurus2 kan


Spesifikasi & Ciri

Sangat berkesan
Mengandungi 18 keping (dalam 3 helai) di sebuah kotak
Keunggulan untuk kaki dan paha
Diluluskan oleh Food and Drug Administration (FDA)
Berpanjangan 8 jam
Membantu akan membakar lemak dan menggalakkan metabolisme
Diluluskan oleh FDA


Arahan-arahan penggunaan:

Bersih dan keringkan kulit
Buka pelekat dan lekatkan tampal pelangsing di sekeliling kaki
Jauhkan diri daripada sebarang luka
Pakai tampal pelangsing untuk 6 - 8 jam
Kesan pelangsing akan lebih baik bersama dengan diet dan sukan

SYMA BEAUTY SKINCARE


Syma Beauty Skincare (SBS) 
RM66 (sm) /rm72 (ss)
FREE POSTAGE 



SYMA BEAUTY SKINCARE LOOSE
Syma Beauty Soap RM 30
Syma Day Cream RM 30
Syma Night Cream 5 gm RM 30
Syma Night Cream 10 gm RM 46
Syma miracle whitening lotion RM 33  
Syma Miracle Serum RM 35



Mahal kalau beli satu-satu, lebih baik beli satu set, murah, jimat, berbaloi.




 Masalah kulit berjerawat dan kusam? 

Berminyak dan tak berseri?


Nak jadi cantik tapi tak mampu keluarkan modal mahal untuk membeli alatan kosmetik?



jom jadi cantik dengan syma beauty. 


Lihatlah hasilnya, muka berbintik, akibat jerawat, jeragat dan sbgainya semua kami padam dan gantikan anda dengan kulit wajah putih glowing hanya dengan Syma Beauty Skincare



Ni lah Syma, Pengasas SYMA BEAUTY SKINCARE


Syma juga mengalami masalah kulit yg serius, jerawat dan parut serta kulit yg terlalu sensitif


Alhamdulillah, setelah 5 bulan syma mencuba sendiri produknya sebelum dipasarkan, hasilnya ........sungguh menakjubkan, ALHAMDULILLAH
pengasas kita ni consume symabeauty skincare selama 5bulan dan sekarang kulit die cantik ya amat tau .. 

sape2 yg mempunyai masalah jerawat , jeragat , kulit berminyak , tona tak sekata , parut jom tukar skincare uoll sekarang kpd symabeauty skincare





pengasas syma beauty 

Haa, kat atas ni pengasas Syma Beauty Skincare. MasyaAllah, cantiknya dia. Muda lagi dah mampu buat produk sendiri. hihi

Cantik kan packaging SBS ni termasuk dengan pengasasnya pun cantik. kalau anda rasa macam nak jadi cantik,putih,gebu flawless macam syima ni, haa. apa tunggu lagi kena la cuba produk SBS ni. Anda pasti takkan menyesal punya. hehe



Apa yang ada dalam set skincare ni???

Syma Beauty Soap
Syma Day Cream 
Syma Night Cream


 Syma Beauty Soap


Syma Beauty Soap dirumus khas dengan pati buah-buahan dan perfum untuk kesegaran dan penjagaan kulit wajah secara semulajadi.

Ia bertindak 

~ meneutralkan ph kulit
~ mengatasi masalah kulit berminyak
~ memberi  kesegaran kulit wajah
~ menghilangkan jerawat, jeragat, kekusaman kulit, parut, pori dan lain-lain
~ membantu anda mendapatkan kulit wajah yang segar, bermaya, gebu, awet muda dan bercahaya(glowing). 
~ melembapkan kulit 
~ tidak akan menghakis permukaan kulit
~ kulit juga akan kekal berseri dan tidak menampakkan kesan sunburnt.


 Syma Day Cream



Syma Day Cream mengandungi 

~ minyak argan
~ serbuk mutiara
~ dan lain-lain 

Fungsi Day Cream
~ mampu menghilangkan kekusaman muka
~ mencerah dengan sekata
~ melicinkan permukaan kulit
~ bertindak sebagai sunblock yang menghindarkan dari sinar UV
~ diperkaya dengan SPF-35 yang akan menepis sinaran matahari berlebihan
~ bertindak sebagai foundation kepada muka yang akan melitupi permukaan kulit yang tidak sekata.

Cara penggunaan : 

Sapukan pada keseluruhan wajah dengan sekata. 
Hanya sedikit penggunaan mampu menyamarkan noda-noda pada kulit wajah. 
Gunakan krim ini selepas mencuci muka. 
Amalkan setiap hari untuk hasil yang memuaskan.



Syma Night Cream




Syma Night Cream ini tidak mengandungi sebarang bahan kimia aktif berbahaya seperti merkuri yang akan menyebabkan radang kulit, pengelupasan serius dan seterusnya boleh menyebabkan kanser kulit. 


bahan-bahan natural syma night cream :
~ pati aloevera
~ pati mulberry
~ bahan-bahan mineral

fungsi syma night cream :
~ membantu mencerahkan kulit secara total dan beransur-ansur
~ sebagai anti-ageing untuk membantutkan penuaan sel-sel kulit muka
~ menghilangkan bintik-bintik hitam, jeragat dan jerawat
~ menyerikan kulit wajah, anjal dan sihat
~ memutihkan kulit tanpa menyebabkan kulit kemerah-merahan di bawah cahaya matahari atau cuaca panas
~ kulit anda akan tampil lebih cantik walau tanpa solekan


Produk Syma Beauty Skincare Yang Lain

Syma Beauty Skincare ada keluarkan 2 produk lain yang boleh enhancekan keberkesanan produk ni. Dua produk ni pun tak kurang pentingnya so that kita boleh dapat kebaikan yang lagi menyeluruh, yang meliputi seluruh badan.

1) Syma Beauty Miracle Toner - 

RM25 SM RM27 SS (tak termasuk kos pos) 


 Fungsi Syma Beauty Miracle Toner

  • mengecilkan liang pori dalam kulit
  • membasmi kuman dan bakteria
  • melembapkan kulit
  • melembutkan kulit
  • mencerahkan kulit
  • menyerlahkan seri kulit agar cerah kekal berpanjangan

Kandungan Syma Beauty Miracle Toner 60ml

  • Hermalis Virginia
  • Glutathione
  • Arbutin
  • Ekstrak Aloe Vera
  • Ekstrak Licorice 
  • Lain lain ramuan semulajadi



2) Syma Beauty Miracle Whitening Lotion 

RM 27 SM RM29 SS (tak termasuk kos pos)


Kandungan Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mangosteen extract/alpha mag; agen pemutih dari buah manggis
  • soy protein
  • Licorice extract
  • Mulberry extract
  • Aloe Barbadensis 

Fungsi Syma Beauty Miracle Body Lotion

  • mencerahkan kulit tubuh khususnya tangan/lengan/dan bahagian-bahagian badan yang terdedah
  • melindungi kulit dari hangus terbakar dan sinaran bahaya UV
  • mencegah kulit kering
  • memudarkan tona kulit kusam
  • membantu kulit tubuh licin gebu secara semulajadi

Testimoni Syma Beauty Miracle Body Lotion

 




Kalau nak tau syima (pengasas SBS) ni dia pakai dulu produk yang dia nak pasarkan ni. Bila betul-betul dah menjadi baru dia pasarkan okay. Apa?? Tak percaya. Kejap kita kasi awak bukti..



Haa,pengakuan sendiri oleh syima ok. ^_^ itu adalah official insta beliau. Tak caya jugak, g la tanya dia sendiri. hehe

Maka dengan itu terbuktilah produk SBS ni berkesan dan murah. Jimat. Yeay. ^_^


Cuma perlukan 3 benda ni sahaja okay untuk nampak cantik.. ^_^



Kita belanja awak semua testimoni dulu ye...





cantik sangat2 kan kulit pengasas syma beauty ni..orang kelantan mek syima..umur baru 20 tahun tapi dah ada bisnes sendiri..hebat2 orang kelantan ni..haha puji negeri sendiri.. :P

semua orang dok tanya2 apa rahsia kecantikan syima..nah sekali dia keluarkan terus produk sendiri bg uols pakai..

" kulit makin cerah dan putih sekata hanya dalam 2 minggu "
" tq akak suggest produk ni, muka x kusam lagi, bintik2 halus hilang sepenunhnya , jerawat kecut, tak naik2 lagi..licin gebu dah sekarang "

< dah tambah cerah
< parut pudar cepat sangat
< jerawat kecut tanpa bekas
< licin dah muka sekarang
< lbh konfiden adik kita nih ^ -^

" jeragat pudar "

kulit makin putih
seriuosly jatuh cinta dengan syma beauty




" ramai tegur kulit dah lain, alhamdulillah, terima kasih Syma Beauty Skincare"


dah macam2 cuba, akhirnya jatuh cinta dgn syma beauty skincare

" sekarang putih sekata, bak kulit baby....dah x tukar lain dah"


Hanya Dalam 3 Hari
Wajah dah tak kusam lagi



" plg best sbb jerawat kecik2 semakin surut, kulit plak, pinkish2 gitew, nampak moist"
Memang bestla.... terbaekkk



" serius terkejut gila"

" jerawat memamg dah kurang"
" terima kasih Syma Beauty"



Last sekali kita tunjuk bukti SBS ni ada kelulusan KKM ye..


Seperti tertera pada gambar di atas, Syma Beauty Skincare telahpun mendapat kelulusan daripada KKM dan disahkan selamat malah 100% natural. Segala ramuan yang digunakan berasal daripada sumber semulajadi dan segala proses pembuatan Syma Beauty Skincare dipantau ketat dan di bawah kawalan dan standard ISO yang telah ditetapkan.



Bagi sesiapa yang masih ragu-ragu boleh semak sendiri di :- http://quest3.bpfk.gov.my/QUEST3_SEARCH/


Then, pilih : Product Type ; Cosmetic Only


Lepas tu, pilih : Registration Holder/Notification Holder. Key in kan nama syarikat SYIMA GLOBAL ENTERPRISE
Result yang akan keluar adalah seperti :-

Syma Beauty Facial Cleanser : NOT140905186K
Syma Day Cream : NOT149095187K
Syma Night Cream : NOT140905188K
So, apa lagi nak ragu-ragu kan. Jom beli sekarang dan jadi cantik.
Saya adalah agen sah berdaftar dengan Syima ye. Jadi semestinya original. Jangan ada sebarang keraguan.

Wednesday, 24 December 2014

FEREENA JUS SUSUT


 

JUS SUSUT
KURUS • CANTIK • SIHAT • MENAWAN
 
HARGA RM99sm/ 109ss
Free postage 



Jus Susut 1box 20sachet
 
Tanpa JUS SUSUT Agak Sukar nak MENURUNKAN berat badan .?????

Nape ekk...
Kerana tak boleh KAWal pemakanan semuanya menyelerakan emmmm sedap..

Dan nak Tahu kenapa JUS SUSUT baik utk mereka yg MENGALAMI masalah SEMBELIT ataupun Susah buang 
air besar ...
Berjam jam dalam toilet sampai luka berdarah pun ado...
Fuhhhh menyakit dan memenatkan....

Physllium Husk
-------------------
Apa ke benda nya tu.???!
Sejenis bijirin Dari tumbuhan Plantago Ovata.Ia disyorkan sebagai pembersih kolon atau usus dan menjadikan peredaran darah lebih baik.Pysllium husk selepas dicernakan bertindak menyerap air lebihan air MELEMBUTKAN TINJA dan deter hanya menstimulasi pergerakkan usus.

Turut MEMBANTU menangani masalah:-
*SEMBELIT
*Sindrom sakit perut
*MENURUNKAN Tahap kolestrol
*Mangawal diabetes
*Dan sebagai ejen MENURUNKAN BERAT BADAN SECARA SELAMAT dan EFEKTIF

Dan menurut pakar pemakanan pengambilan Psyllium Husk sekurang kurangnya 3-12g sehari boleh MEMBANTU MENGURANGKAN masalah kolestrol LDL Serta Tahap jumlah kolestrol

Selain itu GABUNGAN Ekstrak BETIK/GUARANA/GARCINIA CAMBOGIA/TOMATO/KOLEGEN IKAN da
n Ada VIT C juga tau memang FOKUS UTK MENURUNKAN BERAT BADAN dan MEMBANTU MELAWASKAN SISTEM PEMBUANGAN (SEMBELIT)
 

Tuesday, 16 December 2014

FEREENA PINKY ROSE

 PINKY ROSE mempunyai Dua set 

SET 4 IN 1 

SET JERAGAT


PROMOSI 

 TRIAL RM75sm/RM85ss
Set Normal 
sesuai utk semua jenis kulit termasuk berminyak dan kering serta yg berjerawat



Wajah menghadapi masalah jerawat????
Kulit berminyak dan terlalu kering?????
Tona kulit tak sekata????
Jom cuba SET PINKY ROSE
Kandungan Set trial 4 in  1

*Cleanser 30ml
*Toner Essence 30ml
*Day Cream 5g
*Night Cream 5g

Pinky Rose mampu
✔Menghilangkan jerawat
✔Sekatakan warna tona kulit
✔Mengecilkan liang pori
✔Mencerahkan
✔Membuatkan kulit senantiasa lembab dan flawles





 

Penemuan hebat utk Dunia Kosmetik Stem Cell Rose gabungan formulasinya mengembalikan keremajaan wajah anda..

Pinky Rose Normal Set
----------------------------------------------
Facial Cleanser
----------------------------------------------
Pembersih wajah yg bersifat melembabkan ini dapat menangalkan kotoran dan minyak secara lembut tanpa mengeringkan kulit.Pinky Rose Facial Cleanser diperbuat daripada esktrak tumbuhan semulajadi yg bebas dari kandungan sulfat, malah rumusan kandungannya adalah bebas dari PARABEN dan SABUN. Diperkayakan dengan ekstrak AKAR UBI BIT dan STEM CELL ROSE yang membantu menyimpan lembapan kulit dan meningkatkan lapisan perlindungan yg TERBAIK untuk KULIT anda.Mengandungi vitamin B3 yang banyak membantu MENEGANGKAN dan MENCERAHKAN TEKSTUR KULIT. Ia juga membantu menghalang aktiviti TYROSINASE yg merupakan penyebab kepada tompok tompok gelap yang tidak diingini..

Cara penggunaan.:
Tuang mengikut jumlah yg diingini
keatas tapak tangan dan buihkan dengan air.
Sapukan pada keseluruhan wajah yg basah dan bilas dengan air sehingga bersih..

------------------------------------------------------
Pinky Rose Essence Toner
-------------------------------------------------------
Menyerap ke dalam kulit secara pantas dan membantu menyegarkan serta memperbaiki kulit anda.Ia membantu proses pembaharuan kulit wajah dan membolehkan kulit menyerap vitamin yang terkandung di dalam ESSENCE dengan lebih baik.

Cara penggunaan.:
Titikkan essence toner atas jari kemudian sapukan secara lembut di bahagian Zon T, Zon U dan keseluruhan wajah serta leher. Elakkan dari kawasan mata

--------------------------------------------------------
Pinky Rose Day Cream
-------------------------------------------------------
Cream yg bersifat ringan dan halus selembut sutera.Walaupun bersifat lembapan, melegakan dan membaik pulih kulit, ia juga membantu kulit dengan memberi perlindungan UV.Perumusan yang istimewa ini membantu menghalang aktiviti TYROSINASE yg merupakan penyebab pigmentasi pada kulit.

Cara penggunaan.:
Sapukan cream selepas penggunaan toner.Gunakan pada waktu siang .
Sapu dan urut dengan lembut pada wajah sehingga cream menyerap sepenuhnya kedalam kulit.
Elakkan dari kawasan mata

--------------------------------------------------------
Pinky Rose Night Cream
--------------------------------------------------------
Cream malam yg bersifat PEMUTIHAN dengan TINDAKKAN MEMBAIK PULIH KULIT mengandungi Sintensis KOLEGEN yang mana membantu mengurangkan masalah pigmentasi melalui mekanisme bio aktif. BEBAS daripada HYDROQUINONE.Kulit yangbkusam akan dieksfloikan dan PEMBAHARUAN KULIT akan berlaku setiap malam.Hasilnya tesktur kulit wajah akan menjadi licin dan cerah pada keesokkan hari.

Cara penggunaan. :
Sapukan cream selepas penggunaan toner.
Gunakan pada waktu malam
Sapu dan urut dengan lembut pada wajah sehingga cream menyerap sepenuhnya kedalam kulit.
Elakkan dari kawasan mata..

Harga

TRIAL SET RM85sm/ RM90ss
NORMAL SET RM149sm/ RM159ss

PROMOSI
 TRIAL RM75sm/RM85ss 
NORMAL RM 140 SM / RM 145 SS 

  Set Jeragat 

utk kulit yg berlaku pigmentasi JERAGAT yg mempunyai tompok tompok hitam diwajah 

Pinky Rose Anti-Pigmentation 3 in 1

Utk Anti Pigment Ada.:
 1)Pinky Rose Bar Soap
 2)Pinky Rose Serum Essence 
3)Pinky Rose Anti Pigment Cream 

 
Pinky Rose Bar Soap

Cara penggunaan

Buihkan dengan air,Sapu dan urut dengan Lembut pada WAJAH sepenuhnya mengikut putaran yg betul selama 3minit atau lebih ..

Kegunaan...
Ia merawat Sel Sel kulit muka yg rosak dengan mengelupaskannya dan MEREMAJAKAN PERTUMBUHAN kulit baru yg CERAH,BERSIH dan BERSERI

Kebaikan ..
*MENCERAHKAN kulit Serta Membersihkan Dari dalam dengan pengelupasan yg Lembut dan nipis utk MEMBUANG Sel kulit Mati
*Sekatakan tone warna kulit
*Menghilangkan JERAGAT dan BINTIK HITAM pada wajah
*Menghilangkan jeragat yang disebabkan Oleh Sinar matahari,tindakbalas hormon atau mengandung
*Mengelupaskan Sel Sel kulit Mati &membersihkan Dari dalam lapisan kulit wajah, MEMBUATKAN kulit menjadi CERAH dan SEGAR
*Mengekalkan keremajaan kulit

Ini baru kebaikan PINKY ROSE BAR SOAP utk MENGHILANGKAN JERAGAT



Set penjagan wajah 100% bahan asas semulajadi yg mampu membuatkan wajah anda cantik berseri seri 

Tanpa berlaku
Pengelupasan
Memedihkan
Gatal gatal muka
Terdedah pada radang kulit



"Dengan PINKY ROSE tak perlu camera 360...
Membuatkan wajah anda cerah bersih berseri seri ..
Cubalah SET PERCUBAAN 4 in1"


Tuesday, 9 December 2014

SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS



HARGA : RM59.90
PROMO RM 54 SM / RM 59 SS
FREE POSTAGE

SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS

Seleksi Set Makeup D’Herbs dilengkapi dengan Lipstik Collagen, Diamond Foundation dan Celak Arab Hitam yang membantu menyerlahkan kejelitaan wajah anda seterusnya menjadikan anda lebih yakin dengan penampilan anda.
Kandungan:
  • Lipstik Collagen (4 g)
  • Diamond Foundation (15 g)
  • Celak Arab Hitam (0.3 g)

  KEBAIKAN SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS

Lipstik Collagen:

  • Membantu menaikkan seri wajah
  • Menyerikan warna bibir mengikut suhu badan dan darah
  • Memelihara kelembapan bibir
  • Mengatasi masalah bibir yang kering dan mengelupas
  • Boleh digunakan sebagai pemerah pipi
  • Tahan lama sehingga 12 jam

Diamond Foundation:

  • Bertindak sebagai bedak asas sebelum mengenakan mekap
  • Mengandungi SPF35 bagi melindungi kulit daripada kerosakan akibat pencemaran dan sinaran UV
  • Meningkatkan keanjalan dan kelembutan kulit wajah
  • Menutup cela dan kesan penuaan pada wajah
  • Menjadikan wajah anda tampil lebih dan berseri
  • Boleh digunakan sebagai krim siang
  • Sesuai untuk semua jenis kulit
  • Kalis air dan tahan lama sehingga 12 jam

Celak Arab Hitam:

  • Menyerlahkan keanggunan wajah
  • Menjadikan mata anda tampil lebih galak dan menawan
  • Ia pekat dan tidak meleleh ke bahagian kulit
  • Mampu bertahan lama bagi mengekalkan kejelitaan anda sepanjang hari

 

CARA PENGGUNAAN SELEKSI SET MAKEUP D’HERBS

Lipstik Collagen:

  • Oleskan pada bibir anda pada bila-bila masa yang dikehendaki.
  • Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.

Diamond Foundation:

  • Selepas wajah dicuci dan dilap kering, sapukan Diamond Foundation pada wajah dan leher dengan sekata sebelum menggunakan bedak padat dan kosmetik.
  • Anda disyorkan untuk menggunakan penyegar dan krim pelembap sebelum menyapu Diamond Foundation untuk mendapatkan hasil mekap yang terbaik.

Celak Arab Hitam:

  • Lukiskan garisan halus pada kelopak mata atas dan/atau bawah mata.
  • Mulakan dari pangkal kelopak mata dan akhir di hujungnya.
  • Lukis sekali lagi dan tebalkan garisan pada kelopak mata mengikut citarasa anda.

Saturday, 6 December 2014

SWEAT PLUS SLIMMING PANTS, BRA & BELT






 SIZE  M, L, XL, 2XL & 3XL
HARGA RM 120 SM / RM 130 SS
FREE POSLAJU


SWEAT PLUS+ meningkatkan “Core temperature” semasa
(✔) bersenam
(✔) berjalan
(✔) bersukan
(✔) berjogging
(✔) di rumah atau apa-apa aktiviti fizikal


SWEAT PLUS+ boleh digunakan semasa anda aktif melakukan apa jua aktiviti, hanya pakai dan lihat hasil yang menakjubkan
Nak tahu lagi ?

=================================================
Kelebihan SWEAT PLUS+
(✔) Membantu menghilangkan lemak di bahagian pinggang, perut dan mengecilkan peha
(✔) Membantu pembakaran lemak dengan lebih pantas dalam aktiviti harian dan senaman
(✔) Memaksimumkan hasil semasa melakukan senaman
(✔) Meningkatkan hasil pembakaran lemak
(✔) Membantu anda berpeluh secara EFEKTIF



ADA 2 PILIHAN COLOR : BLACK & PURPLE


 
Sweat Plus new modern colour ~ Purple colour


SWEAT PLUS HOT BELT 
RM 95 SM / RM 100 SS
SIZE : M, L, XL, XXL & XXXL


Hot Belt mampu membakar lemak, cairan berlebih dan sekaligus mengecilkan perut dan pinggang

Dengan pemanasan, dengan fokus pengecilan pada area perut & pinggang


SWEAT PLUS SINGLET BRA
RM 95 SM / RM 100 SS
SIZE : M, L, XL, XXL & XXXL






COMBO SWEAT PLUS PANTS + HOT BELT



HANYA RM195 SEM / RM200 SS

FREE POSTAGE





COMBO SWEAT PLUS PANTS + SINGLET BRA



HANYA RM195 SEM / RM200 SS

FREE POSTAGE


COMBO SWEAT PLUS PANTS + SINGLET BRA + HOT BELT


HANYA RM265 SEM / RM275 SS
FREE POSTAGE
 




  SWEAT PLUS

SIZE : XXL, XL , L, M

RM120 SEM / RM130 SS
FREE POSLAJU
- See more at: http://www.teratakniagaku.com/search?updated-max=2014-10-30T19:18:00-07:00&max-results=7&start=6&by-date=false#sthash.1KZ3fvbu.dpuf
☛ANDA PAKAI SELUAR SELALUNYA KETAT? MAHUKAN PERUBAHAN?

APAKATA, anda cuba gunakan SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+ ? Ianya terbukti berkesan! 


Pengguna mengatakan ianya memang berkesan. SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+ telah SELESAIKAN masalah tak muat JEANS/seluar yang selama ini menghantui mereka.

AMAZING…

======================================
SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+, sememangnya TERBAIK.
==========================
➨ Sweat Plus adalah satu jenis pakaian yang diperbuat daripada fabrik Neotex™
➨ Apa itu Neotex™ ? Ini adalah Fabrik teknologi tinggi,yg mempunyai lapisan dalaman
➨ Lapisan dalaman yg boleh meningkatkan kadar perpeluhan sehingga 4 kali ganda, Badan anda boleh Slim Down dengan lebih cepat.
➨ Lapisan luar pula menyerap peluh sehingga 4 kali ganda.
➨ Anda berpeluh tapi Sweat Plus di lapisan luar.


================================================
CIRI-CIRI SELUAR PEMBAKARAN LEMAK SWEATPLUS+,
================================================
► Boleh membakar kalori, menyingkirkan toksin dalam badan & menurunkan berat badan anda.
► Boleh meningkatkan kadar perpeluhan di bahagian pinggang & paha sehingga 4 kali ganda.
► Boleh re-shape semula bahagian pinggang & paha anda.
► Boleh dipakai secara kasual atau semasa senaman untuk menurunkan berat badan anda.
► Boleh dipakai semasa berjalan, berjogging, menunggang basikal atau membawa kenderaan.
► Boleh dipakai ketika cuaca panas atau sejuk.
► Boleh dipakai semasa bekerja di pejabat atau di rumah.












   

 








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs