ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 29 January 2014

CHOCOLATIERE - CHOCOLATE MELTING POT

Chocolate Melting Pot - Alat Pencair Coklat

HARGA : RM 70.00 - SM
RM 80.00 - SS
FREE POSTAGE

Sesuai dijadikan hadiah untuk gift perkahwinan, birthday, ulang tahun, dan mereka baru bermula dalam dunia pembuatan coklat
 
Anda pencinta coklat ? Sering memikirkan bagaimana membuat coklat dengan cara yang mudah dan praktikal tanpa sebarang kos yang mahal ? Tanpa mendaftarkan diri ke kelas membuat coklat ? Kini, usah risau. Kami bantu anda membuat coklat dirumah berbekalkan Chocolate Melting Pot, dengan kata lain Alat Pembuat Coklat 


Suka makan strawberry yang masak ranum itu bersalut coklat ?
Suka makan marshmellow bersalut limpah ruah dengan coklat ?
Nak cuba buat coklat sendiri di rumah sis ?


Nak bagi coklat hadiah sebagai cenderamata kat kengkawan ?



Nak buat bentuk-bentuk coklat kesukaan you olss

Mari cuba Chocolate Melting Pot ..Complete set tau !!
-----------------------------------------------------------------------
ANDA DAPAT SEMUA ITEM DI BAWAH NI....
-----------------------------------------------------------------------



Begitu juga dengan peralatan dibawah. Semua cantik-cantik belaka, menjadi milik anda. Disertakan dalam kotak nanti. Menjadi, coklat you olss yang 'ciut miut' nanti. Ternyata impian sis nak buat coklat jap lagi menjadi kenyataan kan ?


P/S : Ini adalah set lengkap dalam box Chocolate Melting Pot

Chocolate Melting Pot - Alat Pencair Coklat

Sesuai dijadikan hadiah untuk gift perkahwinan, birthday, ulang tahun, dan mereka baru bermula dalam dunia pembuatan coklat
Kanak-kanak pun boleh buat coklat kesukaan mereka dengan ibu tersayang di rumah sahaja
Coklat yang 'double boil' ini  juga boleh sesuai  disapu atas kek coklat kegemaran anda. Bukan sahaja kek tetapi roti, cupcakes, muffin dan sebagainya
Set lengkap ini diberi warranty seminggu. Sehingga kini tiada lagi customer kami yang claim apa-apa kerosakan.
Selepas menggunakan Chocolate Melting Pot mana tau rasa ingin buat bisnes coklat...kan ?

Banyak bukan items dan kelebihanya, memang lengkap la bagi 'beginner' nak bermula buat coklat sendiri kat rumah. Kalau beli satu-satu memang agak mahal la kan. 

 
Sedapp nya....kan makan sendiri kat rumah


Monday, 27 January 2014

SET BERSALIN SPA & MA




 
Harga : RM 299 (SM), RM324 (SS) - 

(11 Produk Premium)

PROMOSI : RM 285.00 - SM 

Free Pos & Free Tungku Baby



SMS/WHATSAPP SAYA 012-318 4080


Set Bersalin Spa & Ma Mengandungi 11 Produk Jamu Ratu Dara (60 kapsul) Shape Up Lotion (150 ml) Pilis Herba (50 gm) Bengkung Ratu (1 Helai) Gamat Emulsion (245 ml) Herba Mandian Spa (5 gm x 10 Uncang) Feminine Cleanser (100 ml) Lulur Frangipani (250 gm) Extra Virgin Coconut Oil (130 ml) Tungku Herba (200 gm) Minyak Seri Herba (50 ml)

Make Money at : http://bit.ly/best_tips
Set Bersalin Spa & Ma Mengandungi 11 Produk Jamu Ratu Dara (60 kapsul) Shape Up Lotion (150 ml) Pilis Herba (50 gm) Bengkung Ratu (1 Helai) Gamat Emulsion (245 ml) Herba Mandian Spa (5 gm x 10 Uncang) Feminine Cleanser (100 ml) Lulur Frangipani (250 gm) Extra Virgin Coconut Oil (130 ml) Tungku Herba (200 gm) Minyak Seri Herba (50 ml)

Make Money at : http://bit.ly/best_tips
ALAMI RAWATAN BERPANTANG UMPAMA SPA  HANYA DARI RUMAH 

 
SPA & MA MATERNITY SET: RAWATAN TEMPOH BERPANTANG YANG TERBAIK UNTUK MINDA, FIZIKAL & SPIRITUAL
Spa & Ma Maternity Set didatangkan dengan tiga gabungan elemen yang penting iaitu minda, fizikal dan spiritual. Bagi kami di Beauty Garden Worldwide, kesihatan dan kecantikan sebenar adalah berpaksi kepada tiga elemen ini. Minda yang tenang tanpa sebarang kecelaruan, badan (fizikal) yang sihat tanpa sebarang keletihan dan juga jiwa (spiritual) yang tenang tanpa sebarang gangguan emosi. Ketiga-tiga elemen ini adalah sangat penting bagi semua ibu yang sedang berpantang dan oleh kerana itulah kami  memastikan supaya kesemua 11 produk yang terdapat di dalam Spa & Ma Maternity Set ini mempunyai kesemua elemen penting tersebut.
Tanpa minda yang tenang, ia akan mendatangkan gangguan emosi yang ketara sehingga menyebabkan masalah psikologi atau penyakit mental ataupun lebih dikenali sebagai meroyan. Selain daripada itu para ibu juga perlu menyesuaikan diri dengan perubahan fizikal seperti payudara yang membengkak mahupun susuk tubuh yang tidak lagi menarik. Tanpa jiwa yang tenteram, gejala kemurungan selepas bersalin juga boleh berlaku. Para ibu yang mengalami perubahan emosi dan gangguan psikologi boleh memberi kesan yang negatif bukan sahaja terhadap diri mereka sendiri tetapi juga kepada bayi yang baru dilahirkan.
Kami memastikan elemen minda, fizikal dan spritual ini diterap ke dalam semua produk yang terkandung di dalam Spa & Ma Maternity Setdengan kombinasi aroma yang sungguh mengasyikkan umpama di spa. Aroma yang segar mampu memberi ketenangan kepada sesiapa yang menggunakannya. Seorang ibu perlu sentiasa sihat semasa menjaga bayi mereka serta harus berusaha untuk mengembalikan kesegaran tubuh supaya dapat kembali melakukan aktiviti harian dengan lebih bertenaga. Bagi para ibu yang mengamalkan tradisi berpantang setiap kali selepas melahirkan zuriat pastinya ia dapat memberikan kesan positif yang berpanjangan kepada mereka.
 


KELEBIHAN DAN KEISTIMEWAAN SPA & MA MATERNITY SET

Sangat praktikal kerana setiap set didatangkan dengan 11 jenis produk yang terbaik dan terpilih sahaja mengikut keperluan ibu yang sedang berpantang.
Sangat fleksibel dan lengkap dimana ianya sangat sesuai digunakan oleh ibu yang bersalin secara normal atau  secara pembedahan.
Bertindak menyeluruh dalam memastikan para ibu mendapat penjagaan dan belaian yang sempurna dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran.
Ringkas dan mudah terutama untuk ibu moden bagi melalui pengalaman tempoh berpantang umpama di spa.
Produk Bumiputera yang mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia.
 Terbukti bersih dan halal.
Setiap produk yang dipasarkan adalah berkualiti tinggi dengan harga ekonomi.





Q & A:
Apakah keistimewaan Spa & Ma Maternity Set berbanding set bersalin yang lain di pasaran?
Keistimewaan Spa & Ma Maternity Set berbanding dengan set bersalin lain di pasaran ialah Spa & Ma Maternity Set sangat praktikal kerana setiap set didatangkan dengan 11 produk yang terbaik dan terpilih sahaja. Spa & Ma Maternity Set ini juga sesuai digunakan oleh ibu yang bersalin secara normal atau secara pembedahan. Ia bertindak menyeluruh dalam memastikan para ibu mendapat penjagaan dan belain yang sempurna dari segi kesihatan dalaman dan kecantikan luaran malah ianya ringkas dan mudah terutama untuk ibu moden bagi melalui pengalaman tempoh berpantang umpama di spa. Spa & Ma Maternity ini adalah produk keluaran Bumiputera yang mempunyai kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia. Paling penting ianya terbukti bersih dan halal.
Apakah kebaikan jamu untuk orang yang sedang berpantang?
Jamu Ratu Dara dapat mengembalikan tenaga, menegangkan kembali otot-otot dalaman, menyembuh luka bersalin, memulihkan dalaman dan menyempitkan lagi faraj dan boleh mengecutkan rahim. Bagi ibu yang baru melahirkan anak sama ada secara normal atau pembedahan boleh mengambil Jamu Ratu Dara pada hari ke-20 dalam pantang.
Bolehkah mereka yang bersalin secara caesarean mengamalkan Spa & Ma?
Boleh. Bagi ibu yang bersalin secara caesarean boleh mengamalkan Spa & Ma Maternity Set tanpa sebarang keraguan.

BENGKUNG:
Berapa lamakah tempoh untuk memakai bengkung?
Bengkung Ratu boleh mula dipakai pada hari ke-2 berpantang. Kami mengesyorkan anda untuk memakai Bengkung Ratu setiap hari sekurang-kurangnya 12 jam selama 44 hari untuk mendapatkan hasil yang terbaik. Bentuk badan yang lebih langsing boleh diperolehi  dengan lebih cepat sekiranya anda konsisten dan memakainya dengan tempoh yang lebih lama.
Bolehkah memakai bengkung walaupun melahirkan secara caesarean?
Bagi ibu-ibu yang melahirkan cara caesarean, kami mengesyorkan pemakaian Bengkung Ratu dipakai selepas jahitan telah sembuh iaitu sekurang-kurangnya selepas 2 minggu.
Apakah kelebihan Bengkung Ratu berbanding bengkung lain?
Bengkung Ratu berbeza daripada bengkung lain kerana ia diperbuat daripada kain yang sangat berkualiti tinggi iaitu kain belacu. Pemilihan kain yang digunakan adalah tidak gatal, tidak memeri malah ianya juga tidak mengecut. Kain Bengkung Ratu ini amat senang untuk dicuci serta ianya adalah bengkung yang tahan lama dan boleh digunakan sehingga 10 – 15 tahun. Bengkung Ratu ini didatangkan dengan dua tali di sebelah bawah kanan dan kiri bengkung bagi memudahkan untuk dipakai sendiri tanpa bantuan orang lain.
HERBA MANDIAN SPA
Bagaimanakah cara yang betul untuk menggunakan Herba Mandian Spa?
Cara yang sesuai untuk menggunakan Herba Mandian Spa adalah dengan memasukkan  satu uncang Herba Mandian Spa ke dalam air. Rebuskan uncang sehingga mendidih dan campurkan air yang telah direbus bersama dengan air biasa sehingga mencapai suhu yang bersesuaian untuk mandi. Jiruskan air rebusan Herba Mandian Spa ke seluruh badan dari leher hingga ke bawah secara perlahan-lahan supaya air rebusan dapat meresap ke dalam tubuh.Kemudian keringkan uncang yang telah digunakan di tempat yang panas atau terbuka untuk pengunaan selanjutnya.
Adakah perlu menjirus air Herba Mandian Spa hingga ke kepala?
Tidak perlu. Elakkan menjirus air rebusan herba ke kepala dan rambut bagi mengelakkan sakit kepala dan keguguran rambut. Gunakan air biasa untuk menjirus bahagian kepala anda.
Bolehkah mereka yang tidak berpantang menggunakan Herba Mandian Spa?
Boleh. Sangat digalakkan. Ini kerana Herba Mandian Spa ini tidak hanya terhad kepada ibu yang sedang berpantang sahaja tetapi ianya juga boleh digunakan oleh sesiapa yang ingin mengembalikan tenaga di dalam badan yang kian lesu kerana aktiviti seharian.
FEMININE CLEANSER
Bagaimanakah cara penggunaan Feminine Cleanser?
Cara penggunaan Feminine Wash yang betul ialah dengan tuangkan cecair ke atas tapak tangan, sapu dan cuci Miss V sehingga diyakini bersih serta bilas dan keringkan dengan tuala bersih.
Bolehkah Feminine Wash ini digunakan dengan kerap?
Boleh. Feminine Wash ini boleh digunakan setiap kali anda mandi.

GAMAT EMULSION
Apakah kebaikan Gamat Emulsion kepada ibu yang berpantang?
Gamat Emulsion adalah satu antiseptik yang cukup terkenal dalam menyembuhkan luka. Gamat Emulsion ini amat penting dalam proses penyembuhan bagi ibu selepas bersalin. Hal ini kerana gamat mengandungi kandungan protein yang amat tinggi. Ia dapat membantu menyembuh luka-luka pembedahan dan memulihkan fungsi sistem peranakan, mengembalikan tenaga dan megelakkan keletihan, memperbaiki sel-sel yang rosak, melegakan lemah badan selepas bersalin serta dapat memperbaiki tekstur kulit supaya lebih licin.
Apakah keistimewaan Gamat Emulsion ini berbanding Jeli Gamat lain di pasaran?
Gamat Emulsion ini dihasilkan khas dalam tekstur yang tidak lagi berbau. Malah bagi mendorong anda untuk lebih cenderung mengamalkannya, kami datangkan Gamat Emulsion berperisa Oren. Ternyata ianya lebih sedap dan berkhasiat.

LULUR FRANGIPANI
Apakah keistimewaan Lulur Frangipani berbanding lulur lain?
Lulur Frangipani berbeza dengan lulur lain kerana Lulur Frangipani ini mempunyai tekstur yang lembut dan tidak terlalu kesat. Baunya yang harum dapat membangkitkan ketenangan dan keselesaan kepada pengguna. Lulur Frangipani ini juga mesra pengguna kerana ia didatangkan di dalam bentuk pes. Paling istimewa lulur Frangipani ini mengandungi Collagen, Garam Himalaya serta Glutathione yang dapat mengahalus dan menggebukan kulit.
 Bagaimana cara untuk menggunakan Lulur Frangipani?
Gosokkan lulur secara merata ke bahagian tubuh, leher, dada, lengan hingga ke kaki. Seeloknya berikan perhatian pada bahagian tersorok kerana bahagian itu terdapat kekotoran dan sel kulit mati yang tebal. Setelah selesai, bilas tubuh dengan air sehingga bersih. Gunakan sebelum mandi.

Friday, 24 January 2014

Minyak Ethnomate (Minyak Panas)Krim Susu Kambing

HARGA : RM 12.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS




Khasiat dan kegunaan

    Sesuai Untuk Urutan Badan
    Mengurangkan Sengal Sendi dan Otot
    Sesuai untuk Bahagian Terseliuh
    Sesuai Untuk Kembung Perut
    Sesuai Untuk Mencegah Kulit Melecur
    Mengurangkan Selulit
    Membantu Mengurangkan Berat Badan
    Sesuai Untuk Wanita Lepas Bersalin
    Ia Tidak Berminyak dan Mudah Menyerap

AMARAN !!!!!

    Jauhi dari kanak-kanak
    Tidak Sesuai Untuk Bayi 


Tuesday, 21 January 2014

AURA WHITE STEMCELL COLLAGEN 15x - NEW




Harga:

1JAR RM180 (SM) / RM190 (SS)


PROMOSI : RM 160.00 - SM
RM 165.00 - SS
 
FREE POS 
FREE SHAKER
FREE WHITENING BODY SOAP




LIMITED STOCK GRAB IT FAST ! 3 HARI BOLEH NAMPAK KESANNYA !
WOW ! EKSKLUSIF dari Aurawhite Beauty. Aurawhite STEM CELL SPECIAL EDITION 
Minuman kolagen terbaru yang segalanya EXTRA ! WOW ! WOW !
Extra Collagen ! Extra Taste ! Extra Glutathione ! Extra 15x Stemcell ! Extra Ingredient ! Wow Fabulous Uollss ! 



LEBIH PUTIH ! LEBIH POWER ! LEBIH EFEKTIF ! LIMITED STOCK ! FIRST COME FIRST SERVE ! GRAB IT NOW !


50x Anti Oxidant . Pro Whitening System . Gold Standard . 





Antara bahan utama :

Salmon Collagen Peptide 
Kualiti kolagen Gred terbaik dari ikan laut dalam meningkatkan penghasilan kolagen yang berkualiti.

Extra Glutathione
Memberi kuasa pencerahan 50% lebih pantas

15x Stem Cell

dari ekstrak Phyto superfruit iaitu Green Apple Stemcell Phytocelltec, Maquiberry, Roselle Stemcell, Cranberries, Strawberry, Snow lotus Stemcell, Raspberry, Red Apple Stemcell, Blueberry, Pomegranate, Grapes, Dragonfruit stemcell, Brocolli Stemcell, Prune Stemcell & Kiwi Stemcell.

Virgin Coconut Oil ( Kelapa Dara Premium)
Mempunyai 1001 khasiat untuk kesihatan membantu membunuh virus & bakteria dalam tubuh.Mencegah kepada penyakit di perkaya dengan zat tambahan yang mengandungi vitamin E,A dan D.

Rose Hips
Di Negara barat rosehips di gunakan untuk tujuan mencantikan kulit & awet muda. Menurunkan kadar kolestrol LDL & meningkatkan kadar HDL.

Camu Camu Fruit
60x lebih tinggi kandungan vitamin C dari oren! Ia hanya boleh di dapati di Negara Amazon yang baik untuk kesihatan dan kecantikan.

Astaxanthin
Mencegah dari radikal bebas. Astaxanthin mempunyai kekuatan anti oksidan tertinggi di dunia, memperbaiki daya tahan tubuh. Baik untuk mata, rambut & kulit.

Hyaluronic Acid
Meningkatkan kelembapan kulit secara menyeluruh.
Kulit lebih sihat & lembap.

Oregano Leaf
Merawat masalah kulit seperti luka, ruam, eczema,bengkak . Ia merangsang pegeluaran susu ibu, melancarkan haid,memulihkan otot rahim.

Pearl Powder
Merawat keradangan, meningkatkan penglihatan, meningkatkan system imunisasi tubuh badan, menguatkan rambut.



Kebaikan AURAWHITE STEMCELL SPECIAL EDITION
+ Kesan seawal 7 hari.
+ Dengan 15x Premium Stemcell
+ Pencerahan kulit lebih pantas
+ Kulit lebih anjal dan gebu
+ Mengaktifkan penghasilan kolagen
+ Anti Penuaan
+ Meningkatkan sistem imunisasi tubuh badan
+ Mengatasi masalah kulit seperti jerawat,pigmentasi & melasma.
+ Mengurangkan kedutan & garis halus pada wajah.
+ 60% kulit lebih lembap
+ Membantu masalah kulit
+ Mengatasi masalah keguguran rambut
+ Mengurangkan parut & tompok hitam
+ Mengurangkan cellulite
+ Mengurangkan rekahan pada tumit
+ Mengurangkan stretchmark
+ Melembapkan bibir yang kering
+ Detoxifikasi toksin dalam badan
+ Atasi masalah sakit sendi
+ Menguatkan tulang
+ Menurunkan kadar kolestrol
+ Memberi tenaga & meningkatkan stamina
+ Meningkat pegeluran susu ibu
+ Sesuai untuk lelaki dan wanita




Friday, 17 January 2014

WONDER BAR GLOWING SOAP



RM 35 [ Retail Price : RM45 ]



HARGA : RM 35.00
(POSLAJU RM6 SM / RM9 SS)


Alternatifnya, jika sabun Wonder Glow anda telah habis, anda boleh menggunakan Wonder Bar yang mana telah diformulasikan sesuai untuk setiap set Wonder Glow

INFO & HARGA MENGENAI SABUN WONDER GLOW :-

Collagen Bar Soap (Sabun oren)  (khasiat sarang burung walit) - rm25
Gel pump (ada rumusan vit) - rm50
  Green Alga Soap (khasiat stem sell utk kulit muka) - RM 35
Transparent soap pink (vit c & e)  - RM 35
Wonder bar Glowing soap (dr bunga rosselle utk kuasa pencerahan) - RM 35


(POSLAJU RM6 SM / RM9 SS) 

Pan Ajaib

Boleh digunakan untuk mengukus, menggoreng, menumis, membakar dan lain-lain lagi. Kedua-dua bahagian boleh digunakan. Bahagian atas lebih cetek berbanding dengan bahagian bawah. Didatangkan dengan priring dan rak kukus.

Kelebihan

Boleh melakukan kerja mengukus secara 2 tingkat
Membantu anda menghasilkan kek berbentuk bulat.


Pan Ajaib


Saiz penutup 24 cm X 4 cm
Saiz dalam pan 24 cm X 7 cm
Di datangkan dengan rak mengukus & piring  mengukus

HARGA RM 149.00
POS DOMESTIK RM 10 SM / RM 15 SS 

Thursday, 16 January 2014

Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS



HARGA Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS 

HARGA : RM59.90
PROMOSI : RM 55.00 
FREE POS SM



Miliki wajah cerah dan awet muda dengan Set Wajah Madu Propolis Ekstrak Collagen D’HERBS.
propolis6
Propolis atau Gaharu Lebah (sebutan melayu nusantara) adalah suatu zat yang dihasilkan oleh lebah madu peliharaan atau lebah liar. Dikumpulkan oleh lebah dari sejenis cairan pekat yang keluar dari pucuk daun-daun? muda dan batang-batang pohon yang luka kemudian Lebah mencampur Propolis ini dengan enzim air liurnya, Secara alami, Propolis digunakan oleh Lebah sebagai gam untuk menampal sarang dan sebagai penyahkuman (pensterilan) didalam sarang nya.
Propolis bersifat disinfektan (anti bakteria) yang mampu membunuh semua kuman yang masuk ke sarang lebah. lebah meliputi sarangnya dengan propolis untuk melindungi semua yang ada di dalam sarang tersebut dari serangan kuman, virus, atau bakteria, misal: ratu lebah, telur, anak lebah dan? simpanan makanan lebah iaitu madu. Ini terbukti secara saintifik, madu tidak akan berkulat, basi atau rosak walaupun disimpan seratus tahun. Disebabkan, madu telah bercampur propolis semasa disarangnya.
Sabun Madu Propolis
  • Kulit kayu manis sebagai antioksidan membantu mengawal pertumbuhan jerawat, Memudarkan parut jerawat dan mencerahkan kulit wajah.Juga bertindak sebagai anti inflamasi dan anti bakteria.
  • Cengkih dianggap menghangatkan, menghilangkan rasa sakit setempat, membantu mengeluarkan angin, mengharumkan anti bakteri, menghilangkan kejang perut.
Toner Madu Propolis

  • Mencerahkan kulit.
  • Memudarkan parut dan kesan jerawat.
  • Menganjalkan dan menghaluskan kulit.
  • Anti penuaan.
  • Anti Oksiden.
  • Menyerikan wajah.
  • Mengecilkan liang pori.
  • Menyingkirkan bintik-bintik hitam di wajah.
Day & Night Cream Madu Propolis

  • Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat.
  • Memudarkan parut.
  • Menghalus dan mencerahkan kulit.
  • Mencegah kulit kusam.
  • Meratakan rona kulit.
  • Mengecilkan pori dan mengurangkan kedutan halus agar kulit kelihatan lebih segar dan berseri.

Krim Lunas Jerawat D’HERBS

KRIM LUNAS JERAWAT D”HERBS 
HARGA RM21.90 (SM) / RM23.90 (SS)

PROMOSI RM 19.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Krim Lunas Jerawat dapat mengeringkan jerawat dalam masa 24 jam. Sesuai untuk semua jenis kulit.
Kandungan KRIM LUNAS JERAWAT D”HERBS : 15 ML
Mengeringkan jerawat dengan BERKESAN !
BEBAS dari Jerawat
FUNGSI KRIM LUNAS JERAWAT D’HERBS :
 - Mengeringkan Jerawat Sepantas 24 Jam 
CARA PENGGUNAAN KRIM LUNAS JERAWAT D’HERBS :
- Sapukan krim lunas jerawat d’herbs pada tempat yang berjerawat / bermasalah
- Dipakai pada waktu malam sahaja

KELULUSAN KKM : NOT130700005K
imuslimshop-krimlunasresdung3 
 
- Untuk mendapat kesan yang lebih pantas gunakan bersama :

*   Lunas Herbal Soap RM20.00
*   Bedak Berherba Lunas RM15.00
*   Kapsul Berherba Lunas RM30.00
* Krim Lunas Jerawat RM 19.00

TOTAL RM 84.00
FREE POS - SM

 *   Lunas Herbal Soap   *
 
HARGA : RM 24.90
PROMOSI : RM 20.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

Sabun Rawatan Lunas R’Sdong berherba dihasikan daripada herba-herba yang bermutu tinggi dan gabungan teknologi tinggi dan kaya dengan multi vitamin. Sabun rawatan Lunas R’Sdong berherba mencuci,menyegar,mengeringkan jerawat kronik dan mengurangkan kegatalan kulit wajah sekali gus mengembalikan keremajaan kulit.Ia sesuai digunakan oleh smua peringkat umur terutamanya bagi kulit berminyak dan yang mengalami masalah resdung.
Sesuai untuk lelaki dan wanita.
 

Khasiat:-
1. mencuci ,menyegar,mengeringkan jerawat kronik
2. mengurangkan kegatalan kulit
3. mengembalikan keremajaan kulit



Bahan-bahan :-
  Sodium palmate
  sodium palm kernelete
  cinnamomum zeylanicum bark powder
  vevtiveria
  akar resdong
  metha piperita oil
  garcinia cambogia fruit powder
  myristica fragrans powder


Cara Penggunaan:--
1. Buihkan sabun rawatan lunas R’sdong dan urut perlahan-lahan.Biarkan selama 1 -2 minit dan bilas sehinggan bersih.
2. Untuk mendapatkan kesan yang terbaik gunakan 2-3 kali sehari
3. Untuk kesan berganda gunanakan bersama bedak rawatan pada waktu malam


 
*   Bedak Berherba Lunas   *

   
HARGA : RM 18.90
PROMOSI : RM 15.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
Untuk mencantikkan kulit wajah

Lunas Bedak Berherba adalah bedak herba keluaran D’Herbs khusus untuk membantu mengatasi masalah resdung dan jerawat. Lunas Bedak Berherba dihasilkan dari herba-herba yang dikenali sejak dahulu lagi sebagai penawar resdung.

Cara Guna

  1. Ambil setengah paket bedak lunas berherba dibancuh bersama dua sudu air sejuk dan sapu dimuka sehingga rata dan biarkan selama 10-20minit
  2. Digunakan 2-3 kali seminggu bagi membantu masalah wajah.
   
*   Kapsul Lunas R'sdong   *


http://i1.wp.com/aizabeauty.com/wp-content/uploads/2013/04/KAPSUL-LUNASedit.jpg

Kandungan: 40kapsul


HARGA : RM 36.90
PROMOSI : RM 30.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Kapsul Lunas R’sdong dihasilkan untuk mengatasi masalah resdung dan jerawat yang kronik. Kapsul Lunas R’sdong diramun khusus untuk kulit berjerawat dan bagi pesakit resdung. Kapsul Lunas R’sdong amat sesuai digunakan untuk lelaki dan wanita.

Istilah Perubatan Tradisional – Ia merupakan kerengsangan hidung yang boleh menyebabkan hidung dan organ-organ lain menjadi gatal dan menimbulkan ketidakselesaan.

Istilah Saintifik – Merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit. Ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kepada kerosakan kulit muka dan organ-organ tertentu dalam badan.

Kandungan Kapsul Lunas R’sdong ni:
 
Barringtonia Racemosa
 
Champereia Griffthii (Chemperai)
 
Castanopsis
Cara Guna
1  kapsul 3 kali sehari selepas makan 

Day & Night Cream Madu Propolis

 
HARGA : RM 36.00
PROMOSI : 27.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS



Day & Night Cream Madu Propolis
Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat.
Memudarkan parut.
Menghalus dan mencerahkan kulit.
Mencegah kulit kusam.
Meratakan rona kulit.
Mengecilkan pori dan mengurangkan kedutan halus agar kulit kelihatan lebih segar dan berseri.


Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs

Miliki wajah yang bebas cela dengan Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs yang mengandungi ekstrak Propolis, Kacang Soya, Aloe Vera dan bunga Camomile yang diperakui mempunyai khasiat yang tinggi untuk memelihara kesihatan dan kejelitaan kulit wajah anda. Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs ini mampu mengurangkan kedutan, parut, jerawat dan jeragat yang mengganggu penampilan anda. Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs Sesuai untuk semua jenis kulit.

Khasiat Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs

  • Mampu merencatkan masalah jerawat dan jeragat
  • Memudarkan parut
  • Menghalus dan mencerahkan kulit
  • Mencegah kulit kusam
  • Meratakan rona kulit
  • Mengecilkan pori
  • Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs Mengurangkan kedutan

Cara Penggunaan Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs

  • Oles dan ratakan Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs pada seluruh wajah
  • Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs Boleh dipakai pada waktu siang dan malam
  • Gunakan Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs selepas menggunakan Toner Madu Propolis
  • Day & Night Cream Madu Propolis D’Herbs Sesuai untuk semua jenis kulit
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs