ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 27 February 2014

LYANAZ BABIES BLINK (SKIN CARE)



BABIES BLINK BY LYANAZ BEAUTYCARE

 NOW NEW PACKAGING!! ADA 4 ITEM INCLUDE SERUM



 RM65.00- SM / RM 70 - SS
FREE POSTAGE

KANDUNGAN SET BABIES BLINK :

99% kandungan Set Babies Blink mengandungi :

1. Pati Ibu Putih

2. Krim Glutathione

3. Pati Buah Berry + Susu Madu

 

Wahh... cantik nye kulit dia!!!
Teringin nye nak dapat kulit glowing pinkish mcm ni.

Rahsia kulit wajah putih berseri tanpa cela.

Memiliki kulit wajah yang cantik, putih berseri,gebu serta kelihatan awet muda merupakan idaman setiap kaum wanita.

T E T A P I
kebanyakan produk skincare yang lain terlalu mahal untuk dimiliki menyebabkan ramai yang memedam rasa keinginan tersebut.

K I N I T I D A K R I S A U L A G I ....
Dengan adanya produk skincare BABIES BLINKS BEAUTY anda mampu mendapatkan kulit wajah putih berseri gebu tanpa sebarang cela dengan harga mampu milik setiap golongan



Krim Kuning - Day Cream Babies Blink 
Krim Putih - Night Cream Magic Babies Blink 

FUNGSI NIGHT MAGIC BABIES BLINK :

✔ Pencerahan yang berganda dan cepat tanpa sebarang pengelupasan

✔ Kulit menjadi gebu dan kenyal seperti bayi

✔ Halus dan segar tanpa sebarang cela dan jerawat

✔ Memudarkan parut-parut hitam dan parut jerawat dan kesan terkena minyak dan air panas

✔ Boleh digunakan seawal umur anak gadis 12 tahun

✔ Pipi menjadi "pinkish"





FUNGSI LAIN NIGHT MAGIC BABIES BLINK :

✔ Mengecilkan pori-pori muka

✔ Mematikan jerawat

✔ Membantutkan pertumbuhan jerawat

✔ Melicinkan struktur kulit wajah

✔ Mencerah 5x ganda dan melembutkan kulit selembut kulit bayi

✔ Berkesan dalam masa 24 jam



Ramai wanita yang ingin cantik dan anggun tetapi tidak sedar produk kecantikan yang mereka guna mengandungi bahan kimia berbahaya seperti HIDROQUINON & MERKURI yang boleh menambahkan masalah kulit kita.



 Babies blink pinkish whitening!!



-mengecilkan pori2 wajah



-mencerahkan 5x ganda dari agent pemutih



-menjadikan kulit cerah + pinkish



-melicinkan kulit secara maximum



-membantutkan kenaikan jerawat baru



-membantutkan pertumbuhan jerawat



-menghilangkan jeragat dalam 5 hari



-melembapkan kulit seperti chewing gum




-mengimbangkan minyak berlebihan
 
Tidak mengandungi HIDROQUINON & MERKURI 


Bagaimana cara pemakaian Set Babies Blink Skincare ni?
1. Cuci muka dgn sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan.
  2. Guna toner (jika ada) untuk menutup pori-pori wajah
3.Pakai serum 2-3 titik. lps tu sapu day/ night krim   
4.Pagi : Apply krim siang Babies Blink Skincare di serata wajah dan ratakan. Malam : Apply krim malam Babies Blink Skincare di serata wajah dan ratakan.

Untuk kulit extra kering : campurkan sikit krim siang dengan air. 

Untuk kulit berminyak dan berjerawat : Maintain sahaja, tapi kalau terlalu berminyak, krim malam selang-selangkan.

Soalan Lazim Set Babies Blink Skincare :
✿ Berapa harga set Babies Blink Pinkish Whitening? – 
SM : RM85 dan SS : RM95

  ✿ Apa kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ni?
99% kandungan Babies Blink Pinkish Whitening ialah pati ibu putih, krim glutathione, pati buah beri dan pati susu madu. Ianya TIDAK tidak mengandungi sebarang bahan kimia yang berbahaya seperti hidroquinon,merkuri, dan lain-lain.

  ✿ Seawal usia berapa dah boleh pakai Set Babies Blink Pinkish Whitening ni?
Anak gadis seawal usia 12 tahun dah boleh memakai Set Babies Pinkish Whitening ni.

  ✿ Ibu mengandung (preggy mom) boleh tak pakai Set Babies Blink ni? - 
Boleh tiada masalah tapi sebaik-baiknya lebih bagus selepas melahirkan/bersalin. Ini Kerana perubahan hormon semasa mengandung dan lepas melahirkan lain.

  Dari mana asal produk Set Babies Blink Pinkish Whitening? -
Diasaskan oleh pengasas Lyanaz Beauty Care BUMIPUTERA Malaysia.

Kulit sensitif boleh guna tak? – 
Bergantung kepada situasi kulit. Kandungan Babies Blink tidak membahayakan. Beritahu kami masalah/situasi kulit anda, tahap mana dan kami akan membantu anda sebaik mungkin.

  ✿ Berapa lama untuk dapatkan kesan pencerahan selepas guna Babies Blink? – Kesannya seawal seminggu bergantung kepada kekerapan pemakaian dan tona kulit.

 Saya ada jeragat, boleh hilang tak jeragat kalau pakai Set Babies Blink ni? – InsyaAllah boleh, selalunya dalam masa sebulan ke 2 bulan bergantung kepada ketebalan kulit dan punca jeragat tersebut.

  Saya ada jerawat yang teruk, boleh ke hilangkan jerawat ni serta merta dengan Babies Blink ni? – 
InsyaAllah dengan kaedah penggunaan yang betul dan konsisten, jerawat akan surut dan kecut. Perlu diingatkan, jerawat tumbuh disebabkan banyak faktor seperti hormon, kotoran luaran dan dalaman dan sebagainya. Bukan sesuatu yang pelik jika jerawat keluar kerana Babies Blink bukanlah ubat untuk penawar jerawat tetapi merawat masalah jerawat & kulit muka . Teruskan penggunaan seperti biasa, InsyaAllah jerawat yang tumbuh akan kecut serta merta.

 Sabun Glutacoll Babies Blink boleh potong tak? – 
BOLEH, untuk penjimatan. Tiada masalah.

 Ada pantang apa-apa tak kalau guna Babies Blink? 
Contohnya compact powder? – TIADA pantang, cuma jauhkan dari chemical based.

 Masa mula-mula pakai Babies Blink, kulit mula mengelupas
Apa yang patut saya buat? – Pengelupasan berlaku atas beberapa sebab : ** Kulit muka terlalu nipis sebab selalu bertukar-tukar skincare, gatal berpunca pencemaran kosmetik terdahulu. ** Gap (jarak) anda stop menggunakan skincare lama amat dekat. ** First time pakai skincare yang peeling jadi gatal disebabkan sel mati yang ditanggalkan.

Jika sebelum ni anda pernah memakai apa-apa skincare, anda diwajibkan rehatkan kulit seketika dalam seminggu atau 2 minggu supaya kulit anda kembali normal dan tidak terkejut dengan pemakaian skincare baru. Digalakkan mempunyai pelembap/penyegar untuk mengekalkan kelembapan kulit serta mempunyai perlindungan UV/sunblock yang melindungi dari both UVA dan UVB sbb 2 jenis UV ni kesannya terhadap kulit juga lain dan sunblock yg mempunyai SPF yang tinggi.
 



TESTIMONI




 

Wednesday, 26 February 2014

JUS SEDAP MALAM ( PERAPAT)

Tak rugi cuba..rasa sedap ribena..
HARGA : RM 30.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

3 Botol  untuk kegunaan sebulan
RM 85.00 - FREE POS SM  

Jus sedap malam diformulasi dengan bahan bahan daripada herba yang terpilih seperti kacik fatimah,ekstrak sirih,madu,goji,manjakani dan banyak lagi


Nak KETAT?Maintain RAPAT?Montok?Suami SAYANG?

Minum Jus Sedap Malam untuk kebahagiaan Bersama Suami Tercinta!

Ambil 1 sudu besar pagi & 1 sudu malam 

Jus sedap malam merupakan satu supliment yang perlu untuk semua wanita terutama yang sudah berkahwin..ianya membantu mengembalikan tenaga daripada dalam

 

JUS SEDAP MALAM merupakan jus daripada herba tradisional yang diadun dari 100% bahan semulajdi tanpa bahan asing untuk mengatasi  masalah dalaman wanita


KHASIAT JUS SEDAP MALAM
Menghilang kan bau badan
segarkan tubuh badan dari kepenatan
masalah kembung perut
mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin
Kepuasan sempurna setiap malam
Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal
memantapkan payudara & punggung
Keputihan dirawat serta merta



 Jus Sedap Malam membuatkan kaum hawa KEMBALI GADIS…!!! Jamu ini dibuat dari rempah-rempah pilihan, warisan nenek moyang yang sangat Dahsyaaat kesannya


Khasiat utama dari jamu ini dapat mengembalikan sistem kerja organ vital wanita, merapatkan, dan membersihkan dinding-dinding rahim dengan cara yang aman serta membuat aromanya harum sepanjang masa.



Mengenai khasiatnya, tidak diragukan lagi…SUDAH BANYAK YANG MEMBUKTIKAN!!! SEKARANG GILIRAN ANDA…
…IDAMAN SETIAP WANITA MEMBUAT
KELUARGA anda BAHAGIA…


Wednesday, 19 February 2014

FLAWLESS AMYERANADIA SKINCARE + BOOSTER CREAM

Repair your skin n be flawless with our affordable & super effective skincare in only 1 week.Say goodbye to your expensive skincare♥



its a complete!!!

3 in 1 MAGIC CREAM + Flawless Booster Cream
KANDUNGAN DLM SETIAP KOTAK COMEL: 
♥ 1 BAR SABUN SUSU
♥ 20mg WHITENING DAY CREAM (SPF 30)
♥ 30mg WHITENING NIGHT CREAM


COMPLETE SET : 
3 in 1 Magic Cream

RM80 (SEMENANJUNG)
RM85 (SABAH/SARAWAK)

FREE POSLAJU!!



FLAWLESS BOOSTER CREAM  SAHAJA: 
RM35 SM / RM 40 SS




COMPLETE SET + FBC :
RM115 (SEMENANJUNG)

RM120 (SABAH/SARAWAK)
FREE POSLAJU!!

Flawless booster cream (FBC) 
Dirumus khas utk memberi kesan yg lebih terhadap kulit, utk extra whitening, extra soft, extra repair! 

Cara pakai : Fbc ni haruslah di campur bersama night cream!! Boleh digunakan di muka / badan. Tak boleh pakai fbc sahaja, harus di campurkan bersama NIGHT CREAM ya, saya ulang night cream!! Pakai nipis2 sahaja jgn pakai terlalu byk.

Flawless Booster Cream (FBC)
10g : RM35 FREE POS


Kelebihan Flawless Face&Body Cream, Sesuai merawat semua masalah kulit seperti ; 
- Jerawat
- Jeragat
- Pore
- Tona tidak sekata
- Parut jerawat
- Mampu mencerahkan kulit
- Tiada penggelupasan
- Juga boleh digunakan di badan
- Panau
- Jerawat di badan
- Masalah bau badan Dan lain lain.

Cara penggunaan sgt simple, hanya gunakan 3 bahan penting di atas anda mampu memiliki kulit yg anda impikan. Harga sgt sgt berpatutan. Cuba dulu baru tahu!!!!!


KELEBIHAN:
- MENGHILANGKAN JERAWAT/PARUT/PIGMENTASI/STRETCHMARKS DAN CELA
- MENGURANGKAN KEDUT SERTA MENEGANGKAN
- MENCERAHKAN KULIT YG KUSAM/GELAP TERMASUK BAHAGIAN BADAN
- MENYAMARATAKAN TONA KULIT
- MENGHILANGKAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA
- MENGHILANGKAN MINYAK BERLEBIHAN
- WAJAH LEBIH PUTIH
- KULIT LEBIH LICIN
- MEMUDARKAN JERAGAT
- MENGHILANGKAN BLACKHEAD/WHITEHEAD


Selain masalah diatas, In Sha Allah masalah2 kulit muka yang lain juga boleh diatasi.. Memang berkesan.Cuba sekarang!! Belum cuba belum tahu kesan yang super hebat. 


InsyaAllah anda akan memperoleh kulit yg sgt flawless,licin dan bersih tanpa sebarang cela hanya dlm beberapa hari penggunaan sahaja!
Paling2 best ianya TANPA SEBARANG PENGGELUPASAN ok....














































New!!!! WONDERGLOW DERMA MAX LASER CREAM - utk jerawat degil.

New!!!! WONDERGLOW DERMA MAX  - utk jerawat degil.
DermaMax Laser Cream

HARGA : RM 85.00 - SM
RM 90.00 - SS
FREE POSTAGE

 Hilangkan kesan jerawat dan parut pada wajah anda selama-lamanya

-> Tidak Perlu Picit Jerawat Lagi <-
  Senang dan mudah digunakan!! mampu menanggalkan blackhead/whitehead.

Tak caye ? Rugi dear, produk ini memang ajaib
Pakai tak susah, 1 kali pagi, 1 kali waktu malam,tahan dalam sebulan lebih


AMARAN!
Jangan sekali-kali memicit jerawat menggunkan tangan kerana boleh menyebarkan jerawat diwajah.

Gunakan DermaMax Laser Cream ! Tanpa Kesan dan Tidak meninggalkan parut.
 


KEBAIKAN DERMAMAX :
- Mengeringkan jerawat yang meradang
- Menghilangkan semua jenis jerawat, seperti : jerawat batu, jerawat

   bernanah,jerawat nasi dan lain-lain
- Mencegah munculnya jerawat baru
- Memutihkan dan menghaluskan kulit wajah
- Menghilangkan bekas jerawat
- Menghilangkan lubang2 muka, flek-flek hitam dan bintik-bintik merah
- Menegangkan wajah
- Mengeluarkan sel kulit mati
- Menutrisi lapisan kulit agar kenyal
- Meremajakan kulit wajah
- Mencegah penuaan


CARA PEMAKAIAN :
1. Bersihkan wajah dan leher dengan sabun lalu keringkan
2. Sapukan cream tipis-tipis pada wajah  ratakan ke seluruh bahagian wajah 

3. Gunakan secara teratur pagi dan malam 


 

Thursday, 13 February 2014

FEREENA FLORAL Water Beauty

Spray PENCERAH NO 1 ASIA uolls!!!
Miliki kulit yang cantik dan cerah berseri dalam masa 28 hari..
Mengandungi Fermented Yeast Filtrate (Pitera) (Teknologi dari KOREA)
SELAMAT & boleh dibawa Solat  

HARGA : RM 69.00 

PROMOSI RM60 SM/Rm65 SS

FREE POSTAGE


Wajib pakai Floral Water Beauty..
Serius memang best spray mlm2 sebelum tidur kulit muka jadi lembut tegang dan cerah

Memang best dan terlajak laris serum ni ramai orang suka

Lelaki/perempuan pun boleh guna tak ada masalah


Cara penggunaan
Lepas cuci muka terus spray sahaja keseluruhan muka...
Tiada had penggunaan berapa kali spray sehari pun tak apa paling min 2 kali ....


Nak dapatkan kulit gebu??..Senang..SPRAY JE..tiada alasan lagi untuk dapat kulit yang sihat, gebus, cerah mulus macam kulit orang2 korea. 

Letak dalam beg dan boleh spray bila2 masa di mana jua.  Spray je dan biarkan kering sendiri kat muka. floral water ni juga boleh spray kat tangan,untuk bagi kulit tangan gebu jugak

Lagi satu, sekarang tak de nak risau2 nak berwuduk bila2 masa sebab sayang nak tanggal mekap, dengan floral water MBH percaya semua mekap dan krim anda akan tolak ke tepi, kerana natural beauty yang allah bagi pasti jadi pilihan hati.

 


Bahan Utama :
Fermented Yeast Filtrate (Pitera) Sejenis yis yang kaya dengan protein dan asid amino. Pitera dihasilkan dari proses penapaian air beras dengan menggunakan teknologi nano dari Jepun.
 

Antara khasiat Pitera ialah :
>> Mengembalikan kelembapan kulit
>> Meratakan dan sekatakan tona serta warna kulit
>> Menyeimbangkan PH pada kulit
>> Mengawal pembentukan tompok hitam pada kulit
>> Mengawal penghasilan minyak pada sebum kulit
>> Mengawal rentak pembentukan sel kulit agar lebih seimbang dari menghasilkan kedutan
>> Membantu memudarkan pigment gelap pada kulit akibat tindak balas cahaya matahari
>> Meningkatkan metabolisma kulit untuk memperbaharui kulit mati

5 Jenis Bunga yang terkandung di dalam FEREENA FLORAL WATER BEAUTY


✔ Gossypium Herbaceum (Cotton) Seed Extract Oil : Membantu melegakan dan melembutkan kulit yang kering. Membantu melicinkan dan melindungi kulit dari rosak
✔ Magnolia Kobus Bark Extract : Bersifat anti jerawat, melicinkan kulit dan melembapkan kulit wajah
✔ Lilium Candidum Bulb Extract : Menentang kerosakan pada kulit kerana bersifat penenang dan melembapkan kulit
✔ Nelumbo Nucifera Flower Extract : Mengecutkan dan mengurangkan parut jerawat serta menyejukkan kulit
✔ Paeonia Albiflora Root Extract : Bersifat sejuk, ia dapat mengurangkan kerengsangan pada kulit yang sensitif


3 hari dah nampak kesan...!!!!!

FLORAL WATER BEAUTY ..
DISAMPING MENGANGKAN MELINCINKAN DAN MEMPUNYAI MEMBUATKAN KULIT WAJAH BERSERI SERI..


Tambah tambah musim Sejuk dan DINGIN Kita Amat memerlukannya utk memastikan kulit tak kering..

P/s:Yang penting selamat dan Halal Gabungan FORMULASI yg setanding produk antarabangsa  

 Floral water beauty Fereena bebas dari alcohol ..boleh dibawa Solat ini kerana bahan yg digunakan berasaskan air...

Gabungan 5 ekstrak bunga, ekstrak tomato dan ekstrak betik
Dan dicampurkan dgn fermented yeast (yg dibawa dari Korea) mampu membuatkan kulit nampak bersih cerah berseri-seri ...

Wednesday, 12 February 2014

FULL HD GLOWING SERUM

 
Gunakan pada - Face, Hand, Body
UNTUK KECERAHAN SEKATA 

HARGA : RM 85.00
FREE POSTAGE - SM


FULL HD GLOWING SERUM - for face, hand & body
 
- Inovasi terbaru untuk menggantikan penggunaan losyen yang sebelum ini digunakan sebagai pelembab kulit yang mana pengguna losyen sering menghadapi rasa melekit dan kurang selesa

- Dengan kesan pencerahan yang pantas dan dipertingkatkan lagi dengan kesan penyerapan pantas HD di kulit bagi mendapatkan impak yang lebih sihat dan sempurna

- Diperkaya dengan vitamin A, C, E SERTA COLAGEN ASLI agar kulit sentiasa terkawal, sihat tanpa sebarang kesan sampingan yang memudaratkan

1. PELEMBAB kulit
2. Sesuai untuk LELAKI dan WANITA
3. TIDAK melekit
4. Diperkaya dengan MULTIVITAMIN
5. Resapan PANTAS pada kulit
6. Pencerahan yang PANTAS!!




Satu lagi rahsia kecantikan kulit sihat yang cerah bersinar. Diformulasikan untuk mencerahkan & menaikkan seri kulit kusam serta tidak bermaya. HD akan memperbaharui kulit dengan lembut, sambil memperbaiki kehalusan dan kecantikan tekstur kulit.

Molekul pelembab unik yang halus dapat diserap jauh untuk merawat kulit, disamping mengecilkan pori sehingga kulit tampak bercahaya, segar dan bebas daripada stres dan serangan radikal bebas. 

Meminimumkan ketidaksempurnaan kulit wajah dari bekas luka, jerawat, bintik-bintik penuaan dan kedutan serta menyekatakan warna kulit.

Membantu memelihara dan menjaga sel-sel kulit, walau dalam keadaan kulit yang rosak teruk. Ia tidak menyumbat pori, tiada pewarna dan pewangi tambahan. . Ideal untuk semua jenis kulit - termasuk kulit sensitif


Cara Penggunaan
Gunakan HD GLOWING SERUM selepas mencuci muka . Titikkan HD ke tapak tangan yang bersih, kemudian ratakan ke seluruh wajah dan leher dengan perlahan-lahan HD. boleh digunakan di kawasan tangan dan badan.
 


 APAKAH FAEDAH FULL HD GLOWING SERUM?

Mencerahkan Kulit
Mencerahkan & meratakan warna kulit secara keseluruhan serta menjadikan kulit lebih bercahaya dan kelihatan segar

Menghilangkan Pigmentasi
Menghilangkan & menghalang pembentukan jeragat serta mencerahkan & mengurangkan parut

Anti Penuaan
Mengurangkan kedut, menegangkan kulit, menambahkan keanjalan kulit & melindungi kulit dari UVA & UVB dan bahaya persekitaran

Anti Jerawat & Acne
Menghilangkan & membasmi jerawat degil serta mengecilkan pori-pori kulit dan mengurangkan sebum

Memperbaiki Struktur Kulit
Menghilangkan selulit, orange peel skin dan melembapkan serta menghaluskan kulit

Monday, 10 February 2014

ULTRA GLOW LASER CREAM

 

HARGA 1 PCS : RM 65.00 - SM
RM 70.00 -SS
FREE POSTAGE

Cara penggunaan :-

Gunakan waktu pagi dan malam, bersihkan muka dengan sabun, urut perlahan-lahan dan bilas bersih.

Sapukan Laser cream pada seluruh muka, tunggu seketika dan selepas tu bolehlah memakai day krim wonder glow dan boleh dicampur dgn mana2 set krim wg yg lain


Perhatian! ! Produk terbaru ULTRA GLOW LASER CREAM...! Dalam masa 7 Hari anda akan lihat jeragat anda pudar ...

Jom hilangkan kesan jeragat degil, bintik2 hitam dan tona kulit x sekata...hanya RM65 free postage utk kulit lebih glowing...  

Bintik-bintik gelap pudar hari demi hari. Kesan-kesan penuaan usia, pigmentasi, bintik-bintik gelap, parut demam campak dan pelbagai tompok degil dalam lapisan kulit tidak boleh menyorok lagi! Ujian makmal kami mendapati bahawa penggunaan secara kerap memudarkan dan mengurangkan bintik-bintik gelap!

TIPS UNTUK ANDA

a. Lindungi kulit anda daripada matahari dengan menggunakan “skin care” dan barangan makeup yang mengandungi “sunscreen” iaitu bahan pelindung matahari. Tidur dengan cukup dan jauhi daripada kegelisahan.
 b. Pastikan barangan makeup yang anda pakai bermutu tinggi. Urutan pada muka anda boleh merangsang peredaran darah dan mempercepatkan pemulihan.


MENGHAPUSKAN
Mencegah sel-sel yis pigmentasi secara aktif daripada menghalang kulit cerah dari sumbernya, lalu mengurangkan pembentukan bintik-bintik gelap.


MEMULIHKAN
Melawan pengoksidaan dan radikal bebas secara efektif, mencegah pigmen kulit dari penggelapan untuk mengembalikan kulit cerah, dan memudarkan bintik-bintik gelap.


MEMPERBAHARUI
Menanggalkan sel-sel kulit mati secara lembut, membolehkan kulit diperbaharui untuk menghasilkan kulit tanpa cela. Seterusnya, membantu menghapuskan pigmentasi.



Melasme dan jeragat sukar untuk dirawat kerana ia berkaitan dengan pelbagai faktor seperti faktor hormon,kulit,penuaan dan sebagainya. 



Sebab-sebab terjadinya melasma ( Jeragat )

1) Terdedah kepada cahaya matahari terik

2) Penggunaan hormone. Cthnya Pil perancang

3) Penggunaan kosmetik / rawatan kulit tidak sesuai

4) Keturunan.
  

Wednesday, 5 February 2014

JAMU SEDAP MALAM ( EXTRA RAPAT)


 1 botol mengandungi 120biji pil


HARGA RM 35.00 SM / RM 40.00 SS
BELI 3 BOTOL  HANYA RM90 - sm
FREE POSTAGE 


ATURAN PAKAI:

Untuk perawatan : 2×2 pil (pagi dan malam sebelum makan)
Untuk Ubatan: 3×3 pil (sebelum makan)


Mengencang ,montok ,menganjal payudara makan3biji 3kali sehari untuk hasil yg cepat 1biji pil kedalam vargina untuk ketat.(wanita sudah berkawin sahaja) 
  

SEDAP MALAM juga bisa dimasukkan ke dalam vagina untuk membersihkan organ luar vagina sekaligus bagian dalamnya. Tapi jangan kaget setelah memasukkannya dalam vagina maka akan ada serbuk-serbuk pasir pada hari pertamanya, setelah itu akan ada semacam tissu yang keluar dari vagina. ini menunjukkan jamunya sedang bekerja membersihkan daerah tersebut. Memang terasa berbeda bersihnya.(Para gadis tidak boleh menggunakan cara ini)


Hanya dengan penggunaan 1botol sahaja mampu memberikan kejutan buat diri anda serta pasangan

SEDAP MALAM™ merupakan ramuan turun temurun yang sebenar & diramu oleh Ahlinya sebagai waris & penerus dari pakar formula kewanitaan.

100% bahan semulajadi tanpa bahan asing lain
Setiap pengambilan SEDAP MALAM™ , Membantu..

✔ Memberi kejutan pada suami
✔ Mengikat rindu suami pada si pemakai
✔ Segarkan tubuh badan dari kepenatan
✔ Masalah kembung perut
✔ Mengetatkan otot-otot dalaman selepas bersalin
✔ Kepuasan sempurna setiap malam
✔ Mengempiskan perut & membentuk potongan badan ideal
✔ Tiada kesakitan ketika datang & masa haid
✔ Memantapkan payudara & punggung
✔ Keputihan dirawat serta merta.

SEDAP MALAM juga berkhasiat :
  • Mengencangkan dan melenturkan kembali otot-otot yang telah kendur karena banyak anak atau sebab lainnya,
  • Mengeringkan organ kewanitaan berair dan berlendir,
  • Mengatasi lambat orgasme dan tidak bergairah,
  • Permasalah gatal-gatal
  • Menyeimbangkan hormon
  • Serta mengharumkan badan dan organ intim wanita.
SEDAP MALAM memiliki khasiat idaman yang diidambakan para istri, yakni dapat menjadikan para wanita kembali (seperti) gadis yang akan mempesona suami.

 JAMU SEDAP MALAM !!!
TERBAIK KESAN PANTAS DALAM MASA 1 HARI


ATASI:-

MASALAH KEPUTIHAN
SENGUGUT TERUK
PERIOD TAK TERATUR
FARAJ LONGGAR/TERNGANGA
BECAK/BASAH LEBIHAN AIR KETIKA MEGANDUNG
PENDEK KATA SEMUA MASALAH DALAMAN WANITA BERJAYA DI ATASI DENGAN IZIN-NYA

tak perlu menunggu berminggu minggu , tak perlu berhari hari .


JIKA KAMAR ANDA HEBAT.....
SETIAP MALAM - MALAM PERTAMA..........
ISTERI ANDA KETAT, RAPAT, HEBAT...........
SUAMI ANDA SENYUM HINGGA KE TELINGA.....
SUAMI ANDA SERING MEMINTA-MINTA.........
Sanggupkah anda membiarkan suami anda merasa LONGGAR dengan anda?

 
90% wanita menghadapi masalah hubungan INTIM, KEPUTIHAN dan paling DIBUAT TIDAK ENDAH ialah masalah KOMUNIKASI dengan suami selepas melahirkan cahaya mata.







 



 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs