ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 31 March 2014

Tablet & Jus Abqori Minda Genius

tablet 

Harga :
RM 38 SM / RM 40 SS

Kuantiti : 100 Biji
FREE POSTAGE  

Beli 2 botol RM70 SM
FREE POSTAGE

Dengan hanya kunyah tablet coklat yang lazat ini, sudah pasti anak-anak gemarkan nya.

Setiap botol mengandungi 100 biji tablet dan jika dimakan 3 kali sehari maka insyaAllah dapat bertahan sehingga sebulan.

ABQORI Minda Genius - Tablet Coklat Lazat

Risau dengan pencapaian akademik dan sosial anak-anak anda? ✔

Ingin mencari suppliment tambahan untuk anak-anak anda? ✔

Ingin mengatasi masalah tersebut dengan cara paling mudah? ✔

------------------------------------------------------------------------

Mempunyai sijil halal dan diperbuat daripada bahan-bahan barakah yang suci seperti susu kambing dan kolestrum, pagaga, kismis, koko, biji anggur, ginkgo dan madu.
 


Tablet minda ini dapat membantu pelajar dalam menghadapi pembelajaran atau peperiksaan. Ia juga mengandungi bahan-bahan yang sunnah lagi barakah.  


✔ ✔ Apakah ciri istimewa Tablet coklat Abqori Minda Genius ini? ✔ ✔


✿ Dalam bentuk tablet yang mudah untuk dimakan oleh anak-anak

✿ Datang dalam perisa coklat yang sudah pasti menjadi kegemaran si kecil

✿ Mengandungi 100biji tablet dalam setiap botol pada harga yang berpatutan

✿ Botol kompak yang mudah dibawa ke mana-mana sahaja

Tablet Abqori Minda Genius

  • Membantu daya fokus
  • Mengurangkan keletihan minda
  • Meningkatkan ‘input learning’
  • Memudahkan ‘output learning’
  • Meningkatkan keyakinan diri
  • Mengurangkan masalah keletihan
  • Perasaan yang lebih tenang
  • Jiwa dan minda yang seimbang

 Jus Abqori Genius
jus-produk

Harga


Semenanjung : RM26
Sabah / Sarawak : RM28

Saiz : 250ml

POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS


Sukatan :

Dewasa : 1-2 sudu besar sebelum sarapan pagi dan makan malam

Kanak-kanak : 1 sudu besar sebelum sarapan pagi dan makan malam

Khasiat Kebaikan

  • Kaya dengan vitamin-vitamin yang diperlukan dalam badan
  • Meningkatkan daya kecerdasan minda untuk anak-anak & remaja.
  • Membantu meningkatkan daya ketahanan tubuh bagi melawan penyakit
  • Melancarkan Peredaran darah
  • Amalan untuk wanita yang sedang mengandung dan untuk wanita yang sukar melahirkan anak
  • Mengurangkan masalah keletihan
  • Amat sesuai bagi mereka yang ingin mengurangkan berat badan
  • Membantu melancarkan pernafasan
 JUS Abqori: Minuman Gabungan 8 Makanan Sunnah



Memperkenalkan sejenis minuman tambahan untuk mengembalikan tenaga dan perangsang minda khas untuk semua lapisan umur. Amat sesuai untuk kanak-kanak atau pelajar sekolah yang mengalami masalah lemah daya ingatan. Insyaallah boleh cuba produk ini.

Ramuan bahan-bahan yang terpilih seperti madu, kurma, kismis, za’faran, habatus sauda, buah delima, bauh tin dan air zam-zam amat kaya dengan vitamin-vitamin yang diperlukan oleh tubuh.


Beberapa kelebihan dan khasiat jus ini adalah seperti :
-mengatasi masalah sistem perkumuhan
-merawat batuk yang berpanjangan
-merawat sakit dan bengkak badan
-melawas air kencing
-menghasilkan kulit muka yang cerah
-membantu merawat penyakit asma
-mengurangkan masalah keguguran rambut
-mengatasi masalah sukar tidur
-mengurangkan kolestrol dalam badan
-merawat batu karang
-mengurangkan tekanan darah tinggi
-merawat penyakit barah


Banyak lagi khasiat dan kelebihan produk ini. Ia juga mengandungi berkat bacaan al-Quran. Kita berikhtiar, Allah jua yang menyembuhkan segala penyakit dengan kehendakNya..







Friday, 28 March 2014

CHRISZEN MOIST CAKE



HARGA: RM 55 (SEM) RM60 (SS)

POSTAGE: FREE!!!!

FREE 1 PC AMPOULE 


Anda cuma membeli satu Chriszen Moist Cake & dapat Chriszen Ampoule FREE!!

No.1 Merah Jambu Cerah-sofea janes/zizie ezatie. 
No. 2 Merah Jambu- sederhana- erra fazira. 
No. 3 Kuning Langsat/sawa matang - vanida imran/nabilla amy search
 
Inginkan Wajah Semulajadi?
Kulit Wajah Lembap, Halus, Cerah
Kini tiada lagi masalah Muka Berminyak!
-L-Glutathione (Mencerahkan)
-Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
-Kolagen (Menghaluskan)
-Pelembap (Melembapkan)

Bedak Asas + L-Glutathione = Chriszen Moist Cake




Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation
2 in 1:
Beige: Foundation + SPF 50/+++
White: L-Glutathione + Collagen 400,000mg

Net: 20g
Formulated in Korea
Chriszen Moist Cake ini memang bagus ke??
Jawapannya ialah:
-mengandungi L-Glutathione yang berfungsi mencerahkan kulit.
-mengandungi Collagen yang berfungsi untuk membantu pudarkan jerawat atau jeragat.
-mengandungi Pelindung UV yang berfungsi melindungi kulit daripada UVA dan UVB.
-mengandungi Pelembap yang berfungsi melembapkan kulit wajah.
-membantu menyembunyikan lubang atau parut jerawat muka.
-mengurangkan keminyakan muka.
-mengandungi NBR sponge yang paling popular di Korea, fleksibel dan lembut, senang dipakai di muka.




Chriszen Moist Cake 2 in 1 Foundation

No.1 Merah Jambu Cerah-sofea janes/zizie ezatie. 
No. 2 Merah Jambu- sederhana- erra fazira. 
No. 3 Kuning Langsat/sawa matang - vanida imran/nabilla amy search

apa color sesuai i pakai?

kulit cerah, pakai no.1
kulit sederhana, pakai no.2
kulit gelap/kuning langsat, pakai no.3

Cara-cara pakai Chriszen Products
Step 1: Pakai ampoule ke seluruh muka(2 titik).
Step 2: Rub and mix Chriszen Moist Cake tu supaya mendapat warna foundation yang CONTRAST.
Step 3: Tunggu sebentar supaya ampoule dan moist cake tu absorb ke dalam kulit anda.
Step 4: Muka anda sudah jadi macam muka ARTIST Korea yang NATURAL + PUTIH!!

TIPS: Rub and mix lebih L-Glutathione(putih) supaya membolehkan muka anda jadi putih dengan sepanjang masa tapi bukan sebentar saja!



























 



Anda pakai ampoule sebelum "make up"?? 
Jika jawapan anda ialah "tiada"... Maksudnya anda sudah "OUTDATE" !! 

Kelebihan Chriszen Ampoule 
-Mencerahkan kulit wajah 
-Melembapkan kulit wajah 
-Melicinkan kulit wajah
 -Tahankan "make up" sepanjang hari Dengan penggunaan Chriszen Ampoule, anda tidak perlulah -Merisaukan "make up" anda tidak tahan sepanjang hari -Merisaukan kulit anda kering (Kulit anda yang kering akan menyebabkan "make up" anda nampak tebal dan jadi seperti "cake face" -Merisaukan kulit wajah yang nampak pucat dan letih (gelap) 
Cara-cara penggunaan Chriszen Ampoule, 
1. Dua titik ampoule untuk seluruh muka, pat pat pat muka anda supaya Chriszen Ampoule diserapkan ke dalam muka anda. 
2. Tunggu sebentar (1 minit), anda akan dapat rasa bahawa ampoule sudah diserapkan ke dalam muka anda. 
3. Muka anda sudah jadi lembap dan cerah! 
 4. Pakai "make up" atau "skin care" anda seperti biasa.
Jadi, anda jangan Miss kepeluangan kali ini untuk dapatkan Chriszen Ampoule dengan Percuma!! Anda cuma membeli satu Chriszen Moist Cake sudah boleh dapat Chriszen Ampoule yang bernilai RM29 dengan FREE!!

Wednesday, 19 March 2014

MACHO MAN & MachOil Vasia



V'ASIA MACHO MAN
 Harga Pasaran : RM 35.00
Harga Promosi : RM 29.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS 

Rahsia lelaki maskulin? Macho man?

Ya,macho man adalah produk kesihatan untuk lelaki.

Ia diadun dengan 12 herba lelaki terbaik bersama kolagen yang membantu dalam proses awet muda, vitaliti, dan perkasa tanpa bahan terlarang.

Khasiat Macho Man V’As

~Menambahkan Libido (nafsu dan keinginan).
~Menjadikan tulang lebih kuat, meningkatkan kepadatan otot, dan membantu mengurangkan kadar lemak dalam tubuh melalui pembakaran tenaga yang tinggi.
~Memperbaiki tahap ereksi lelaki dan mengembalikan keinginan seks.
~Memperbaiki proses peredaran darah dan menguatkan daya ingatan.
~Menguatkan dinding saluran darah

Cara Penggunaan Macho Man V’Asia

  • Tuangkan ke dalam mulut dan minum segelas air kosong atau jus buah-buahan.
  • Ambil 1 sachet setiap hari sebelum sarapan.

MachOil Vasia 
Melegakan Sakit Sendi dan Otot

 
 Harga Pasaran : RM 28.00
Harga Promosi : RM 24.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
 
 MachOil Vasia Digunakan Secara Tradisional Untuk Melancarkan Peraliran Darah dan Melegakan Sakit Sendi dan Otot
 
Cara Penggunaan MachOil Vasia :
Sapu dan urut pada bahagian yang diperlukan. Dua kali sehari pagi dan malam
 
Kandungan Utama MachOil Vasia :
1. Ubi Jaga
2. Halia
3. Buah Keras
4. Lada Hitam
5. Lengkuas
6. Lintah
7. Minyak Kelapa
8. Lavender Essential Oil
9. Minyak Sawit
  

Monday, 17 March 2014

LHAM JUS ZURIAT ADAM & HAWA

Kami bantu ANDA Ikhtiar Dapatkan Zuriat
 
HARGA : RM 149.00 - JUS ZURIAT ADAM
RM 149.00 - JUS ZURIAT HAWA
FREE POSTAGE SM

PRODUK INI TELAH DIBACA DENGAN 30 JUZ AL-QURAN
& HIMPUNAN DOA-DOA MUSTAJAB
TIDAK BOLEH DI LANGKAH ATAU DISIMPAN DILANTAI !!



Khasiat buah zuriat/ buah adam hawa memang terkenal sejak turun temurun tentang kebaikannya untuk hubungan suami isteri dan sebagai ikhtiar (perangsang) untuk mendapatkan cahaya mata. InsyaAllah, berikhtiar dan berusaha, rezeki akan dimurahkan....amin...

Buah Adam Ikhtiar untuk mendapatkan zuriat

Buah zuriat ini dikatakan amat berkhasiat. Khasiatnya (dengan izin Allah SWT) adalah dapat menyebabkan kehamilan dan menyembuhkan lenguh-lenguh badan.
Saiz buahnya sebesar buah ciku tapi rupanya macam buah kurma. Kulitnya adalah amat keras. Kalau nak pecahkan memang kena menggunakan bantuan dan kudrat orang lelaki dengan sebilah parang. Rupa dalamnya pula macam sabut kelapa. Kami datangkan dalam bentuk jus supaya mudah anda amalkan.

Cara pengambilan :
Minum 2 sudu sehari pagi dan 2 sudu malam
Lelaki minum Jus zuriat Adam
Wanita minum Jus Zuriat Hawa
Photo: ‎Khasiat Buah Zuriat   Allah S.W.T tidak menciptakan setiap sesuatu di atas muka bumi ini melainkan ada kegunaan untuk makhluknya..  Dikenali juga sebagai buah doum, buah adam hawa dan pelbagai nama-nama lain lagi sesuai dengan kelebihan khasiatnya untuk membantu proses penghamilan.  Menurut pengalaman testimoni (yang telah berjaya) dan petua masyarakat dahulu, Buah zuriat ini Khasiatnya (dengan izin Allah s.w.t) adalah dapat membantu kehamilan dan menyembuhkan lenguh-lenguh badan sesuai untuk lelaki dan wanita.  Buah zuriat ini mudah didapati di negara-negara timur tengah seperti Saudi Arabia,Mesir dan negara sekitarnya. Pohon Buah ini tidak terdapat di negara kita Malaysia melainkan diimport dari negara-negara tersebut.  Kulitnya amat keras. Untuk memudahkan membelah buah ini, anda perlu menggunakan parang atau alatan yang bersesuaian.. Rupa dalamnya sama seperti sabut kelapa.   Kaedah dan cara minum buah zuriat  Buah ini boleh direbus dua biji buah ini sekali gus. Namun, sekurang-kurangnya sebiji buah dibelah kepada dua untuk mendapatkan khasiatnya . Rebus biji dan kulitnya sekali, sehingga air bertukar warna seakan-akan teh.   Dan disarankan diminum selama 44 hari atau sehingga mengandung.   Diminum suami isteri dan boleh direbus berulang kali sehinggalah air rebusan bertukar warna menjadi putih kembali, baru diganti dengan buah yang baru.   Sebelum minum air rebusan, bacalah bismillah,berselawat keatas nabi dan diikuti dengan petikan ayat 38 surah Al-Imran sebanyak 3 kali.  رَبِّ هَبۡ لِىۡ مِنۡ لَّدُنۡكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً‌ ‌ ۚ اِنَّكَ سَمِيۡعُ الدُّعَآءِ   Maksud ayat : "Wahai Tuhanku! Kurniakanlah kepadaku dari sisi-Mu zuriat keturunan yang baik. Sesungguhnya Engkau sentiasa Mendengar (Menerima) doa" (Doa mendapatkan zuriat ini juga boleh dibaca di dalam Surah Al-Imran, Ayat 200 dan Surah Al-Anbiya ayat 89)   Air rebusan buah zuriat boleh diminum pada bila-bila masa sahaja dan disimpan dalam botol.  Sesungguhnya kita hanya mampu berusaha , berdoa serta bertawakal kepada ALLAH..Dan ALLAH suka dan tidak pernah menghampakan segala permintaan hambaNYA yang memohon pada NYA..  Berminat? Sila komen "SAYA NAK BUAH ZURIAT" atau sms kod ZURIAT ke 013-455 1601 atau pm page kami.‎

Buah zuriat ini mudah didapati di negara-negara timur tengah seperti Saudi Arabia,Mesir dan negara sekitarnya. Pohon Buah ini tidak terdapat di negara kita Malaysia melainkan diimport dari negara-negara tersebut.


BUAH ZURIAT

Juga dikenali sebagai Buah Adam dan Hawa. Cuma terdapat di Tanah Suci. Meningkatkan daya kesuburan dan kualiti sperma. mengatasi masalah ketidaksuburan lelaki serta merangsang daya seksual hubungan suami isteri.

HABBATUS SAUDA

Memperkuatkan sistem kekebalan tubuh. Membantu hormon seksual lelaki dan wanita. Sabda Rasulullah SAW " Sesungguhnya Habbatus Sauda boleh menyembuhkan segala penyakit kecuali mati

AIR ZAM ZAM

Mengandungi pelbagai mineral yang lengkap untuk kesihatan. Air yang penuh keberkahan dan penawar untuk segala jenis penyakit. Sabda Rasulullah SAW "Air Zam Zam itu mengikut apa yang diniatkan oleh peminumnya"

MADU

Mengandungi sumber utama vitamin dan mineral yang lengkap. Di dalamnya terdapat penawar yang menyembuhkan bagi manusia. Memulihkan sel-sel urat besar serta menambah dan merangsang tenaga batin. Kelebihan dan kemujaraban terdapat di dalam Al-Quran dan Hadis

KURMA AJWA

Amat mujarab menguatkan urat perut dan mengendurkan urat saraf. Berupaya memberi "tenaga segera" yang diserapkan oleh tubuh. Kurma Ajwa adalah buah yang penuh RAHSIA dan keberkahan dari Allah

BUAH DELIMA

Memiliki kadar anti-oksidan yang tinggi. Zat besi yang bermanafaat untuk sel-sel dalam tubuh badan manusia. Delima adalah buah yang penuh RAHSIA dan keberkahan dari Allah

Korset Infrared Wanita

 
HARGA : RM 80.00 SM
RM 85.00 -SS
FREE POS


Kini Tiada Lagi Masalah Badan GEMUK? Perut MENGGELEBER? Peha BESAR? Punggung BESAR? Payudara KENDUR?

Kalau Ada Cara Simple Utk MANTAP KAN Body Akak NAK TAK? Lepas ni, Suami & Rakan Akak Pasti Pelik Tengok Body Akak Yg Makin MANTAP & PAYUDARA TEGANG, Nak Tak?

Perut BUNCIT BERLEMAK ?? Seluar & Baju Dah TAK MUAT ?? Tak Ada MASA NAK SENAM ?? Nak BODY SLIM, MANTAP & PAYUDARA TEGANG ?? 
Tentunya anda sebagai wanita amat mengimpikan tubuh badan yang menawan dan cantik dipandang. Betul tak?

Ya, memang ianya adalah suatu realiti walaupun mungkin ada yang tak nak mengaku secara terang-terangan hal ini. Tapi jauh di sudut hati, memang kalau boleh jika diberi pilihan anda benar-benar inginkan bentuk badan yang ramping.

Tak kira samada bagi mereka yang masih anak dara mahupun yang sudah berkahwin.

Pemakaian korset bukanlah sesuatu yang baru dan telah diamalkan sejak abad ke-20 lagi. 

Ini kerana hanya dengan pemakaian korset badan akan terbentuk cantik. Produk pelangsingan atau ubat kurus paling berkesan sekali pun, hanya mampu menurunkan berat badan tetapi tidak menjamin bentuk tubuh yang menawan.


Pakaian dalam membentuk badan atau korset dan ‘girdle’ telah menjadi rahsia para selebriti untuk memiliki tubuh badan yang seksi, mantap dan terangkat.


Ya, kalau anda nak tahu sebenarnya inilah rahsia bagaimana selebriti mendapatkan tubuh yang ramping dan slim dalam masa singkat!

Mungkin juga rakan-rakan wanita anda yang lain turut pakai korset ‘dalam diam’ sebenarnya. Itulah yang membuatkan tubuh mereka kelihatan sentiasa menawan.

   




 

Jumlah Suhu Infrared Yang Terdapat Di Korset Infrared Wanita

 

Sunday, 16 March 2014

Super Lebat Trial Set

Super Lebat Trial Set

RM 43 SM / RM 48 SS
FREE POSTAGE
Set Percubaan 3 in 1 Super Lebat
1.PERAPI BERHERBA,
2.KRIM LEBAT
3.SYAMPU LEBAT

Super Lebat Trial Set dilengkapi dengan Shampoo Berherba, Cream serta Perapi & Pelembab Berherba  yang diperkaya dengan 100% herba terpilih bagi memelihara kesuburan rambut di samping membantu mengatasi masalah kelemumur, melembap, mengukuh dan menyerikan lagi rambut anda.

Khasiat Super Lebat Trial Set

  • Menyuburkan rambut
  • Menyerlahkan seri dan warna rambut
  • Menyihatkan dan mengukuhkan rambut dari akarnya
  • Melembapkan kulit kepala
  • Mengatasi masalah kelemumur, rambut bercabang dan kulit kepala yang berkerak
  • Mengatasi masalah rambut gugur
  • Mengatasi masalah rambut beruban
  • Melembutkan rambut
  • Mendinginkan dan menyegarkan lagi kulit kepala

Kandungan Super Lebat Trial Set

Super Lebat Shampoo Berherba:
  • Bunga Raya (Hibiscus Rosa Sinensis): Lendir bunga raya yang dikenali sebagai mucin berfungsi melebatkan dan menghitamkan rambut. Di samping itu, bunga raya turut membantu mengekalkan kelembutan rambut dan keutuhan akarnya, di samping berupaya mencegah daripada keguguran rambut.
  • Minyak Kelapa Dara: Minyak kelapa dara merupakan minyak kelapa yang diproses tanpa melibatkan haba atau kimia untuk mengekalkan struktur asalnya. Ia terbukti mempunyai pelbagai khasiat untuk kesihatan dalaman dan luaran, seperti meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel di samping mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit kepala.
  • Minyak Zaitun (Olea Europaea): Selain membantu mencantikkan kulit, ekstrak zaitun juga berupaya membantu mengatasi masalah kelemumur, rambut gugur, uban dan melembutkan kulit yang kasar, kering dan rosak. Selain itu juga, ia juga membantu mengurangkan rambut gugur, membekalkan nutrisi kepada kulit kepala di samping meningkatkan pertumbuhan rambut.
  • Spirulina: Spirulina merupakan cyanobakteria atau alga yang kaya dengan nutrient dan mineral termasuklah vitamin A, B-kompleks, C serta potassium, zat besi, klorofil, asid folik dan Omega-3 yang berupaya mengekalkan kandungan kolagen dalam tubuh, membina dan mengekalkan tisu yang sihat. Spirulina turut mampu mengekalkan kelembapan kulit kepala, menjana pertumbuhan rambut, mengatasi masalah kelemumur.
  • Mengkudu: Mengkudu mengandungi pelbagai khasiat bersumberkan vitamin, mineral dan protein untuk membantu merawat masalah rambut gugur dan kelemumur di samping melembut dan melembapkan kulit kepala. Herba yang bersifat antioksidan ini juga sarat dengan zat terpenoid yang berperanan membantu memperbaiki sel-sel pada tubuh.
  • Limau Purut (Citrus Hystrix): Limau purut kaya dengan asid sitrik yang bersifat antioksida dan berupaya meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel. Limau purut juga mampu menanggalkan kekotoran pada rambut dan kulit kepala, mengatasi masalah kelemumur dan kulit kepala yang berkerak di samping melancarkan peredaran darah di bahagian kulit kepala seterusnya menggalakkan pertumbuhan rambut. Selain membantu mengekalkan kelembapan kulit kepala, ia turut berupaya mendinginkan dan menyegarkan lagi kulit kepala anda.
  • Air Suling: Air merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit kepala dan rambut. Ia berperanan memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala di samping membantu menyihatkan rambut dari akarnya.
Super Lebat Perapi & Pelembab Berherba:
  • Air: Air merupakan elemen yang penting untuk menyihatkan kulit kepala dan rambut. Ia berperanan memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala di samping membantu menyihatkan rambut dari akarnya.
  • Dimethicone: Merupakan sejenis minyak silikon, Dimethicone berupaya menghaluskan permukaan kulit kepala di samping mengekalkan kelembapannya.
  • Mineral Oil (Minyak Putih): Minyak mineral atau minyak putih terhasil daripada proses penyulingan petroleum dan berperanan mengekalkan kelembapan kulit di samping mempercepatkan pemulihan luka pada kulit kepala.
  • Glycerin: Glycerin merupakan sebatian polyol yang berupaya mengekalkan kelembapan kulit selain mempercepatkan proses penyembuhan luka pada kulit, mengurangkan kesan lebam dan memperbaiki sel kulit.
  • Biji Bunga Matahari: Selain berupaya menstabilkan tekanan darah dan mengawal kadar kolestrol dengan bantuan kandungan seratnya, minyak bunga matahari yang diekstrak dari bijinya ini berupaya mengekalkan kehalusan dan kesihatan kulit kepala.
  • Teh Hijau: Teh hijau kaya dengan kandungan polyphenol, vitamin C dan E yang bersifat antioksidan serta berupaya mencegah kerosakan sel dan menggalakkan pertumbuhan rambut yang sihat dan berkilat. Selain itu, teh hijau juga mampu menyerlahkan warna dan seri rambut, mengukuhkan rambut, mengekalkan kelembapan kulit kepala di samping membantu mengatasi masalah kelemumur, rambut bercabang dan kulit kepala yang berkerak.
  • Minyak Zaitun (Olea Europaea): Selain membantu mencantikkan kulit, ekstrak zaitun juga berupaya membantu mengatasi masalah kelemumur, rambut gugur, uban dan melembutkan kulit yang kasar, kering dan rosak. Selain itu juga, ia juga membantu mengurangkan rambut gugur, membekalkan nutrisi kepada kulit kepala di samping meningkatkan pertumbuhan rambut.
  • Limau Purut (Citrus Hystrix): Limau purut kaya dengan asid sitrik yang bersifat antioksida dan berupaya meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel. Limau purut juga mampu menanggalkan kekotoran pada rambut dan kulit kepala, mengatasi masalah kelemumur dan kulit kepala yang berkerak di samping melancarkan peredaran darah di bahagian kulit kepala seterusnya menggalakkan pertumbuhan rambut. Selain membantu mengekalkan kelembapan kulit kepala, ia turut berupaya mendinginkan dan menyegarkan lagi kulit kepala anda.
  • Bunga Raya (Hibiscus Rosa Sinensis): Lendir bunga raya yang dikenali sebagai mucin berfungsi melebatkan dan menghitamkan rambut. Di samping itu, bunga raya turut membantu mengekalkan kelembutan rambut dan keutuhan akarnya, di samping berupaya mencegah daripada keguguran rambut.
  • PEG-7 Propylheptyl Ether: Sebatian ini bertindak sebagai bahan pengemulsi bagi menyatukan bahan-bahan lain di dalam produk ini.
Super Lebat Cream:
  • Minyak Zaitun (Olea Europaea): Selain membantu mencantikkan kulit, ekstrak zaitun juga berupaya membantu mengatasi masalah kelemumur, rambut gugur, uban dan melembutkan kulit yang kasar, kering dan rosak. Selain itu juga, ia juga membantu mengurangkan rambut gugur, membekalkan nutrisi kepada kulit kepala di samping meningkatkan pertumbuhan rambut.
  • Spirulina: Spirulina merupakan cyanobakteria atau alga yang kaya dengan nutrient dan mineral termasuklah vitamin A, B-kompleks, C serta potassium, zat besi, klorofil, asid folik dan Omega-3 yang berupaya mengekalkan kandungan kolagen dalam tubuh, membina dan mengekalkan tisu yang sihat. Spirulina turut mampu mengekalkan kelembapan kulit kepala, menjana pertumbuhan rambut, mengatasi masalah kelemumur.
  • Mengkudu: Mengkudu mengandungi pelbagai khasiat bersumberkan vitamin, mineral dan protein untuk membantu merawat masalah rambut gugur dan kelemumur di samping melembut dan melembapkan kulit kepala. Herba yang bersifat antioksidan ini juga sarat dengan zat terpenoid yang berperanan membantu memperbaiki sel-sel pada tubuh.
  • Bunga Raya (Hibiscus Rosa Sinensis): Lendir bunga raya yang dikenali sebagai mucin berfungsi melebatkan dan menghitamkan rambut. Di samping itu, bunga raya turut membantu mengekalkan kelembutan rambut dan keutuhan akarnya, di samping berupaya mencegah daripada keguguran rambut.
  • Minyak Kelapa Dara: Minyak kelapa dara merupakan minyak kelapa yang diproses tanpa melibatkan haba atau kimia untuk mengekalkan struktur asalnya. Ia terbukti mempunyai pelbagai khasiat untuk kesihatan dalaman dan luaran, seperti meneutralkan radikal bebas sekaligus mencegah daripada kerosakan sel di samping mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit kepala.

Cara Penggunaan Super Lebat Trial Set

  1. Cuci rambut dengan Super Lebat Shampoo Berherba
  2. Bilas dan lap sehingga rambut menjadi lembap
  3. Ambil sedikit Super Lebat Perapi & Pelembap Berherba dan ratakan pada rambut terutamanya pada bahagian hujung rambut
  4. Biarkan selama beberapa minit
  5. Bilas sehingga bersih
  6. Sapukan Super Lebat Cream pada kulit kepala dan urut selama beberapa minit
  7. Gunakan Super Lebat Trial Set 1-2 kali sehari untuk hasil yang optima

Perapi & Pelembab Berherba Super Lebat

 
HARGA : RM 26.00
POS RM 6 SM / RM 9 SS
 
Super Lebat Perapi & Pelembap Berherba diperkaya
dengan 100% herba terpilih bagi memelihara
kesuburan rambut di samping membantu melembap,
mengukuh dan menyerikan lagi rambut anda.

Khasiat Super Lebat Perapi & Pelembap Berherba
Menyuburkan rambut
Menyerlahkan seri dan warna rambut
Menyihatkan dan mengukuhkan rambut dari akarnya
Melembapkan kulit kepala
Mengatasi masalah kelemumur, rambut bercabang dan
kulit kepala yang berkerak
Mengurangkan rambut gugur
Mengatasi masalah rambut beruban
Melembutkan rambut
Mendinginkan dan menyegarkan lagi kulit kepala

Cara Penggunaan Super Lebat Perapi & Pelembap
Berherba

1.Cuci rambut dengan syampu
2.Bilas dan lap sehingga rambut menjadi lembap
3.Ambil sedikit Super Lebat Perapi & Pelembap
Berherba dan ratakan pada rambut terutamanya pada
bahagian hujung rambut
4.Biarkan selama beberapa minit
5.Bilas sehingga bersih 

JAMU DARA ANGGUN

 


  Anda pasti kembali dara….
PRODUK TERHOT JUALAN KAMI SETAKAT INI
Kandungan : 60 biji
HARGA : RM 39.00 
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS
FREE POS

JAMU DARA ANGGUN pasti menjadikan isteri2 kat luar sana tu makin hebat dan mantap...sampai suami pun rindu bila berjauhan... 
cubalah sekarang sebelum terlambat...
anda pasti tak akan menyesal..suami pasti tak cari lain

JAMU DARA ANGGUN
Keluaran – Eniq World
Rahsia Wanita Kebahagian Abadi

ANTARA KEISTIMEWAAN JAMU DARA ANGGUN NI :
-merapatkan kembali hubungan itim SEBAB DH KEMBALI KETAT
-keputihan
-senggugut
-menstabilkan hormon
-merawat luka dalaman selepas bersalin
-melegakan sakit pinggang
-membuang angin dalam badan
-mencegah kanser payudara dan rahim
-merawat masalah buasir
-melambatkan proses penuaan AWET MUDA
-membaiki kitaran haid
-PALING BEST MISS V BERBAU WANGGI


pengambilan:sudah kahwin 2 pg dan 2 mlm (jika ambil bersama jus dara anggun ambil 2mlm sahaja
belum kahwin 1 pg dan 1mlm

AMARAN..tidak boleh ambil semasa period dan mengandung....




Ramai wanita masa kini menghadapi pelbagai masalah kesihatan seperti keputihan, lenguh-lenguh sendi, muka berjerawat, senggugut, angin dalam badan dan lain-lain sehingga menjadi tekanan dan akhirnya berlarutan dan boleh menjejaskan keinginan seksual dan menimbulkan masalah dalam hubungan suami isteri…Kedinginan in kadangkala juga berpunca daripada perubahan hormon selepas melahirkan cahaya mata.
Lantaran itu,setiap wanita perlu bijak mengawal keadaan dan berusaha untuk memperbaiki segala kelemahan untuk mengembalikan keceriaan rumahtangga..



Hanya dengan 2-4 biji kapsul sehari dapat membantu anda mengatasi :

  • Mengecut dan mengetatkan rahim dan menguatkan kemutan faraj
  • Memperbaiki masalah senggugut
  • Meningkatkan tahap kesuburan
  • Menguatkan sistem peranakan dan merawat luka dalaman selepas bersalin
  • Melegakan sakit pinggang dan belakang serta membuang angin dalam badan
  • Mencegah kanser payudara dan rahim
  • Mengatasi masalah buasir
  • Mencantikkan kulit wajah dan melambatkan proses penuaan (awet muda)

TESTIMONI PENGGUNA JAMU DARA ANGGUN
 Kak Za- 30 tahun
397426_517443868289575_1721586767_n
Semenjak mengamalkan Jamu Dara Anggun masalah jeragat, kulit kering dan kusam kembali normal. Jamu Dara Anggun dapat membantu membuang toksid dalam badan dan melawaskan pembuangan air besar. Malah ianya juga dapat membantu menyelesaikan masalah wanita yang saya alami sebelum ini. Suami saya menyedari dan memuji, kehidupan rumah tangga saya lebih bahagia dan bermakna.

Ummi Nadia Fatehah Muhamad Zain – 16 tahun
Sebelum ini saya mengalami masalah haid yang tidak teratur. setelah saya mengamalkan produk Jamu Dara Anggun ianya kembali normal dan masalah keletihan, segugut yang mengganggu pembelajaran saya sudah tiada lagi. Saya sangat gembira kerana masalah yang saya alami kini dah berakhir…Tq banyak2 DARA ANGGUN!!!

 Khamisah- 35 tahun

954683_162274007277503_1296643381_n
Terbaekkk…dh mkn mmg awsome! kini suami semakin sayamg.Masalah haid tidak stabil, mudah letih serta masalah dalaman wanita kini tiada lagi. Dulu saya sentiasa sedih dan tidak tahu apa yang perlu saya lakukan untuk menyelesaikan masalah yang saya alami sehinggalah saya mencuba JAMU DARA ANGGUN. Kini saya gembira kerana masalah tiada lagi dan hubungan saya dengan suami bertambah mesra.Terima kasih DARA ANGGUN.

  
100% HERBA AKAR KAYU ASLI
Herba Labisia Pumila……………………100 mg
Semen Nigella Sativa…………………… 50 mg
Semen Carum Copticum………………. 50 mg
Herba Orthosiphon Aristatus…………. 50 mg
Frustus Terminalia Chebula………….. 50 mg
Herba Phyllanthus Niruri………………. 50 mg
Rhizoma Curcuma Longa…………….. 50 mg



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs