Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
☎ Admin 1 017 - 440 4080
Admin 2 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Real Exper White

mewangi


Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080



JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS


Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nnt citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 3 March 2014

SIREN ALARM PADLOCK


Steel Padlock with Built-in Alarm - Includes Delivery
 Steel Padlock with Built-in Alarm
RM 65.00 - SM
RM 70.00 -SS
FREE POSTAGE



Alarm padlock atau  di sebut mangga penggera merupakan sejenis mangga kunci elektronik yang akan mengeluarkan bunyi siren apabila digerakkan/direntap bagi menakutkan penceroboh. Dengan adanya pelbagai kes kecurian dan pecah rumah di kawasan ini, maka inilah pilihan terbaik demi menjaga keselamatan rumah kita.

Anti Karat , Waterproof, Tidak boleh di potong guna gergaji besi 

Alarm Padlock  ini Sesuai Untuk Kegunaan :-

~Rumah
~Kilang
~Kedai
~Motosikal / Basikal
~Kereta
- Gate

Ianya menggunakan bateri yang tahan 6 bulan dan boleh ditukar.

Terbahagi Kepada 2 Gear :-

1.Gear Pertama - Mangga tanpa fungsi Alarm
2.Gear Kedua - Mangga dengan fungsi Alarm

Bagaimana berfungsi?
Cuma buka kunci dan terbalikkan gear pertama ke gear
kedua dan kuncikan, alarm telah activate.

Bila terdapat gegaran atau cubaan untuk membukanya ,
alarm akan berbunyi... Cukup KUAT sejauh 50meter

( 3 Biji rumah jiran berdekatan boleh dengar alarm ini)..bunyi yg sgt kuat 



  FUNGSI ALARM LOCK :

1) DI RUMAH : Pasang di grill pintu rumah, grill tingkap, tombol pintu kayu, tepi sliding door, atau mana2 celah yang memudahkan aktiviti pecah rumah berlaku..apabila bergegar sikit je, alarm lock ini akan berbunyi selama 1 minit dan berulang sehingga kita stop kan....penceroboh akan lariii..... 

2) KENDERAAN : Kalau kereta hari ini, majoriti mesti ada alarm...tp boleh dijadikan security tambahan. Sangat berguna untuk motorsikal..letak kat disc brake atau mana2 kawasan tersorok..Ada org larikan motor..ia akan berbunyi... 

 3) KEDAI/PREMIS : Sama fungsi macam di rumah..boleh letak di bahagian dalam pintu sliding kedai anda..Letak dibahagian dalam dan rapatkan ke pintu. Jika orang dari luar kedai ketuk pintu atau cuba nak umpil..ia akan berbunyi juga! Letak di grill tingkap/pintu juga boleh.... dan banyak lagi kegunaannya.... 

KELEBIHANNYA 

1) Ringan 
2) Portable..boleh di bawa kemana2...balik kg ke, bercuti ke... 
3) Ketahanan yg sgt baik..anti karat,waterproof, tak mudah di potong.. 
4) Guna bateri jam.., guna 6 biji dan boleh bertahan 6 bulan.. 
5) Harga murah daripada pasang security sistem yg beribu2 mahalnya...












Jadi, ambillah langkah berjaga-jaga sebelum nasi menjadi bubur. Biar kita beringat sebelum terlambat kerana si penjenayah akan selalu ambil kesempatan atas kelemahan kita.

Adakah rumah anda dilengkapi dengan sistem keselamatan penggera(Alarm Security System) ?

Jika belum atau anda tidak mampu untuk mengeluarkan kos pemasangan mencecah beribu-ribu ringgit,kami memberikan peluang buat anda memilikinya dengan harga yang cukup murah.

Apakah perlindungan yang ada dirumah anda untuk anda mengelak menjadi mangsa rompakan? mangsa kes pecah rumah ? atau mungkin anda bakal menjadi mangsa pembunuhan kejam yang dilakukan oleh perompak yang nekad dalam apa jua keadaan?
Pernahkah anda mendengar atau terbaca kisah yang berlaku dan menyayat hati berlaku di sekeliling anda ? 


 Alarm Padlock ini merupakan produk terkini dengan dilengkapi sistem penggera (alarm),tanpa sebarang pendawaian (wireless)dan mempunyai kekuatan bunyi yang boleh didengari sejauh lebih 50 meter.  

Sesuai digunakan di pintu rumah (grill),pintu pagar (gate),store simpanan,kunci kenderaan,motosikal,pintu pejabat,makmal dan sebarang tempat yang memerlukan ianya berkunci dengan selamat.Mangga kunci penggera ini tahan lasak dari sebarang keadaan cuaca panas dan hujan serta diperbuat dari bahan keluli berkualiti. 

 Mudah digunakan dengan hanya mengunci sepertimana biasa dan anda boleh menukarkan sendiri fungsi tanpa penggera mengikut keperluan anda sendiri. Ingat !! Kunci penggera ini sekurang-kurangnya boleh menyelamatkan nyawa anda,keluarga dan orang tersayang.

Mengikut kajian,perompak akan lari sekiranya terdengar bunyi penggera dirumah yang mereka ingin merompak. Ingat !! Menyesal tidak berguna sekiranya perompak telah memasuki rumah anda,telah memecah masuk dan telah mengambil segala wang tunai dan harta kesayangan anda. Ingat !! Mana lebih berharga ? Nyawa anda atau nilai mangga kunci alarm ini ? Ingat !!

Tiada gunanya menyesal tidak membeli Alarm Padlock , jika berlaku yang tidak dingini didepan mata anda sendiri akibat kita gagal menyediakan sebarang alatan penggera dirumah kita.




Image 3 Image 4 Image 5 Image 6 Image 7

 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs