ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 28 May 2014

ROYAL JELLY HENNA SHAMPOO



Net : 24 ml x 3 paket
Untuk Kegunaan Sebulan
 
Harga : RM 19.90
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS

Masalah rambut beruban, rambut gugur , kelemumur dan botak telah menjadi satu fenomena yang merunsingkan buat masa ini. Bukan hanya kepada generasi berusia malah remaja yang masih di bangku sekolah juga.

Masalah ini berpunca dari gaya hidup seseorang itu sendiri , bermula dari segi pemakanan dan produk penggayaan rambut yang digunakan . Juga dari faktor persekitaran seperti cuaca , debu , asap , minyak dan peluh .

Produk Royal Jelly Magic Shampoo dapat membantu mengatasi semua masalah rambut . Ia diperbuat daripada herba-herba asli termasuk pati mengkudu dan minyak zaitun serta bebas dari bahan kimia berbahaya .

Produk ini juga telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia dan telah di iktiraf halal dan boleh dibawa bersolat .

Produk yang mahal tidak semestinya berkualiti dan produk yang murah tidak semestinya kurang kualitinya .

Keistimewaan Royal Jelly Color Shampoo :
•        Gabungan pati Noni (mengkudu) dan Olive (Zaitun).
•        Menghitam atau memerangkan rambut beruban dalam hanya 5 minit sahaja.
•        Membantu mengatasi keguguran rambut.
•        Membantu mengatasi kelemumur dan gatal kulit kepala.
•        Mengatasi masalah rambut kusut dan kering membekalkan nutrien bagi pertumbuhan rambut.
•        Boleh di bawa solat kerana ramuan dari bahan-bahan yang halal dan air boleh menembusi kulit/rambut.
•        Buatan Malaysia (Japan Technology).
•        Halal Certificates & GMP Manufacturing.


Cara Penggunaan
1.     Gunakan sarung tangan yang dibekalkan secara percuma dalam kotak ini.
2.     Keluarkan shampoo ke dalam bekas plastik dan gaul sehingga sebati.
3.     Pastikan rambut anda lembab (Jangan terlalu basah)
4.     Lumurkan shampoo di keseluruhan rambut dan urut dengan perlahan-lahan selama 2-3 minit (guna seperti syampu biasa)
5.     Bilas dengan air sehingga bersih. Gunakan conditioner atau syampu biasa untuk bilasan kedua.


Menghitamkan Rambut Beruban Dalam Masa Lima Minit


Bila nak guna Color Shampoo ni, rambut tidak boleh terlalu basah. Cukup hanya lembab. Maksud lembab kat sini, selepas kita basahkan rambut, lap dulu rambut dengan dengan tuala. Hasilnya, rambut lembab dan tak ada lebihan air mengalir. Yang ini penting, sebab dalam cubaan saya dulu memang ada bezanya bila guna syampu ini dengan keadaan rambut yang lembab dan rambut basah.  Kalau rambut basah dengan lebihan air, memang konfem rambut tak semuanya jadi hitam.

Selepas itu, buka peket syampoo tersebut dan letak dalam bekas plastik. Jangan letak separuh atau sebahagian ya, kena habiskan semua.  Selepas itu, kacau hingga sebati.  Kalau tak sebati... .... adalah nanti bahagian rambut yang tak jadi hitam.

Selepas itu, baru sapu kat rambut, pastikan berbuih dan gosok serata semuanya. Biarkan sekurang-kurangnya 3 ke 5 minit.  Terserahlah ikut keserasian rambut masing-masing, nak kurang atau lebih.  Jangan lupa pula gunakan sarung tangan plastik yang diberikan, kalau tak, adalah bahagian tangan yang comot sedikit terutamanya hujung kuku. Selepas itu, bilas rambut dengan air dan sapukan konditioner rambut dan bilas semula dengan air.  Kalau tak sapu konditioner, rambut akan jadi agak kusut sebab syampu ni tak ada perapi rambut.

Advance White V’Asia


HARGA : RM 40 SM / RM 45 SS
FREE POSTAGE

Advance White V’Asia

Advance White sarat dengan khasiat dari sumber bahan semulajadi seperti anggur, ceri Acerola, dan tomato bagi membantu mencerahkan kulit di samping membantu memelihara kulit anda daripada kerosakan.

Khasiat Advance White V’Asia

  • Meningkatkan kecerahan kulit
  • Meningkatkan keanjalan dan kehalusan kulit
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Membantu menegangkan kulit
  • Melambatkan proses penuaan kulit
  • Menyingkir toksin dari tubuh badan
  • Mengurangkan kesan kedutan dan garis-garis halus
  • Mengawal kadar penghasilan minyak pada lapisan kulit
  • Membantu menyingkir cela pada kulit seperti jerawat, jeragat dan parut
  • Melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran radiasi UV

Kandungan Advance White V’Asia

  • Anggur: Anggur sememangnya kaya dengan vitamin K yang tinggi untuk membantu penyembuhan luka dalam badan, selain mengukuhkan kandungan kalsium pada tulang dan mengawal tahap gula dalam darah. Kandungan vitamin B2-nya pula berfungsi menentang radikal bebas sekaligus membantu mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit di samping berupaya meningkatkan tahap tenaga serta membantu melancarkan peredaran darah.
  • Kolagen: Kolagen merupakan struktur protein utama di dalam hidupan semulajadi yang kaya dengan khasiat untuk kesihatan tubuh badan. Ia berupaya meningkatkan kehalusan dan keanjalan kulit di samping menggalakkan proses pemulihan luka, mengurangkan kesan parut dan kedutan serta menentang proses penuaan kulit.
  • Vitamin C: Vitamin C yang turut dipanggil asid arkobik ini sering terkandung di dalam buah-buahan dan sayur-sayuran serta tinggi kadar antioksidan yang berperanan menyahtoksin dan meneutralkan kesan radikal bebas sekaligus berupaya mencegah kerosakan sel dan melambatkan proses penuaan kulit.
  • Astaxanthin: Astaxanthin merupakan agen antioksida yang sering terkandung di dalam ramuan semulajadi seperti ikan salmon, yis, ketam dan udang. Selain meneutralkan kesan radikal bebas bagi mencegah kerosakan sel, astaxanthin turut berupaya melambatkan proses penuaan kulit serta melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran radiasi ultraviolet (UV).
  • Tomato: Tomato terbukti mampu mengecilkan liang pori, menghapuskan bintik-bintik hitam, mengawal penghasilan minyak pada permukaan kulit seterusnya membantu mengekang pertumbuhan jerawat di samping mengatasi masalah kulit kusam dan melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran radiasi ultraungu (UV).
  • Sukralosa (Sucralose): Sukralosa merupakan pemanis tiruan yang tidak mengandungi sekaligus baik untuk mereka yang ingin menikmati makanan manis tanpa perlu bimbang akan peningkatan kalori dan berat badan.
  • Asid Sitrik: Asid sitrik merupakan sebatian organik yang sering terkandung di dalam tumbuhan dan buah-buahan seperti oren dan limau. Ia berupaya menyingkir sel kulit mati dan menggalakkan pertumbuhan sel kulit yang lebih sihat seterusnya mengurangkan kesan penuaan, parut jerawat serta membantu memperbaiki struktur kulit. Asid sitrik turut membantu meningkatkan kecerahan kulit, menyingkir kotoran dari liang pori, di samping menghasilkan tona kulit yang lebih sekata.
  • Kulit Kayu Pain (Pine Bark): Menurut kajian pakar, kulit kayu dari pokok Pain ini sememangnya berkesan untuk menyihatkan kulit serta meningkatkan kelembapan dan keremajaan kulit.
  • Ceri Acerola: Ceri Acerola sangat kaya dengan vitamin A, B1, B2, B3 dan C serta karotenoid dan bioflavonoid yang mengandungi khasiat yang berkesan untuk menjadikan kulit lebih sihat, muda dan bebas daripada serangan bakteria yang merosakkan kulit. Ia juga bersifat antioksidan yang berupaya meneutralkan radikal bebas sekaligus membantu menentang kerosakan sel dan proses penuaan kulit.
  • Lycopene: Lycopene merupakan sebatian organik yang tergolong dalam kumpulan karotenoid dan berfungsi sebagai pigmen merah yang sering terkandung di dalam buah-buahan dan sayur-sayuran. Ia tinggi kandungan antioksida bagi mengukuhkan sel membran sekaligus membantu menyingkir toksin dan mengekalkan kandungan nutrien di dalam tubuh. Lycopene juga baik untuk kulit di mana ia membantu melindungi kulit daripada kerosakan akibat pancaran cahaya matahari dan radiasi ultraviolet (UV) sekaligus mengekalkan keremajaan kulit.
  • Karotenoid: Tubuh kita menukarkan karotenoid yang diambil kepada vitamin A yang baik untuk kulit, di mana ia berperanan menyingkir sel kulit mati, mengekalkan kelembapan kulit, mengawal penghasilan sebum atau minyak dalam lapisan kulit serta memperbaiki struktur dan tona kulit agar ia lebih halus dan sekata. Karotenoid juga kaya dengan antioksidan yang berupaya melambatkan proses penuaan kulit di samping mencegah serangan penyakit dan kanser, di samping membantu merawat kerosakan kulit akibat pancaran cahaya matahari.
  • Beta-Karotene: Beta-karotene merupakan pigmen oren yang sering terkandung di dalam tumbuh-tumbuhan dan buah-buahan seperti lobak, anggur, labu dan asparagus. Tubuh kita menukar beta-karotene yang diambil melalui pengambilan buah-buahan kepada vitamin A yang amat penting bagi melancarkan peredaran darah dan melindungi kulit daripada kanser kulit dan proses penuaan yang diakibatkan oleh pancaran radiasi ultraviolet. Beta-karotene turut tinggi kandungan antioksidan yang berfungsi mencegah kerosakan sel dan mengurangkan risiko serangan kanser di samping membantu meningkatkan sistem imunisasi.
  • Dextrose Monohidrat: Selain menambah rasa manis pada makanan, sebatian yang turut dipanggil glukosa ini sering terkandung di dalam tumbuhan seperti anggur serta berperanan membekalkan tenaga kepada sel tubuh untuk menggalakkan fungsi sel di samping menstabilkan suhu tubuh dan mencegah proses penuaan kulit.

Cara Penggunaan Advance White V’Asia

  • Bancuh 1 sudu Advance White bersama 120 ml air
  • Goncang menggunakan shaker yang disediakan sehingga larut
  • Ambil 15-30 minit sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur untuk hasil yang optima

Tuesday, 27 May 2014

Tonik Subur Rambut Vasia

Tonik Subur Rambut
Melebat dan Menguatkan Akar Rambut
 
BELI TONIK PERCUMA SYAMPU   

Harga Pasaran : RM27.00

Harga Promosi : RM24.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS 


Tonik Subur Rambut Vasia

Tonik Subur Rambut dirumus khas daripada herba yang kaya dengan vitamin, mineral, protein dan kolagen yang baik untuk kesuburan, kekuatan, kelebatan dan pertumbuhan rambut.

Tonik Subur Rambut membantu melembap, merapi, menyinar dan menghaluskan rambut yang kering, mudah gugur, bercabang dan kulit kepala yang berkelemumur.

Tonik Subur Rambut juga sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita termasuklah yang bertudung. Selain itu, Tonik Subur Rambut adalah suci dan selamat digunakan.

 

Antara Kelebihan Tonik Subur Rambut Vasia :

1. Menghasilkan melanin bagi mengekalkan rambut asal kehitam-hitaman.

2. Sesuai digunakan sebagai tonik harian siang dan malam supaya rambut sihat, segar dan berkilat tanpa kesan minyak dan melekit.

3. Membantu membekal nutrisi, protein, vitamin dan mineral yang lengkap bagi menggalakan pertumbuhan rambut, melebatkan rambut dan menguatkan akar rambut.

4. Bertindak sebagai aromaterapi yang menyihatkan, menyegarkan kulit kepala dan menenangkan pengguna.

5. Membantu mengatasi masalah rambut gugur, kelemumur, bercabang dan gatal

 

Kandungan Utama Tonik Subur Rambut :

Aloe Barbadensis, gingko Biloba Extract, Bunga Raya, Salvia Sclarea, Panax Ginseng Root Extract, Buah Zaitun, Susu Kambing dan Hyrdogenated Castor Oil
 


SYAMPU IKALURUS VASIA



HARGA PASARAN : RM 25.00
Harga Promosi : RM21.00
POSLAJU RM 6 SM / RM 9 SS 
VITAMIN | MINERAL | PROTEIN | HERBA | KOLAGEN



* PEMBERSIH & PELEMBAP * AROMATERAPI * PENGHALUS & PENYINAR *

Syampu ikalurus dirumus khas daripada herba yang diperkaya dengan vitamin, mineral, protein dan kolagen yang baik untuk kesihatan, kesuburan, kecantikan dan kekuatan rambut. Ia amat baik untuk rambut yang bermasalah seperti kering, gugur, bercabang, kelemumur dan rosak.

Sesuai digunakan oleh lelaki dan wanita pada semua jenis rambut seperti kering, normal dan berminyak

Untuk kesan berganda gunakan bersama TONIK SUBURAMBUT agar lebih sihat, halus, lebat dan bersinar.

KANDUNGAN :

Water, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Cocamide DEA, Glycerin, Polyguaternium-7, Glycol Stearate, Fragrance, Olea Europaea, Fruit Oil, Panax Ginseng Root Extract, Ginkgo Biloba Leaf Extract, Aloe Barbadensis Extract, Salvia Sclarea, Hibiscus Abelmoschus Extract, Panthenol, Goat Milk, Polyquaternium-10, Menthol, DMDM HYdantoin and CI 77266

KELEBIHAN :

  1. Menjadikan rambut lebih sihat, kuat, lebat, lembut, halus dan bersinar.
  2. Membekalkan nutrisi, kolagen, vitamin dan protein yang mencukupi kepada rambut untuk pertumbuhan dan akar rambut.
  3. Membantu masalah rambut gugur, kelemumur, bercabang dan gatal.


KANDUNGAN HERBA :
Buah Zaitun, Ginseng Root, Gingko Biloba, Aloe Vera, Salvia Sclarea, Bunga Raya, Susu Kambing

CARA GUNA :
Usapkan ke atas rambut basah. Bilas sehingga bersih.

Wednesday, 21 May 2014

POWER GEL TOK JANGGUT

 
 HARGA : RM 56 SM / RM 61 SS
FREE POSTAGE

Cara penggunaan dibekalkan di dalam kotak

PRODUK TOK JANGGUT POWER GEL YANG BERFUNGSI MENAMBAHKAN KEPERKASAAN SI TERUNA DAN PASTI MEMATAHKAN EGO SI DARA.

Power Gel Tok Janggut kini berwajah baru
Power Gel Tok Janggut dah terbukti memang menjadi pilihan lelaki kini. Ramai yang sedang memperkatakan kehebatan Power Gel Tok Janggut ini...
Dengan keharuman baunya, tidak panas, tidak kebas & ketahanan yang boleh mencecah sehingga 1 jam bakal menjadi gel no.1 di Malaysia....


Nikmati malam2 anda seperti malam pengantin baru. Anda pasti berpuashati dengan power gel tok janggut ini yang memang terbukti sangat2 power...
 


SI DARA ATAU ISTERI ANDA PASTI MERASAI MIMPI NGERI SETELAH ANDA MENGGUNAKAN PRODUK AJAIB INI.HANYA SAPUKAN DAN ANDA AKAN MERASAI NIKMAT UMPAMA MALAM PERTAMA ANDA TANPA SEBARANG KEKANGAN.DAYUNGAN ANDA KEMBALI HEBAT..PERKASA,,YANG PASTI SI DIA TERSENYUM PUAS..LEMAS..DENGAN KEJANTANAN ANDA..
PRODUK HEBAT INI PASTINYA BUATAN TEMPATAN DAN MENGGUNAKAN RAMUAN TERPILIH DAN BERKUALITI SAHAJA

***p/s : khusus untuk 18sx & mereka yang sudah berkahwin sahaja

 
RAMUAN PRODUK TOK JANGGUT
EKSTRAK LINTAH,EKSTRAK GAMBIR, PINANG MUDA,AKAR PULASAN,AKAR LALANG,AKAR TUNJUK LANGIT,DAUN LIDAH BUAYA,DAUN PUDINA DAN BUNGA-BUNGAAN TERPILIH.

TESTIMONI
"Biasanya 10 minit abang dah game over. Tapi malam ni abang betul2 luar biasa la. Ni dah dekat 40 minit abang masih steady lagi..."

"Terima kasih bro sebab keluarkan produk yang betul2 power ni. Ada ke isteri saya suruh saya kahwin lagi... Tak tahan katanya. Abang punya power sangat la. Hahaha"

"Tahniah tuan... Power Gel Tok Janggut tuan memang yang terbaik la. Tak pernah saya dan isteri menikmati malam yang cukup nikmat & puas"
 

Tuesday, 20 May 2014

MINI DONUT MAKER ELECTRIC

 
HARGA : RM 100 SM / RM 110 SS
FREE POSTAGE
PILIHAN WARNA : RED, SILVER & PURPLE

Wow..mudahnya ada MINI DONUT MAKER NI...senang nak buat..cepat dan mudah. Bentuk donut pun sama je. Tunjuk kan bakat anda..pasti jamuan raya tahun ni meriah..
Dalam 3 minit 7 biji donut siap 



Sekarang Anda sudah tidak perlu risau lagi untuk mengoreng, minyak dimana2, donut tak jadi dan membuatnya waktu yg lama.

Gunakan saja Mini Donut Maker dengan anti lekat dan hanya memerlukan waktu 4 minit sahaja, Donut yang disajikan juga lebih sihat kerana tidak memakai minyak goreng.



KELEBIHAN DONUT MAKER
sekali panggang dapat membuat 7 mini donut hanya dalam waktu 3 minit
mini donuts maker ini dilengkapi suis on/off
Anda hanya perlu memasukkan adunan, tutup dan tunggu, lampu akan tertutup dan menunjukkan mini donut dah siap
Memberikan anda donut yg sedap dengan hasil yang sempurna dan cepat seperti yang Anda inginkan. ukuran kecil dan menarik.



 RESIPI DONUT GEBU

bahan-bahan:
2 sudu besar mentega
 1 biji telur
 1 cawan air suam
6 sudu besar gula pasir
 3 sudu besar susu pekat manis
1 paket yis (mauripan)
3 cawan tepung gandum

cara-caranya:
1. cairkan mentega & letak tepi dulu (saya cairkan sekejap dalam microwave)
2. larutkan gula dengan air suam dalam mangkuk besar
3. masukkan susu pekat & kacau sebati
4. masukkan yis, kacau sekali lagi & biarkan selama 10 minit 
5. pukul telur & campurkan dalam mentega cair tadi  
6.lepas 10 minit campuran yis tadi akan berbuih2..masukkan campuran telur ke dalam yis & kacau sebati 
7. masukkan semua campuran ke dalam tepung (masuk sedikit demi sedikit)
8. gaul adunan perlahan2 dengan senduk kayu
9. biarkan selama 45 minit
10. lepas 45 minit doh akan kembang & gebu gitu..da boleh bentukkan donut...

*rehatkan doh sekejap baru mula goreng. Kalau guna mini donut maker masuk adunan ke mesin dan tutup

*kalau goreng pulak kena sentiasa balik2 kan donut untuk dapat colour yang cantik..makesure api kecik
*sejukkan donut dulu baru salut dengan gula (saya guna gula kastor) tapi kalo nak salut dengan coklat pun boleh..ikut selera masing2^^



memang sangat gebu,lembut & sedap!




Friday, 16 May 2014

AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION





 HARGA: RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POSTAGE

WOW FENOMENA LOTION PENCERAH YANG LUARBIASA !

KENAPA ANDA PERLU ATAU WAJIB CUBA AURAWHITE WHITENING BODY SPA LOTION NI :

FENOMENA LOTION PENCERAH !
WAHHH .... KULIT MAKIN PUTIH GEBU & LICIN JE ! YANG PENTING KECERAHAN ITU HARUSLAH SECARA MENYELURUH...
MEMPERKENALKAN LOTION PENCERAH TERBARU DENGAN PENCERAHAN NYATA UNTUK ANDA TAMPIL LEBIH HEBAT ~
WHITENING BODY SPA LOTION ! GILA RUGI TAK CUBA MEMANG TIP TOP !

 
KEHEBATAN WHITENING BODY SPA LOTION :
Mencerahkan kulit secara mendalam
Mampu melindungi kulit dari sinaran UV dengan SPF40
Membersihkan pori-pori & memberi oksigen pada kulit.
Menegangkan kulit badan anda
Menhilangkan tompok hitam pada badan
Melembapkan kulit yang kering
Kulit lebih sekata & Glowing
Menyamaratakan tona kulit
Tidak melekit dan result memang awesome !
Sekali sapuan pun dah nampak result ni kan kalau sapu hari-hari confirm putih melepak !!! 


 
Look younger & brighter with Aurawhite Body Spa Lotion SPF 40 Awesome!
 

IBU PUTIH COLLAGEN DRINK : NUTRISI HEBAT DALAM SETIAP BANCUHAN

RM 70.00 - SEBOTOL

HARGA PROMOSI:
RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POSTAGE

- BADAN LESU, CEPAT PENAT SERTA KURANG BETENAGA?
- STRESS DENGAN TEKANAN KERJA, TIDUR PUN TAK LENA?
- HAID TIDAK TERATUR, KEPUTIHAN ATAU SENGGUGUT YANG BUAT ANDA DERITA?
- KULIT KUSAM, BERMINYAK ATAU KERING DIMAMAH USIA?
- AYUH, BEKALKAN BADAN ANDA DENGAN NUTRISI HEBAT UNTUK KESIHATAN DALAMAN JUGA LUARAN, AGAR HIDUP LEBIH CERIA DAN BAHAGIA!
MINUM IBU PUTIH COLLAGEN DRINK PERISA COKLAT YANG SANGAT LAZAT SETIAP PAGI DAN RASAI PERUBAHANNYA..


KANDUNGAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK :

✔ MARINE COLLAGEN
✔ GLUTATHIONE
✔ CHOCOLATE POWDER
✔ COCO POWDER


CARA PENGAMBILAN IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

- Bancuh 2 sudu serbuk IPCD ke dalam 100ml (1 cawan) air suam
- Sebaiknya minum sebelum sarapan, masa perut kosong
- Amalkan minum air bersih secukupnya sepanjang hari

** Boleh diminum ibu hamil dan semasa pantang
** Juga sesuai untuk mereka yang ada kencing manis dan darah tinggi
** Lelaki juga boleh amal minuman ini.


KHASIAT HEBAT IBU PUTIH COLLAGEN DRINK (IPCD) :

UNTUK KECANTIKAN :
► 50% kecerahan ketara dalam masa 1-2 minggu dengan amalan konsisten
► Tona kulit lebih cerah sekata
► Memulihkan tekstur kulit yang rosak dan bermasalah
► Menghilangkan parut serta bintik hitam
► Memudarkan dan menghilangkan jeragat
► Mengecilkan pori-pori yang terbuka
► Kulit lebih cantik bermaya, segar dan anjal berseri
► Mengecut serta menghilangkan parut jerawat
► Kulit menjadi lebih lembab, halus dan gebu
► Merawat kulit kering dan minyak berlebihan
► Anti penuaan
► Menguatkan akar rambut dan kuku


♥ UNTUK KESIHATAN DALAMAN :
► Membantu mengurangkan gejala resdung
► Menguatkan sendi-sendi tulang
► Menghilangkan lenguh-lenguh badan dan sakit urat
► Memulihkan rekahan tumit kaki
► Merawat luka selepas pembedahan atau bersalin
► Membantu mendapatkan zuriat dengan mengimbang/menstabilkan hormon
► Tingkatkan pengeluaran susu ibu
► Mengatasi masalah sengugut, keputihan dan haid yang tidak teratur
► Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari
► Mengurangkan kolestrol dan toksin dalam badan
► Menurunkan berat badan bagi mendapatkan kembali berat ideal
► Mengempiskan perut buncit
► Tidur yang berkualiti dan lena


Tuesday, 6 May 2014

SURE KENCANG BREAST SERUM


 
Berat Sebotol 50ml 
No.KKM NOT140402741K

NEW PRICE SURE KENCANG
RM 120 SM / RM 130 SS 
ORIGINAL
NEW PACKING 
ADA HOLOGRAM GENUINE
NO KKM KAT KOTAK 
BATCH NUMBER & EXPIRY DATE 

HARGA PROMOSI
 RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE

P/S : Sure Kencang ni wangi tau..
ABANG PASTI GHAIRAH.MUDAH DIGUNAKAN DAN TIDAK MELEKIT 
Mudah digunakan..hanya spray dan urut
payudara terus anjal  

Anda inginkan payudara yang besar, mengancam dan menarik..?? 
Dengan Sure Kencang Breast Serum,
anda akan dapat merasai perubahan pada payudara anda seawal 1 MINGGU..!!

KAK SAYA PUNYA KENDUR LA?
KAK SAYA PUNYA DAH TAK PADAT??
KAK SAYA PUNYA PUTING DAN GELAP???


INI SEMUA PERSOALAN YANG MENGUNDANG SUAMI ANDA HILANG MOOD UNTUK BERSAMA ANDA..KETAHUILAH ASET ANDA BOLEH DIMANTAPKAN SEMULA.

*IBU MENGANDUNG & IBU MENYUSU JUGA BOLEH GUNA SURE KENCANG

"SAYANG KENCANG, ABANG KEJANG"
-------------------------------------------------------------------------
JOM AKAK TUNJUK CARA SELESAIKAN MASALAH PROBLEM INI SEBELUM TERLAMBAT!!! ==>


TESTIMONI
- Dah try BERKESAN terus order 6 BOTOL.
-Nampak SEGAR BUGAR..BRA RASA KETAT.BENTUK MAKIN CANTIK
-ABANG CAKAP BREAST MAKIN PEJAL N MONTOK..GERAM...
-HUBBY MAKIN HAPPY.TAMBAH YAKIN DEPAN SUAMI..
-PUTING DAH BERUBAH WARNA PINK..MACAM ANAK DARA..

--------------------------------------------------------------------------
PAYUDARA ANDA SUDAH JATUH KERANA MENYUSUKAN ANAK??
TIDAK LAGI TEGANG SEPERTI ZAMAN DARA???
PUNGGUNG ANDA JATUH TIDAK LAGI LENTIK ???

KETAHUI FAKTA PUNCA SUAMI GHAIRAH DENGAN ANDA !!!


1.Kebanyakkan lelaki mengidamkan yang agak lebih saiznya bukan sahaja untuk kepuasan nafsu tetapi juga memberi ketenangan dan menaikkan semangat dalam keromantikkan dalam kehidupan sesebuah pasangan.

2. Digunakan kelebihan yang ada pada payudaranya untuk menarik perhatian lelaki.

3.Goyangan! Ini adalah salah satu faktor mengapa lelaki suka melihat payudara wanita.Bila ada goyang, maka ada yang tak senang. Bila tak senang, dah mula dari pandang nak pula memegang. Ini kerana goyangan itu seolah-olah menghantar satu signal yang boleh menggugat nafsu seseorang.
=========================================

KELEBIHAN SURE KENCANG!!!

1. GLYCERINE -menarik oksigen dalam kulit untuk sentiasa kelihatan lembab.

2.PUERARIA MIRIFICA- memantapkan payudara dan mengentalkan punggung.

3.ACACIA SENEGAL GUM- Pribiotik untuk mengelakkan bakteria

4.HYDROLYZED RHIZOBIAN GUM- Agen ANTI PENUAAN.

5.POTASSIUM SORBATE - menghalang perkembangan mikroorganisma untuk kestabilan.

6.ROSE OIL- Mengganti tisu yang rosak & menjaga kulit
=========================================

BOLEH JUGA DIGUNAKAN UNTUK MENAIK KAN PUNGGUNG




URUTAN PINGGUL






Sure kencang saiz breast bertambah dan makin anjal

Sure kencang terbaik dan mantap, Sure kencang terbaik dan mantap, breast menganjal dan membesar dgn sihat..mudah digunakn hanya spray dan urut sikit.breast pn membesar anjal.

fungsi SureKencang:
Mengangkat dan menganjalkan kembali payudara yang mengendur.
Memantapkan lagi bentuk menjadikan is lebih padat dan menstabilkan kedudukan payudara.
Membesarkan kembali payudara yang mengalami pertumbuhan yang terbantut.
Menjadikan payudara dan punggung anda lebih seksi dan mengancam dengan lurah yang ketara.
Mencerahkan puting dan menghilagkan kedutan di sekitar payudara.
Mengekalkan kecantikan payudara yang sedia besar tanpa membesarkannya lagi, sebaliknya, payudara anda akan kelihatan lebih tegang, juga sesuai dan efektif kepada mereka yang telah menjalani pembedahan membuang ovari.
Menegangkan, memantapkan dan membentuk payudara.
Mengekalkan keanjalan payudara agar kental, montok dan cantik.
Membesarkan payudara yang kecil.
Membentuk payudara lebih padat berisi.
Mengekalkan kedudukan payudara ke tempat asalnya.
Menghalus dan menegangkan kulit payudara.
Mencerahkan puting dan sekitar payudara.
Mengeluarkan puting yang tenggelam.
Melancarkan peredaran darah sekitar payudara.


PhotoPhoto


Adakah anda inginkan payudara yang mantap dan padat?

Payudara merupakan aset paling berharga bagi wanita. Namun tak semua wanita memiliki bentuk payudara yang diidam-idamkan. Saiz payudara wanita bergantung kepada beberapa faktor iaitu kadar penghasilan hormon ketika payudara sedang membesar, cara pemakanan, vitamin, tekanan, senaman dan gaya hidup. Potensi payudara seseorang wanita itu tidak membesar juga amat besar.
SURE KENCANG didatangkan khas untuk anda bagi mengatasi masalah Payudara KENDUR, TIDAK MEMBESAR, Mencerahkan payudara dan mengembalikan semula bentuk payudara. Perubahan hormon wanita yang tidak stabil juga mempengaruhi bentuk payudara. Namun, pengeluaran hormon adalah di luar kawalan.
Jadi, kami datangkan Sure Kencang khas untuk anda. Rasai Perubahannya dalam masa yang singkat. SURE KENCANG merupakan Serum Payudara terbaik dirumus khas dengan khasiat Herba Pueraria Mirifica terpilih. Ia dihasilkan hasil penyeledikan saintifik oleh pakar-pakar saintifik. Terbukti dengan SURE KENCANG kini anda boleh memiliki payudara idaman yang tegang, besar, mantap dan padat dengan cara yang mudah dan selamat, tanpa risiko dan kos yang tinggi.

Apa itu Serum?

Serum terdiri dari bahan berasaskan air yang mengandungi nutrien yang tinggi membantu merawat pelbagai masalah kulit seperti kulit kendur, kusam, tona tidak sekata dan sebagainya. Ia adalah agen yang bertindak membekalkan vitamin-vitamin serta mineral yang diperlukan oleh sel-sel kulit. Serum payudara adalah amat penting dan sesuai untuk semua jenis kulit, tanpa mengira faktor usia dan ianya harus menjadi amalan penjagaan kecantikan harian anda.

Apa itu Serum Payudara ‘Sure Kencang’?

SURE KENCANG dirumus khas mengandungi pelbagai vitamin dan mineral Aqua yang membantu meningkatkan penyerapan dengan lebih cepat.


  • Glycerine berfungsi membantu mengekalkan kelembapan kulit.
  • Ekstrak Herba Pueraria Mirifica terpilih yang berkualiti tinggi membantu merawat masalah payudara dan dalaman kewanitaan.
  • Gam akasia membantu meningkatkan paras butyrate dalam serum darah.
  • Hydrolized Rhizobian Gum merupakan Agen anti-penuaan
  • Potassium Sorbate membantu menghalang perkembangan mikroorganisma
  • SK didatangkan dengan haruman Mawar asli membangkitkan lagi keghairahan dan keintiman hubungan suami isteri disamping melembutkan tisu kulit.

10 Keajaiban Sure Kencang

  1. Memejal dan menegangkan payudara yang kendur
  2. Mengangkat dan membentuk struktur payudara yang jatuh disebabkan faktor menyusukan anak dan lanjut usia
  3. Membentuk semula lekuk tubuh pada pinggul dan payudara
  4. Mengetatkan vagina agar kembali seperti anak dara
  5. Mencerahkan kulit dan mengilangkan kedutan.
  6. Menyeimbangkan saiz payudara wanita
  7. Membesarkan payudara yang kecil
  8. Melembutkan dan mencerahkan kulit
  9. Mengeluarkan puting yang tenggelam
  10. Melancarkan peredaran darah

Tahukah anda???

  • Herba Pueraria Mirifica juga dikenali sebagai “Kwao Krua” merupakan sejenis tumbuhan yang berasal dari Utara Thailand yang mengandungi Phytoestrogen membantu mengawal hormon, melancarkan peredaran darah dan merangsang perumbuhan sel tisu.
  • Mirifica merupakan agen anti-penuaan yang efektif.
  • Ianya juga membantu enyeimbangkan hormon estrogen bagi wanita yang membantu membentuk tubuh wanita.
  • Bertindak sebagai Anti-kanser.
  • Kesan serta merta melalui teknologi Nano yang cemerlang. Gunakan SURE KENCANG dan rasai kehebatannya. Dengan teknologi pemprosesan Nano zarah-zarah halus lebih mudah menyerap memberikan kesan serapan lebih pantas.
  • Pesanan: Sebelum menggunakan, tandakan kesan titik di belakang tulang selangka dan ukur dari titik ke puting.Ukur jarak sebelum dan selepas menggunakan Sure Kencang.

Soalan Lazim

Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda.

Soalan Lazim : 1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan? Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda. 2. Bagaimana cara pengguna serum Sure Kencang? Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan bereterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari. 3. Berapa lama jangka masa perubahan? Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten. 4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membersar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan? Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur. 5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya? Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan.

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
Soalan Lazim : 1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan? Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda. 2. Bagaimana cara pengguna serum Sure Kencang? Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan bereterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari. 3. Berapa lama jangka masa perubahan? Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten. 4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membersar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan? Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur. 5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya? Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan.

Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
 Soalan Lazim : 
1. Adakah Serum Payudara Sure Kencang ini selamat digunakan? 
Ya, Serum Payudara Sure Kencang diperbuat 100% dari bahan semulajadi. Ramuan utama Ekstrak Herba Pueraria Mirifica yang berkualiti tinggi memberi khasiat untuk kecantikan dan kesihatan payudara anda. 

2. Bagaimana cara pengguna serum Sure Kencang? 
Gunakan serum 2 kali sehari pada waktu pagi dan malam. Untuk kesan yang maksimum, kami mencadangkan penggunaan bereterusan selama 2 bulan. Selepas mendapat payudara idaman, gunakan 2 kali sehari.

 3. Berapa lama jangka masa perubahan? 
Kesan terawal dalam masa 3 hari. Pembesaran maksimum dapat dilihat dalam masa 2 bulan dengan penggunaan secara konsisten.

 4. Saya telah mendapat saiz payudara yang dikehendaki selepas 2 minggu penggunaan dan tidak mahu ia membesar lagi. Adakah saya perlu meneruskan penggunaan? 
Teruskan penggunaan setiap dua hari untuk mengekalkan keremajaan payudara dan mengelakkan kendur.

 5. Saya pun sudah gembira dengan saiz dan penampilan payudara. Apa yang serum Sure Kencang bantu saya? 
Serum ini akan membantu mengekalkan bentuk dan ketegangan di samping menghalang pengenduran. Anda boleh gunakan serum agar kekal muda menawan.

 


Copy and WIN : http://bit.ly/copy_win
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs