ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Monday, 27 October 2014

Inai Hitam & Perang Herba V'Asia


  
HARGA : RM 26.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS

Inai Hitam plus Herba dihasilkan dengan ramuan organik tanpa ammonia serta mengandungi pelbagai herba tradisional yang diperkaya dengan vitamin, protein dan mineral yang sangat berkesan untuk membantu menukar rambut beruban menjadi perang dan berkilat.

Selain itu ia membantu untuk menyihatkan akar rambut dan melembapkan rambut secara semulajadi.

***Yang Penting Ia mudah, suci dan selamat digunakan tanpa was-was. Sifatnya terus menyerap ke dalam urat rambut. Tidak seperti pewarna rambut yang hanya menyelaputi bahagian luar rambut.
Kandungan
========
*Ekstrak Noni- kaya dengan antioksidan yang membantu untuk memerangi kesan bahaya

*Pro Vitamin B5 -menyuburkan rambut

*Susu Kambing- Kaya dengan vitamin yang boleh melembutkan dan melembapkan rambut

*Sayur-sayuran ,Protein larut air, PG-Propyl, Silanetriol-A-Protein sayuran yang boleh membantu untuk meningkat kan kekuata rambut dan rintangan kepada kerosakkan.

*Ekstrak inai-Menjadikan warna lambut tahan lama dan bersinar
Minyak botanical(Inca-Inchi dan minyak zaitun)-kaya dengan asid lemak dan tinggi oksida yang membantu untuk melindungi rambut daripada kekeringan dan kerosakkan

Inai Hitam Terdapat dua botol dalam 1 kotak(fungsi berlainan)
1. Inai Hitam 1: NOT 130804840K
2. Inai Hitam 2: NOT 130804842K
3. Sarung Tangan, risalah dan peraturan cara memakai


Thursday, 23 October 2014

VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA

 
 HARGA : RM 130 SM / RM 135 SS

PROMOSI RM 85 SM / RM 90 SS
FREE POSTAGE
   HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin.

- See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
   HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin.

- See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
  • Rindukan malam pertama? 
  • Rindu suasana ketika ‘bersama’ suami ketika malam pertama?
  • Ingin memikat suami setelah lama tidak ‘bersama’?
  • Agak longgar selepas bersalin?
  • Suami kurang memberikan perhatian?
  • Suami kerap mengeluh kerana Miss V kurang NGAM?

Kenapa anda guna Serum VGRiP?


  1. Ketat dalam 5 minit Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit selepas penggunaan.
  2. Menambah rasa sensitif Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membuatkan tahap klimaks anda di tahap yang maksimum.
  3. Seperti malam pertama – Menyegarkan dan meransang pasangan anda seakan-akan di malam pertama.
  4. Menganjalkan dan mengetatkan kembali alat sulit wanita
  5. Memberikan perasaan terbaik ketika bersetubuh, bertindak sebagai pelincir wanita semulajadi dan perangsang.
  6. Dapat menikmati perhubungan suami isteri yang lebih menarik
  7. Sebagai penjagaan harian untuk melambatkan kesan penuaan
  8. Dihasilkan dari sumber tumbuh-tumbuhan, tidak mempunyai ‘side effect’ termasuk bahan kimia

Jika dulunya, si suami cepat kebosanan. Kini tidak lagi. Dalam masa 5 minit anda akan rasa perubahan faraj anda.

Tidak lama. Hanya 5 minit faraj anda ketat seketatnya!

 

Anda harus memiliki VGRIP jika anda mengalami masalah berikut…
✔ faraj longgar
✔ faraj becak berair
✔ keputihan melampau
✔ faraj hilang daya sensitiviti
✔ penat nak kemut
✔ berangan2 utk menjadi dara semula
✔ suami tak puas
✔ loose footloose

Ramai wanita bimbang apabila mengalami masalah kelonggaran melampau, faraj becak berair, hilang daya kemutan dan tidak lg merasa sensitif. Terutama bg wanita selepas melahirkan, wanita rahim kembang atau wanita yg kerap melakukan hubungan kelamin.


Apa yang anda perlukan untuk mencapai ini semua?

  • Kacip Fatimah – Khasiatnya adalah untuk mengimbangi, membina dan mengharmonikan sistem rahim wanita untuk merangsang kehamilan yang sihat. Selain itu, menyihatkan dan merapatkan bahagian faraj serta mencegah kegatalan di faraj dan mencegah keputihan.
  • ManjakaniSebiji buah manjakani mempunyai khasiat dan faedah menyeluruh yang begitu besar. Buah ini digunakan untuk kesihatan di tahap optimum dalaman dan luaran.Ia mampu mengetatkan faraj,menegangkan kulit dan menjadikannya bercahaya cantik, payudara yang terletak indah dan rahim yang terletak elok kedudukannya.
  • SenamakiBerfungsi untuk mempercepat aliran hasil pencernaan di usus serta mampu meningkatkan hasil pencernaan dan meningkatkan peristaltik usus yang menjadikan proses pembuangan semakin lancar.
  • Ubi JagaKegunaan utama ubi jaga ialah sebagai afrodisiak iaitu tertumpu untuk merangsang seks. Selain itu ia mampu meningkatkan tenaga seksual lelaki dan menambahkan sesitiviti, menguatkan kekerasan dan membolehkan lelaki pelbagai umur untuk menikmati seks yang lebih kerap dan lebih lama.

Jangan risau lagi, kami ada penyelasainya termudah untuk anda. 

Rahsia sebenar untuk hebat di ranjang. Suami suka, isteri lena. 

Memperkenalkan V-GRIP(Serum Pengetat Vagina). Si dia pasti tersenyum puas tak terkata. Semua ramuan di atas ada di dalamnya.
 
SIMPLE JE DEAR. TAK PERLU MAKAN ATAU MINUM UBAT JAMU. CUMA SAPU JE, BIARKAN KERING DALAM 5 MINIT. SUDAH CUKUP KETAT UNTUK SEMALAMAN 

Kenapa WANITA memerlukan Serum VGRiP?

✔ Yang dah lebih 3 tahun kawin,sudah tentu makin lama makin longgar
✔ Untuk adik kakak yang baru 2 minggu lahirkan baby
✔yang tak biasa makan jamu
✔ Suami yang bekerjaya dalam unit beruniform (tentera/polis/bomba)
✔ Suami yang bekerjaya dalam bidang perkapalan (offshore) & perniagaan.
✔ Kawasan Intim Selalu rasa kering
✔ Masalah bau ( kite memang tak perasan tapi Outomatik bunuh selera)
.................
Mudahnya buat abang kecur air liur,
....................
cian dia meleleh bila ' dengan ' kita
2x titis jer dah banyak kali menggongcang
naluri kejantanan suami dalam masa tak sampai beberapa minit

Gigitan kemut kawasan intim merupakan hadiah
special buat pasangan,


Dalam komunikasi seharian dengan suami, wanita perlu bijak menyusun strategi emosi, emosi wanita kuasa paling besar dalam rumahtangga membentuk kebahagian.

AWAS, MATAHARI TAK SELALU CERAH
Awas, jaga-jaga ye..kita memang tak perasan kita punya dah longgar, tapi suami memang boleh perasan samada kita punya makin umpppp atau makin kosong tak rasa apa-apa..

dari sinilah punca dimana penjagaan dalaman sahaja selalunya mesti jadi perkara yang membuatkan kita sendiri stress malah tercari-cari apa jawapan sebenar kenapa dia makin dingin

masa tu mula la hubby marah tak tentu pasal, complain sana sini serta bersifat acuh tak acuh..yang pasti kejadian seperti ini sama-sama doa minta dijauhkan la ye, orang kita tentu pandai jaga bahagian dalaman

Bagaimana teknik berkesan yang mudah di aplikasikan untuk buat suami sayang?

Kebahagiaan selalunya bermula dari bilik tidur

Serum Vgrip ada jawapan nya, InsyaAllah kurang 15minit sure sangat k3tat masa rom3n-rom3n


Rugi lah kalau setiap kali bersama
pasangan masing-masing tak rasa apa-apa..
Hanya belayar kosong


Moment indah bersama tak sepatutnya rugi.

Biar bersama-sama rasa bahagia..
Makin matang usia perkahwinan makin
sama-sama rasa feeeeel sangat-sangat...

jujur lah ye, Lelaki perlukan dorongan
bermula dari dalam kamar tidur, Semakin
kita cukupkan kehendak naluri lelaki insyaAllah makin mudah kite dapat
selitkan rasa rindu dalam kotak
fikiran mereka

mereka fikirkan yang special, mereka fikir kite dirumah..aumm
 

 

 

serum-wanita-ketatkan-faraj-vgrip

kesan-guna-vgrip

Bagaimana VGRiP mampu berikan malam jumaat terindah buat suami anda?

Jika pada hari biasa, suami anda hanya rasa puas biasa-biasa saja bila bersama, selepas guna VGRiP, suami anda akan rasa sehingga 5 kali lebih puas dari biasa!


Cara Penggunaan:


1. Picit 2 Titik VGRiP - Lumur Hujung Jari 


2. Sapu seinci kedalam Miss V dan Bibir Miss V


3. Hanya 5 Minit Untuk Kepuasan 5 Kali Ganda


100% selamat dan halal- mengandungi herba herba terpilih sahaja. (kacip fatimah, manjakani, senamaki dan ubi jaga). 

 3
     HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin. - See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf
     HARGA PASARAN
                                  RM150

                         HARGA PROMOSI 
                                  RM130!
                           FREE POSTAGE! 

VGriP - Ketatkan Vagina dalam Hanya 5 Minit!

97% Lelaki menyatakan mereka menyukai faraj yang ketat dan grip.

73% Wanita akan mengalami masalah faraj longgar selepas 2 tahun berkahwin.

89% Wanita Lepas bersalin akan mengalami masalah faraj longgar akibat pembukaan wantu bersalin. - See more at: http://www.ctbeautyshop.com/2014/08/vgrip-serum-pengetat-vagina-hanya-dalam.html#sthash.LO9ZgYpb.dpuf

Tuesday, 14 October 2014

BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!


  • HARGA PASARAN : RM150(SM)/RM180 (S/S)
  • PROMOSI : RM130 (SM) , RM135 (S/S)
  • FREE POSTAGE
 PENING DAH PUAS CUBA PRODUK NAK "UP"KAN SIZE ASET "P" TAPI GAGAL DENGAN HASILNYA ?

NAK BAGI SATU RAHSIA BAGI ASET P BULAT BESAR-BESAR.

Bukan setakat membesar, boleh menegang, siap pakej mengetatkan sekali miss V anda tu.

KAMI ADA PRODUK BOLEH BANTU MASALAH ANDA !!


 BUST UP EXPRESS - KESAN SEAWAL 5 HARI!!






✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin..

✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan

✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL

  
MANFAAT PRODUK BUX

  Menambah saiz payudara.
* Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur.
* Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* Melambatkan proses penuaan.
* Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder)
* Mengetatkan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut
* Menambah tenaga dan kecergasan
* Mengatasi masalah sukar tidur
* Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'.

TESTIMONI 













BVR COLLAGEN (BVRC)

 
HARGA : RM 90.00

PROMOSI : RM 55 SM / RM 60 SS
FREE POSTAGE

 2 BOTOL RM100


Merupakan campuran pati collagen asli dan bahan2 asli yang telah dijamin baik untuk pertumbuhan sel-sel dalam badan dan mencantikkan serta  menghaluskan kulit dari luar dan dalam..
Rahsia turun temurun zaman dulu kala yang telah dipermodenkan bagi memudahkan para wanita dan lelaki yg berkerjaya untuk tampil cantik dan menawan dengan cara yang mudah dan berkesan..
Saintifik telah mengkaji bahawasanya lelaki dan wanita yg berusia 25 tahun keatas akan kekurangan collagen dalam badan di samping sel-sel lain juga akan mengendur dan mula lemah..Jadi,dengan itu,BVRC  anda untuk mengatasi semua masalah tersebut disamping dapat merawat masalah-masalah kulit yang lain.,
BVRC sesuai diamalkan bermula dar umur 13tahun lagi.
Cuba dan rasai kehebatannya. :

) 
Khasiat :
 
~menghilangkan jeragat dan parut2 dari dalam
~melicinkan wajah
~memutihkan seluruh badan termasuk bawah lengan,siku,celah peha,ketiak,dan belakang leher
~seimbangkan berat badan
~merawat jerawat dari dalam dan luar
~mencantikkan bentuk badan
~menaikkan seri wajah
~awet muda

~menghilangkan jeragat
~memudarkan parut2 hitam
~seimbangkan berat badan

BVR Collagen......terhangat di pasaran skrg...DIJAMIN berkesan dalam masa 2 minggu sahaja

 



HARGA BVR SCRUB

RM55 SM / RM 60 SS


“Muka Putih…Tangan Itam…”

Mesti tak nak kan… Kalau tak nak Meh Sini laju2 dapatkan BVR Gold Scrub

Kalau u olls nak tahu…  Banyak faktor penyebab tangan lebih gelap dari muka, salah satu sebabnya ialah

muka lebih mendapat penjagaan dari kulit tangan.. Muka sentiasa kene belai

dgn pelbagai krim, sebaliknya, tangan ni, sebulan sekali pun

belum tentu dpt rasa sentalan scrub buang daki kan..

images
Manfaat BVR Gold Scrub / BVR Bubble Licious : 

  • Mencerah, melicin dan menegangkan kulit
  • Menanggalkan sel2 kulit mati juga memudarkan parut
  • Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
  • Melembab, menghalus serta menyegarkan kulit
  • Menanggalkan daki lama dan degil serta kulit kasar / kusam
  • Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal, panau dan kurap
  • Mengatasi bau badan / peluh

Cara Guna : 

  • Skrub pada bahagian badan bermasalah terutama pelipat dan celahan yang gelap serta berdaki degil seperti ketiak, siku, lutut dan peha serta kawasan yang banyak terdedah pada sunburn seperti tangan dan kaki.
  • Amalkan 3x seminggu untuk hasil yang memuaskan.
  • Kesan seawal 3-5x penggunaan. Kulit lebih halus, cerah sekata dan lembut seperti bayi!


 


 


NAK TAHU KENAPA BVRC PRODUK TERBAIK??
kerana BVRC di rumus khas dengan campuran 100% 
bahan2 semulajadi seperti:

PATI COLLAGEN ASLI
PATI APPLE STEM CELL
PATI STRAWBERRY STEM CELL
PATI BUNGA SAKURA
GLUTHATHIONE
VITAMIN C & VITAMIN E

Selain dapat menghasilkan kulit yg cerah dan glowing,ia juga dapat mengatasi masalah2 kulit dari dalam seperti :
jerawat
jeragat
eyebag
lemak bawah mata
bintik hitam


Sangat efektif utk merawat pelbagai masalah kulit seperti  

MENCERAHKAN DAN MEMUTIHKAN KULIT MUKA DAN BADAN
MENCERAHKAN TEMPAT2 YG GELAP SEPERTI SIKU, BAWAH LENGAN, BELAKANG LEHER, CELAH PEHA DAN LUTUT

MEMUDARKAN DAN MENGHILANGKAN PARUT

MERAWAT JERAWAT DARI DALAM DAN MENGERINGKAN JERAWAT

MERAWAT MASALAH RESDUNG

MENGHILANGKAN JERAGAT

MENAIKKAN SERI WAJAH SECARA SEMULAJADI

MENGECILKAN LIANG PORI

MELAMBATKAN PENUAAN DAN KEDUTAN PADA KULIT

MEMBEKALKAN VITAMIN DAN NUTRISI HARIAN YG LENGKAP UTK BADAN

MELEMBABKAN KULIT YG KERING DAN MENGGELUPAS

MENCANTIKKAN DAN MENCERAHKAN MATA

MENGURANGKAN MASALAH KEGUGURAN RAMBUT
MENGHASILKAN KULIT YG KELIHATAN FRESH DAN BERSIH





Spa Q Senior

SPA Q SENIOR 
 Spa Q Senior, khusus untuk dewasa
Spa Q Senior diformulasikan untuk menambah kecerdasan otak berfikir dengan baik serta untuk kepintaran minda. Berasaskan naturopathy & homeopathy. Sesuai kpd mereka berumur 13 tahun dan keatas.

Harga:
RM69.00 (S/M)  RM75.00 (S/S)
FREE POSTAGE

Isi kandungan: 14 biji

Cara Pengambilan:
1 biji seminggu (pagi) sebelum makan.
Kegunaan: 3 bulan setengah.

HANYA MAKAN SEBIJI SEKALI SEMINGGU
SEBOTOL UTK 3BULAN SETENGAH
 Mencergaskan minda
Membuangkan toksik dalam badan

Menghilangkan rasa malas

Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan

Menghubungkan sel sel otak agar minda dapat berfungsi dengan baik

Menstabilkan selera makan

Menghilangkan rasa letih

Mengurangkan risiko barah/ kanser

Menambahkan tenaga

Melancarkan peredaran darah
 




DIBACAKAN DOA2 SYIFA DAN AYAT2 SUCI AL-QURAN

Antara kebaikan Spa Q Senior:
1) Membaiki sel neuron (sel otak)
2) Menguatkan daya ingatan
3) Menghindarkan dari penyakit nyanyuk
4) Meghilangkan tekanan (stress)
5) Menghilangkan rasa mengantuk dan keletihan
6) Menggalakkan peredaran darah ke otak dan oksigen ke otak

Haruan King Anugerah

 
HARGA : RM 12.00 - 1 BOTOL
POSLAJU RM 6 SM / RM 10 SS 

3 BOTOL RM 33
POSLAJU RM 7 SM / RM 12 SS




Pati ikan haruan telah diketahui mempunyai khasiat dan manfaat yang unik dan telah diamalkan sejak turun temurun untuk merawat luka dalaman terutama kepada wanita selepas bersalin. Ia juga boleh membantu menghilangkan parut dan mengurangkan masalah sakit perut.


Kini, ia didatangkan bersama dengan herba-herba tradisional yang mujarab seperti madu, rumpai laut dan kulit kayu manis untuk menghasilkan rasa yang sedap dan tidak berbau hanyir.


Haruan King Anugerah adalah minuman kesihatan yang baik untuk kesihatan dan juga untuk kecantikan wajah.


Ramuan:

Ekstrak haruan, madu, rumpai laut dan serbuk kayu manis


Manfaat:

Haruan King Anugerah baik untuk:


- mencantikkan kulit dan mengurangkan kedutan wajah.
- merawat luka-luka biasa.
- memperbaiki kesihatan rahim selepas melahirkan anak.
- membantu membuang angin dan menambahkan tenaga.
- dibacakan dengan bacaan 30 juzuk al-Quran dan doa-doa syifa'

Cara guna:


Minum sebotol setiap pagi dan malam. Tidak digalakkan untuk wanita yang mengandung. Haruan King Anugerah adalah minuman persiapan tradisional.


Cara simpan : 


Jauhkan dari cahaya matahari. Habiskan/sejukkan setelah dibuka.

KHASIAT HARUAN KING ANUGERAH

  • Membantu meningkatkan tahap kesihatan secara menyeluruh
  • Menjadikan tubuh badan lebih aktif dan bertenaga
  • Melindungi tubuh daripada jangkitan penyakit
  • Memulihkan luka luaran dan dalaman
  • Membantu memelihara sistem saraf dan kardiovaskular yang melibatkan jantung, darah dan salurannya
  • Meningkatkan tahap metabolisme
  • Melancarkan proses penghadaman
  • Mengawal paras kolestrol dan tekanan darah
  • Menyingkirkan toksin dari tubuh badan
  • Membantu membuang angin dalam badan
  • Sesuai untuk ibu bersalin bagi membantu memulih dan menyihatkan rahim
  • Rasanya enak dan tidak berbau hanyir

KANDUNGAN HARUAN KING ANUGERAH

  • Madu: Madu merupakan manisan yang dihasilkan oleh lebah menggunakan nectar bunga dan terdiri daripada glukosa dan fruktosa yang berupaya membekalkan tenaga kepada tubuh badan. Ia mengandungi vitamin B kompleks, magnesium, fosforus, mangan dan potassium yang berperanan memelihara kesihatan tulang dan gigi selain meningkatkan tahap metabolisme, menggalakkan fungsi otak dan sistem saraf, serta menstabilkan tekanan darah. Selain berupaya meningkatkan sistem imunisasi yang berperanan mencegah daripada penyakit seperti gout, alahan dan masalah sendi, madu turut bertindak sebagai agen antioksidan dan antiradang di samping membantu menggalakkan proses pemulihan luka.
  • Ikan Haruan: Ikan air tawar ini sering terdapat di kawasan tropika dan mengandung pelbagai khasiat untuk kesihatan tubuh badan manusia. Ekstraknya kaya dengan protein dan vitamin A yangmampu menguatkan daya ketahanan tubuh bagi membantu mencegah serangan penyakit, Menurut kajian pakar, ikan haruan turut mengandungi asid amino seperti glisin yang penting untuk menyembuhkan luka dan menggalakkan pertumbuhan semula sel dalam tubuh.
  • Rumpai Laut: Rumpai laut kaya dengan nutrien seperti alginate iaitu sejenis serat yang terkandung di dalam rumpai laut berperanan melancarkan proses penghadaman, mengawal selera makan serta mengekang pembinaan lemak di dalam tubuh badan. Di samping itu, ia juga berupaya menyingkirkan toksin, melancarkan proses perkumuhan, menurunkan paras kolestrol bagi memelihara kesihatan jantung di samping membantu mengawal berat badan.
  • Kulit Kayu Manis: Kulit kayu manis juga kaya dengan khasiat dari sumber serat, kalsium, zat besi dan mangan yang berupaya menstabilkan tahap kolestrol dan gula dalam darah, memelihara sistem kardiovaskular, mengurangkan risiko serangan kanser, serta mencegah jangkitan bakteria dan kulat yang mengakibatkan penyakit. Di samping itu, ia juga diyakini dapat memelihara kesihatan dan kecantikan kulit.

CARA PENGAMBILAN HARUAN KING ANUGERAH

  • Amalkan 1 botol Haruan King Anugerah setiap hari.
  • Boleh diambil pada waktu pagi atau malam.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs