ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 25 February 2015

Pati Herba Madu - Penawar Masalah Kolesterol


Penawar Masalah Kolesterol Anda

Jangan Biarkan Kolestrol Membunuh Anda

 HARGA : RM69.00

PROMOSI RM 65 SM / RM 70 SS

FREE POSTAGE

 Khasiat Pati Herba Madu

++++=============++++
InshaaAllah, dalam masa 2 minggu:
-Menurunkan Kadar Kolesterol Dalam Darah
-Membersihkan Salur Darah Yang Tersumbat
-Membuang Angin Dalam Badan
-Melawaskan perut
-Melancarkan Perjalanan Darah
-Amat Sesuai Untuk Mereka Yang Mengalami Keletihan
-Membuang Kahak Dalam Kerongkong
-Melancarkan Proses Pembuangan
-Membantu Melegakan Sakit Kepala dan Sakit Badan
-Jika Diambil Berterusan Boleh Menurunkan Berat Badan

-Produk tulen dan bahan asli
-250ML

CARA PENGAMBILAN:-
-Diminum 1 sudu pagi dan malam

Kelebihan Pati HerbaMadu :
-DiKeluarkan di kilang GMP
-Produk Muslim Bumiputera
-100% dari bahan asli dan tanpa pengawet

     

 

Tanda-tanda Kolestrol Tinggi

Jom periksa samaada anda ada tanda-tanda kolestrol tinggi di bawah.


  • Sering berasa kebas-kebas pada kaki.
  • Timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher yang disebabkan oleh kadar trigliserida yang tinggi.
  • Mudah letih, penat dan cepat mengantuk.
  • Sering berasa sakit kepala. Arteri yang semakin sempit akan membuatkan aliran darah ke otak berkurangan, sehingga menyebabkan rasa sakit pada kepala.
  • Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit. Kaki merupakan bahagian yang paling sedikit mendapat darah.  
  • Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat. Hal ini menunjukkan kadar kolestrol terlampau tinggi.
Apa itu kolestrol? 

Hapuskan Kolestrol Demi Jantung Anda

Anda perasan tak kadang-kadang kita macam sukar bernafas? Sesak nafas walau memang tiada penyakit berkaitan pernafasan seperti semput, astma dan sebagainya? Atau ada biji-biji putih di bawah mata?Itu tanda salah satu tanda kadar kolestrol anda tinggi dalam badan.

Apa itu kolestrol? Kolesterol dalam mudahnya ialah lemak yang terdapat dalam salur darah. Lemak terdiri dari lemak baik dan jahat. Lemak yang terkumpul dalam salur darah ini boleh menyebabkan salur darah menjadi sempit dan mengeras, inilah yang menjadi punca sakit. Kalau dulu mereka yang berumur tapi kini pelbagai faktor yang menjadikan penyakit ini 'mampu milik' semua golongan tak kira tua atau muda.
 
Kenapa nak risau kolestrol tinggi 
Kolesterol ni adalah bahan utama penyebab salur darah tersumbat( atherosclerosis ). Macam longkang rumah kita, kalau longkang tu licin dan tidak ada sampah, airnya lancar saja meluncur pergi membawa kotoran. Tetapi apabila ada bahagian longkng yang pecah atau sumbing, maka sampah mudah tersekat. Mulanya lidi kecil saja lekat, lepas tu akan terkumpulnya sampah yang lain, plastik, sisa makanan dan akhirnya kalau tak buang akan tersekat seluruh longkang. Mulalah nyamuk membiak dan jadi penyakit.

Serupa juga dengan kolesterol. Kolesterol tinggi, kencing manis dan darah tinggi adalah sahabat karib, The three Stooges.  Kencing manis dan darah tinggi adalah penyebab utama cedera salur darah semacam longkang pecah dan sumbing. Apabila salur darah cedera, kolesterol jahat akan berkumpul di tempat cedera dan membentuk plag. Makin lama dibiarkan makin besar plag dan salur darah makin tersumbat dan akhirnya darah tersekat. Kalau darah tersekat di jantung maka jadi serangan jantung. Kalau darah tersekat di otak jadi strok. Kalau darah tersekat di kaki maka jadi kaki gangrene.
 

Monday, 23 February 2015

Trial Set Qu Puteh Kosmetik


Nak cuba trial set? 

1. Qu Puteh Treatment Soap 
2. Whitening UV Block 
3. Whitening Pro 9
Dapat 3 items ni dengan harga RM66.90

Harga Offer Trial Set Qu Puteh Kosmetik
RM60.00  SM / RM 65 SS
FREE POSTAGE

 QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY
Qu Puteh Kosmetik merupakan set rawatan kecantikan kulit yang sarat dengan kebaikan minyak Argan bersama adunan minyak kelapa dan ekstrak bunga melati yang ternyata mampu menjadikan kulit wajah anda lebih cerah dan berseri.
Qu Puteh Kosmetik sesuai untuk semua jenis kulit yang menginginkan kulit yang bebas daripada cela seterusnya tampil lebih awet muda secara semulajadi.

KEBAIKAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY

  • Memelihara kejelitaan kulit
  • Menjadikan tona kulit anda lebih sekata
  • Membantu mencerahkan kulit wajah secara semulajadi
  • Mengekalkan kelembapan kulit
  • Membantu mengatasi masalah pigmentasi yang berpunca dari radang dan pancaran cahaya matahari
  • Membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut, bintik-bintik hitam dan kulit kusam
  • Menyingkirkan kotoran dan kesan minyak pada kulit wajah
  • Membantu mengekalkan keremajaan kulit wajah
  • Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran radiasi UV
  • Membantu mencegah proses penuaan pra-matang
  • Menghaluskan kulit wajah tanpa pengelupasan
  • Menyegarkan kulit wajah

CARA PENGGUNAAN QU PUTEH KOSMETIK VIDA BEAUTY

Siang:

  • Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap.
  • Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit.
  • Bilas sehingga bersih.
  • Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening UV Block pada kulit wajah.
  • Disarankan untuk menggunakan Qu Puteh Whitening Soap 2 hingga 3 kali sehari.

Malam:

  • Cuci wajah dengan Qu Puteh Whitening Soap.
  • Urut wajah secara perlahan-lahan selama 3 minit.
  • Bilas sehingga bersih.
  • Sapu dan ratakan krim Qu Puteh Whitening Pro 9 Block pada kulit wajah.

Set Rawatan Rambut 2 in 1 Jamu Jelita


HARGA : RM 31.90 
PROMOSI : RM 26.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS

SET RAWATAN RAMBUT 2 IN 1 JAMU JELITA

Set Rawatan Rambut 2 in 1 Jamu Jelita dilengkapi dengan Pati Ibu Syampu dan Krim Mahkota yang kaya dengan kebaikan dari sumber Aloe Vera, kolagen dan betik bagi memelihara kesuburan dan kehalusan rambut di samping menjadikannya lebih kukuh, sihat dan bermaya.
  • Pati Ibu Syampu (100 ml)
  • Krim Mahkota (40 ml)

CARA PENGGUNAAN SET RAWATAN RAMBUT 2 IN 1 JAMU JELITA

  • Lumurkan Pati Ibu Syampu pada rambut yang basah.
  • Biarkan selama 1 hingga 2 minit.
  • Bilas sehingga bersih.
  • Setelah rambut dilap kering, sapu, urut dan ratakan Krim Mahkota pada rambut dan kulit kepala.
  • Gunakan Pati Ibu Syampu dan Krim Mahkota setiap hari untuk hasil yang terbaik.
 

KEBAIKAN SET RAWATAN RAMBUT 2 IN 1 JAMU JELITA

  • Menyuburkan rambut
  • Menyerlahkan seri dan warna rambut
  • Menyihatkan dan mengukuhkan rambut dari akarnya
  • Memelihara kelembapan rambut dan kulit kepala
  • Mengatasi masalah kelemumur, rambut bercabang dan kulit kepala yang berkerak
  • Mengurangkan rambut gugur
  • Merapikan rambut yang kusut
  • Mengatasi masalah rambut beruban
  • Melembutkan rambut
  • Mendinginkan dan menyegarkan lagi kulit kepala

Pati Ibu Syampu Jamu Jelita


Pati Ibu Syampu Jamu Jelita from amira.com.my SKU: JJT 028 
HARGA : RM 23.90 
PROMOSI : RM 19.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 10 SS




PATI IBU SYAMPU JAMU JELITA

Pati Ibu Syampu keluaran Jamu Jelita menggabungkan kebaikan kolagen bersama sumber botani seperti gamat, Aloe Vera, daun Neel dan biji betik yang menyimpan 1001 kebaikan untuk kecantikan dan kesihatan rambut. Ia sesuai untuk diamalkan setiap hari bagi bagi mendapatkan rambut yang lebih lebat, halus dan bermaya.
Kandungan: 200 ml


CARA PENGGUNAAN PATI IBU SYAMPU JAMU JELITA

  • Lumurkan Pati Ibu Syampu pada rambut yang basah.
  • Biarkan selama 1-2 minit.
  • Bilas sehingga bersih.
  • Untuk hasil yang terbaik, amalkan setiap hari bersama Krim Mahkota Rambut Berherba & Kolagen.

KEBAIKAN PATI IBU SYAMPU JAMU JELITA

  • Menyingkirkan kotoran mahupun minyak pada rambut dan kulit kepala
  • Merawat rambut yang rosak dan bermasalah
  • Memelihara kelembutan dan kecantikan rambut anda
  • Menjadikannya lebih subur dan lebat
  • Membantu mencegah dan mengatasi masalah rambut gugur
  • Menguatkan rambut dari akarnya
  • Merawat masalah kelemumur dan kegatalan
  • Menyerlahkan warna sebenar rambut
  • Mengatasi dan mengurangkan masalah uban
  • Mengatasi masalah rambut bercabang
  • Mengekalkan kelembapan rambut dan kulit kepala
  • Memelihara kesegaran rambut dan kulit kepala

Tuesday, 17 February 2015

Korset Langsing Berherba Jamu Jelita

 
HARGA : RM 36.90
PROMOSI RM 28.00
POSLAJU RM 8 SM / RM 12 SS 



Korset Langsing Berherba membuatkan badan anda Sihat, Muda, Langsing dan Menawan.

Khasiat Korset Langsing Berherba

  • Pemadat
  • Penegang
  • Penganjal
  • Peramping
  • Pembentuk
  • Pelangsing

Cara Guna Korset Langsing

  • Sarungkan korset langsing beherba dari kaki kanan dan tarik perlahan-lahan sehingga ke bahagian atas badan.
  • Kemaskan korset pada bahagian peha, punggung, perut dan payudara.

Cara Penjagaan Korset Langsing

  • Basuh menggunakan air suam.
  • Hindarkan dari menggunakan pencuci berklorin tinggi untuk mengelakkan kerosakan pada fabrik.

Set Putih Mulus 3 in 1 Pearl White Jamu Jelita



HARGA : RM 55.90 
PROMOSI : RM 46.00
POSLAJU RM 6 SM / RM10 SS


SET PUTIH MULUS 3 IN 1 PEARL WHITE JAMU JELITA

Set Putih Mulus 3 in 1 Pearl White merupakan penjagaan lengkap untuk kecantikan dan keremajaan kulit wajah. Ia mengandungi khasiat dari sumber thanaka, mutiara dan kolagen yang berupaya mencerahkan kulit, membantu mengatasi masalah jerawat, jeragat, parut dan kulit kusam seterusnya menaikkan seri wajah.
Pearl White Set Putih Mulus 3 in 1 dilengkapi dengan:
  • Seri Wajah Sabun Pencerah Berkolagen (60 gm)
  • BB Silky Day Cream (10 gm)
  • Putih Salju Night Cream (6 gm)

KEBAIKAN SET PUTIH MULUS 3 IN 1 PEARL WHITE JAMU JELITA

  • Meningkatkan kecerahan kulit wajah
  • Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV
  • Memelihara kelembapan kulit
  • Meningkatkan keanjalan kulit
  • Mengurangkan kesan penuaan seperti kedutan dan garis-garis halus
  • Mengekalkan keremajaan kulit wajah
  • Mengatasi masalah jerawat, bintik-bintik hitam, parut dan jeragat
  • Mengatasi masalah kulit kering, kusam, berminyak dan berjeragat
  • Mengekalkan kehalusan dan kelembutan kulit
  • Menaikkan seri wajah
  • Menjadikan wajah tampil awet muda

CARA PENGGUNAAN SET PUTIH MULUS 3 IN 1 PEARL WHITE JAMU JELITA

Siang

  • Buihkan dan gosokkan Seri Wajah Sabun Pencerah Berkolagen pada wajah.
  • Bilas hingga bersih dan keringkan wajah.
  • Sapu BB Silky Day Cream secara nipis pada keseluruhan wajah.

Malam

  • Buihkan dan gosokkan Seri Wajah Sabun Pencerah Berkolagen pada wajah.
  • Bilas hingga bersih dan keringkan wajah.
  • Sapu Putih Salju Night Cream secara nipis pada keseluruhan wajah.

MASKER VIETNAM

HARGA: RM18 SM, RM23 SS
FREE POSTAGE

Hilangkan Blackhead dan Whitehead dengan Masker Vietnam...
Semua akan tertanggal tanpa perlu dipicit.
kesan yg cepat serta cara yg mudah

vietnam blackhead whitehead mask.. mmmg super ohsem.. xpernah lagi jumpa mask yg boleh tarik blakched whithead dengan banyak n jayanya

Friday, 13 February 2015

Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate


HARGA RM46.00
POSLAJU RM 8 SM / RM 12 SS



Tidak bertosik, Membersih secara Semulajadi
Basic H²™ Organic Super Cleaning Concentrate yang dua kali ganda lebih pekat ini memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat dan berkesan sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran rumah yang boleh digunakan pada bila-bila masa. Sebagai contohnya, bagi membersihkan kesan susu tertumpah di baju, bangkai serangga yang  terlekat pada tingkap dan sos yang tertumpah di lantai. Itu hanya tiga daripadanya, masih terdapat 997 cara penggunaan yang lain.

Sesuai untuk membersihkan seribu macam jenis kotoran di rumah
  • Kepekatan berganda di mana 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air mampu memberi kuasa pembersihan yang hebat dan berkesan
  • Pencuci serbaguna yang berkesan untuk menanggalkan kotoran dan minyak pada sebarang permukaan yang boleh dicuci tidak kira di dalam atau di luar rumah
  • Dapat menanggalkan kotoran berminyak yang paling degil tanpa meninggalkan sebarang kesan minyak
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H² dan hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
  • Tidak perlu dibilas dan tidak meninggalkan kesan kotoran atau palitan
Sesuai untuk sebarang permukaan yang boleh dicuci sama ada di dalam atau di luar rumah:
  • Dinding
  • Permukaan dapur, jubin dan lantai
  • Peralatan
  • Periuk, besen, pinggan dan mangkuk
  • Tingkap dan cermin
  • Perkakas
  • Benda-benda diperbuat daripada kayu
  • Perabot (Sila pastikan anda tidak menggunakannya bagi membersihkan akuarium atau bekas cecair pencuci cermin)
Tahukah Anda?
Kebanyakan bahan pencuci serbaguna mengandungi toksin yang boleh meresap ke dalam badan melalui kulit atau sistem pernafasan. Bahan pelarut sintetik boleh mengganggu keseimbangan hormon. Bahan pelarut organik seperti butyl cellosolve merupakan sejenis neurotoksin dan bahan yang merengsakan hidung. Morfolin merupakan bahan toksin yang boleh merosakkan hati dan ginjal. Ammonia yang terkandung dalam bahan pencuci kaca merupakan sejenis bahan racun yang merengsakan kulit, mata dan sistem pernafasan.
Pekatan Pencuci Super Organik BASIC H² tidak mengandungi bahan-bahan di atas mahupun bahan-bahan berbahaya yang lain. 
Cara penggunaan untuk kesan lebih memuaskan
Dapur, perkakas dapur, perabot, benda-benda yang diperbuat daripada kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar dan bilik mandi
Campurkan ¼ sudu teh dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean
 
Periuk, besen dan pinggan mangkuk
Campurkan ½ sudu teh dengan 1 gelen air


Tingkap dan cermin
Campurkan 1-2 titik dengan 16 auns air ke dalam penyembur Get Clean


Lantai
Campurkan 1 sudu teh dengan 1 gelen air


Kain benang biri-biri, nilon dan fabrik berkualiti tinggi
Campurkan ½ sudu teh dengan sebesen air suam


Perbezaan Shaklee 
 Selamat
  • Tidak bertoksik
  • Tanpa gas beracun
  • Tanpa bahan kimia berbahaya
  • Tanpa bahan pewangi
  • Lembut pada tangan
  • pH seimbang
  • Tanpa klorin
Berkesan
  • Berkesan untuk menanggalkan kotoran berminyak
  • Kepekatan berganda – 16 auns boleh dicairkan dengan 48 gelen air
  • Dua kali ganda lebih pekat daripada rumusan asal Basic H di mana hanya separuh diperlukan untuk muatan yang sama
Mesra Alam
  • Ramuan semulajadi yang diekstrak daripada jagung dan kelapa
  • Biorosot
  • Tanpa fosfat
  • Bungkusan yang boleh kitar semula
  • Tanpa bahan pewarna
  • Selamat untuk sistem septik dan pembentungan
Basic H adalah cecair serbaguna dikenali juga dgn nama cecair organik 1001 Kegunaan. Sangat bagus disediakan di rumah untuk banyak kegunaan. Yg penting ia adalah selamat, organik, non-toxic, natural dan biodegradable surfactants!


KEGUNAAN & CARA
1. Mencuci & membersih sayur-sayuran dan buah-buahan daripada racun & bahan kimia
  • Isikan air ke dalam besen dan masukkan 5 titik basic-h. Biarkan selama 5 – 10 minit.
  • Membuat sayur yg layu menjadi rangup!


2. Mencuci & membersih ikan, ayam & daging & makanan laut daripada bahan awet
  • Isikan air ke dalam besen dan masukkan 2-3 titik basic-h. Biarkan selama 5 – 10 minit
3. Mencuci & membersih makanan basah spt. Mee kuning, kuehtiau dsbnya daripada bahan awet
  • Isikan air ke dalam besen dan masukkan 2-3 titik basic-h. Biarkan selama 5 – 10 minit
4. Mencuci & membersih tempat dan peralatan memasak (terutama yang berminyak)
  • Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h dan gunakan untuk mencuci peralatan memasak
5. Mencuci & membersih bilik air, tandas, tangki, sinki, cermin tingkap, rak buku, almari dsbnya
  • Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h kemudian mopkan atau lapkan tempat yang hendak dibersihkankecuali bilik air dan tandas perlu diberus
6. Mencuci badan, tangan dan kaki daripada daki kotoran, pijar lada, dakwat marker pen, minyak dsbnya
  • Basahkan tangan dengan air kemudian tuangkan 2-3 titik kemudian digosok-gosok serta bilas
7. Mencuci & membersih lantai serta alat permainan
  • Isikan air ke dalam baldi dan masukkan satu sudu teh basic-h kemudian cuci alat mainan dan dibilas manakala cucian lantai tidak perlu dibilas selepas lantai dimop kerana ia mudah kering dan tidak melicinkan lantai
8. Menanggalkan gula-gula getah pada baju dsbnya
  • Titikkan 5 titik di sebelah belakang baju yang terkena gula getah kemudian digosok-gosok hingga tertanggal
9. Mengasah pisau
  • Titikkan 4-5 titik pada pisau dan asah pisau seperti biasa sehingga tajam
10. Membersih dakwat pen pada tangan, baju dsbnya
  • Titikkan 4-5 titik di tempat terkena dakwat, digosok dan kemudian dibilas
UNTUK KECEMASAN
KEGUNAAN & CARA
1. Menghapuskan kutu di atas kepala
  • Basahkan rambut dan ambil 10 titik basic-h dan lumurkan ke atas kepala dan ratakan. Setelah selesai balutkan kepala dengan kain tuala bersih dan biarkan selama 10-15 minit barulah dibilas
2. Terkena minyak, air panas atau melecur terkena benda panas
  • Sapukan terus basic-h ke atas tempat yang terkena tadi dan kulit tidak akan menggelembung atau melecur bahkan akan rasa sejuk.
3. Menghindarkan & membunuh serangga seperti lipas, nyamuk, semut, lalat dsbnya
  • Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam botol semburan bunga yang dicampur air kemudian goncang dan semburkan kepada serangga
4. Demam panas (sebelum berjumpa doctor)
  • Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam besen kecil yang mengandungi air.Kemudian sapukan atau lumurkan ke seluruh badan dan kepala.
5. Sakit gigi
  • Masukkan 4-5 titik basic-h ke dalam cawan yang dicampur air kemudian kumur. Sekiranya sakit pada gigi berlubang titikkan 2-3 basic-h pada kapas dan letakkan pada tempat yang sakit.
6. Gatal-gatal pada badan atau miang (masalah kulit)
  • Tuangkan 4-5 titik ke dalam gayung. Kemudian gosokkan ke seluruh tempat gatal dengan menggunakan span mandian dan dibilas.
7. Ulser dan mulut berbau
  • Tuangkan 4-5 titik ke dalam gelas kemudian kumur (sekerap mungkin)
8. Penyubur tanaman dan penggembur tanah
  • Air lebihan cucian basic-h boleh disiram pada pokok bunga dan tanaman lain untuk membantu kesegaran dan kesuburan.
9. Menghilangkan karat dan daki pada barang kemas, jam tangan dsbnya
  • Tuangkan 4-5 titik basic-h ke dalam mangkuk kecil kemudian rendamkan dan biarkan selama 15-30 minit, karat dan daki akan tanggal serta kelihatan kilat seperti baru.
Apa kegunaan Basic H?
1. Saya guna untuk cuci sayur dan buah2an sebelum masak dan beri anak saya makan.
2. Saya guna untuk cuci luka atau melecur dan ianya buat luka /lecur cepat kering.
3. Saya guna untuk membersihkan meja makan rumah dan rak dapur supaya semut tak memenuhi ruang tersebut.
4. Saya guna untuk pastikan sinki saya tak tersumbat.
5. Saya guna untuk mop lantai dalam keadaan nak cepat.
6. Saya guna air basuhan untuk siram pokok yang hidupnya segan mati tak mahu supaya ia segar semula.
7. Saya gunakan basic H buat tuam kepala anak saya bila mereka demam.
8. Saya mandikan anak saya dengan basic H bila mereka kena gatal2 atau gigitan serangga.
9. Saya letakkan basic H dalam toilet utama serta dapur agar mudah capai bila diperlukan.
10. Saya gunakan Basic H untuk keluarkan gula2 getah yang melekat pada baju atau pakaian anak2 dengan senang sekali.
11. saya gunakan Basic H untuk lap cermin rumah supaya lebih bersih dan bersinar.
12. Basic H bagus digunakan untuk mencuci botol susu anak serta lampai pakai semula [ cloth diaper] dengan lebih bersih.
Hakikatnya Basic H ni banyak kegunaannya. Hanya dengan beberapa titis, ia membantu saya dengan banyak urusan.

Amirna Plus Tablet - Herba Terbaik Untuk Wanita

 
 Kandungan: 32 TABLET 
Harga: RM45 sebotol / RM80 2 botol
 Pos Percuma

 Rasai Aura Anak Dara dalam Masa 3 hari!
Cantik Luar Cantik Dalam Pasti Suami Makin Sayang!



dan berdaftar dengan KKM No Pendaftaran : MAL 20014154
HERBA 100% MAK BIDAN KEDAH
Mari mari mari...yg tak elok kita bagi jadi elok, yg dah elok kita bagi jadi lagi elok..
Pada isteri-isteri di luar sana, produk ini mampu buat
Suami Makin Sayanggg!!

***10 KELEBIHAN SELEPAS PENGAMBILAN AMIRNA PLUS TABLET****

1-mengatasi masalah penyakit senggugut
2-menghilangkan lendir keputihan berlebihan
3-mengetatkan pangkal rahim sendat dan padat
4-menegangkan payudara gebu dan montok
5-mengatasi masalah buasir
6-membantu kaum wanita memiliki keupayaan seksual yg kuat
7-merawat wanita lepas pantang atau selepas datang bulan, setelah cuci dari kekotoran tersebut
8-melancarkan peredaran darah haid teratur
9-menambahkan susu ibu yg menyusu baby
10-mengatasi masalah penyakit yg berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit, lutut dan sengal sengal badan)
INSYA, ALLAH...HUBUNGAN SUAMI ISTERI LEBIH INTIM
* Wanita yang mengandung atau anak dara dilarang mengambil tablet ini.

Cara makan
- Makan 1 biji 3 kali sehari
- Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam setiap malam
(jika perlu)


AMIRNA PLUS TABLET DAPAT MENYELESAIKAN:~ 
~keputihan hilang dengan serta merta... 

~ segarkan tubuh badan dari keletihan... 
~mengetatkan pangkal rahim selepas 6 jam pengambilan.... 

~merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan..... 
~melancarkan peredaran haid teratur / senggugut 
~menambahkan susu ibu yang menyusu.... 
~mengatasi masalah buasir.... 
~mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut & lenguh2 badan)... 
~dan lain-lagi masalah wanita 


1.Penyakit keputihan (Candidiasis Vaginal ,Vulvovaginal Candidiasis) 
ciri-ciri penyakit ini adalah cairan bening yang dikeluarkan oleh alat kelamin intim wanita yang berbau menyengat, cairan bening, agak kental, berwarna putih, kekuning-kuningan, kehijau-hijauan atau kemerah-merahan yang keluar dari vagina. 

Salah satu ciri yang lain adalah keluarnya cairan tersebut diikuti gejala rasa gatal, iritasi, rasa nyeri saat berhubungan intim, rasa nyeri pada perut bahagian bawah, berbau atau aroma tidak sedap kadang- kadang diikuti oleh pendarahan.

Cairan bening yang dikeluarkan atau disekresi organ kelamin wanita pada bahagian rahim(uterus), leher rahim (cervix uterus) dan vagina akibat terinfeksi organ tersebut oleh mikroorganisme.
Cara Pengambilan
-Makan 1 biji 3 kali sehari (minima 2 minggu )

-Masukkan 1 biji pil kedalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam.

(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)

2.Sengugut (Dysmenorrhoea) 
Himpunan simptom fizikal, psikologi, dan emosi yang berkait dengan kitaran haid wanita. Berkait rapat dgn proses ovulasi yg berlaku pada kitaran haid. kesakitan sengugut primer oleh pengeluaran PROSTAGLANDIN dari dinding rahim secara berlebihan menyebabkan pengecutan otot rahim berlaku dgn lebih kuat.

Cara Pengambilan
-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 1 bulan secara berterusan)

3.Merapatkan Pangkal Rahim / Faraj
Otot faraj dan kawasan perinium akan menjadi semakin lemah dengan pertambahan usia.

Sewaktu kehamilan, tubuh wanita mengalami beberapa perubahan fizikal. Selepas kelahiran, tubuh wanita juga mengalami perubahan termasuk pada faraj yang didapati tidak lagi sama seperti dulu.

Hubungan seks tidak lagi memuaskan seperti sebelumnya. Koyakan faraj yang anda alami mungkin berlebihan memandangkan saiz bayi yang dilahirkan dikategorikan sebagai besar (melebihi 4 kg).

Prosedur forseps juga boleh menyebabkan trauma pada faraj kerana ia membabitkan guntingan episiotomi yang lebih panjang. Trauma yang dialami seperti koyakan pada faraj, koyakan pada serviks dan keadaan otot dubur serta permukaan dalaman dubur juga mempengaruhi keadaan ini.Untuk merapat dan mengembalikannya –
Cara Pengambilan
-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)

4.Mencantikkan payudara (Gebu dan Montok)
Payudara kecil atau lembik disebabkan banyak perkara. Pertama kerana kekurangan hormon dan menyebabkan pertumbuhan terbantut.

Faktor kedua disebab faktor seperti lepas melahirkan anak. Wanita yang melahirkan anak kebanyakannya berlakunya perubahan hormon dan kematian sel-sel kulit.

Armina Plus Tablet mengandungi rumusan yang membantu mencantikkan payudara anda.
Cara Pengambilan
-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)



5.Rawatan Selepas Bersalin
Trauma dengan proses kelahiran – Bayi yang keluar melalui vagina wanita akan menyebabkan tisu vagina yang lembut luka. Apatah lagi, yang digunting (episiotomi) dan dijahit. Luka ini akan mengambil masa sehingga berminggu-minggu untuk sembuh sepenuhnya.
Perubahan hormon dan emosi – Kelahiran anak akan membawa perubahan yang besar dalam hidup. Penjagaan anak dan proses berpantang akan sedikit sebanyak membawa tekanan emosi kepada ibu. Ditambah lagi dengan perubahan hormon yang akan mempengaruhi emosi dan keinginan seksual ibu.
Perubahan fizikal – Jarang wanita lepas bersalin merasa seksi kerana bentuk fizikal yang mengalami perubahan ketara seperti tubuh yang makin berisi, menggeleber, kulit perut merekah dan badan berjerawat. Ibu merasakan dirinya tidak menarik lagi.
Masalah Kelonggaran Faraj :Kawasan faraj juga menjadi longgar dan otot di kawasan berkenaan menjadi lemah dan keadaan akan berterusan jika rawatan yang sepatutnya tidak diambil.

Amirna Plus Tablet : membantu mengembalikan kekuatan otot dan mengetatkan faraj .Menyerap dan membuang kotoran/toxin yang terdapat serta memulihkan se-sel yang rosak.
Cara Pengambilan
-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama 4 minggu secara berterusan)


6)Meningkatkan Kepuasan Seksual

Antara faktor yang penting dalam hubungan kelamin ialah mencapai kepuasan seksual dimana proses kemutan dan keketatan lubang faraj menjadi antara aspek utama yang mempengaruhi.

Mengekalkan faktor ini amat sukar memandangkan manusia amat dipengaruhi oleh proses penuaan,kematian sel ,trauma,jangkitan kuman/penyakit dan proses melahirkan anak.

Amirna plus tablet mengandungi rumusan yang terbukti bukan sahaja membersihkan kawasan tersebut dan menyerap kotoran malah menguatkan otot faraj/pangkal rahim (bulbo cavernosus) serta mengetat dan merapatkan bahagian sensitf tersebut.

Cara Pengambilan
-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)

7.Membersihkan faraj selepas pantang atau haid
Proses haid akan membuang keluar darah, mukus dan sel-sel yang sudah mati. Proses ini berlaku dalam tempoh yang agak tetap daripada masa akil baligh sehinggalah menopaus (putus haid) kecuali semasa mengandung dan penyusuan.

Sering menyebabkan ketidakselesaan dan kekotoran mendap yang menyebabkan jangkitan kuman dan berbagai penyakit lain.

Amirna Plus Tablet terbukti berfungsi menyerap semua kotoran seperti span dan membersihkan kotoran dalam aliran darah dan bahagian yang terbabit.

Cara Pengambilan

-Makan 1 biji 3 kali sehari

(Terbaik diamalkan selama sebulan secara berterusan)

-Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj selama minima 6 jam pada waktu malam

(Diamalkan seminggu sekali atau mengikut keperluan)
AWAS !!!

Dilarang perempuan mengandung menggunakannya .

Anak dara tidak dibenarkan memasukkan pil ke dalam faraj.

 



Selamat digunakan oleh wanita bujang ataupun yang telah berkahwin.
* Wanita Bujang : Hanya makan pil sebagaimana yang disyorkan mengikut masalah anda
* Wanita Berkahwin: Sangat digalakkan untuk makan dan masukkan ke dalam faraj sebagaimana disyorkan mengikut masalah yang anda hidapi
AMIRNA PLUS TABLET DAPAT MENYELESAIKAN:~
~keputihan hilang dengan serta merta...
~ segarkan tubuh badan dari keletihan...
~mengetatkan pangkal rahim selepas 6 jam pengambilan....
~merawat wanita lepas pantang dan selepas datang bulan.....
~melancarkan peredaran haid teratur / senggugut
~menambahkan susu ibu yang menyusu....
~mengatasi masalah buasir....
~mengatasi masalah penyakit yang berkaitan dengan urat saraf (sakit tumit,lutut & lenguh2 badan)...
~dan lain-lagi masalah wanita
RAMUAN AMIRNA PLUS TABLET:
- Buah Manjakani
- Kacip Fatimah
- Bunga Pakma
- Daun Sirih
- Akar Kayu
CARA PENGGUNAAN:
1) Penyakit keputihan dan lendir yang berlebihan
- Masukkan 1 biji pil ke dalam faraj disamping memakannya 1 biji pil 3 kali sehari
2) Untuk kesihatan dan kecantikan tubuh
- Makan 1 biji pil 3 kali sehari
3) Wanita selepas berpantang atau selepas datang bulan
- Selepas cuci dari kekotoran tersebut, masukkan 1 biji pil ke dalam faraj di samping memakannya 3 kali sehari
4) Untuk kekuatan 'dalaman'
- Masukkan 2 biji pil ke dalam faraj sehingga melampaui ke pintu rahim, setelah 6 jam pintu rahim akan mengecut, segala ruang dan liku akan menjadi sempit..In shaa Allah hubungan suami isteri akan bertambah mesra
5) Buasir, Sakit-sakit tumit, Lenguh-lenguh Badan
- Makan 2 biji pil, dalam masa 2 jam akan sembuh..In shaa Allah.
HERBA 100% MAK BIDAN KEDAH 
- Kita ikhtiar Allah yang sembuhkan. In shaa Allah =) -
Sijil Halal Amirna Plus 
Testimoni Jamu Amirna Plus

testimoni
 





 

JUS NUSANTARA

 
 Harga: (S/M) RM148.00 | (S/S) RM158.00

PROMOSI : RM 135 SM / RM 140 SS
FREE POSTAGE

Digelar "PENGHULU SEGALA PRODUK" yang mengandungi 1001 khasiat yang membantu menyelesaikan pelbagai masalah kesihatan. Kehebatan Jus Nusantara ini telah diolah oleh dua bahan terhebat di dunia dan Asia Tenggara.
PERTAMA: HABBATUS SAUDA, MADU, KURMA, DELIMA iaitu bahan-bahan Sunnah yang termaktub khasiatnya di dalam Al-Quran dan diamalkan oleh Baginda Rasulullah SAW dan para sahabat

KEDUA: TEMULAWAK, HALIA BARA, CEKUR, KUNYIT, HALBA, BUNGA CENGKIH, KULIT KAYU MANIS, LADA HITAM iaitu herba-herba hebat tempatan yang terbukti keberkesanannya sejak turun-temurun yang diamalkan oleh nenek moyang

Pembuatan Jus Nusantara ini sangat bersih, canggih, moden dan kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi Suci, 100% keluaran Bumiputera dan tak perlu diragui lagi. Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus Nusantara, di samping turut memberi tenaga berpanjangan.


 Menyelesaikan Masalah :

  • Kencing Manis (Kadar gula tinggi dalam darah)
  • Tekanan darah tinggi
  • Buasir
  • Gout
  • Sakit sendi, kebas-kebas
  • Keintiman suami isteri
  • Penyembuhan luka dalam dan luar
  • Sangat baik untuk ibu selepas bersalin terutama ketika dalam pantang

Sangat baik untuk :


  • Mencegah dan mengawal keputihan
  • Merawat luka dalaman
  • Menghilangkan bau kurang enak lepas haid / darah nifas
  • Menguatkan otot rahim
  • Sangat-sangat bagus bagi wanita dalam pantang sebagai persediaan bersama suami
  • Mengetatkan Ms Vagina
  • Menstabilkan hormon estrogen wanita
  • Sangat elok diamalkan oleh wanita 40 tahun ke atas (pencegahan awal pre-menopause)
  • Menganjalkan payudara
  • Kulit muka berseri

CARA PENGGUNAAN JUS NUSANTARA
1. Goncang botol sebelum minum.
2. Mulakan dengan bacaan bismillah, 3 kali selawat, doa dan niat.
3. Ambil 20 ml sebanyak 2 kali sehari iaitu sebelum sarapan pagi dan sebelum tidur pada waktu malam.
4. Simpan di tempat yang kering pada suhu bilik.
Kelebihan/Khasiat Jus Nusantara Almas
Ketahanan badan 
– Angin Ahmar/Lumpuh
– Artritis / kebas
– Buasir
– Darah beku dan anti tumor mengurangkan kesakitan
– Gastrik
– Gigitan binatang dan penawar bisa
– Keperluan serat untuk badan
– Kulit melecur
– Kulit kaki pecah
– Kecantikan kulit muka
– Luka dan kecederaan
– Gigitan serangga
– Luka dalam perut, usus dan ketumbuhan
– Mengurangkan tekanan
– Mengawal suhu badan
– Masalah jantung dan ginjal
– Masalah kitaran haid
– Mata lebam /kurang tidur
– Mencantikkan kening & bulu mata
– Melembut dan menghaluskan kulit
– Pedih ulu hati dan batu karang
– Pembedahan
– Pencernaan, keracunan dan sembelit
– Rambut (gugur / tidak lebat)
– Selepas bersalin dan sistem peranakan
– Tumbesaran dan kecergasan kanak-kanak
– Awet muda / Menaikkan seri wajah
– Memperbaiki kerosakan tisu
– Meredakan alahan dan alergi
– Kanser kulit
– Mengurangkan bengkak
– Mengurangkan parut pada badan dan muka
– Melegakan masalah kulit dan bibir kering
Kandungan Bahan Jus Nusantara Almas
Kandungan Jus Nusantara
PERTAMA: 
HABBATUS SAUDA, MADU, KURMA, DELIMA iaitu bahan-bahan Sunnah yang termaktub khasiatnya di dalam Al-Qurann dan diamalkan oleh Baginda Rasulullah SAW dan para sahabat.
KEDUA: 
TEMULAWAK, HALIA BARA, CEKUR, KUNYIT, HALBA, BUNGA CENGKIH, KULIT KAYU MANIS, LADA HITAM iaitu herba-herba hebat tempatan yang terbukti keberkesanannya sejak turun-temurun yang diamalkan oleh nenek moyang
Pembuatan Jus Nusantara ini sangat bersih, canggih, moden dan kilang yang bertaraf GMP (Amalan Perkilangan Baik) yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM), Halal lagi Suci, 100% keluaran Bumiputera dan tak perlu diragui lagi. Mereka yang sihat juga digalakkan untuk mengambil Jus Nusantara, di samping turut memberi tenaga berpanjangan.
Testimoni Jus Nusantara Almas
"Alami ketumbuhan di pangkal peha dan ketumbuhan itu cuma kelenjar yang membengkak dan ada air. Dalam masa 10 hari mengamalkan Jus Nusantara, luka tersebut semakin kering. Alhamdullillah selepas 7 bulan luka tersebut tidak kering dan apabila mengamalkan Jus Nusantara tidak sampai 2 minggu luka tersebut menjadi kering.."
En Ali, 59 Tahun
Rohayda Hashim
"Emak saya minum Jus Nusantara untuk kurangkn gula dalam darah. Dah setahun emak menghidap kencing manis. Bacaan sebelum ini 11 tinggal 7". Alhamdulilah"
Jimi Jimmy
"Dengan sebotol sahaja Jus Nusantara, Alhamdulillah sakit lutut emak dah sembuh. Dulu solat terpaksa duduk, tapi sekarang emak dah boleh sembahyang berdiri"
Nur Kamilah
"Bayangkan tengah sarat mengandung pun saya boleh lagi menjalankan perniagaan membuat bakeri di rumah. Jika sebelum mengambil Jus Nusantara saya sering mengantuk dan gemar tidur pada waktu siang, tetapi sekarang tidak lagi. Saya semakin bertenaga walaupun dalam keadaan sarat mengandung"
Mohd Iszhar
"Isteri saya hamil dan amalkan Jus Nusantara..Alhamdulillah isteri saya lebih bertenaga. Masa ambil Jus Nusantara, kandungan dia 4 bulan lebih. Saya juga pengguna tegar Jus Nusantara. Dulu lutut saya terkehel akibat terjatuh ketika bersukan. Alhamdulillah, dengan 2 botol Jus Nusantara, lutut saya semakin kuat dan kini sudah boleh bersukan, berjoging malah bermain futsal"

Soalan soalan Lazim mengenai Jus Nusantara Almas
1)Berapa lamakah selalunya kesan awal yang dapat dilihat setelah menggunakan Jus Nusantara ?
Sekali cuba sahaja sudah boleh lihat kesan keajaiban Jus Nusantara .
2)Adakah Jus Nusantara ini boleh digunakan untuk ibu hamil dan menyusukan bayi ?
Boleh, malah bagus untuk memberikan si ibu tenaga ketika hamil.
3)Jus Nusantara ini boleh diambil bersama ubatan lain ?
Ya boleh, cuma jarakkan masa pengambilan .
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs