Blogger Widget

ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jubah, skirt, dress & jersey di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM RAFICA_RESOURCES


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ). Call / Whatsapp Puan Haiza 012- 691 8148 ( urusan dropship sahaja)

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161

☎ AGEN DROPSHIP PN.HAIZA 012-691 8148


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!


Senarai Produk :

Instant White

Real Expert White



Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080



JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS


Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nnt citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): Maybank Rafica Resources 5623 5711 5520
CIMB Rafica Resorces 8600 8123 70
RHB Nor yanni 1124 7900 2302 05
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This form powered by Freedback

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 5 March 2015

D-COLLAGEN PRODUK ANTI PENUAAN TERBAIK!

  
Harga Pasaran
RM178.00
Harga Promosi 
RM170 .00 (sm) / RM175 (ss)
* free pos
Inovasi formula kecantikan anti penuaan terkini dan makanan tambahan kesihatan kolagen bersama bahan utama seperti BIRD -NEST, PITERA,madu , goji berry dan sengkuang mempercepatkan proses pemulihan sel kulit baru, melembap dan mencerahkan kulit secara alami, segar berseri, lebih anjal dan mulus pada masa yang singkat.
SHINE BRIGHT LIKE A DIAMOND
D-COLLAGEN mampu memberi perubahan pada wajah anda yang mempunyai masalah
* Kulit kering dan kasar
* Tidak bermaya
* Pigmentasi kulit
* Cepat letih dan lesu
* Kulit berkedut dan mulai kendur
* Berjerawat
D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik! 
GABUNGAN BAHAN SEMULAJADI BERKHASIAT
Daripada pembacaan, masalah anti penuaan yang kita nampak hari ni lebih banyak dipengaruhi dengan faktor tekanan, makanan & persekitaran. Jadi, D-Collagen Produk Anti-Penuaan Terbaik ini membantu untuk mengawal dan mengurangkan simptom-simptom awal penuaan. 
D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ini dihasilkan dengan ramuan dan gabungan bahan-bahan yang memang telah diyakini memberikan kesan terbaik dalam anti penuaan. 
Antara bahan yang lain dari yang lain dan tidak ada pada sebarang produk minuman collagen lain tapi ada dalam D-Collagen adalah Pitera dan Sarang Burung. Kedua-dua bahan ni memang dari dulu lagi dipercayai memberikan hasil terbaik untuk melawan penuaan. Bukan tu je, ada banyak lagi bahan semulajadi dan berkhasiat yang digunakan iaitu madu, goji berry dan white yam bean. 
D-Collagen Produk Anti-Penuaan Terbaik ini juga mampu memberikan khasiat untuk merawat sakit sendi dan sakit tulang yang sangat biasa di kalangan perempuan. Begitu juga dengan khasiat untuk memperbaiki struktur kulit dan menghilangkan kesan parut, jerawat dan masalah jeragat. Senang kata, D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik memang cukup lengkap serba serbi!
cara utk minum DC sangat senang uolss!! :-
1) masukkan air suam/sejuk kedalam shaker sebanyak 150ml
2)masukkan satu scoop DC kedalam shaker..
3)shake shake shake sehingga nmpk buih sikit..
4)baca bismillah dan kita minum!!! rasa peach yang sangat sedap pasti akan buat uolss rasa nk shake shake stiap masa..hihihih
SESUAI UNTUK SEMUA 
D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ini tidak hanya memfokuskan kepada kaum wanita sahaja. Produk ini boleh diambil oleh lelaki juga dan tanpa mengira umur. Malahan wanita mengandung dan menyusukan bayi juga boleh menggunakan D-Collagen. 
KHASIAT & KEHEBATAN D-COLLAGEN 
anti penuaan dan memelihara keremajaan kulit 
memeliharan ketengangan dan keanjalan kulit 
membantu memperbaiki struktur kulit 
kulit menjadi putih, bersih dan semakin sihat 
membantu hati dalam proses detoksifikasi 
memelihara kelenturan sendi 
memberikan tenaga 
mengurangkan keradangan 
memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf 
mengurangkan & mengecutkan kesan jerawat pada muka 
mengecilkan pori-pori dan mengawal sebum minyak pada muka 
mencerahkan kawasan tersembunyi seperti celah ketiak dan leher 
meningkatkan penyerapan kalsium dalam badan 
menguatkan salur darah dan melancarkan sistem aliran darah 
membina struktur tisu penyokong dan mengawal fungsi sel 
melindungi tulang rawan pada sendi 
Produk ini juga tanpa was-was dan keraguan telah mendapat sijil HALAL & sijil Kementerian Kesihatan Malaysia. 
**JAMINAN PRODUK KAMI **
********************************
√ Ianya bukannya ubat, tapi ia makanan tambahan bagi dan tiada kesan sampingan
√Ianya melambatkan proses penuaan dan memperbaiki struktur kulit supaya menjadi lebih anjal dan cantik
√Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet
√kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi
√ perubahan dapat dirasai seawal 7 hari penggunaannya,kulit menjadi lembap sehingga 85% dan "ada Pengguna dah rasai Perubahan dalam masa 3 - 4 hari√ sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi 
TESTIMONI
Dah ramai yang mencuba dan mengamalkan D-Collagen Produk Anti Penuaan Terbaik ni. Dari pelbagai masalah yang dihadapi, Alhamdulillah kebanyakannya berjaya dirawat. 
Jerawat hilang seawal 7 hari 
Was was ! ... Kurang yakin ! .. Itu yg sy rasakan apa bila seseorg memperkenalkan sy ttg produk D-Collagen ... Sblm ini sy merasa tidak yakin utk berhadapan dgn semua org..ini adalah kerana bnyk nya jerawat tumbuh bagai cendawan di wajah sy..x x cukup di muka badan pun tumbuh juga.. Jika sebelom ini bila mana sy mengelap muka,terdpat kesan kotoran jerawat pecah sekarang tidak lagi !
Sekarang ini , sy rasa sungguh Yakin utk berhdapan sgn sesiapa sahaja .. Ini terjadi kerana dgn menggunakan @DCollagen nampak perubahan yg ketara .. Jerawat makin lama makin hilang ... @DCollagen telah mengembalikan keceriaan hidup sy yg selama ini pergi jauh meninggalkan sy.. Terima kasih kepada Mie Zaid yg bnyk mempengaruhi minda sy utk mencuba produk ini... Syabas @DCollagen ...
"Luka kemalangan saya semakin pulih dan mempercepatkan proses pengeringan luka di muka.Parut juga semakin pudar. Dengan pengambilan D-Collagen secara berterusan, kini kulit saya semakin halus, bersih dan sihat" 
Puan Nurhidayah Sim Bte Abdullah, 40 tahun, dari Pulau Pinang.
" Dulu kulit saya sangat kering dan ton warna kulit tidak sekata.Seorang kawan memperkenalkan saya dengan D-Collagen dan saya mencubanya, alhamdulillah kulit saya semakin cerah, lembap, gebu dan berseri.Mata putih saya sebelum ni merah dan kotor dan setelah mengamalkan D-Collagen sebagai rutin minuman harian saya, menjadikan ia bersih serta rambut saya tumbuh dengan sihat.Kini saya tampil lebih anggun dan ramai yang menegur perubahan saya."
Che Rin, Kuala Lumpur
BOLEH @ TIDAK?
Jika ada penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, jantung atau penyakit kronik lain selamat di minum atau tidak?
D-Collagen selamat di minum.Ianya minuman nutrisi yang bebas kandungan gula dan bahan pengawet.Jika ragu dan bimbang akan tindak balas yang teruk, boleh mengurangkan dos pengambilan.
Adakah D-Collagen sesuai untuk ibu mengandung dan juga menyusukan anak?

Ya,ianya sesuai untuk ibu mengandung atau menyusukan anak kerana tiada kandungan yang berbahaya untuk bayi.Insyallah kulit baby akan jadi gebu dan halus bila di lahirkan.Kandungan seperti sarang burung, white yam,dan madu mempunya protein dan khasiat yang tinggi.
Alahan Seafood atau resdung boleh mengambil D-Collagen?
Boleh.D-Collagen di formulasikan dari sumber akuatik ikan talapia dan sarang burung(walid) serta kandungan pitera dan buahan-buahan sangat sesuai untuk kesihatan dalaman dan memperbaiki struktur kulit menjadikan lebih cantik dan lembap.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5623 5711 5520
Rafica Resources

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

RHB A/C : 1124 7900 2302 05
Nor yanni Binti Adom

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp,Viber,SMS ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs