ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 28 May 2015

K-COLLY LASH - PELEBAT DAN PEMANJANG BULU MATA KEKAL SEMULAJADI

 


K-COLLY LASH

HARGA : RM39.90
POS RM7 (SM) RM11 (SS)

PELEBAT DAN PEMANJANG BULU MATA KEKAL SEMULAJADI !!!!!

dengan hanya RM39.90 anda mampu mengubah dari tiada bulu mata kepada bulu mata ala2 WANITA TIMUR TENGAH,KEKAL bagaikan memakai bulu mata palsu. LEBAT,LENTIK,PANJANG KEKAL PERMANENT!!!!
.
.TAK PERLU LAGI MASCARA,BULU MATA PALSU,LUKIS KENING !!! KEKAL PANJANG,LEBAT!
-----------------------------------
.
●K-COLLYLASH MAGIS SERUM●
-made in Paris-
Rahsia Kecantikan Bulu Mata Wanita PARIS Kini Terbongkar!!!!
.
•••MATA BAGAIKAN WANITA TIMUR TENGAH •••
•••KENING BAGAIKAN DILUKIS•••
.
Serum untuk melebatkan dan memanjangkan bulu mata secara semulajadi.ruginya siapa yang belum mencuba.boleh buang segala bulu mata palsu dan mascara anda.Bulumata akan panjang dan lebat secara semulajadi.
.
***Serum magis kami adalah pure 100% tanpa campuran air.
.
● PERUBAHAN SELEPAS 3 HARI
● HASIL KEKAL SELAMANYA
● 100% SEMULAJADI NO SIDE EFFECT. (Dermatology tested)
--With hyaluronic Acid,Vitamin E,Vitamin C
.
•Stop selepas bulu mata cukup panjang,yeayyy! •mereka yang selalu keguguran bulu mata wajib gunakan K-CollyLash Magis serum ini.

 

EPHYRA COLLAGEN


EPHYRA COLLAGEN
HARGA ASAL 

Ephyra Trial (10 sachet) RM68
Ephyra Premium (30 sachet) RM197


HARGA RUNTUH !!!!

Ephyra Trial (10 sachet) RM68 (sm) / RM73 (ss)

Ephyra Premium (30 sachet) RM180 (sm) / RM185 (ss)

* free pos
EPHYRA SKIN BAR (50 g)

RM 39 /pc

pos add RM6 (sm) / RM10 (ss)
COMBO EPHYRA COLLAGEN + SKIN BAR
HARGA ASAL 
Ephyra Trial (10 sachet) + Skin Bar RM107
Ephyra Premium (30 sachet) + Skin Bar RM236


HARGA RUNTUH !!!!

Ephyra Trial (10 sachet) + Skin Bar 
RM100 (sm) / RM105 (ss)

Ephyra Premium (30 sachet) + Skin Bar 
RM210 (sm) / RM215 (ss)

* free pos



Ephyra?
Ephyra ialah sejenis minuman collagen enak dalam bentuk sachet yang dihasilkan daripada gabungan mantap rumusan terunggul dari alam semula jadi di seluruh dunia, yang merawat, memperbaharui dan seterusnya menyerlahkan lagi keserian dan kesihatan dalaman dan luaran
.
Siapa Yang Memerlukan EPHYRA?
✔ Umur 25 dan ke atas
✔ Kulit Kering & kedut
✔ Kulit kusam & kendur
✔ Pigmentasi dan kulit bermasalah (jerawat)
✔ Proses Pemulihan lambat
✔ Mudah Rasa Penat
✔ Daya Ingatan Merosot
✔ Sakit-sakit badan / sendi
✔ Metabolisma rendah
Kesan pengambilan Ephyra 
kesan hari pertama 
kulit jadi lembap & rasa lebih bertenaga
kesan hari ke-2 
kulit lebih mulus, jerawat makin mengecut & pelawasan makin lancar
kesan hari ke-3
kulit makin cerah & mula nampak glowing , jerawat makin kecil dan menghilang. 
kesan hari ke-7
~ jerawat sama sekali terus hilang bersama parut semakin pudar 
~ menghasilkan kulit yang gebu & flawless
~ keseluruhan MUKA & badan akan rasa putih mulus.
Ada juga yang mengalami penurunan berat badan sebanyak 2-3 kg dalam minggu pertama minum Ephyra. 
Ephyra Boleh Menurunkan berat badan ?
Yg nak kurus, amalkan ambik Ephyra sebelum makan. 
Nanti korang akan rasa kenyang je. 
Yg nak tambah berat badan, amik Ephyra selepas makan nasi.
Khasiat dan keistimewaannya

✔ Menjadikan kulit anjal, halus dan lebih cerah berseri
✔ Merangsang penghasilan kolagen yang diperlukan oleh tubuh
✔ Membantu memulihkan wajah yang bermasalah seperti jerawat dan jeragat
✔ Membantu memulihkan masalah kulit eczema
✔ Mengurangkan kedutan dan garis-garis halus
✔ “Astaxanthin” menghindari daripada barah, tekanan darah tinggi, diabetes dan masalah kulit
✔ Menguatkan rambut dan melambatkan uban ,Menjadikan rambut lebih sihat, lembut dan bersinar
✔ Melancarkan sistem pencernaan dalam badan, menurunkan berat badan dan mengawal nafsu makan 
✔ Mengurangkan kadar kolesterol dan menjauhi risiko sakit jantung
✔ Membantu menyeimbangkan tekanan darah 
✔ Meningkatkan tenaga dan daya ingatan
✔ Meningkatkan sistem ketahanan badan. 
✔ Melindungi retina dan mencegah penyakit mata akibat kerosakkan termasuk faktor usia
✔ Melegakan kesakitan sendi dan arthritis
✔ Melegakan kesakitan pedih ulu hati dan gastrik dalam perut.
Cara Pengambilan Ephyra
✔ Ambil 1 paket sehari sebelum sarapan atau sebelum tidur.
✔ Untuk kesan lebih cepat, boleh ambil 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan malam.
✔ Tuangkan 1 paket Ephyra ke dalam gelas yang berisi air suam 180ml. 
✔ Nikmati ephyra yg berperisa oren, sangat lazat
✔ Elakkan dari mencampurkan dengan air panas dikhuatiri akan memusnahkan nutrient yg ada di dalam collagen Ephyra.
✔ Kacau sehingga larut dan sedia untuk diminum.
note: minum air putih banyak at least 12 gelas sehari supaya toksin dalam badan senang dikeluarkan.
BETULKAH BILA MINUM EPHYRA, TAK DIGALAKKAN MINUM KOPI? 
Jika diambil bersama, lebih merugikan? 
Sebenarnya, kafein di dalam kopi ini bukan sahaja boleh merosakkan kandungan vitamin & mineral dalam badan. Tapi boleh merosakkan semua kandungan vitamin yang lain, dalam badan. 
Penggambilan kafein boleh menggangu penyerapan vitamin dan mineral oleh tubuh badan kita. Jika seseorang meminum kafein pada jumlah yang terlalu tinggi, ia akan membawa kepada masalah kekurangan nutrien. Kafein boleh menurunkan kadar penyerapan nutrien atau meningkatkan pembuangan mineral dari tubuh badan. Antara sumber kafein yang popular adalah kopi, teh, minuman bergas, cocoa dan coklat.
So, camana pulak nak minum kopi tapi tak efek vitamin c dalam badan & x ganggu proses penyerapan EPHYRA secara maksimum dalam badan kita?
Haaa.. Jangan risau semua yang gemarkan kopi.
Ada caranya !!!
Antaranya:
✔️Jarakkan pengambilan kopi dan Ephyra. Amik kopi dulu then lepas 3-4 jam baru minum Ephyra. Ataupun sebaliknya. 
✔️jika susah, anda boleh juga tukar waktu pengambilan Ephyra pada waktu malam sekiranya minum kopi pada waktu pagi. 
✔️Minum air masak super banyak. 3-4 litre sehari!! Jangan malas. PENTING!
✔️Kurangkan minum air manis sebab air manis memekatkan darah dan menyukarkan proses penguraian segala vitamin yg kita makan. 
Ini antara tips dari kami utk anda semua - untuk memastikan Ephyra lebih berkesan dan tidak membazirkan pelaburan anda. 

Kandungan Ephyra
1.Kolagen Ikan Laut Dalam
- kolagen tulen yang dihasilkan daripada spesis ikan putihlaut dalam dari PERANCIS
- Mengembalikan keremajaan kulit anda
- Mengandungi agen antioksida semulajadi yang melindungi sel-sel daripada radikal bebas.
- Menyokong penambahan lapisan kolagen untuk mengekalkan keanjalan kulit yang sihat dan dan tegang.
2. Buah Acai
- Buah Keajaiban dengan manfaat yang besar, seperti anti-penuaan, anti-bakteria, anti-kanser, anti-radang dan menguatkan sistem kardiovaskular
- Kaya antioksida, mampu untuk mengurangkan risiko mempunyai kanser dan membantu melambatkan proses penuaan.
- kaya dengan sumber vitamin dan mineral, termasuk kandungan tinggi omega 6 dan omega 9
- Kaya dengan serat pemakanan, membantu untuk meningkatkan kesihatan sistem kardio vaskular, saluran penghadaman dan membantu mengawal paras kolesterol.
3. Gam Akasia
- Membantu meningkatkan tahap kolesterol HDL (kolesterol baik) dalam badan
- Membantu menyingkirkan toksin berbahaya yang terkumpul dalam sistem pencernaan
- Kaya dengan Serat yang menyerap toksin yang kemudiannya dikeluarkan melalui proses penghadaman
4. L-glutathione
- memperbaiki kulit untuk menjadi lebih lembut,halus dan dan lebih muda
- Satu agen yang kaya antioksida yang melindungi kulit terhadap kerosakan sel hasil proses pengoksidaan sekaligus melambatkan proses penuaan.
- Mengurangkan proses pembentukan pigmen , memberikan kulit anda penampilan yang lebih cerah dan berseri
- Membuang toksin dari dalam badan untuk meningkatkan sistem imunisasi
5. Asthaxanthin
- Memulihkan kesakitan sendi,sakit otot dan arthritis.
- Sangat bagus untuk mengurangkan kedutan dan garis halus, meningkatkan tahap kelembapan dan keanjalan kulit, menjadikan kulit lebih halus dan cerah berseri
- Meningkatkan daya tenaga dan stamina dalam badan
6. Serbuk tomato
- Mengandungi banyak vitamin A dan C
- Berkhasiat tinggi untuk meneutralkan radikal bebas yang berbahaya dalam aliran darah
- Membantu pesakit kencing manis untuk menjaga tahap gula darah mereka di bawah kawalan
- Vitamin A dalam tomato akan membuat rambut anda kuat dan berkilat,juga bagus untuk mata, gigi dan tulang.
7. Acerolla ceri
- Meningkatkan sistem imunisasi dalam badan , menguatkan hati, memperbaiki keadaan kulit dan meningkatkan keupayaan badan untuk memulihkan dan memperbaharui tisu dengan cepat
- kandungan vitamin C yang tinggi dapat meransangkan pembentukan kolagen dalam badan, yang dapat menggantikan sel kulit menjadi sihat, halus dan lebih anjal.
- Membantu menguatkan sistem imunisasi dalam badan dan melindungi daripada penyakit kardiovaskular dan masalah mata
8. Marigold bunga ekstrak
- Mengandungi pelbagai karotenoid antioksida membantu melindungi sel-sel daripada kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas, atau molekul berbahaya.
-berkesan dalam merawat pelbagai masalah kulit radang, kulit berjerawat dan eczema
- Menstabilkan kelembapan pada kulit anda, sekali gus ini bermanfaat bagi mereka yang mempunyai kulit yang sangat kering dan sensitif
9. Superberry
-diketahui mengandungi kandungan antioksida yang sangat tinggi.
-melindungi sel dari pengoksidaan dan meneutralkan radikal bebas.
-sumber terbaik untuk Vitamin C, Zat Besi, dan Potassium.
Kelebihan minum Ephyra dalam bulan Ramadhan 
✔ tidak merasa lapar
✔ memberi tenaga berpanjangan sepanjang hari
✔ tidak merasa letih dan mengantuk
✔ kulit menjadi lbh lembab & glowing
Ephyra Untuk Ibu Menyusu
IBU MENYUSUKAN ANAK + BERPANTANG SANGAT DIGALAKKAN MINUM #EPHYRA }

Kelebihan Ephyra Utk IBU MENYUSU dan DALAM PANTANG 
✔ luka cepat sembuh (terutama bg ibu yg ceaser)
✔ susu badan melimpah + pekat (baby jd cepat kenyang)
✔ sembelit hilang
✔ kulit cerah berseri + glowing
✔ cepat hilang berat badan
✔ ibu akan rase kenyang berpanjangan
✔ mengurangkan jaundis
✔ membuang angin dlm badan
✔ memberi tenaga kpd ibu
✔ menganjalkan kulit yg menggeleber semasa mengandung
✔ memperbaiki strech mark
✔ menstabilkan hormon ibu
✔ mencantikkan kulit bayi
JADIKAN EPHYRA SEBAHAGIAN SUPPLEMENT SEMASA DALAM PANTANG.


Status Halal, KKM & Lab Report
Testimoni Ephyra 
Parut Jerawat Berlubang pulih
Testimoni ni khas utk mereka yg ada parut jerawat berlubang dan fed up guna macam2 produk tapi kulit masih tak licin. Seeing is believing, baby. hehe.
Parut Jerawat Berlubang Jadi Licin Selepas Minum 25 paket Ephyra
Maintain Slim
Hi korang, dah lama tak share testimoni baru Ephyra kan? Ni sy nak update pasal feedback customer yg amik Ephyra. Jom baca!
Ni gambar pengasas Ephyra, Pn Amiza. Beliau sendiri amalkan collagen Ephyra sejak 2 tahun yg lepas.
"Makin hilang sembab bawah mata sejak amalkan Ephyra"
Kulit Baby Cerah !!!
Sangat Bertenaga

Soalan Lazim
1. Mengapa kolagen ikan terhidrolisis lebih tinggi khasiat daripada struktur kolagen ikan biasa?
EPHYRA diformulasikan dengan kolagen ikan dihidrolisiskan (unit kecil molekul) yang membenarkan kolagen untuk diserap serta-merta oleh sel-sel dan memberikan hasil yang optimum.
2. Mengapa antioksida penting & bagaimana ia memberi kesan kepada kita?
Antioksidan mengandungi pelbagai keajaiban untuk kesihatan kita secara keseluruhan. Badan kita terdiri daripada 100 trilion sel.
Antioksida adalah bahan-bahan yang melindungi sel-sel dalam badan secara keseluruhan terhadap kesan-kesan radikal bebas. Radikal bebas boleh merosakkan sel-sel, dan dikaitkan dengan pelbagai masalah seperti penyakit jantung, kanser, artritis, Alzheimer, kolesterol tinggi dan penyakit-penyakit lain. Oleh itu, antioksida dalam badan kita bertindak sebagai perisai kepada sel-sel badan anda.
3. Apakah EPHYRA?
EPHYRA adalah lebih daripada kolagen biasa, sangat berkesan untuk memutihkan , menganjalkan dan melembapkan kulit. Selain itu, ia dapat memulihkan kesihatan dalaman. Iadirumuskan dari kolagen ikan laut dalam terhidrolisis dengan 8 antioksida yang kuat iaitu Acai Beri, Gam Akasia, L-glutathione, Astaxanthin, Acerolla Ceri, Serbuk Tomato, Ekstrak Bunga Marigold dan Superberry.
4. Bilakah masa terbaik untuk mengambil EPHYRA?
Anda boleh ambil EPHYRA pada waktu pagi sebelum sarapan pagi atau pada waktu malam sebelum tidur.
Dos pagi: penyerapan maksimum ketika perut kosong sebelum makan.
Dos Malam: membaiki dan memulihkan sel-sel badan semasa tidur.

5. Pada umur berapakah anda boleh mula menggunakan Perkhidmatan EPHYRA?
Kolagen akan berkurangan sepanjang hidup kita (bermula dalam 20 kami), sekali gus membawa kepada proses penuaan.
Tanda-tanda untuk kulit bahawa pengeluaran kolagen telah kurang :
✔ Peningkatan kedutan & garis-garis halus, Kulit mengendur
✔ Kulit bertukar menjadi kering & kasar
✔ luka lambat sembuh 
✔ parut lambat pudar
✔Rambut menjadi semakin nipis & membosankan
Kajian mendedahkan bahawa pada usia 30 dan ke atas, tubuh akan kehilangan kolagen pada kadar 15% setahun. Apabila anda adalah 60, badan anda telah mengurangkan pengeluaran kolagen kira-kira 45%.
EPHYRA sesuai & selamat untuk digunakan untuk semua golongan dewasa. Individu digalakkan untuk bermula awal untuk mendapatkan hasil yang diingini.
6. EPHYRA akan menyumbang kepada pertambahan berat badan?
Tidak, EPHYRA adalah minuman berkalori rendah dengan kandungan lemak, oleh itu ia tidak akan menyumbang kepada penambahan berat badan dengan penggunaan jangka panjang. Malah, kolagen membantu dalam membina otot tanpa lemak yang membantu untuk membakar lemak dalam badan.
7. Berapa lama keputusan boleh dilihat selepas mengambil EPHYRA?
EPHYRA telah menunjukkan keputusan cemerlang selepas 2 minggu penggunaan. Ia menganjalkan kulit anda, mencerahkan & mengekalkan kelembapan kulit anda untuk lebih tegang,halus dan lembut, lebih muda cerah berseri.
8. Bolehkah saya mengambil lebih daripada 1 paket sehari dan akan ada apa-apa perbezaan?
Satu sachet setiap hari adalah mencukupi. Bagi individu yang mempunyai kulit yang bermasalah, dinasihatkan untuk mengambil 2 paket ( 2 kali – pagi dan malam ) untuk kesan lebih cepat.
9. Bolehkah lelaki mengambil EPHYRA?
Ya. Ia adalah sesuai untuk lelaki kerana EPHYRA membantu untuk kulit lebih sihat dan bersih, memerangi keletihan, tekanan & meningkatkan imunisasi. EPHYRA juga tidak mengandungi bahan berkaitan hormon wantia yang boleh mengakibatkan kesan terhadap hormon lelaki.

    Tuesday, 26 May 2015

    ENAI RED CHILLIE





    ENAI RED CHILLIE

     HARGA : RM13
    KOS POS : RM6 (SM) RM10 (SS) 

    Enai yg terbaik dari ladang!! 

    TIDAK PUDAR DAN KEKAL MERAH MEKAR BAK CILI. 
    WARNA MENARIK & CANTIK. HALAL & SUCI SAH UTK DIBUAT SOLAT DAN IBADAT. BEBAS TOKSIK DAN MESRA BUMI. 

    WALAUPUN TERDEDAH PELUNTUR DAN SABUN WARNA KEKAL CANTIK DAN MERAH. BOLEH DIGUNAKAN BERULANG-ULANG DAN BOLEH DISIMPAN LAMA.

     # Di jamin merah tanpa pudar. Kekal merah, kekal cantik.
     # Halal dan suci..100% bahan semulajadi. 
    # Tidak menyakitkan kuku seperti inai homemade. 
    # keluaran bumiputra. 
    # buatan malaysia dan setanding dengan produk luar negara malah lebih baik. 



    10 ml / bottle 
    1 botol boleh guna untuk 5 pasang tangan 


     

    Sunday, 24 May 2015

    Kopi Lu-Wak Doyok

     


    Legasi Wak Doyok kini mara dgn keluaran produk terbaru Kopi Lu-Wak Doyok! 

    Dijual dengan 12 sachet sekotak pada 
    harga RM29.90
    POSTAGE RM 7.30 SM / RM 10.60 SS

     rasanya yg enak pasti menambat hati penggemar kopi lapisan usia. Inginkan permulaan yg baik setiap hari? Yok mengopi yokk dgn Kopi Lu-Wak Doyok, pasti kenyang perut senang hati dan bertenaga sepanjang hari.  

    Kelebihan Kopi Lu - Wak Doyok : -➡ Tinggi Selenium Dan Molekul Lemak Halus 
    ➡ Rendah Laktosa Serta Tinggi Protein Dan Tinggi Kalsium
    ➡ Membantu Meningkatkan Daya Kepekaan Tumpuan Dan Ingatan
    ➡ Membantu Menguatkan Jisim Tubuh Yang Sihat
    ➡ Tidak Berbau Hamis 
    ➡ Memulihkan Tenaga Dalaman Dan Awet Muda 
    ➡ Membantu Melancarkan Sistem Penghadaman Dan Usus 
    ➡ Membantu mengurangkan masalah sukar tidur
    ➡ Tidak Menyebabkan Alahan 
    ➡ Dapat Menguatkan Sistem Imunisasi
    ➡ Bersifat Alkali 

    TESTIMONI






    NN SERUM VITAMIN C



    NN SERUM , SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY : KESAN SETANDING SUNTIKAN VIT C
    HARGA:-

    RM60 SM/ RM70 SS

    FREE POS
    ISI KANDUNGAN : 15ML
    Tahan sehingga 2 bulan
    KKM: NOT140904647K


    SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY

    MUKA BERPARUT DAN TONA KULIT TIDAK SEKATA??????


    ---------SERUM VITAMIN C--------


    Sila cuba... memang berkesan
    [ Tiada lagi JERAWAT ]
    [ Tiada lagi JERAGAT ]
    [ Tiada lagi PARUT ]
    [Tiada lagi KULIT KERING/KUSAM]
    Yang ada...
    ☆ KULIT MOISE LEMBAB2 BASAH

    ☆ KULIT BERSUH TANPA CELA

    ☆ KULIT TEG4NG DAN FRESH SEPERTI AWEK MUDA
    ☆KULIT CERAH DAN LEMBUT SEPERTI KAPAS

    ☆TONA KULIT LEBIH SEKATA
    kenapa nak tahan sakit akibat cucuk vitamin c...
    serum vitamin c dah cukup utk memberikan kesan maksima...
    ia akan menyerap kedalam kulit dan ianya lebih baik dari menyuntik...!
    percaya atau tak..
    vitamin c merupakan vitamin yg tinggi peratusan nya untuk memulihkan kulit dr kusam ,jerawat dan juga parut...

    Tak perlu risau!harga setanding kesan yg super duper terbaik..!!!
    Serum Vitamin C dirumuskan dari sumber asli paling berkesan dan dikeluarkan oleh NN BEAUTY

    Mengandungi bahan aktif semulajadi yang apabila digunakan ke atas kulit, menghasilkan kesan yang cepat, berkesan dan selamat untuk kulit.
    Mengandungi ekstrak botani, vitamin dan enzim dalam pelbagai kombinasi dan tidak mempunyai bahan pengawet atau bahan kimia kerana pembungkusan kedap udara. Rumusan teknologi dari France.

    KELEBIHAN SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY:
    ✿ Sebagai Antioksidan kuat yang melindungi kulit terhadap pengaruh negatif factor luar seperti polusi, matahari, iklim, AC, asap rokok dsb.

    ✿  Merangsang pembentukan kolagen kulit, yang akan menjaga kekenyalan, kelenturan serta kehalusan kulit ( anti aging & anti wrinkle / kerut ).

     Mencerahkan kulit, tanpa kesan sampingan. Dengan vitamin C kulit lebih cerah secara semulajadi.

     Memjadikan kulit tidak kering, dan lembab.

     Menghilangkan flek hitam.

     Perawatan dengan serum vitamin C sebelum tindakan laser, akan mempercepat dan menyempurnakan hasil pasca-laser.

     Dengan sifatnya yang merangsang pembentukan kolagen di bawah kulit, serum vitamin C sangat baik dipakai orang yang mempunyai flek sangat tebal di kulit.

     Menghilangkan kerutan, kantung mata dan lingkaran hitam di bawah mata.

     Mengatasi pembentukan garis-garis halus wajah.

     Menghaluskan kulit dan mencerahkan kulit (look brightness).

     Mencegah luka jerawat dan menutupnya secara rapat.

     Mencegah pengaruh buruk sinar UV matahari pada kulit.

     Pemakaian jangka panjang (> 6 bln) menunjukkan kulit wajah terlihat lebih muda.

    Serum ini memberi kesan yang luar biasa pada pelbagai jenis kulit, kekeringan, kegatalan, pigmentasi, dan bertindak sebagai anti-penuaan. 

    Hasil nyata dicapai dalam masa hanya beberapa minggu. ia dapat menarik air dan menyalurkannya kedalam sel-sel kulit. 

    Fungsi lainya juga membantu membuat kulit lebih cerah dan menghilangkan kedutan dan garis halus pada kulit serta melembabkan kulit.

    Tekstur serum yang pekat - hanya dengan sekali spray sudah memadai disapu di seluruh muka anda

    CARA PENGGUNAAN SERUM VITAMIN C DARI NN BEAUTY:
    Bersihkan muka.

    Ambil sedikit serum, sapu nipis pada kulit wajah sehingga serum meresap sepenuhnya ke dalam kulit.

    Boleh digunakan pada muka sebagai asas lapisan mekap.

    Amalkan pagi dan malam untuk kesan maksimum

    **Serum Vitamin C telah dibuat & dikilangkan oleh pengilang berlesen (GMP).

    **Tiada bahan kimia terlarang, selamat, halal, boleh dibawa solat dan ada KKM.
    **Sesuai untuk semua peringkat umur lelaki & perempuan.
    TESTIMONI :-




    WHITENING YUUME ROSE HIP DUST






    YUUME ROSE HIP DUST : BEST WHITENING SOLUTION

    HARGA : RM 180.00 

      PROMOSI: RM130  (SM) / RM135 (SS)

    (20 sachet)


    NOW PROMOTION
    BELI 1 KOTAK DAPAT 
    6 SACHET PERCUMA!! bernilai RM45

    Limited stock! Terhad kpd 500 kotak shj 
    U olls nak dapatkan Kulit yang Cerah
    U Olls nak Buang Jejauh Jerawat Degil 
    U Olls ada Masalah Kulit Kusam 
    U Olls Malas nak Shake tapi Nak Cantik Jelita
    Yuume Rosehip Dust With Anti Oxidant adalah jawapan yang tepat 
    Penggunaan yuuMe secara berterusan dapat mencerahkan kulit dan menghapuskan jerawat dengan formula teknologi dari Jepun




    Kemam yuuMe anda sekarang dan nantikan hasil yang WOW! pada kulit tau
    produk pemutihan pertama berasaskan buah Rose Hip segar! .

    YuuMe adalah supplement yang menggunakan 100% buah ROSEHIP yang segar khas untuk mencerahkan kulit,menghapuskan jerawat dan menggebukan kulit anda! .
    Di formulasikan dari Jepun, yuuMe sangat sesuai untuk merawat masalah kulit orang Asia 
    Sekrang ada promosi beli 1 kotak yuuMe dan anda akan mendapat 6 EXTRA FREE SACHET! Promosi terhad untuk 500 kotak sahaja!




    Apa kelebihan yuuMe Rosehip??
     10x lebih putih melepak!
     10x lebih muda remaja!
     Terbukti mengandungi 50% lebih vitamin C
     Mempercepatkan pemulihan parut!
     Mengatasi masalah jeragat
     Menghapuskan jerawat dengan lebih pantas!
     Menguatkan kuku, rambut serta tulang
     Memutihkan kawasan intim dan pelipat
     Mengatasi masalah liang roma terbuka
     Menghilangkan garis halus penuaan
     Badan lebih cergas dan bertenaga

     Merangsang seri wajah 
     Menghilangkan Jeragat / Whitehed / Blackhead 
     Kulit lebih gebu, lembap dan tegang 
     Menaikkan rona merah jambu pada wajah 
     Wajah lebih segar dan berseri 
     Merangsangkan peningkatan kolagen 
     Memperbaiki tekstur kulit tua & mati 
     Mengurangkan pigmentasi & garis selulit 
     Mengurangkan kedutan halus 
     Meningkatkan sistem imunisasi 
     Merawat penyakit resdung dan bersin-bersin 
     Menghilangkan Pigmentasi 
     Menyembuhkan Jerawat dan Parut Jerawat 
     Mengaktifkan Gen Anti-Penuaan 
     Mengecil dan Menutup Liang Pori Wajah 
     Melicinkan Kulit Wajah 
     Menegangkan Kulit 
     Menyamaratakan Ton Warna Kulit Yang Tidak Sekata 
     Mengatasi Masalah Kulit Berminyak 


    Kelebihan utama 
    memutihkan kulit
    merawat segala masalah kulit dgn mbaiki texture kulit yg kering kusam
    berkesan utk jerawat, jeragat, resdung dll
    Kandungan YUUME :
    100% original dari sumber buah Rosehip segar dan gabungan istimewa bersama Astaxanthin, Vitamin C, Apple stemcell, Glutathione, Ovine Collagen, Grapeseed, dan Kiwi
    Cara pengambilan :
    Koyak dan tuangkan shj ke dalam mulut dan kemam sehingga yuume rosehips mencair dan bergabung dgn enzim air liur.
    Consume semasa perut kosong pada setiap pagi dan jgn lupa jauhi kafein dan minum air masak 3 liters sehari utk kesan optimum!!
    Maksimum 2 sachet shj ye..jgn lebih.. actually 1 sachet sehari shj pun dah putehh..
    Extra Noted : 
    Untuk Effect yang Lebih Cepat , U olls Harus Hindarkan Minuman Berkafien
    (Nescafe , Teh , Milo , Kopi) Serta Alcohol .. Just banyakkan Minum air Masak ... The Best is, Amik sekali dengan SATIN SKINZ PREMIUM !! 
    Mengapa Yuume berbeza dengan produk lain ? 

    Sebabnya ialah YUUME mengandungi 100% kandungan ROSEHIP yang segar
    Woooww... nampak menarik dan sangat delicious kan uoollss? .
    Selain rasa die yang sedap, ROSEHIP ni sbagus untuk kulit uoollsss tau. .
    BUAH ni berfungsi utk 
     memutih kan kulit
      melembabkan kulit
     menghapuskan jerawat n jeragat
     merawat segala masalah kulit. .


    Korang tahu tak yang buah rosehip ni mengandungi 50% lebih Vit C daripada buah Oren! maknanya rosehip ni 50% lebih baik dari buah oren lah! .
    Selain tu,buah rosehip ni kaya dengan anti oxidant yang sangat sangat bagusss untuk anti penuaan & awet muda tau uuoollss! Sapa nak kasi kulit tegang2 ka memang bagus makan buah rosehip tau! .
    Ha,tunggu apa lagi? Sapa nak makan buah rosehip yang segar bugar jom dapatkan yuuMe sekarang! .
    Ia juga kaya dengan Vit A dan Vit E yang sangat2 bagus untuk kulit  .
    Mengapa Yuume berbeza dengan produk lain ? 

    sebab YUUME mengandungi PURE L GLUTATHIONE
    bahan ini merupakan yang paling paling paling penting untuk pencerahan kulit!! 

    Bukan setakat muka,bukan setakat tangan,tapi seluruh badan cerah uoollsss!!! .

    Yelah,bila kita consume yuuMe ni,bahan2 aktif yang terdapat dalam yuuMe ni mengalir ke seluruh tubuh badan kita,dan sangat mustahak untuk uoollsss minum at least 3 liter air sehari! .




    Mengapa Yuume berbeza dengan produk lain ? 


    Sebab YUUME menggunakan OVINE COLLAGEN

    Ovine collagen adalah collagen y terdapat pada kambing biri2. Dalam dunia ni ada few types of collagen .
     Marine - fish
     Porcine - pig
     Bovine - cow
     Ovine - sheep .
    Kami TIDAK menggunakan MARINE disebabkan ada sesetengah dari kita yang alah dengan seafood .
    Kami TIDAK menggunakan PORCINE disebabkan ianya tidak halal uoollss .
    Kami TIDAK menggunakan BOVINE disebabkan utk menjaga sensitivity kaum india .
    Kami menggunakan OVINE iaitu collagen y diekstrak dari sheep kerana ia TERBUKTI lebih baik daripada collagen2 y lain! .




    Jom ber yuuMelicious uuoolllss!!! .





    YUUME utk ibu hamil
    Ibu2 yg hamil usah risau 
    YUUME selamat untuk ibu mengandung 5 bulan ke atas
    Kenapa YUUME Tiada Kelulusan KKM?

    Pertama sekali perlu faham bahawa YUUME adalah minuman kesihatan bukannya produk berjadual macam vitamin/ubat-ubatan. Ia dikalsifikasikan sebagai produk makanan/minuman. 

    Oleh yang demikian, produk ini secara automatiknya dikawal oleh Pihak Bahagian Keselamatan dan Kualiti Makanan (BKKM). Makanya, apa-apa produk makanan/minuman kesihatan tidak perlu berdaftar dengan KKM. Kerana produk seperti ini diselia di bawah Akta Makanan. Sama seprti produk Herbalife dan Innershine yang berdaftar dengan Akta Makanan.

    Produk makanan/minuman kesihatan perlu mendapatkan kelulusan dari GMP Manufacturing, buatan malaysia 




    Mereka telah ber YUUME, anda bila lagi ???

    testimoni YUUME Rose Hip Dust

     






    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

    Cara Membuat Pesanan

    Bayaran melalui akaun :-

    Maybank A/C : 5628 4351 2384
    Aradea Global Sdn Bhd

    CIMB A/C: 8600 8123 70
    Rafica Resources

    Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
    & JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

    Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

    (Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

    Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

    Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

    1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

    2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

    3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

    4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

    Followers

    OWNER RAFICA RESOURCES

    OWNER RAFICA RESOURCES
    PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

    Ummiriaz Collection

    Ummiriaz Collection

    photo shoot Maira Collection

    photo shoot Maira Collection

    MAIRA COLLECTIONS

    MAIRA COLLECTIONS

    Photoshoot Maira Collections

    Photoshoot Maira Collections

    Maira Collections

    Maira Collections

    Maira Collection

    Maira Collection

    MAIRA collection

    MAIRA collection
    Saya yang memakai baju maroon

    Koleksi Peragaan

    Koleksi Peragaan

    photoshoot

    photoshoot

    Majalah Mingguan Wanita

    Majalah Mingguan Wanita

    photoshoot

    photoshoot

    Koleksi Peragaan

    Koleksi Peragaan

    Ummiriaz Collection - Nona TV3

    Ummiriaz Collection - Nona TV3

    UMMIRIAZ COLLECTIONS

    UMMIRIAZ COLLECTIONS

    UMMIRIAZ COLLECTIONS

    UMMIRIAZ COLLECTIONS

    Ummiriaz Collections

    Ummiriaz Collections

    MAJALAH NUR MAY 2014

    MAJALAH NUR MAY 2014

    Karangkraf - Majalah NUR

    Karangkraf - Majalah NUR

    Ummiriaz

    Ummiriaz

    FS Ummiriaz Collections

    FS Ummiriaz Collections

    Koleksi Peragaan

    Koleksi Peragaan

    Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

    Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
    Ummiriaz Collections

    photo shoot terbaru 2013

    photo shoot terbaru 2013

    Pencarian Covergirl NUR 2011/12

    Pencarian Covergirl NUR 2011/12

    Photoshoot at Karangkraf

    Photoshoot at Karangkraf

    PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

    PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

    Iklan Sendayu Tinggi

    Iklan Sendayu Tinggi

    Cover NUR JAN 2012

    Cover NUR JAN 2012

    Bersama Finalis NUR 2012

    Bersama Finalis NUR 2012
    Media Hiburan

    Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

    Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
    Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

    NUR - March 2012

    NUR - March 2012

    Sinar Harian 28 Oct 2011

    Sinar Harian 28 Oct 2011
    Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

    KOSMO 18 Aug 11

    KOSMO 18 Aug 11
    Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs