ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.


FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 30 July 2015

DZ Garcinia Herbal Plus 500mg

HARGA PASARAN : RM149.00

HARGA PROMOSI : RM 120.00
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60 SS

1 BOTOL : 60 KAPSUL

JANGAN TERLAMBAT UNTUK MENCUBA PRODUKDZ GARNICIA
HARGA PROMOSI ADALAH UNTUK TEMPOH TERHAD SAHAJA
JOM CANTIK SEBELUM PERGI KE RUMAH TERBUKA

TINGKATKAN KEYAKINAN BILA ANDA KURUS DAN BERGAYA

KURUS MEMBUAT KAN ANDA AWET MUDA 


CARA PENGAMBILAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG:

✔ Untuk kesan yang cepat disarankan ambil 2 biji pagi dan 2 biji malam sebelum makan. Amalkan selama seminggu.
✔ Selepas seminggu hanya ambil 1 biji pagi dan 1 biji malam sahaja.


TIP CEPAT KURUS DENGAN DZ GARCINIA HERBAL PLUS 500MG :


✔ Digalakkan minum air 3-4 liter sehari. 
✔ Pastikan tidur cukup supaya hormon badan stabil, bila hormon tidak stabil boleh menyebabkan berat badan cepat naik. 
✔ Kurangkan gula sebab air gula ni mostly akan undang obesity. 
✔ Makan nasi 2 kali sehari, kalau boleh segengam sahaja supaya karbohidrat yang kita perlukan seharian di minumum kan.
✔ Selain itu kurangkan makanan berminyak. 
✔ Bersenaman 20minit sehari, dekat office pun bole buat, Bukan je lemak laju je kena bakar, badan pun makin sihat. Banyakkan berjalan pun dah dikira bersenam kalau dapat joging lagi baik.


 MEMPERKENALKAN! GARCINIA HERBAL PLUS!

"Bunuh Selera anda dan kurus dalam masa 4 8jam!"
"akak dah makan garcinia ni selera makan memang kurang sgt.. nafsu nak makan tu xde.. first day akak makan 2 biji.. 2 hari akak x lalu mkn dik.hepy je tgk perut kempis.. yela bahan semua herba mmg susah nk jumpa herba yg cpt effect mcm garcinia herbal ni"

Ingridient:

Teh hijau
Asam Gelugur (Garcinia)
Guarana
Aloevera
Fructus Citrus (limau Nipis)

Kelebihan DZ Garcinia HERBA PLUS ® :

✔ Kesan KETARA seawal 1 minggu
✔ menghentikan selera makan
✔ Menyekat pertambahan berat badan
✔membaiki sistem pengahadaman
✔Membakar lemak dengan pantas secara semulajadi
✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan anda
✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan
✔ Meningkatkan metabolisme badan untuk membantu bakar lemak
✔ Membuang toksin dalam badan
✔ Tiada masalah kulit menggelebeh
✔ Tanpa perlu bersenam
✔ Membantu mengekalkan berat
badan secara sihat (untuk yang dah
kurus)




 



 
 
TURUN 3 KG DALAM 2 MINGGU 

 
Turun berkilo2 dgn garcinia.. bukan je bakar lemak malah menyekat selera makan.. bdn rasa bertenaga.. membuang pun lawas je hari2
 
 

Monday, 27 July 2015

K-WHITE DAZZLING COFFEE

 
RM35.00 sahaja sebotol

15 sachet + 1 sachet free+ Postage RM 5.00 utk SM
 
2 JAR Harga: RM65.00Free Postage


Merupakan kopi SUNNAH + CERAH GEBU!!! ( no kafein ).
Sesuai untuk seisi KELUARGA.
Lelaki dan Wanita



18X Kuasa Formula Terbaik
= = = =  = = = = =  =  = = = =
♥ MINUMAN SUNNAH
♥ CERAH GEBU BADAN MULUS
♥ AWET MUDA
♥ANTI-OKSIDAN
♥ BERTENAGA SEPANJANG HARI
♥ SIHAT MENYAH TOKSIK
♥ MENGUATKAN DAYA INGATAN
KANDUNGAN GRED TERBAIK:
= = = = = = = = = = = = = = = = = =
∞ COLLAGEN,L-CYSTEINE
∞ GLUTA
∞ SERBUK MUTIARA,
∞ TOMATO,
∞ KOPI ARABICA,
∞ non dairy CREAMER,
∞ SKIMMED MILK POWDER,
∞ MAKANAN SUNNAH SEPERTI BUAH DELIMA(BUAH SYURGA), EKSTRAK KURMA



- Lesu awal pagi? Mahu lebih riang bertenaga sepanjang hari?
- Suka KOPI? Mahu jimat masa, hanya secawan setiap pagi tapi pelbagai KHASIAT dipenuhi?
- Nak kulit CERAH, badan LANGSING dengan KOPI yang seisi keluarga boleh dikongsi??
- Cuba K-WHITE DAZZLING COFFEE yang SEDAP dan tanpa kafein!


KEISTIMEWAAN K-WHITE DAZZLING COFFEE :
- Mengembalikan keremajaan kulit anda agar lebih MULUS, PUTIH ANJAL, LICIN, AWET MUDA serta BERTENAGA. Ia juga berupaya membaiki kulit rosak yang berjerawat, kering & tidak sekata.
- Diformulasi dan diperkaya dengan makanan sunnah untuk tubuh badan bersama 18x KUASA FORMULA TERBAIK yang dipercayai dapat merawat pelbagai penyakit serta tinggi kandungan anti-oksidan terunggul.
- Mengandungi gred terbaik : Kolagen, L-Cysteine, Glutathione, Serbuk Mutiara,Tomato, Kopi Arabika ,non dairy Creamer, Skim Milk Powder serta ekstrak MAKANAN SUNNAH iaitu Delima, Kurma, Debunga Lebah.

Wednesday, 22 July 2015

COLLAGEN PLUS MAGIC BREAST UP SERUM

 
 HARGA : RM 26 SM / RM 31 SS
FREE POSTAGE

Menegangkan dan membesarkan breast 

Sapu selama 2 minit di bahagian payudara :• Selepas anda bangun tidur dan• sebelum anda tidur malam.Hanya 4 minit sapuan setiap hari!
 
Kelebihan pengunaan Serum

1) Menambah saiz, menganjal, memontok, memejal serta mengencangkan payudara
2) Membentuk dan memperbaiki tisu-tisu payudara terutamanya utk ibu yang menyusu badan
3) Menseimbangkan hormon wanita
4) Stimulasi pertumbuhan sel-sel baru
5) Menambahkan kelancaran darah di kapilari payudara
6) Memperbaiki peredaran kelenjar mamary (kelenjar susu)
7) Rawatan payudara yang amat selamat dan mencegah penyakit kanser
 

Kapsul Peria Anugerah


HARGA : RM 58 SM / RM 63 SS
FREE POSTAGE



Khasiat Peria Katak Sebagai Penawar Semulajadi

Setelah sekian lama menjadi penawar kepada pesakit yang mengandungi berlebihan di kalangan masyarakat Melayu, kini saintis di Amerika, United Kingdom dan Sweden telah berjaya membuktikan ekstrak peria katak baik untuk mengurangkan paras gula secara semulajadi.

Atasi masalah terlebih gula Dengan mudah, selamat dan tanpa kesan samping

"Potong gula, jangan potong kaki…."

Peria katak adalah ‘phyto-insulin’, iaitu  mengandungi insulin secara semulajadi. Selain itu, peria katak juga menghasilkan ‘Vacine’, ‘Charantin’ dan ‘Polypeptite-P’ yang bertindak sebagai anti-diabetik. Ia membantu mengurangkan paras gula dalam darah. Pengambilan yang berterusan akan mampu menghentikan suntikan insulin kepada pengidap yang mempunyai kadar gula yang tinggi.

Tanda-tanda penghidap kadar gula yang tinggi dalam darah :
  • 1. Kejap buang air kecil 
  • 2. Rasa dahaga yang melampau 
  • 3. Rasa lapar yang melampau 
  • 4. Turun berat badan secara mendadak 
  • 5. Kabur mata 
  • 6. Luka lambat pulih 

Kembalikan kesihatan anda secara semulajadi dengan Kapsul Peria Anugerah
  • 1. Kombinasi terbaik 100% ekstrak peria katak
  • 2. Kadar ‘phyto-insulin’ yang tinggi dan berkualiti
  • 3. Mengandungi vitamin B1, B2, B3, C, magnesium, asid folik, zink, fosforus, manganese, dan kandungan serat yang sangat tinggi untuk mengekalkan kesihatan optimum
  • 4. Ditenagakan dengan bacaan 30 juzuk al-Quran dan doa-doa syifa’ sebagai ikhtiar untuk kesihatan 

Satu biji Kapsul Peria Anugerah bersamaan dengan 4 biji peria katak
Tidak pahit & mudah ditelan
Berkesan & Selamat
Didaftarkan dengan Kementerian Kesihatan Malaysia MAL08061627T.

Perkongian Pengalaman


“Dulu paras gula saya antara 11-12 setiap kali bangun pagi. Saya terpaksa makan
ubat doktor setiap hari. Tapi 2 minggu  pertama saya makan Kapsul Peria
Anugerah ni, bacaan gula saya sekitar 8. Kini dah turun sampai 6. Doktor pun
terkejut. Alhamdulillah.”
Puan Maznah Ismail, 53 tahun, Kuala Lumpur


“Bapa saya ada menghidap tekanan darah tinggi. Tapi bila saya berikan dia
Kapsul Anugerah ini, tekanan darah dia sudah normal. Bagus Kapsul Peria ini,
tak sangka pula ia berkesan dengan cepat.”
Azman bin Muhammad Radi, 38 tahun, Johor Bharu.

Tuesday, 14 July 2015

RED BELLA WHITENING & SLIMMING BODY WASH

HARGA RM68 SM / RM78 SS

 PROMO RM 60 SM / RM 65 SS
FREE POSTAGE 

Mula-mula ragu nak guna, bila dah guna memang 100% BERKESAN..

Hanya mandian dengan BODYWASH Red Bella, anda dapat?
Heavy black heart Perut dah tak buncit
Heavy black heart Strechmark hapus dan Double Chin hilang
Heavy black heart Kulit cerah dan tegang
Heavy black heart Memecahkan ketul angin dalam badan
Heavy black heart Menghilangan kesan rekahan pada tumit kaki dan melembapkan kulit
Heavy black heart Kulit badan sensitif (gatal2, jerawat badan, gelap celah ketiak, peha dan panau)
Heavy black heart Bau wangi, fresh dan sgt menyegarkan..
Heavy black heart Lelaki & perempuan boleh guna
Heavy black heartPenggunaan untuk 2-3 bulan.
Heavy black heart Kelulusan KKM 

Sesiapa yang baru lepas bersalin pun boleh guna dari dalam pantang sehingga la selamanya. hihi
Lepas skali guna TERUS nampak kesan !!!
2 hari guna kulit dah nampak berseri...dah putih !


Berjaya MENGURANGKAN inci di badan !! wuhoo :')
TURUN 1KG lepas guna body wash
dengan mandi je pun boleh kurus beb :p

Jom rasai kelainan Red Bella Whitening & Slimming Body Wash
Rasa sejuk-sejuk berangin semasa mandi
Badan kembali segar dan nyaman selepas mandi
Kulit terjaga dan cerah di samping dapat menghapuskan tempat-tempat yang berlemak di badan tuh!



Anda menghadapi masalah
✔Kulit kering ?
✔Ketiak, leher & celah paha yg gelap ?
✔Kulit badan yg tidak sekata ?
✔Jerawat badan ?
✔Kulit badan gelap dari muka ?
✔Lemak yg tidak diingini ?
✔Angin di dalam badan ?

RED BELLA WSBW Sangat sesuai untuk :
✔Menghilangan kesan rekahan pada tumit kaki dan melembapkan kulit
✔Mencerahkan kulit badan
✔Golongan yg menghadapi masalah kulit badan (gatal2, jerawat dan panau)
✔Memecahkan lemak2 yg tidak diingini
✔Wanita dalam pantang kerana kesan panas mampu memecahkan ketul angin dalam rahim dan dalam badan


Cara2 penggunaan WHITENING & SLIMMING BODY WASH
>Sapu pada badan yg basah
>Urut perlahan2 pada bahagian yg bermasalah
>Biarkan 2 minit dan bilas
>Gunakan setiap kali anda mandi
 
Lepas skali guna TERUS nampak kesan !!!
dah NAMPAK CERAH !
DOUBLE KESEGARAN TERASA. 
 
 

Thursday, 9 July 2015

INSTANTLY AGELESS CREAM


 
 
HARGA UTK 1 SACHET
  RM39.00
FREE POS SM

MEMANG AWESOME SESANGAT DAN MENDAPAT SAMBUTAN MENGGILA DI SELURUH DUNIA!!

cara guna :
~ cuci bersih dahulu kawasan yg berkedut (especially bawah mata)
~ pastu pakai ageless cream sedikit sahaja
~ barulah apply any mekap

Ada tak sesapa yang nk kulit berkedut? Mesti tak ada kan..Ada mana2 krim yang dapat menghilangkan kedutan dalam masa 2 3 min selepas penggunaan?
Jawapannya Instantly Ageless Cream..Ape bende ni..?

Instantly Ageless adalah microcream anti kedutan yang bertindak sangat pantas untuk menghilangkan kedutan dan kesan2 penuaan yang lain.
Ianya bertindak untuk mengurangkan kesan garis2 halus dan mengecilkan pori2 untuk kulit yang lebih flawless. Ianya direka untuk mencantikkan kawasan2 yang telah kekurangan elastik, eyebag dan juga kedutan2 halus di tepi mata dan kawasan sekitar muka.

Sangat bagus untuk mereka yang mempunyai masalah kedutan di muka, mereka yang inginkan penampilan lebih yakin walaupun telah berusia, ibu2 atau bapa2 kita yang ingin kelihatan berseri di Hari Raya, apa salahnya kan..?

Tak salah jika kita beli untuk ibu bapa kita sempena Hari Raya yang bakal menjelma ni..boleh la mereka kelihatan muda dan snap gambar kenangan raya..mereka berusaha untuk kita kelihatan comel masa kita kecik2 dulu, xsalah untuk kita pakaikan cream ni dan pasti ibu bapa kita gembira sbb dah kelihatan sehingga 10 tahun lebih muda!!

Sesuai juga untuk 'boost'kan self confidence untuk pergi interview ke, jumpa client ke, jumpa bakal suami or bakal isteri ke..untuk majlis pengantin ke..majlis keramaian or apa2 yang memerlukan untuk kita kelihatan muda berseri-seri.

Satu tiub boleh pakai sehingga 3 kali..sangat berbaloi2..dapatkan dari sy..pm if interested..

 

Thursday, 2 July 2015

GLUTAX 360 DERMAX SUPERSKIN PURE COLLEGEN WHITENING

Harga 1  botol =RM 100

HALAL & serbuk berperisa coklat


GLUTAX 360 DERMAX SUPERSKIN PURE COLLEGEN WHITENING
produk terbaru dr DMS

Alami kecerahan seluruh badan dlm masa 10 hari..
Manfaat glutax platinum:
>meningktkan keanjalan kulit
>memutihkan kulit
>membantu memulihkan kesan parut @ Luka
>mencegah perubahan warna kulit dr trdedah kepada cahaya matahari
>meghilangkan garis2 halus ,kedutan pd wajah & melembapkan kulit



 



Jom realisasikan impian anda untuk dapatkan kulit lebih cantik,mulus,berseri & sempurna...hanya dengan DMS 360 set kesan positif dapat di lihat seawal 7 hari sahaja..

Dijamin anda takkan menyesal!!!malah anda akan jatuh cinta DMS 360+ serum 360 glowing+hybrid cc cream + glutax 360 Dermax super skin pure collegen whitening .

Dermax 360 RM 120
Hybric CC Cream RM 100
Serum 360 RM 70
Glutax 360 RM 100


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs