ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 30 September 2015

JUICY RASPBERRY

 
HARGA : RM 75 SM / RM 80 SS
FREE POS

BELIAN 3 KOTAK RM 215
FREE POS 
FREE SHAKER

Juicy Raspberry memang berkesan utk menurunkan berat badan..yang paling penting..TANPA PERLU BERDIET KETAT..TANPA CIRIT BIRIT

produk ni SETANDING & SEHEBAT ultra trim dan yang paling best , rasa juicy2 gitteww lagi sedap dari ultra trim okay
dan,yang paling best ada testimoni ni turun 500gram sehari , no diet okay


SEKALI SEHARI PENGAMBILAN CONFIRM 500% TURUN DALAM TANGAN ANDA ..
OMG!!!!!!!
😚 xperlu sedut lemak 😚 xperlu diet melampau 😚 xperlu senamam yang memenatkan

 Fungsi :-
👉 membakar lemak tepu
👉 melangsingkan badan
👉 menambah tenaga
👉 mengurangkan nafsu makan
👉 mencantikkan kulit dan awet muda
👉 melawaskan pencernaan dan membantu atasi masalah sembelit
👉 menyinkirkan toksin dalam badan
👉 mencuci usus
👉 meningkatkan metabolisme
👉 mengecilkan inci & membentuk tubuh
👉 meningkatkan kualiti tidur
👉 membantu memberi tenaga seharian

Wahhhh awesome gilerrrr uolls !!! Ni testimoni terbaru Juicy Rasberry fiber beverage mix kami .. 2hari 4kg sape xnak kan 😍😍😍 ???? ade yang turun 1kg 1hari , ade yang turun 500gram 1hari , ade yang turun 600gram 1hari ..







Savanah Cocoa Malt Drink

 

HARGA 1 KG : RM 18.00
POSLAJU RM 9.60 SM / RM 15.90 SS

COD :PUNCAK ALAM


"MUDAH LETIH,LESU..
NAK SENTIASA SIHAT"
JOM TUKAR!!!

mereka semua sudah menukar kpd SAVANAH COCOA..
anda bila lagi...bukan sekadar Minuman Coklat yg berkhasiat 
ada tambahan MADU & KURMA

# SAVANAH COCOA MALT#
✔harga yang berpatutan (mampu milik)
✔sesuai untuk semua golongan
✔mengandungi makanan sunnah
✔membantu untuk perkembangan minda anak2
✔pelbagai khasiat

>Ragu-ragu dengan produk sedia ada di pasaran?
>Halal ke?

>Macam mana mereka proses?

Jangan risau, kami akan perkenalkan kepada anda produk yang bakal menggantikan produk-produk sedia ada dipasaran yang diragui.

Produk yang dijamin Halal dan diproses oleh orang muslim.
Diperkaya dengan koko dan malt serta makanan sunnah seperti kurma dan madu yang sememangnya dipercayai memberikan sumber nutrien yang tinggi.

Fenomena minuman Halal dan mengikut sunnah sedang berlaku. Anda tidak mahu bersama kami?

Jom ubah sekarang.
Tinggalkan yang diragui dan yakin lah bersama Savanah Cocoa. 100% produk Muslim dan Halal.

Syoknya minum Savanah Cocoa dengan hati yang tenang, tanpa was-was. Memang WOW.

 

## Salah Satu Bahan Yang Terkandung Didalam Savanah Coco Malt Adalah KURMA Yang Mengandungi Banyak Kelebihan Dan Kebaikan. 

Ia juga merupakan makanan SUNNAH ##
Jangan lepaskan peluang untuk miliki SAVANAH COCOA MALT mengandungi khasiat yang membantu anda bertenaga dan minuman yang mempunyai makanan sunnah pastinya memberi kebaikan dan kesihatan untuk anda ~


Salah satu bahan didalam SAVANAH COCO ialah MADU....
KHASIAT MADU ASLI YANG TELAH TERBUKTI
A) MENGEMBALIKAN KEKUATAN TUBUH

1. Memulih, menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
2. Memulihkan sel-sel urat besar.
3. Menjaga dan mengimbangi kekuatan badan.
4. Merangsang tenaga batin.

B) MEMBERSIH DAN MENAMBAH DARAH.
1. Memulihkan kembali bekuan darah dan membetulkan pengaliran darah.
2. Membersihkan lapisan darah dan darah menjadi bersih.
3. Mengimbangi kandungan lemak dan membuat jantung aktif.
4. Menghilangkan rasa kebas-kebas dan mengurangkan tekanan darah tinggi.
KELEBIHAN
1. BAYI/KANAK-KANAK:

a) Membantu pertumbuhan janin dan bayi dari segi fizikal dan mental.
b) Menyembuh dengan segera cirit-birit.
c) Mengelak daripada cacing perosak dalam perut.
d) Mengeluarkan lendir dalam badan bayi dan menguatkan minda kanak-kanak.

2. REMAJA:
Membantu menyempurnakan kesihatan berkekalan.

3. WANITA:
a) Menambah kejelitaan rupa paras yang asli dan tubuh badan yang menarik.
b) Mempunyai kulit yang halus, bersih dan berseri-seri.

4. LELAKI:
a) Tampan dengan kekuatan asli dan kelihatan lebih muda.
b) Menguatkan tenaga batin.

5. PENGIDAP KENCING MANIS (DIABETIS):
Menstabilkan kandungan gula dalam darah. (Gantikan gula kepada madu lebah)
6. UNTUK SEMUA:
a) Mengelak dari kegemukan yang tidak terkawal.
b) Memudahkan proses penghadaman dan lawas buang air.
c) Memulihkan penyakit berpanjangan.
d) Menguatkan jantung, buah pinggang dan badan.
e) Menyembuhkan penyakit dalam perut.
f) Mempercepatkan luka atau kesan pembedahan sembuh.
g) Memulihkan batuk dan lelah.
h) Menghindarkan badan letih dan lesu.
i) Kurangkan kesakitan bila datang haid.
j) Baik untuk perempuan bersalin.
k) Membantu/menerangkan pemandangan.
CARA MENGGUNAKANNYA
1. Tukar atau kurangkan penggunaan gula kepada madu dalam penyediaan minuman harian.
2. Campurkan sedikit madu ke dalam air suam sebagai minuman.
3. Campurkan madu di dalam segala persediaan membuat kuih/masakan. Keharuman madu akan menawan selera anda.
4. Jika batuk atau lelah, minum satu atau dua sudu madu. Jangan dicampur dengan ais. (Berhati-hati jangan tersedak)
5. Untuk memulihkan tenaga, campurkan telur ayam kampung dengan sedikit madu. Dikacau kemudian diminum.
6. Campurkan sedikit madu ke dalam minuman kanak-kanak, kanak-kanak akan lena dengan nyenyak.
7. Minumlah sesudu besar madu bersama segelas air suam setiap pagi untuk kesegaran sepanjang hari.
8. Penyakit mata, Titiskan sedikit madu pada mata.
9. Sapu pada kesan gigitan atau sengatan serangga berbisa.
“MIRACLE ANTIBIOTIK”
KEAJAIBAN MADU SANG LEBAH

Setiap kali penggunaan Madu Lebah, mulakan dengan Bismillah, disambung dengan Solawat ke atas Nabi Junjungan 3 kali. Gunakan dengan penuh yakin.
SAPULAH MADU JIKA ANDA
a) Kemalangan ke atas luka; memberhentikan darah dengan segera dan luka terlindung dari kuman.
b) Kelecuran akibat api, air panas, ekzos motor, minyak panas dan lain-lain.
c) Kudis, kurap dan lain-lain penyakit KULIT.
d) Sakit mata – Titiskan madu lebah dalam mata.
MENAMBAHKAN KELAZATAN MAKANAN
a) Makan bersama roti / biskut.
b) Bahan membuat kuih / kek.
c) Goreng atau panggang ayam.
A) IBU MENGANDUNG
1. Menambahkan tenaga untuk ketahanan diri semasa mengandung dan semasa menghadapi saat kelahiran cahaya mata.
2. Mencegah dari berbagai penyakit seperti kencing manis, darah tinggi, kencing kotor, batuk selsema, lelah dan lain-lain.
B) ANAK DALAM KANDUNGAN
1. Mencegah dari pelbagai penyakit kerana kandungan antibiotik dalam madu dapat membunuh kuman-kuman cahaya mata.
2. Kandungan zat galian dalam madu boleh membantu membina dan menguatkan janin.
3. Kulit yang bersih dan sihat dengan terdapatnya vitamin C yang penuh kuasa dalam madu asli.
4. Membantu secara khusus pertumbuhan fizikal dan mental janin.
5. Penyakit Hepatitis B yang biasa menyerang bayi dapat dihindar dengan amalan madu oleh para ibu yang mengandung.
C) BAGI BAYI YANG BARU LAHIR
1. Meneruskan pemberian madu asli pada bayi yang baru lahir dapat mengeluarkan secara positif lendir yang mungkin terminum semasa bayi itu dilahirkan yang merupakan punca lelah jika tidak habis dikeluarkan.
2. Membersihkan perut bayi dari najis gagak yang menyelaputi dinding perut. Proses penghadaman dapat berjalan dengan sempurna menghindar dari sakit perut.
3. Bayi membesar dengan sempurna dan sihat.
4. Mengelak dari kembung perut bayi.
D) BAGI IBU SELEPAS MELAHIRKAN ANAK
1. Amalkan madu bersama jamu dan telur untuk membina darah serta mempercepatkan proses penyembuhan luka dalam perut atau rahim.
2. Membantu proses penghadaman dan lawas buang air.




»» JOM TUKAR ««
'' Anak saya selalu sembelit tapi selepas amalkan minum SAVANAH COCO sembelitnya dah hilang "
~Savanah coco produk 100% bumiputra Muslim.
~Mengandungi makanan Sunnah Kurma dan Madu. Baik utk minda dan ketahanan diri.
Savanah Coco's photo.

Wednesday, 23 September 2015

Viva Eyebrow Pencil

HARGA:

1 pcs = RM10
*pos sila tambah RM6 SM, RM10 SS

Memperkenalkan Viva Eyebrow Pencil yang sangat-sangat popular di kalangan mak-mak andam dan tukang makeup professional.. Warna sangat natural dan mudah digunakan..


Ciri-ciri Viva Eyebrow Pencil Original:
  • Waterproof
  • Long lasting to 24 hours
  • Warna yang sangat cantik (dark brown)
  • Digunakan oleh kebanyakkan mak andam dan makeup artis professional
  • Mudah digunakan

Thursday, 17 September 2015

COREAN DOLL SKINCARE

 

Rm79 SM / RM 89 SS
FREE POS

>>> KESAN PENGGUNAAN COREANDOLL SKINCARE >>>
-menghilangkan jeragat seawal 7 hari
-Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
-melicinkan kulit wajah
-mengawal oily face
-mencerahkan kulit secra semula jadi (pinkish)
-mengecilkan pori-pori
-mencegah daripada jerawat timbul
-menjadiKan warna kulit cerah sekata
-mengembalikan keremajaan kulit wajah dan kelihatan lebih muda
-menegangkan kulit wajah
-mengurangkan kedutan wajah
-menghindari daripada kulit kusam


1- beauty soap coreandoll (Not150604964k)
****dengan extract delima yang mempunyai pelbagai khasiat terutama untuk awet muda. Ditambah pula campuran gluta yg membantu merawat tanda2 penuaan dengan cepat
2- toner coreandoll (Not150604965k)
****khasiat rosewater yg membantu menutup pori2 mengembalikan keswgaran wajah anda.
3- day cream coreandoll (Not150604963k)
**** dengan khasiat vitamin b3 dan vitamin c yang mana sangat bagus dalam penjagaan kulit wajah
4- night cream coreandoll (Not150604962k)
**** pelbagai jenis berry bagi memutihkan kulit wajah anda secara semula jadi dan juga mengandungi vitamin b3 dan e untuk sentiasa kelihatan muda dan cantik




 
A : GAMBAR SEBELUM MENGGUNAKAN COREANDOLL SKINCARE
B : GAMBA SELEPAS MENGGUNAKAN COREANDOLL SKINCARE
HANYA SELEPAS 7 HARI PENGGUNAAN KULIT SEMAKIN CANTIK PUTIH DAN GLOWING.


 
saya tak percaya saya dapat kulit seperti kulit di remaja di kala umur saya sudah mencecah 50 tahun. JERAGAT DAN PARUT JERAWAT SEMUA HILANG!!!

 

 

 

Thursday, 10 September 2015

Jus Hidayah Gold Plus Collagen Serai Mas

 
Jus Hidayah Gold Plus Collagen

HARGA: RM120 SM /  RM130 SS
FREE POSTAGE 
Ianya diperkaya dengan 23 bahan terbaik di dunia antaranya;
  • Radix Angelicae
  • Sinensis,
  • Lada pintal,
  • Temulawak,
  • Akar Putat,
  • Mengkudu,
  • Aprikot dan diadun bersama makanan sunnah iaitu Kurma, Madu, Babbatus Sauda dan Buah Tin.
Campuran terbaik ini memberi kesan 5 KALI TERBAIK kepada tubuh badan anda.
JUS HIDAYAH GOLD Plus Collagen
JUS HIDAYAH GOLD Plus Collagen

Jus Hidayah Gold dapat membantu merawat masalah penyakit kronik seperti ;
  • Darah Tinggi,
  • Kencing Manis,
  • Buah Pinggang,
  • Masalah Urat Saraf dan sebagainya.
InsyaAllah adalah keberkesanannya.
Jus Hidayah Gold Plus Collagen ialah RAJA SEGALA HERBA. Penambahan 23 bahan terbaik dunia telah menjadikan Jus Hidayah Gold ini kesinambungan terbaik selepas Jus Hidayah biasa.
Ia amat sesuai diamalkan oleh muda mudi dan warga emas, khususnya yang mempunyai masalah kronik dan kesihatan yang terganggu untuk sekian lamanya.
Jus Hidayah Gold adalah jawapan pembantu kesihatan terbaik anda!
Jom Sihat Bersama Jus Hidayah Gold.

Cara pengambilan;
Pengambilan sebanyak 1 sudu sebelum makan pagi dan 1 sudu sebelum makan malam membantu menyelesaikan pelbagai jenis penyakit yang serius.

Apa yang penting adalah pengambilan air masak yang lebih perlu kerana herba-herba ini sangat memerlukan air bagi memastikan kelancaran pembuangan dan baikpulih bahan-bahan/penyakit yang tidak diperlukan oleh badan anda.



Fruitamin Soap by Wink White Thailand

 
HARGA : RM 25 SM / RM 30 SS
FREE POS

BUY 2 RM  44 -SM
BUY 3 RM 60 - SM

Satu lagi produk dari perusahaan kecantikan Terkenal Thailand Wink White

Fruitamin Soap by Wink White Thailand adalah Whitening Soap dengan kandungan 10 bahan buah dalam 1 sabun dan merupakan gabungan dari 6 varian Gluta Soap. Dengan 5 warnanya yang mengintegrasikan seluruh kandungan yang terkonsentrasi dari ekstrak natural buah. Fruitamin Soap yang terbaru formulanya 10 kali lebih efektif dari formula yang lama.

Fruitamin Soap terbuat dari campuran Gluta + Fruit + Vitamin. Kandungan ekstrak alaminya membantu menutrisi kulit dan gluta memutihkan kulit.

Cara Pakai :
– Gunakan 1-2 kali sehari , pakai sabun sewaktu mandi , biarkan buih 3-5 minit
kemudian bilas..hasil pemakaian setiap hari membuat kan kulit anda cerah, gebu dan putih mulus


Fruitamin Soap by Wink White

Kandungan 10 Ekstrak buah Fruitamin Soap dan Manfaatnya :
  • Tomatoes : Lycopene, wajah pink merona
  • Orange: Vitamin C Concentrations, untuk wajah segar
  • Kiwi : antioksidan kulit
  • Mulberry: penuh aneka vitamin dari berry
  • Banana: kulit halus lembut dan mengurangi radang
  • Grapes: kulit tetap kenyal
  • Pomegranate Ruby: anti oksidan dan memutihkan
  • Lemon: mengurangi jerawat
  • Tamarind : mengurangi bekas
  • Apple : menjaga kesegaran dan kesehatan kulit
Manfaat Fruitamin Soap by Wink White :
  • Memutihkan kulit 10x lebih efektif dibanding sabun gluta lama
  • Mengurangi bekas jerawat dan bekas luka
  • Mengurangi peradangan pada jerawat
  • Memberikan efek kulit segar, merona dan sehat
  • Melembabkan dan mencerahkan kulit


Sabun Fruitamin


Komposisi Bahan Lengkap Sabun Fruitamin Wink White :
coconut oil, rice bran oil, sunflower oil, glutathione, vitaminE, vitaminB3, vitaminC, perfume, apple extract, kiwi extract, tomato extract, pomegranate extract, lemon extract, orange extract, tamarind extract,, grape extract, mulberry extract, banana extract

FRUITAMIN SOAP

DIANZ NANO LIGHTENER CREAM

 PUTIH KETIAK & CELAH PEHA DALAM 7 HARI 

HARGA : RM 35.00
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60 SS

SET COMBO RM 110
DIANZ VIT C &  DIAN NANO


 Muka putih bersih dan kulit badan mulus namun masih dibelenggu dengan masalah kesan hitam di ketiak dan hitam di celah peha!!
Walaupun kedudukannya sulit dan tersembunyi tetapi kesan gelap ini mencacatkan penampilan dan membuatkan wanita berasa rendah diri terutama bagi golongan yang gemar mengenakan pakaian tidak berlengan. NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mampu mengembalikan keyakinan anda untuk tampil menawan!!! Usah berlengah lagi, jom cantikkan diri!


KANDUNGAN BAHAN DALAM NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates


KEISTIMEWAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Kesan seawal 7 hari
✔ Memutihkan masalah utama wanita
✔ Sesuai untuk semua peringkat umur
✔ Digunakan di bahagian ketiak, celahan miss v, siku dan lutut (tidak di galakan sapu di bahagian dada) 
✔ Krim unik tanpa bahan kimia (perlu di simpan di dalam peti ais) untuk kekal lama. Jika tidak disimpan di dalam peti ais pon boleh tapi kemungkinan lebih cepat krim bertukar warna. 
✔ Selepas dibuka, krim perlu dihabiskan dalam masa 1 bulan maksima 2 bulan sebelum krim bertukar kehitaman (natural based memang begitu perlu dihabiskan segera)
✔ Tiada bau-bauan 
✔ Krim berwarna light purple
✔ KKM approved
CARA PENGGUNAAN NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ

✔ Sapu nipis 2 kali sehari selepas mandi di kawasan bermasalah (gelap)
✔ Tak perlu di bilas
✔ Boleh memakai deodorant selepas menggunakan krim ini 
✔ Berat 10 gm


Q & A MENGENAI NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ
Q : Apa itu NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Krim berwarna light purple tanpa bau-bauan berasaskan natural untuk mencerahkan bahagian gelap seawal 7 hari

Q : Berapa lama 1 botol NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh tahan?
A : 1 botol / 10gm  boleh di gunakan maksima 2 bulan jika disimpan di dalam peti ais (contoh tempat telur) selepas dibuka

Q : Saya tiada peti ais, bagaimana ya?
A : Anda boleh menggunakan seperti biasa tetapi jika TIDAK disimpan di dalam peti ais, ketahanan krim mungkin bertahan 1 bulan sahaja berbanding di dlm peti ais (2 bulan)

Q : Saya beli kuantiti yang banyak 20 - 30 botol.  Perlu ke simpan semua di dalam peti ais?
A : TIDAK. Hanya perlu di simpan di dalam peti ais selepas krim di buka

Q : Macam mana cara menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Sapukan nipis di bahagian miss v (celah paha dan permukaan), ketiak, lutut, siku atau di bahagian gelap 2 kali sehari selepas mandi. Tidak perlu di bilas / basuh

Q : Lelaki boleh pakai  tak NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ?
A : Boleh digunakan LELAKI DAN WANITA SEAWAL usia bayi

Q : Baby boleh gunakan tak? 
A : Ya, boleh digunakan pada baby (contoh lutut hitam akibat merangkak)

Q : NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ boleh disapu di bahagian mana ??
A : Lutut, siku, buku lali, celah2 miss V, ketiak dan kawasan gelap berdaki. Ia tidak sesuai utk parut dan bibir gelap

Q : Boleh digunakan oleh ibu mengandung dan menyusu?
A : Ya tetapi tidak digalakkan sapu di bahagian dada (nyusu bayi)

Q : Selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. boleh tak saya menggunakan deadorant?
A : Ya. Anda boleh memakai deadorant selepas menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ. Tidak perlu basuh atau bilas

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ mendapat kelulusan KKM?
A : Ya ADA. NOT150603581K



Q : Adakah krim ini boleh digunakan ketika solat? Perlukah saya membasuhnya?
A : TIDAK. Ia 100% halal

Q : Adakah NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ akan membuatkan bulu saya gugur? 
A : TIDAK, krim ini tidak menggugurkan bulu

Q : Saya mempunyai kulit yang sensitif /ezcema, boleh tak saya menggunakannya?
A : Tidak digalakan jika kawasan yang ingin anda sapu sudah sedia mengelupas

Q : Adakah boleh digunakan di bahagian muka?
A : Tidak digalakkan 

Q : Apakah bahan2 NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ? Adakah ia mempunyai kimia paraben?
A : TIDAK. Bahan yang terkandung dalam NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ ialah Water, Glycerin, Propylene Glycol, Ceteth-20, Cyclopentasiloxane, Jojoba Oil, DL-Tocopheryl Acetate, Lactic Acid, Allantoin, Linoleic Acid, Titanium Dioxide, Kojic Acid, Caprylyl Glycol, Aloe Vera Extract, Sodium Polyacylates

Q : Saya menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ dan kulit saya menjadi gatal?
A : Bahan di dalam krim tidak sesuai / alergik untuk anda. Berhenti mengunakannya serta merta

Q : Adakah kulit saya akan menjadi gelap semula selepas berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ / Adakah saya perlukan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ sepanjang hidup saya ?
A : TIDAK. Anda boleh berhenti menggunakan NANO LIGHTENER CREAM BY DIANZ selepas anda berpuas hati dengan result nya dan kulit anda akan kekal cerah jika anda kurang bercukur 

TESTIMONI




Vitamin Kuku (O.P.I CUTICLE REVITALIZER OIL)


Harga:RM25 SM / RM 30 SS
FREE POSTAGE 
.
Ini bukan pengilat kuku ye , tapi vitamin kuku
.
  Jadi sesiapa yg ada masalah kuku lambat panjang, kuku kering , kuku rapuh & mudah patah boleh guna vitamin kuku ni 
.
vitamin ye  ... sah dibawa solat ye

.
Mengandungi vitamin yg dapat membantu merawat , menguatkan, melindungi & melembab kutikel (kulit disekeliling kuku) & kuku.
.
▶Cara guna. : Sapu sedikit di kuku dan gosok sedikit gunakan jari. 3-4 kali seminggu.

AVAILABLE FLAVOUR:
CUCUMBER
LAVENDER
ORANGE 
PINEAPPLE 
HONEY PEACH
GREEN TEA 
CHERRY 
COCONUT
WATERMELON
LILY
.
INGREDIENT:
Grapeseed oil, Amino Acids, BHA, Natural Keratin, Organic Calcium, Safflower Oil, Vitamin A, Vitamin D, Sesame Oil, Vitamin B-5, Vitamin E, Silk Procaine, Natural Pan phenol, Thymol, Methyl Glucose Ether

cara guna : 
sapu sedikit di kuku & gosok sedikit gunakan jari. 3-4 kali seminggu.




FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN 
VITAMIN KUKU OPI
Mengandungi vitamin yg dapat membantu:

merawat kuku
menguatkan kuku
melindungi kuku
melembab kutikel (kulit disekeliling kuku) & kuku.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs