ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Saturday, 31 October 2015

Amaze Notebook Bottle 420ml

Color : Pink, Grey & Brown

RM 35 SM / RM 40 SS
FREE POSTAGE

Notebook Bottle 420ml 
Bosan bawak botol bulat? 
Nak letak dalam beg susah? 
Boleh dptkan notebook bottle ni! 
Style dan fashionable 
Transparent & diswasher safe 
Convenient 
BPA FREE 

Tak de alasan dah tak nak bawak air sebab hand bag penuh..selit2 je.. 
semua nak cantikkan..? 
nak sihatkan...? 
tapi susah sangat ke nak minum air suam..? 
ok jom tengok ni kenapa kita mesti minum air suam

 



1. Menguruskan badan
Khabar gembira buat para wanita yang tengah berdiet. Air suam tidak mengandungi kalori, gula ataupun lemak dan ini ternyata mampu mengurangkan berat badan kita.

2. Meningkatkan kesuburan
Air suam dapat menghasilkan hormon testosteron pada kaum Adam serta hormon estrogen pada kaum Hawa.

3. Melancarkan sistem pencernaan
Minum air suam dalam kuantiti lapan gelas setiap hari akan melancarkan sistem pencernaan. Ia dapat menghindarkan dari mendapat sembelit malah pembakaran kalori juga akan berjalan dengan efisien.

4. Melambatkan proses pertumbuhan zat yang menyebabkan kanser
Air suam bukan saja melambatkan pertumbuhan zat penyebab kanser malah ia juga dapat membantu mencegah penyakit hati dan ginjal.

5. Perawatan kecantikan
Kekurangan pengambilan air suam menyebabkan tubuh menghadapi kesulitan untuk menyerap air, sekaligus mengakibatkan kulit kering dan berkedut.

6. Tubuh lebih segar dan sihat
Khasiat air suam bukan sekadar untuk membersihkan tubuh saja tapi juga sebagai zat yang sangat diperlukan tubuh. Kita mungkin dapat bertahan bila tidak makan beberapa hari namun tidak mungkin dapat bertahan jika tidak minum air. Ini kerana air merupakan bahagian terbesar dalam komposisi tubuh manusia.

7. Menyihatkan jantung
Air suam juga diyakini dapat menyembuhkan penyakit jantung. Bahkan pada saat ini juga sudah banyak perubatan altenatif yang memanfaatkan penggunaan air suam.

8. Ubat kepada penyakit strok
Air suam tidak hanya digunakan untuk mengubati berbagai penyakit kulit, namun sangat efektif untuk mengubati penyakit lumpuh. Ini kerana air dapat membantu memperkuatkan kembali otot-otot dan ligamen serta melancarkan sistem peredaran darah dan sistem pernafasan.
Itu kalau kita rajin minum, kalau kita kurang rajin MALAS..? ini akibatnya tau..
Kekurangan air boleh menyebabkan toksik atau bahan buangan di dalam tubuh badan akan terkumpul. Jika hal ini berterusan akan menyebabkan penyakit batu karang.

Kekurangan air juga boleh membantutkan kecerdasan otak dan menjejaskan tumpuan anda. Perbanyakkanlah minum air kosong kerana air kosong dapat membantu mencantikkan kulit, rambut dan kuku dengan memberikan kelembapan yang secukupnya serta mengelakkan dari kekeringan.
Elakkan dari meminum air berais selepas makan kerana ais akan membekukan makanan berminyak yang dimakan oleh anda.


Masyarakat Cina dan Jepun minum tea panas ketika bersarapan, bukannya air sejuk, mungkin inilah masanya kita perlu mengubah tabiat minum semasa makan. 

 Kepada sesiapa yang gemar minum air sejuk, fakta ini sangat bermakna buat anda. Memanglah sesuatu yang nikmat untuk minum segelas air sejuk selepas makan. 

Walaubagaimanapun, air sejuk akan melikatkan minyak yang kita makan bersama hidangan. Sudah tentu ia melambatkan lagi proses pencernaan. Sekali gumpalan minyak ini bertindakbalas dengan asid di dalam perut, ia akan memecah dan diserap oleh enzim intestine lebih cepat berbanding makanan pejal.

 Ia akan selari dengan enzim intestine. Dalam masa terdekat, ia berpotensi bertukar menjadi lemak dan mendorong kepada kanser. Adalah penting untuk minum sup panas atau air suam selepas makan.


 
Amber Chia pun ada A5 botol ni. 

Thursday, 29 October 2015

RAPIBUST - BUST ENLARGEMENT MASK

 
Mengandungi Kolagen semulajadi yang dapat membantu membesarkan dan menegangkan payudara anda dengan cara yang selamat dan berkesan!

 1 KOTAK : ( 4 PCS) - UTK 2 HARI PAKAI

HARGA  1 BOX ( 4 pcs masker) : RM 18.00
HARGA 3 BOX( 12 pcs masker) : RM 45.00
HARGA 5 BOX ( 20 pcs masker utk 10 hari)  : 

RM 65 SM / RM 70 SS
FREE POS

Rapibust Masker Pembesar dan Pengencang Payudara 
RAPIBUST - IT WORKS FOR EVERYONE!!!!!
NO SIDE EFFECTS
NO HORMONES
NO SIDE EFFECTS


Anda dapat membesar dan menegangkan payudara anda
  tanpa makan ubat,
  tanpa sapu cream! 







Yang saya jual ada sticker kat kotak ye ..ORIGINAL






Mmg berkesan!! Senang digunakan, tiada kesan sampingan! Kolagen dlm mask ini dpt menegangkan dan membesarkan payudara anda ! Dlm 10 hari (1 x treatment) anda boleh nampak perbezaan! Teruskan pakai dlm 3 x treatment, kesan ketara boleh dirasai!!!!


1. Masker payudara mengandungi protein peptida yang boleh membekalkan protein kepada payudara kita dan mengembalikan metabolisme normal sel-sel


2. Natrium asid hyaluronik dalam masker kolagen payudara dapat meningkatkan metabolisme payudara, menjadikan payudara anda berkulit lembut, licin dan bebas dari kedutan, meningkatkan keanjalan dan mencegah penuaan payudara



Cara Penggunaan:

  1. Letakkan RapiBust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah).
  2. Pakai kembali bra anda.
  3. Pakai selama 8 jam atau sampai RapiBust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru.
  4. Untuk hasil yang lebih baik, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 10 hari berturut-turut iaitu 5 box (for one full treatment/ 1 kali sesi treatment rawatan lengkap). 1 kotak mengandungi 2 pasang mask (4pcs) tahan untuk penggunaan selama 2 hari.
 
Anda dapat membesar dan menegangkan payudara anda tanpa makan ubat, tanpa sapu cream! 

Cara paling mudah dan berkesan sekarang hanya dgn RAPIBUST ! Kolagen Mask payudara yg hanya dipakai selama 10hari!



Anda dpt melihat kesan yang ketara dan effective!
Mask ini juga dpt melembapkan kulit semasa proses penegangan dan memejalkan struktur payudara!


- Membesarkan payudara.
- Mengencangkan payudara


Untuk hasil yang maksima, gunakan setiap malam sebelum tidur selama 
10 hari berturut-turut dan dapatkan hasil yang memuaskan.






Rapibust ini direka untuk membantu wanita meningkatkan saiz cawan payudara mereka dan juga memastikan kesihatan dan kesejahteraan dada.
Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!



Byk tak percaya hanya dgn mask kolagen payudara (rapibust) mmg dapat menegangkan dan membesarkan payudara !!!!
Ini testimoni customer saya sendiri selepas 2 x treatment !!!
Tiada kesan sampingan! tiada hormon ! tidak memberhaya !!!

Puas hati kesan nya :) 

RapiBust Breast Enlargement & Firming Mask



Fungsi Breast Masker :
Menegangkan
Menutrisi kulit
Mengembalikan bentuk payudara menjadi bagus
Melembabkan
Membuat kulit payudara menjadi indah & bagus
Mencerahkan kulit payudara


Ingredients & Effects:

III-type Horn Bone Peptide Protein, Supplies protein to restore normal cell metabolism, Can be 100% absorbed by the human body, Sodium Hyaluronic Acid, Improve skin metabolism, Makes skin soft, smooth, wrinkle-free, Increases skin elasticity & prevent aging, Anti-inflammatory agent to protect allergic skin, Bisabolol, Sodium Hyaluronate, Improves skin nutritional metabolism, makes skin soft, smooth & wrinkle, Increase skin flexibility & prevents aging.









LAVAMUD - KURUS BADAN DGN SAPU LUMPUR GUNUNG BERAPI !




Sekotak LAVAMUD adalah 500g, cukup untuk 10hari ,3kotak untuk sebulan
1 KOTAK RM 70 SM / RM 75 SS

2 KOTAK RM 130
FREE POSTAGE SM



4 fungsi utama LAVAMUD 


1. mendapatkan Lengan,Peha, Pinggang dan Perut yang kurus

2. Dagu V-shape 

2.kulit cerah dan putih

3. kulit Halus seperti Bayi



Bertindak seperti masker kepada muka dan badan kita..

tapi,

yang berbeza ..bukan sebarang Masker.. 

Masker ini terbang dari Kawasan lava gunung Berapi Jawa Timur

 
 
"JANGAN BAZIR WANG LAGI, SEKARANG DAH ADA PRODUK 4-IN-1 !!"
Semua masalah selesai dalam 3 hari !
.
- Kurus LENGAN, PEHA, PINGGANG DAN PERUT
- Dagu V SHAPE
- Kulit CERAH dan PUTIH
- Kulit HALUS macam BAYI

**Produk lulus KKM

Pernah dengar pasal kes kejadian gunng berapi yang berlaku kat Jawa Timur Indonesia?

Pernah tak dengar or terbaca or tengok dokumentari..tanah yang terkena lava gunung berapi sangatlah subur dan tinggi mineral nya?



Sehinggakan dikatakan itulah hikmah penduduk disana..selepas kesusahan dianugerahi:Nya tanah yang subur dan kandungan air bukit yang tinggi garam mineral serta zat yang baik untuk badan.

Tanaman-tanaman yang ditanam pula subur dan sihat2x dek kerana kesan lava ini.



Pernah tak juga dengar ramai yang ke Jawa Timur semata2x nak mandi lumpur lava gunung berapi ni?

Dek kerana kandungan zat dan mineral yang tinggi dikatakan membantu merawat pelbagai penyakit kulit, membantu membakar lemak serta sangat bagus untuk kecantikan kulit gadis-gadis Jawa.

Ada juga yang terbang ke sana semata untuk mendapat pengalaman ni, tak kurang untuk tujuan kesihatan..

LAVAMUD - KURUS BADAN DGN SAPU LUMPUR GUNUNG BERAPI !

LAVAMUD Volcanic Clay dari Sidoarjo, Jawa Timur (juga dikenali sebagai Lumpur Sidoarjo mana lumpur adalah perkataan Indonesia untuk lumpur) adalah penyelesaian yang tulen dan semula jadi mengandungi tanah liat gunung berapi bernilai untuk penyahtoksik.

LAVAMUD Volcanic Clay merupakan perubatan serbuk berasal dari pengeluaran abu gunung berapi. Ia adalah salah satu ejen detoksifikasi yang paling berkesan secara semula jadi terdapat kandungan lebih daripada 70 mineral untuk membantu menyahtoksik badan anda, mengetatkan tisu longgar, mengurangkan
selulit dan boleh menyebabkan mengurangkan lemak melalui inci yang luar biasa dan berkekalan.

LAVAMUD Volcanic Clay - Mineral tanah liat membersihkan dan membersihkan badan daripada toksin yang disimpan di antara sel-sel lemak, menyebabkan badan berasa tegang, licin dan lembut seperti sutera.





PROSES LAVAMUD MEMBAKAR LEMAK BEKU DAN MELICINKAN KULIT

Peringkat pertama

- Pengalaman melicinkan kulit berseri semasa dinaikkan aktiviti sel-sel lemak.

Peringkat kedua

- Merasai pengecutan sel-sel lemak bersama-sama dengan penurunan secara beransur-ansur berat badan selepas dipertingkatkan peredaran darah.

Peringkat Ketiga

- Menghalang pertumbuhan semula sel-sel lemak dan sentiasa muda serta kulit cerah.

Keempat dan Peringkat Akhir

- Akhirnya mencapai aktiviti sel metabolisme yang optimum sel-sel lemak berkurangan  di lengan, paha dan pinggang, menghasilkn badan baru yang menarik dan memang patut untuk jadi Ratu.

Kategori mana anda jatuh? 10 Jenis Kegemukan Mengatasi Isu Lemak!




CARA KEGUNAAN

1. Buka bungkusan dan jumlah yang dikehendaki sudu dengan sudu (dilampirkan) ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu berfungsi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.

2. Masukkan air panas dan kacau sehingga digabungkan sepenuhnya.

3. Biarkan sejuk selama 5 minit.

4. Perlahan-lahan memohon Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut ke kawasan sasaran.

5. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.

6. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.


NOTA

1. Gunakan hanya 10-15 minit apabila digunakan di leher.

2. Simpan lebihan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay campuran ke dalam peti sejuk. Hanya tambah air panas untuk sapuan seterusnya.

3. Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  adalah campuran khas. Sila elakkan daripada menggunakan produk lain pada masa yang sama.

4. Tidak sesuai untuk kulit sensitif. Sila berhenti jika berlaku sebarang ketidakselesaan atau berterusan. Basuh segera.

5. Jangan disapu pada luka terbuka.

6. Tidak sesuai untuk wanita hamil.


LANGKAH BERJAGA-JAGA

- Jangan gunakan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay  selepas latihan atau pancuran panas untuk mengelakkan terbakar kulit.

- Ia adalah perkara biasa untuk mempunyai kulit merah panas kerana haba; ia akan pulih selepas 2 jam.
Sila berhenti jika terdapat kemerahan kulit yang luar biasa berlaku, jangan sapu losyen badan untuk kesan menenangkan.

- Jangan gunakan setiap hari. Ia adalah dinasihatkan untuk menggunakan hanya selang sehari.
(Bagi individu dengan intoleransi haba, sila kurangkan penggunaan tempoh masa mengikut pilihan peribadi.
Jangan cuba untuk menahan panas. Adakah ambil perhatian setiap individu mempunyai had terima haba yang berbeza).



KATEGORI MANA ANDA JATUH ? 
10 JENIS KEGEMUKAN MENGATASI ISU LEMAK !

Cinta Makanan

- Obsesi untuk makan dan minum dengan mengambil kalori yang berlebihan serta kurang bersenam atau pergerakan. Kalori yang disimpan akhirnya ditukar kepada lemak badan.

Penghasilan lemak badan yang tidak seimbang

- Termasuk pengumpulan lemak badan di bahagian perut, paha dan lengan menghasilkan bentuk badan yang pelik.

Lemak badan tebal di bawah Lapisan Kulit

- Lemak badan terkumpul tebal di bawah lapisan kulit secara beransur-ansur kendur kulit menyebabkan hodoh pada bentuk badan.

Kurang lemak yang bagus

- Sistem endokrin tidak seimbang, secara fizikal lemah dengan badan besar.

Berat Air

- Rembesan cecair badan yang tidak tetap yang menyebabkan cecair terkumpul di bahagian pinggang, paha dan lengan.

Menghasilkan lemak kecil

- Kontur perut tidak rata yang kekal utuh tanpa mengira semua usaha menguruskan badan.

Obesiti pertengahan umur

- Biasa dengan istilah "Beer Bellies" dan "tayar spare"? Peringkat yang tidak dapat dielakkan bagi kebanyakan orang pertengahan umur.

Turun-temurun

- Obesiti boleh diwarisi melalui gen kolam kekeluargaan.

Lemak degil

- Lemak degil yang suka tinggal dengan anda tidak kira pelbagai kaedah pelangsingan lain.

Masalah Perubatan

- Obesiti kadang-kadang boleh dikesan kepada penyebab perubatan.






KEHEBATAN LAVAMUD VOLCANIC CLAY !

LAVAMUD Volcanic Clay adalah hadiah berharga dari alam semula jadi. Ia mempunyai keupayaan semula jadi untuk Membakar, Menghalang dan Menyerap kedalam lemak badan dengan kaedah yang paling selamat untuk detox lemak dengan keputusan yang optimum serta tidak melibatkan latihan yang bertenaga.

Tentu Selamat, Berkesan Sama sekali. Slim semasa anda berdiri, duduk atau ketika berbaring !

Pada 10 minit, proses pembakaran lemak bermula. Pada 15 minit seterusnya, tisu lemak  larut secara beransur-ansur. Jumlah besar akan keluar daripada kumpulan lemak, menghasilkan kelangsingan! Ia hanya memerlukan 45 minit setiap hari untuk kurang 5kgs dalam seminggu! Diminati dan diuji 98% berhasil daripada kadar kejayaan pelangsingan di seluruh dunia !

Mengelak untuk jadi yang luar Biasa, Cakap tidak untuk badan lapis lemak yang tebal. Cuba perubahan, Bentuk badan anda sendiri hari ini!

LAVAMUD Volcanic Clay diperoleh dari letupan gunung berapi aktif yang meghasilkan lumpur lava di Indonesia , serta mengandungi sejumlah besar tenaga aktif. Setiap sapuan, ia akan berubah tenaga ke dalam sel-sel badan kita , membolehkan pembakaran lemak memasuki melalui lapisan kulit.

LAVAMUD Volcanic Clay terdiri terutamanya daripada aliran lumpur gunung berapi yang meningkatkan badan aktiviti metabolik 60 kali lebih.Ia mempunyai Lapisan-lapisan lumpur secara semula jadi yang berbeza antara satu sama lain semasa pemprosesan kerana komposisinya daripada pelbagai lapisan lumpur gunung berapi.

JANJI KAMI:

Ia adalah kegembiraan yang ikhlas kami untuk memberikan produk berkualiti dengan kesihatan dan keselamatan terjamin pengesahan. Produk ini tersedia kesahihannya untuk pengesahan.

PERINGATAN:

LAVAMUD Volcanic Clay bukan produk ajaib menguruskan badan. Buku ini tidak pelangsingan keberkesanan pada penggunaan pertama. Pelangsingan benar berlaku secara beransur-ansur dan bersyarat. Keputusan biasanya timbul antara 3-7 hari seterusnya dengan keazaman yang kuat dan komitmen.



CARA2 MENGGUNAKAN LAVAMUD:
1. Buka bungkusan dan scoop hanya 1 sudu. Gunakan sudu yang di sediakan dan masukkan ke dalam mangkuk campuran kecil. Setiap sudu mengandungi 15g Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay.
2. Masukkan air suam sedikit demi sedikit dan kacau hingga larut sepenuhnya.
3. Perlahan-lahan sapukan Silky & Slim Lavamud Volcanic Clay menggunakan berus lembut atau pisau plastik yang tersedia ke kawasan sasaran.
4. Bersihkan dengan air suam selepas 45 minit.
5. Sapukan sekali sehari atau selang sehari.









Selepas 20minit, anda sudah boleh kupaskan~ Bersih & Mudah !





GC MAX (NEW PACKING)


GC MAX (NEW PACK)
Kurus 10 x lebih pantas dgn GC MAX
HARGA : RM 80 SM / RM 85 SS

PROMOSI : RM 65 SM / RM 70 SM
FREE POSTAGE

BELI 4 BOTOL RM 230 SHJ


Memperkenalkan GCMAX FAT BURNER produk keluaran Malaysia, yang boleh bantu Dapatkan Berat Idaman anda hanya dalam 2 MINGGU penggunaan.

 Masalah obesiti di negara ini semakin meningkat apabila lebih 16.8 juta penduduk menghidap penyakit ini yang berpunca daripada amalan gaya hidup dan pemakanan tidak seimbang. 

Ha, adakah anda tergolong dalam salah seorang mempunyai masalah diatas? Kalau ya, anda berada ditempat yang tepat sekali! Cuba anda search Garcinia Cambogia di Google, anda akan nampak yang buah yang hanya tumbuh di Asia ini boleh bantu anda Bakar Lemak serta Menguruskan Badan anda sepantas 2 minggu! Di Malaysia, jus kami adalah satu-satunya produk pelangsingan badan yang rasanya sangat sedap, rasa berry seperti Ribena.
Kebanyakan testimoni yang kami terima, kesan juice pembakar lemak kami boleh dirasai hanya dengan sekali penggunaan. Selera makan berkurangan, bahagian yang berlemak terasa panas, berpeluh lebih banyak dari biasa kerana semasa proses bakar lemak, ia akan dikeluarkan melalui peluh, dan banyak lagi. 
Saya tahu, anda semua sibuk berkerja, berniaga dan sebagainya. Tak sempat nak bersenam, kalau anda seorang surirumah macam saya, memang tak ada masa. Seharian melayan suami dan anak-anak, makan minum pun tak terjaga. Mana ada masa nak pergi bersenam betul tak? Hasilnya berat badan saya naik mendadak, dari 45kg ke 60kg . Masa tu memang tertekan sangat, jadi saya pun fikir jalan penyelesaian bagaimana nak bantu masalah berat badan orang yang tak suka/sempat bersenam.
Selepas buat kajian selama 3 bulan, akhirnya saya dapat formula terbaik pembakar lemak, yang tiada bahan kimia berbahaya seperti Sibutramin etc. 

Hanya dari ekstrak SUPERFRUITS, salah satunya Garcinia Cambogia!  
Tak perlu bancuh atau shake, cukuplah minum 2 sudu besar pagi dan malam, 1 jam sebelum sarapan pagi atau makan malam. 

Tiada bahan kimia berbahaya, hanya ekstrak Superfruits dalam minuman GC MAX Fat Burner ini. Selain GARCINIA CAMBOGIA, juice pembakar lemak kami ada mengandungi Acai Berry, dua-dua buah yang diperakui DR OZ sebagai pembakar lemak paling berkesan tahun 2013/2014!
Cara Penggunaan GC MAX Fat Burner
  • Minum 2 cap penuh setiap pagi, 1 jam sebelum makan sarapan
  • Minum minima 2 liter air kosong sehari ( WAJIB )
  • Buat senaman ringkas untuk cepatkan proses bakar lemak
  • Lebihkan buah-buahan dan sayur-sayuran dalam diet anda
  • Jauhi makanan segera, berminyak dan bergula sementara dalam proses kurangkan berat anda

Tak perlu ikut cadangan diatas, kalau anda rasa macam leceh. Tapi minum air kosong 2 liter sehari tu memang wajib tau. Jangan terkejut kalau anda timbang selepas 1 minggu, berat anda dah turun.  Anda boleh dengan GC MAX Fat Burner!

  Kelebihan Juice GC Max Fat Burner, 

  • Membakar lemak degil yang tersimpan dalam badan anda
  • Tak perlu bancuh atau shake, boleh terus minum!
  • Mengurangkan selera makan, sekali minum memang boleh rasa
  • Meningkatkan metabolisma anda 
  • Membaiki sistem perncernaan supaya senang lawas
  • Rasa bertenaga walaupun kurang makan
  • Rasa mixed berries yang sangat sedap!
  • Detox sistem perkumuhan anda, buang semua toksin dalam badan supaya lebih sihat dan cergas

RADIGLOW SIGNATURE CANDY




RADIGLOW SIGNATURE CANDY
SINGLE PACK - 30BIJI
1000MG LEBIH CEPAT KESANNYA

HARGA : RM 90.00
PROMOSI : RM80 SM / RM85 SS

Combo : RM155 SM / RM165 SS
Free Postage
 
NEW..RADIGLOW..
New Packaging..signature candy..
Dulu 800mg NOW
1000mg x30's candy
Fastest result..
No worries...KKM N HALAL..


 
★ RADIGLOW SKINFINITI (PINK EDITION - new)
  Harga  : RM99.00


Apa beza yg pink n radiglow botol biasa tu??
Yang pink ada tambahan ekstrak sakura.Bunga sakura mempunyai bahan antioksidan dan caffeic acid yang boleh membantu badan melawan kesan penuaan serta membantu mengurangkan masalah kulit sensitif


Upgrade RADIGLOW Signature Candy tablet suplemen anti-penuaan dan kesihatan kulit khusus untuk wanita. Radiglow terdiri drpd 5 bahan terbaik untuk kulit wanita :

• L-Arginine
• L-Cysteine
• Ascorbic Acid
• Hydrolyzed Fish Collagen
• Strawberry Juice Powder

KEBAIKAN RADIGLOW:
--------------------
(✔) Mencerahkan serta membuatkan tona kulit sekata dan berseri.
(✔) Memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah.
(✔) Menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembap.
(✔) Mengurangi kedutan dan garis-garis halus.
(✔) Mengecilkan pori-pori kulit.
(✔) Melindungi dari sinaran UV.
(✔) Menguat dan mencantikkan kuku dan rambut.
(✔) Meningkatkat sistem imunisasi badan.
(✔) Mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan.
(✔) Mengatasi masalah jerawat dan jeragat.
(✔) Mengurangi sakit radang dan sendi.
(✔) Baik untuk mata.
(✔) Sesuai untuk ibu hamil dan menyusu bayi.
(✔) Membekalkan tenaga optimum sepanjang hari.
(✔) Menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit.
(✔) Meningkatkan kualiti tidur.
(✔) sesuai untuk lelaki dan perempuan.

Cara pengambilan :
Hisap @ kunyah 2-4 candies once a day.



 







NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL (30 gram)
HARGA PASARAN :RM110

HARGA PROMOSI :
RM90 (sm) / RM95 (ss)
free pos
Niqrees Firming & lifting hidrogel

merupakan inovasi baru dalam menganjalkan kulit muka dan payudara, agar ia lebih tegang dan berseri-seri

Niqrees Hidrogel adalah revolusi krim hidrogel , yang berfungsi utk mengangkat dan membantu meningkatkan isi padu payudara. 

Formula inovatif dan eksklusif kini mengandungi ekstrak  buah Kigelia Africana  yg mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan

Dengan penggunaan yang teratur, hidrogel ini telah terbukti untuk mengangkat payudara sehingga 15% . Dalam ujian , telah terbukti 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu.

Cara berkesan hilangkan kedut & eye bag

NIQREES FIRMING AND LIFTING HYDRO GEL berkesan secara 99% kepada individu yg mengalami masalah kedut dimuka dan juga eye bag dan lebam bawah mata...hasil boleh dilihat dari kali pertama penggunaan NIQREES

revolusi krim hidrogel pertama yg mampu :
�� menegangkan payudara sehingga 15%
�� menambah dalam saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu
�� mengurangkan kedut seluruh wajah
�� menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata
�� memutihkan kulit
�� melicinkan kulit
�� merawat masalah jerawat
�� merawat masalah ekzema
�� Anti-radang (ekstrak kigelia telah terbukti lebih berkesan daripada Indomethacin, yang kuat sintetik anti-radang).
�� Agen antioksidan (ekstrak etanol daripada kigelia telah terbukti mempunyai aktiviti antioksidan).
�� anti-bakteria.


“DARI ANAK D@R@ SAMPAI SEKARANG MASIH SKEPING JE”

“Dari anak d@r@ sampai sekarang kawan-kawan cakap skeping jee ko ni... kawan lelaki pun buat kita macam ada tak ade jee..pakai br@ pun rasanya macam tak pakai pun sama jee,hu.hu rasanya ramai yang pernah alami benda yang sama KAN.KAN.KAN”
.
"Betul ke tidak? Cuba uolss perhatikan teman lelaki atau suami uolss, dah memang lumrah LELAKI pantang tengok yang BERGETAH sikit...mula la mata melilau jeee..'
.
Uolss perlu buat sesuatu perlu mula dari sekarang jangan terlambat!!!!....ape orang tua cakap 'JANGAN SAMPAI NASI MENJADI BUBUR'.Sebelum ni mungkin uolss pernah cuba pelabagi produk tapi......
.
Tiada Kelulusan KKM
.
Produk daripada luar yang mana x de HALAL
.
Harga Mahal Sampai BERATUS-RATUS keatas
.
X sesuai dengan kulit sebab ALERGIK
.
Kandungan produk terlalu sikit,x sampai 1Bulan.
.
Rasa x selesa bila pakai sebab MELEKIT & LAMBAT serap
.
________________________________________
NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL
________________________________________
.
Ada Kelulusan KKM
.
Ada HALAL & dikilang dengan KILANG berstatus GMP
.
Harga Murah x sampai BERATUS
.
Sesuai untuk semua kulit
.
Kandungan produk boleh tahan sampai 2 Bulan.
.
Rasa selesa dan CEPAT serap
.
.
InshaAllah kami dah cuba & kami berani jual .. Ia bukan rahsia lagi... Satu2 produk yang akan bagi kesan sangat positif..
.
Adik kakak tak akan rugi utk kuar belanja sikit utk produk ni..
.

NIQREES FIRMING & LIFTING HYDOGEL
.
Formula inovatif dan eksklusif ini diformulasikan menggunakan bahan asas terbaharu dan merupakan produk Pertama Seumpamanya di dalam bentuk HYDROGEL dan mengunakan ekstrak buah Kigelia Africana yang mana ia dapat memberi kesan pantas seawal kali pertama penggunaan.
.
HYDRO GEL adalah gel tidak berwarna yang mengandungi nutrien serta mineral semulajadi yang bebas bahan kimia. Hydroge memberikan kadar penyerapan yang lebih tinggi serta memberikan keselesaan semasa pemakaian berbanding dengan cream atau serum serta sesuai untuk semua jenis kulit dan usia.
.
Dengan hanya pengunaan pertama Niqrees Firming & Lifting Hydrogel dapat menghilangkan eye bag dan kedutan halus pada wajah dengan serta merta dan menjadikan kulit tegang,lembut,licin serta lebih cerah.
.
Dengan penggunaan yang teratur,Niqrees Firming & LIfting Hydrogel ini telah terbukti melalui ujian untuk mengangkat payudara sehingga 15% dan 70% wanita telah memberikan feedback dalam penambahan saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa hanya 5 minggu pengunaa.
Kebaikan Niqrees Firming & Lifting Hydrogel
� Menegangkan payudara sehingga 15%.
� Menambah saiz payudara sebanyak 2.4 cm dalam masa 5 minggu.
� Menghilangkan kedutan serta garsi penuaan di seluruh wajah.
� Menghilangkan eyebag dan lebam bawah mata.
� Memutih dan mencerahkan kulit.
� Melembap serta melicinkan kulit.
� Merawat masalah jerawat dan jeragat serta pigmentasi.
� Merawat masalah ekzema.
� Merawat serta menghalang kanser kulit & payudara
� Merawat dan memulihkan kulit yang rosak akibat kesan sinaran matahari.

Penggunaan
Sapukan 2 kali sehari iaitu pada sebelah pagi selepas mandi dan malam sebelum tidur.Lakukan selama 5 minggu berturut untuk dapatkan hasil yang maximum. Lakukan urutan megikut tatacara di bawah bagi aplikasi yang berlainan:

# KULIT WAJAH
-Cuci tangan terlebih dahulu sebelum uliskan Niqrees Firming & Lifting Hydrogel pada hujung jari.
-Mulakan dengan meletakkan dua atau tiga jari di atas kening dan gerakkan dengan lembut ke arah sisi dahi
-Buka jari-jari anda dan letakkan di kawasan mata. Gerakkan ke arah sisi muka hingga ke telinga
-Buka jari-jari anda dan letakkan di celah antara hidung dan mulut. Gerakkan ke arah sisi muka hingga ke telinga
-Teknik urutan boleh dilakukan dengan pergerakan terus (linear) atau usapan (circular) dengan kekerapan 10 - 15 kali pergerakan setiap bahagian atau 5 - 10 minit sesi urutan setiap hari

# URUTAN PAYUDARA
1.Cuci tangan terlebih dahulu sebelum uliskan Niqrees Firming & Lifting Hydrogel pada hujung jari
2.Sapukan dan ratakan Niqrees Firming & Lifting Hydrogel ke seluruh bahagian payudara.
3.Pastikan sapuan dilakukan pada bahagian bawah dahulu dan perlahan-lahan naik ke atas menghampiri puting payudara.
4.Setelah Niqrees Firming & Lifting Hydrogel meliputi payu dara, mulakan urutan pada payudara kanan dahulu.
5.Tekan jari perlahan-lahan pada buah dada dengan gerakan ke atas sehingga menghampiri puting payudara .
6. Ulangi sehingga 3 atau 5 kali kemudian beralih kepada payudara sebelah kiri.
7. Lakukan selingan antara payudara kanan dan kiri berulang-ulang kali.
8. Urut dengan putaran mengikut arah jam dengan gerakan menaik ke arah puting.
9. Lakukan urutan serentak pada kedua-dua buah dada dengan menggunakan teknik 8 tadi.
10.Setelah selesai urutan, minum segelas air suam bagi melancarkan perjalanan darah didalam badan.
.
Niqrees Firming & Lifting Hydrogel
> 100% Produk Bumiputra Malaysia
> Mempunyai Kelulusan KKM (NOT150705975K)
> Kelulusan HALAL daripada JAKIM Malaysia
> Dikeluarkan Oleh Kilang Berstatus GMP
> Dikeluarkan oleh syarikat berdaftar dengan SSM Malaysia





�� lulus kkm : NOT150705975K
�� sijil halal
�� dikeluarkan oleh kilang bertaraf gmp
�� produk bumiputera


TESTIMONI  NIQREES FIRMING & LIFTING HYDROGEL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs