ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Wednesday, 30 March 2016

OLI CANDY PREMIUM - LIMITED EDITION


HARGA :-

1 BOTOL RM65.90
(1 BOTOL 30BIJI)

PROMO : RM 59 SM / RM 64 SS
FREE POSTAGE


Kuantiti limited 
Kualiti terbaik
Sape cepat dia dapat
5x kuasa pencerahan

Jerawat yang SERIUS dan sering KECEWA
Rendah Diri Sebab Kulit GELAP
SENANGNYA NAK CANTIK!!!

Olicandy premium merupakan olicandy advance yg mempunyai kandungan pitera setanding produk antarabangsa..pitera merupakan bahan eksklusif yang terkenal dan berkait rapat dengan dunia kecantikan.

Hanya hisap rasa macam gula-gula oren je olicandy ni 
OliCandy iaitu Formulasi terbaik menggunakan teknologi terkini gabungan Olive Leaf , & Vitamin C
 
KELEBIHAN OLICANDY:-

✿ Perubahan tona kulit berganda lebih cerah
✿ Kulit lebih gebu, lembap dan tegang
✿ Wajah lebih segar dan berseri sepanjang hari
✿ Menyekat pembentukan jerawat dan merawat masalah jerawat yang serius
✿ Membantu Menghilangkan parut dengan lebih berkesan dan effective
✿ Memudarkan dark spot di seluruh badan
✿ Merangsangkan menghasilkan glutatione dalam badan secara semulajadi iaitu dari daun zaitun. LEBIH EFEKTIF BERBANDING MENGAMBIL GLUTA.
✿ Memperbaiki tekstur kulit tua & mati.
✿ Mengurangkan pigmentasi & garis kedutan
✿ Meningkatkan sistem imunisasi
✿ Membuang toksin dan membersihkan darah kotor
✿ Memulihkan sakit sendi dan otot
✿ Memberi kecergasan badan sepanjang hari
✿ Kandungan antioksidan yang tinggi mampu mencegah pelbagai penyakit kronik termasuk kanser
 
CARA PENGAMBILAN OLI CANDY :-

1. Hanya kemam atau kunyah
2. 2 biji sebelum sarapan (Kesan terbaik ketika perut kosong)
3. Diikuti dengan segelas air putih


1. Apa bezanya olicandy dengan product collagen lain?

Olicandy merupakan gula gula pencerahan pertama di Malaysia yg berasaskan daun buah zaitun dan collagen, dimana ia dapat mencerahkan kulit dan bagus untuk kesihatan, ia mudah diambil,hanya kunyah dan mudah di bawa ke mana. Olicandy terbukti keberkesanannya oleh 99% pengguna.


 2. Olicandy bole di ambil oleh lelaki?

Ya, boleh. Olicandy boleh di ambil oleh lelaki kerana bahan bahan olicandy tidak melibatkan hormon wanita. Juga bole di ambil dr umur 13 tahun dan ke atas.


3. Olicandy boleh di ambil oleh wanita menyusu atau mengandung?

Wanita mengandung tidak di galakkan mengambil olicandy tetapi tiada masalah bagi breastfeeding mother untuk mengambil olicandy.

 4. Saya mengalami allergic seafood dan alah kepada marine collagen, bolehkan saya mengambil olicandy?

Ya, boleh. Olicandy di formulasi khas buat mereka yg alah marine collagen, olicandy menggunakan bovine collagen dimana ia halal dan selamat. Kolagen bovine adalah kolagen yang diambil daripada lembu, dibersih dan diekstrakkan menjadi sumber kolagen yang bermanfaat untuk kesihatan kulit manusia. Kolagen bovine nie mirip2 sel kolagen kulit manusia, kerana itu penggunaannya amat meluas dalam bidang perubatan dan kecantikan. Olicandy memilih menghasilkan kolagen berasaskan bovine kerana kadar peratusan alahan amat amat rendah berbanding kolagen daripada sumber marin.

5. Berapa lama kesan pengambilan olicandy boleh di lihat atau dirasai?

Ia bergantung kepada hormon dan jumlah toksin dalam badan seseorang. Kebanyakan pengguna dapat melihat dan merasai kesan Olicandy seawal 1 minggu.

6. Bolehkah saya mengambil olicandy semasa period?

Ya boleh, semasa menstruasi badan kita lemah dan lesu kerana banyak darah keluar, jadi pengambilan olicandy dapat membantu memberi tenaga dan mengekalkan glowing di wajah.

7. Olicandy ni selamat di ambil tak? Ada side effect? Lulus KKM tak?

Jangan risau, olicandy selamat di ambil, dan tiada side effect. Olicandy telah di luluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia dan diklasifikasikan under makanan kesihatan bukan ubatan. Ini number sebagai rujukan 041114/10/033

8. Betulkah pengambilan supplement collagen dapat menaikkan selera makan kita?

Fakta itu tidak benar sama sekali, apabila kita mengambil apa apa supplement kecantikan dan kesihatan, peredaran darah akan mengalir dengan baik, itu tanda nya supplement itu betul betul berkesan dengan badan kita. Dan apabila blood circulation bagus, badan rasa ringan dan mungkin akan meningkatkan selera makan kita. Betul tak bila badan kita penat, selera pun kurangkan? Begitulah konsepnya.



 
 

KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA - new packing

OLD PACKING

 KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA-NEW PACKING
*10grm* *NOT 151202586K*
rm69sm rm75ss

Penaik seri new packing...
bekas pink
Dulu gold tau
Saya hanya nak share perubahan wajah guna KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA ni je ☺️
.
.
Rata - rata bercakap 👇🏻
.
.
🌸MENAIKAN AURA SERI WAJAH

🌸MEMBUANG HABA PANAS WAJAH
🌸MEREDAKAN PENAT & LESU WAJAH
🌸MENUTUP LIANG ROMA YG LUAS
🌸MENGHILANGKAN GARIS KEDUT
🌸KEKAL AWET AYU MUDA JELITA
🌸NIPISKAN PARUT TEBAL
🌸PENAGGAL TERBAIK JER,WAT & JRA,GAT TEBAL
.
.
Asbab sahaja dear, yg mengizinkan hanya Allah jua. 😊
.
.
Tapi nak semua tu mestilah ikhtiar kan? Seperti rezeki, Allah dah janji setiap manusia ade rezeki masing-masing. Bagaimanapun, ada cara untuk mendapatkan rezeki tersebut. Doa dan ikhtiar kan? Sama juga hal ni. Doa tu wajib, kemudian lengkapkan la dengan ikhtiar. Insha Allah dipermudahkan 😊
.
.
Pendek kata,tidak ada penyakit yang tidak ada ubatnya sedangkan air sejuk pun boleh dijadikan ubat dengan izin Allah swt 😊
.
.
Ada yang berminat nak berubah?
Bayangkan anda terpilih Asbab Penggunaan Krim Penaik Seri 7 Bunga
.
.
💞Anda Berhak Untuk Cantik Kerana Cantik Itu Adalah Anda💞
.
.
👉🏻ikhtiar utk diri sendiri
👉🏻ikhtiar utk suami
👉🏻ikhtiar utk keyakinan diri
👉🏻ikhtiar utk org yang disayangi
.
.
In Sha Allah
Berat jari nak wassap? Tanya jari ke hati yang berat nak ubah diri? 😉
.
.
Terima Kasih baca sharing nie sampai habis,kalau saya jadi anda pasti saya akan perpesan pesan supaya tidak terlalu taksub dengan produk 😊 itu semua ASBAB
.
.
Alhamdullilah Mewangi sesuai dengan saya.Anda ?

( KRIM MALAM membunuh jerawat dan jeragat degil nipiskan parut mengecilkan pori besar menaikan seri muka ) * Malam sebelum tidur *


ANDA INGIN KECANTIKAN ......
BERMACAM MACAM MASALAH PADA MUKA... JERAWAT , JERAGAT , PORI PORI TERBUKA , KUSAM ...
DENGAN ADANYA MEWANGI MASALAH ANDA AKAN SELESAI 




Kepakaran saya membantu anda yang mengalami masalah kulit Jer*w*t,Jer*g*t,kulit kusam,Resdung,Kulit tidak sekata boleh digunakan lelaki dan perempuan.Berkonsepkan satu botol boleh digunakan di badan dan muka,Lulus KKM,mesra solat,Ahli Lembaga & Pesatuan Pengguna Malaysia dan Khidmat pelanggan yang MESRA,Menarik kan...

3 BAHAN UTAMA YANG TERDAPAT DALAM MEWANGI KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA

1.Manfaat Lilin Lebah untuk Kulit
Lilin lebah umumnya digunakan dalam berbagai produk perawatan kulituntuk meningkatkan kondisi dan tekstur kulit. Selain itu lilin lebah juga memiliki sejumlah manfaat dalam mengobati masalah kulit seperti jerawat, eksim, dan kulit kering.

Lilin lebah membantu untuk tetap membuat kulit Anda tetap lembab, mengganti sel kulit yang mati dan melindungi kulit dari kerosakan akibat sengatan matahari. Kandungan anti- bakteri, anti- inflamasi, dan sifat antioksidan yang terdapat dalam lilin madu sangat bermanfaat bagi kulit.

Beberapa manfaat utama dari lilin lebah untuk perawatan kulit adalah sebagai berikut:
Jerawat

Lilin lebah dapat mengobati jerawat secara efektif. Kandungan antiseptik yang kuat, penyembuhan, dan anti- inflamasi sangat efektif dalam pengobatan jerawat.

Manfaat Lilin Lebah untuk kecantikan:
Tahukah anda bahwa begitu banyak kita mendapatkan manfaat dari lebah selain madu ternyata lebah madu juga memproduksi beeswax.

Beeswax adalah lilin alami yang diproduksi dalam sarang lebah lebah madu, Beeswax (Lilin Madu) banyak digunakan oleh perusahaan kosmetik dan juga berguna untuk melembabkan kulit sehingga lilin lebah ini dijadikan sebagai bahan utama dalam pembuatan krim. Beeswax berfungsi untuk melindungi kulit dari kondisi yang kering.

Beeswax memiliki emollient, menenangkan, melembutkan dan membantu kulit mempertahankan kelembabannya. Beeswax banyak digunakan dalam produk kosmetik dan perawatan kulit sebagai agen penebalan, emulsifier, dan humektan. Lilin lebah juga telah digunakan sebagai antiseptik dan penyembuhan luka.

2.Mafaat Buah BETIK

5 Khasiat Buah Betik Untuk Kecantikan
Mengatasi Masalah Bintik Hitam Di Wajah –
Jika anda mempunyai masalah bintik-bintik hitam di wajah, anda boleh cuba petua menggunakan betik dan susu. Buah betik akan berperanan menjadikan kulit wajah anda lebih halus dan lembut manakala susu pula bersifat sebagai pemutih dan menjadikan kulit anda lebih berseri.

Apa yang perlu anda lakukan adalah, kupas kulit betik, kemudian kisar halus dan campurkan dengan sedikit susu. Sapukan ke seluruh wajah anda terutamanya di bahagian yang sering kelihatan bintik-bintik hitam. Amalkan seminggu sekali untuk hasil yang lebih berkesan.

Membantu Menghilangkan Jerawat – Untuk anda yang mempunyai masalah jerawat di wajah, ia mungkin dapat diatasi dengan penggunaan buah betik. Anda perlu kisar buah betik yang telah ranum sehingga halus. Sapukan ke bahagian wajah yang berjerawat. Biarkan kering selama 15 ke 20 minit kemudian cuci muka dengan air yang bersih. Sebolehnya amalkan 2 atau 3 kali seminggu untuk melihat hasilnya.

Pelembab Kulit – Buah betik tinggi dengan kandungan air. Ini membuatkan buah betik sangat sesuai dijadikan pelembab semulajadi untuk kulit. Anda hanya perlu kisarkan buah betik yang telah masak. Pastikan anda kisar halus. Selepas itu campurkan dengan sedikit madu. Campuran betik dan madu boleh anda jadikan masker bukan sahaja untuk muka tetapi boleh disapukan ke seluruh bahagian badan. Biarkan kering selama setengah jam, kemudian barulah cuci dengan air bersih. Kulit bukan sahaja akan lebih lembab tetapi ia juga menjadikan kulit lebih lembut dan berseri

Mengurangkan Garis Halus dan Kedutan Di Wajah – Ingin awet muda selalu, rajin-rajin gunakan betik untuk wajah anda. Betik dapat melawan radikal bebas dalam tubuh dan secara tak langsung mencegah penuaan secara semulajadi. Ia juga mengurangkan kedutan dan masalah-masalah kulit antaranya seperti kulit kering dan kusam.

Untuk awet muda....


3.MANFAAT KAYU MANIS UNTUK KULIT
Kayu manis telah digunakan selama berabad-abad untuk pengobatan tradisional di negara Cina, India dan di beberapa negara Asia lainnya termasuk Indonesia. Di antara berbagai manfaat dan kegunaan kayu manis tersebut, salah satu yang paling penting adalah dalam menjaga dan merawat kesihatan kulit. Kayu manis juga dapat membantu menyembuhkan berbagai penyakit kulit dan infeksi. Dengan demikian, kayu manis dapat digunakan untuk berbagai keperluan dalam rangka meningkatkan kesehatan dan perawatan kulit. Berikut adalah beberapa manfaat kayu manis bagi kulit wajah

MENCEGAH PENUAAN
Manfaat kayu manis bagi kesehatan kulit wajahlainnya adalah untuk mencegah penuaan .Kayu manis dapat digunakan untuk menghilangkan garis-garis halus pada kulit dan membuat kulit tampak lebih awet muda. Kayu manis dapat merangsang pembuluh darah dan membawa darah ke permukaan kulit.
MENGOBATI EKZIMA
Manfaat dan kegunaan kayu manis juga dapat digunakan untuk mengobati ekzima. Ekzima adalah suatu kondisi di mana terjadi peradangan dan pada kulit. Penyebab pasti ekzima memang tidak diketahui, tetapi penyebab paling umumnya adalah respon yang terlalu aktif dari sistem kekebalan tubuh terhadap iritasi atau alergi. Ekzima bisa sangat mengganggu penampilan seseorang karana dapat meninggalkan parut pada kulit.

MENGUBATI JERAWAT
Manfaat kayu manis untuk wajah dan jerawat juga dapat diperoleh dengan membuat campurkan 1 sdm bubuk kayu manis dengan 3 sdm madu, lalu sapukan pada daerah yang terserang jerawat. Biarkan selama kurang lebih 20 menit sebelum membersihkannya dengan air hangat. Selain kayu manis digunakan untuk menghilangkan jerawat dan meremajakan kulit. ini juga dapat merangsang oksigen dan darah ke permukaan kulit.

ANTISEPTIK
Sifat antiseptik yang dimiliki kayu manis dapat digunakan untuk membunuh berbagai jenis bakteri dan mencegah terjadinya infeksi dan peradangan pada luka. Ekstrak atau minyak kayu manis merupakan ubat yang sangat efektif untuk mengubati infeksi.

MELEMBUTKAN KULIT
Manfaat Kulit kayu manis sangat baik digunakan untuk mengangkat sel kulit mati. Hal ini akan membuat kulit lebih bersinar dan dapat meningkatkan kekenyalan kulit. Untuk melembutkan kulit, serbuk kayu manis dengan garam, minyak almond, madu atau minyak zaitun, gosokkan secara merata pada kulit untuk membuat kaki lebih mulus.

MEMPERBAIKI KULIT
Sifat anti-bakteri kayu manis berguna untuk mencerahkan kulit.
UNTUK MEMUDAHAKAN ANDA KAMI SEDIAKAN MEWANGI PENAIK SERI 3 KHASIAT LILIN LEBAH,BETIK,KULIT KAYU MANIS DIGAMBUNGKAN DENGAN 7 BUNGA YANG

KAMI NAMAKAN
KRIM PENAIK SERI 7 BUNGA
 
  
KELEBIHAN PRODUK MEWANGI
====================
🌷MEWANGI CHEWING GUM SOAP🌷
*50grm* *NOT 151103766K* rm49sm rm59ss ( pencuci muka dari beribu pati buah2an utk jeragat, jerawat, melindungi kulit, mencerah, mghapuskan kegatalan muka akibat dr resdung menyejukkan radang kulit ) *Pagi dan Malam*
🌷
 
MEWANGI PEELING SCRUB🌷
*250grm* * NOT 1502123K* rm49sm rm59ss ( scrub/lulur garam buluh kegunaan muka dan badan, membuang kulit mati, daki, menipiskan hiperpigmentasi atau flex hitam, hilangkan kehitaman dibahagian tersembunyi, menyegarkan ) *Muka seminggu sekali @ 3 kali / badan sehari sekali*

🌷MEWANGI CREAM🌷
*150grm* *NOT 150502121K*
rm49sm rm59ss ( cream kegunaan muka dan badan dari 7 pati bunga, SPF60, sekatakan tona kulit, menggebu, mencerah, mlembut, menganjal, menaikkan aura dan seri wajah ) * Pagi dan Malam *
🌷

FJ GLOW SKINCARE

HARGA : RM 175.00 

PROMOSI : RM 160 SM / RM 165 SS
FREE POSTAGE

Fj Glow kini Berwajah BARU!!!

Packaging lebih tahan lasak dan tidak mudah pecah. Lepas ni kalau jatuh takde lah jadi kaca bekas nya..hehe ok siapa lg nak stok fj glow? Jommm order whatsapp 012-318 4080

Kita kasi hilang jerawat jeragat bagi muka cerah berseri dan atasi masalah tona tidak sekata!

 FJ GLOW tercipta dengan formula ORGANIK yang selamat dan menghasilkan wajah yang CERAH BERSIH DAN GLOW! Wajah gelap bertukar cerah tanpa pengelupasan! Perubahan jelas dalam masa 5 hari atau kurang daripada itu! Kami menawarkan 4 produk berasaskan bahan organik yang selamat dan berkesan dalam mencerahkan wajah, melicinkan kulit, ‘glowing skin’, mengecilkan liang pori, memberi seri wajah, mengecutkan jerawat dan jeragat.

1. FJ LIQUID FACIAL FOAM :
Mengandungi madu, vitamin c, kolegen AHA, saripati kunyit dan asam jawa
Wajah lembap selepas cuci berbanding menggunakan sabun. Pakai kuantiti sedikit tetapi menghasilkan buih yang banyak.Jimat dan tahan sebulan ke dua bulan *bergantung kuantiti pemakaian


- Cara Permakaian :
Basahkan dulu muka anda, kemudian tuangkan FJ Liquid Facial Foam ke telapak tangan sebesar 50 sen, dan usap diwajah yang basah.
2. FJ MAGIC WHITENING CREAM :
Mengandungi saripati biji anggur, sengkuang dan Gluta.
Mengandungi SPF 80 yang mampu menghalang kulit daripada lembayung mentari.
Tidak akan berlaku pengelupasan! Cerah dalam masa 5 hari! Menjadikan kulit GLOWING! Berseri-seri! selamat digunakan

- Cara pemakaian :
Pada awal-awal pemakaian, calitkan sedikit di bahagian dahi, pipi, dagu dan hidung. Ratakan di seluruh wajah. Keringkan. Lihat wajah anda berkilau!
Awal-awal tidak usah pakai etrlalu banyak, kerana pati pemutih yang kuat dengan kauntiti yang sedikit mampu mencerahkan wajah dan glow!

3. FJ SUPER GLOWING SERUM

Diperkaya dengan vitamin2 dan mineral baik utk pertumbuhan sel kulit untuk dapatkan kesan yang baik! Serum super glowing mempercepat proses glowing skin! Digunakan sebiji sebelum dibuai mimpi indah, sapukan serata wajah! Anda pasti terkejut dengan hasilnya!


- Cara Permakaian :
Cubit atau cucuk dengan jarum untuk mengeluarkan serum. Kemudian sapu ke seluruh muka dan dibiarkan.

4. FJ APPLE SCRUB



Scrub dari ekstrak epal hijau mempercepat pengecutan jerawat! Yes! Ajaib! Scrub ini juga baik untuk menanggalkan sel kulit mati blackhead degil! Serta boleh digunakan pada anggota badan yang lain.
- Cara Permakaian : 
Sapu dan ratakan ke seluruh muka. Sebelum kering atau semasa masih lembab, gosok sehingga daki dan whitehead tertanggal.

 



Tuesday, 29 March 2016

NOUVELLES VISAGES



NV TRIAL SET RM135

FREE POSTAGE

Set Percubaan NV terdiri daripada 6 produk seperti :
NV Sensitive Skin Toner (60ml)
NV Cleansing milk (60ml)
NV Anti Blemish Toner 2 (15ml)
NV Day Cream (5gm)
NV Nourishment (5gm)
NV Facial Black Soap

CARA MENGGUNAKAN SET PERCUBAAN NOUVELLES VISAGES
Waktu Siang
1. Bersihkan muka dengan menggunakan Cleansing Milk
2. Basuh muka dengan menggunakan Facial Soap
3. Sapukan Toner Sensitif dengan menggunakan kapas keseluruh bahagian wajah
4. Semburkan Toner Lotion B pada kapas dan sapukan pada wajah dengan gerakan ke atas (Elakkan daripada terkena kawasan mata dan mulut)
5. Day Cream pada seluruh bahagian wajah

Perhatian: Jangan terlalu dedahkan wajah pada sinaran matahari semasa di dalam proses rawatan.
Waktu Malam
1. Bersihkan muka dengan menggunakan Cleansing Milk
2. Basuh muka dengan menggunakan Facial Soap
3. Toner Sensitif dengan menggunakan kapas keseluruhan bahagian wajah
4. Sapukan Day & Night Cream pada seluruh bahagian wajah.
 NOUVELLES VISAGES JUGA BOLEH DIBELI SECARA BERASINGAN

NV Facial Soap For Normal Skin
RM45

Mengandungi AHA dan Vitamin E yang bertindak untuk memberi kesegaran dan melembutkan kulit wajah sepanjang hari. Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit normal dan kering. Tips: sesuai untuk kulit remaja yang normal & kering.


NV Facial Soap For Acne and Pimple Skin
RM45

Pembersih wajah untuk mereka yang mempunyai masalah kulit. Berupaya membersihkan kotoran serta lebihan minyak di wajah disamping mengimbangi PH kulit. Berupaya membersihkan kotoran serta lebihan minyak di wajah disamping mengimbangi PH kulit. Menggalakkan pertumbuhan sel-sel baru serta berupaya mengecilkan pori-pori kulit wajah yang terbuka yang boleh menyebabkan kulit bermasalah. Tips: sesuai untuk kulit remaja yang mengalami kulit bermasalah.

NV Cleansing Milk
RM40

Dirumuskan khas sebagai pembersih kulit wajah untuk menjadikan wajah lebih lembut dan memberikan kesan yang efektif, ianya juga boleh digunakan sebagai penaggal make-up. Mengandungi AHA dari ekstrak buah-buahan. Tips: Gunakan kapas muka untuk membersihkan cleansing milk pada wajah.

 

NV Normal Skin Toner
RM35

Sebagai agen penyegar yang memberi kesegaran pada kulit wajah disamping melembutkannya. Ia mengandungi UV protection yang boleh melindungi kulit daripada sinaran suria. Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit normal.

NV Anti Blemish Toner 1
RM70

Untuk menyegarkan kulit wajah dan menjadikannya nampak lebih muda. Membersihkan sel-sel kulit mati.

NV Anti Blemish Toner 2
RM65

Untuk menyegarkan kulit wajah dan menjadikannya nampak lebih muda. Membersihkan sel-sel kulit mati.

NV Sensitive Skin Toner
RM35

Untuk memulihkan kulit wajah yang bermasalah dan mengecilkan liang pori-pori yang terbuka supaya kelihatan lebih segar dan bermaya. Sesuai untuk mereka yang mempunyai kulit wajah sensitif.

NV Acne and Pimples Lotion / Compressor
RM40

Penyegar khusus untuk mereka yang mempunyai masalah jerawat yang kritikal. Tips: sapukan krim compressor pada bahagian yang berjerawat seperti menggunakan bedak sejuk pada waktu malam.


NV Moisturizer
RM45

Pelembap tanpa minyak yang mengandungi SPF15 ini berupaya untuk melindungi kulit wajah dari sinaran UV disamping menghidupkan sel-sel kulit serta melembap dan melembutkan kulit wajah.


NV Day Cream
RM65

Mengandungi pati dari ekstrak buah-buahan dan UV. Bertindak untuk melindungi daripada sinaran suria. Ianya boleh digunakan setiap hari sebagai sun block dan foundation untuk menjadikan kulit supaya gebu dan halus.
Tips: Day Cream juga boleh digunakan pada waktu malam untuk menggantikan Day & Night Cream.

NV Nourishment
RM65

Krim dwicara, yang boleh digunakan pada waktu siang dan malam sebagai ejen pemulihan struktur kulit. Membantu kulit wajah kelihatan sekata dan berseri.



NV Eye Make Up Remover
RM15

Digunakan untuk menanggalkan make-up pada bahagian mata dan juga bibir tanpa meninggalkan kesan berminyak di  samping melembapkan dan melembutkannya.
Tips : Boleh digunakan untuk mereka yang mengalami masalah bibir kering dan merekah dengan cara menyapu dan membersihkannya dengan menggunakan kapas.


Tak perlu pakai make up tebal-tebalpun kulit dah NAMPAK LAWA gebus gebas..!! Terima kasih ya sis Fida Ixara kerana mempercayai keberkesanan produk kami.. Kami di Nouvelles Visages (NV) amat menghargai kesetiaan anda!

C-ELLA WHITENING DRINK






C-ELLA WHITENING DRINK
HARGA : RM 100 

FREE POSTAGE

-----------------------------------------------
🌸DENGAN FORMULA HEBAT 21 X GANDA AGEN PEMUTIH DAN BERTINDAK MENCERAHKAN KULIT ANDA TANPA MENGGUNAKAN BAHAN KIMIA YANG TERLARANG

🌸MENGANDUNGI EXTRACT DELIMA DAN BERRY MENBUNUH FREE RADICAL DALAM TUBUH KITA DIMANA IA LEBIH DIKENALI SEBAGAI TOKSIN MEMBUATKAN KULIT KITA MAKIN KENDUR DAN KURANG ANJAL SERTA KUSAM..RASANYA JUGA SEDAP...

🌸KEPADA MEREKA YANG MEMPUNYAI MASALAH HORMON TIDAK STABIL SEHINGGA MEMBUATKN WAJAH DAN KULIT BADAN MENJADI BERJERAWAT C-ELLA INI ADALAH YANG SANGAT ANDA PERLUKAN UTK MENGATASI MASALAH TERSEBUT.

🌸BERTINDAK MENCERAHKAN KULIT WAJAH DAN BADAN SECARA SEKATA, LICIN, GEBU BERSERI.

🌸UMPAMA MENDAPAT RAWATAN. SUNTIKAN PEMUTIHAN.
🌸MENGEKALKAN KELEMBAPAN KULIT
🌸MENGHILANGKAN BINTIK HITAM
🌸MEMUDARKAN JERAGAT DAN LINGKARAN GELAP BAWAH MATA
🌸MERAWAT PENYAKIT KULIT SEPERTI BISUL, EKZEMA, DERMATITIS DAN JUGA BATUK SERTA DEMAM
🌸MEMBASMI BAKTERIA KULIT SEPERTI KURAP DAN JERAWAT
🌸MENGAWAL PERTUMBUHAN JERAWAT DAN MERAWAT PARUT
🌸ANTI PENUAAN
🌸MEMBANTU MENGURANGKAN MASALAH SINUS/RESDUNG DAN ALAHAN


Gunakan bersama set perfect skin utk hasil yang superb




SAVANAH SUSU KAMBING



SAVANAH: SUSU KAMBING KHASIAT
HARGA JUAL : RM 35

Dapatkan susu kambing anda di Rafica Resources
puncak alam
012-3184080

* Mengandungi 7 makanan sunnah
* Sesuai utk kanak-kanak dari umur 1 tahun hingga dewasa

NAK ANAK YG GENIUS & SIHAT ???

Amalkan minum SAVANAH SUSU KAMBING + 7 makanan khasiat iaitu :-
Kurma, Madu, Delima, Saffron, Zaitun, Buah Tin dan Kismis


Kelebihan Susu Kambing

- Paling hampir dengan susu ibu (minuman terbaik di dunia selepas susu ibu)
- Para Nabi meminum susu kambing dan membela kambing (membela dan meminum susu kambing adalah sunnah)
- Tiada dijangkiti penyakit kambing gila (yang ada penyakit lembu gila)
- Kurang dijangkiti penyakit kuku dan mulut berbanding lembu
- Kambing mempunyai sistem pertahanan tubuh yang kuat
- Kambing betina beranak 2 kali setahun, 1 hingga 4 ekor berbanding lembu setahun sekali dan hanya seekor
- Susu kambing lebih mudah dihadam kerana ia hanya memerlukan 20 minit berbanding susu lembu memerlukan 2 jam

Khasiat Susu Kambing

Susu kambing paling berkesan dan lebih berkhasiat jika dibandingkan dengan susu lembu dalam menyembuh serta mencegah penyakit "dalaman" antara lain:

- Penyakit deman kuning
- Penyakit lemah jantung
- Penyakit darah tinggi
- Penyakit migrane/kerap merasa pening kepala
- Penyakit sendi, sakit urat saraf dan buah pinggang
- Penyakit batuk kering atau TB
- Penyakit yang menyerang jantung, limpa dan hati seperti hipertitis
- Penyakit saraf dan tulang belakang yang dialami bila usia semakin lanjut
- Cukup bermanfaat bagi mereka yang mengalami lemah tenaga batin
- Sesuai diminum diwaktu pagi (sebelum bersarapan) dan malam (sebelum tidur). Jangan guna air panas kerana boleh merosakkan khasiatnya. Bancuh dengan air suam sahaja

Susu Kambing Adalah Yang Terbaik Selepas Susu Ibu

- Membantu dan menguatkan sistem imunisasi tubuh
- Bersifat alkali bukan asidik
- Sesuai untuk semua peringkat umur, dari bayi dalam kandungan sampailah kepada orang tua
- Meningkatkan daya kepekaan, penumpuan dan ingatan
- Mengimbangi kadar kolesterol dan kandungan gula dalam darah
- Mudah dicerna (menyerap dalam tubuh badan) dan tidak menyebabkan alahan
- Membantu melancarkan sistem penghadaman dan permasalahan usus
- Merawat dan menyembuhkan penyakit kanser, demam kuning, gastrik, ulser, buasir, asthma (lelah), migrain (sakit kepala), penyakit kulit, insomia (sukar tidur), senggugut, darah tinggi, lemah jantung, kencing manis, batuk kering dan gout
- Menguatkan jisim tubuh yang sihat (tulang, gigi, otot, sendi, kulit dan tisu saraf
- Memulihkan tenaga batin dan awet muda

 

Elofar Mascara


Maskara Elofar

RM 19 SM / RM 24 S
S
FREE POSTAGE

Kelebihan Mascara Efolar: .

Menjadikan bulu mata melentik, panjang & tebal secara natural
Tanpa kesan yang mengumpal
Menjadikan mata terbentuk sempurna
Memperkuatkan helaian bulu mata dari akara ke hujung bulu mata 
Mascara ni pun ada fiber tau.. Bulu mata tu boleh jd macam cik tah kau..





Monday, 28 March 2016

Pewit Skincare 3in1

HARGA : RM 120.00

PROMO : RM 110 SM / RM 115
FREE POSTAGE



Risau JERAWAT Makin TERUK?

Tambah Lagi, Muka BERMINYAK. 

Mahu Penyelesaian SEGERA?

“391+ Wanita Telah Bebas Daripada Masalah Jerawat Kurang 3 Minggu.”
Sabun Pewiit dirumus khas 100% herba semula jadi iaitu formulasi bunga cengkih, kayu manis, kolagen dan vitamin C. Selamat digunakan dan bebas dari bahan kimia berbahaya. Paling penting, ianya lulus KKM.

“Manfaat Sabun Pewiit Untuk Anda.”

Sabun Pewiit, insya Allah, berkesan membantu anda:
SUPAYA wajah anda bebas dari masalah JERAWAT yang TERUK. 
SUPAYA wajah lebih licin. Dan Muka dah tak berminyak.
SUPAYA menghilangkan parut jerawat yang dah bertahun-tahun ada di muka.
SUPAYA Muka lebih Putih dan berseri
KANDUNGAN SABUN PEWITT

✔ extract bunga cengkih selepas hujan
✔ extract kulit kayu manis turun-temurun tok
✔ extract collagen
✔ vitamin C
® semua extract halal
® home made ....

✔ bunga cengkih = membantu menghilangkan jerawat dan jerawat batu
✔ kulit kayu manis = membantu menghilangkan parut jerawat dan jerawat
✔ collagen = mencantikkan kulit dan mencerahkan kulit serta merawat kulit mati dan memulihkan kulit dari kesan parut jerawat .
✔ vitamin C = Menyegarkan kulit dan merawat parut jerawat dan juga lekuk2 jerawat ..
 
Pewiit skincare memang SUPERB !!!
Setelah konsisten 3 minggu lebih guna skincare pewiit !!
Semua jerawat teruk kini hilang !!
Parut hitam juga kini semakin menghilang !!
Cuma tinggal parut biasa je lagi !!
Jerawat dah kecut tinggal parut je !!

Alhamdulillah feedback lg dr pengguna pewiit skincare !!
Nak hilangkan parut kami syor guna dengan konsisten dan kesan yg cepat hilang parut guna bersama pewiit scar serum !!

Insyaallah hasilnya SUPERB !!





Anis Hilang Jerawat Pasir Kurang 30 Hari
Saya Anis, dulu Saya mempunyai Jerawat pasir yang teruk. Saya sendiri tak suka dengan keadaan muka saya. Hari-Hari saya pandang wajah saya di cermin. Sambil berkata dalam hati, “Kenapa la jerawat kat muka ni tak hilang”.
Kadang-kala saya sendiri rasa cemburu dengan kawan-kawan serta orang-orang terdekat yang saya kenal. Mereka ada rupa wajah yang bebas dari jerawat. Tak berminyak. Kalau tengok muka tu licin je. Pernah tak anda rasa macam tu? Itulah saya suatu ketika dahulu.
Kini Kehidupan saya telah berubah 360 Darjah, Selepas Menggunakan Sabun Pewiit. Dulu setiap kali saya lihat cermin, saya benci dengan wajah saya, sekarang hari-hari saya mahu lihat cermin!
Kini saya rasa sifat kewanitaan saya sempurna kerana mempunyai wajah yang lebih licin bebas dari masalah jerawat! Semua rakan-rakan saya perasan perubahan pada wajah saya dan memuji-muji saya! Alhamdulillah.
Saya tahu anda pun mahu juga rasa perasaan yang saya rasa ni kan?

Tuesday, 22 March 2016

AMYERABEAUTY FLAWLESS FACE & BODY SKINCARE


RM60 SM/ RM65
FREE POSTAGE
  

HOT SELLING PRODUCT BY AMYERABEAUTY.

FLAWLESS FACE & BODY SKINCARE

KEISTIMEWAAN :

Menghilangkan jerawat

Menghilangkan jeragat

Menyekatakan tona kulit yang tidak sekata

Mencerahkan kulit wajah satu atau dua tona lebih cerah daripada warna asal kulit

Menghilangkan blackhead dan whitehead

Menghilangkan parut akibat jerawat dan jeragat atau parut hitam

Mengurangkan pigmentasi dan mengawal masalah jeragat

Mampu mengurangkan garis-garis halus atau kedut pada wajah

Membantu mengawal masalah penyakit kulit seperti eczema dan panau

Kulit kelihatan lebih pinkish secara semulajadi dan berseri-seri

Meningkatkan keupayaan kitaran sel kulit, menjadikan kulit sentiasa anjal, sihat dan glowing

Sangat sesuai dan selamat digunakan kepada ibu mengandung atau ibu menyusukan bayi

Menghilangkan bintik-bintik hitam dan sel mati pada kulit

Mengurangkan masalah kulit berminyak
Mengurangkan eyebag dan dark circles

Menegangkan kulit, kulit akan kelihatan sihat tegang seperti disuntik botox

Kulit akan kelihatan lebih Flawless , glowing , Sihat , Anjal , Bersih


Monday, 21 March 2016

Aura Ratu Botanical Juice

HARGA : RM 45 SM / RM 50 SS
FREE POSTAGE 
300ml - 1 botol

Siapa nak Pakej C A N T I K . M A N T A P . M O N T O K
" Lina tegur saya kenapa badan nampak lain mantap semacam je hihi saya cakap la consume Auraratu Jus n Aura Ratu Caps. Apalagi terus di pergi cari dekat kedai jamu. " Dolu dolu leper je sekarang wow SANGAT

ΑΝDΑ аdа ΜΑЅΑLΑΗ??
Ѕеrіng ΚΕΡΕΝΑΤΑΝ dаn ΜΕΝGΑΝΤUΚ??
Κurаng ΝΑFЅU untuk mеlауаn ѕuаmі?
ΜΙЅ V LΟΝGGΑR ЅΕLΕΡΑЅ ΒΕRЅΑLΙΝ??
ЅUΑΜΙ ЅΕRΙΝG ΜΕΝGΑDU XΡUΑЅ??
RΑΗΙΜ ΚΕΜΒΑΝG dаn mеnуеbаbkаn реrut bunсіt dаn x tаhаn kеnсіng?
ЈΑΝGΑΝ tunggu lаgі !!!
Сераt dараtkаn ЈΑΜU AURA RATU ѕеgеrа !!!
.
• Merawat keputihan
• Mengecutkan rahim
• Melancarkan peredaran darah
• Mengeluarkan angin dalam badan
• Melancarkan peredaran darah
• Mengurangkan sengugut
• Memberi tenaga
• Mambantu tubuh badan yang cepat letih dan lesu
• Meningkatkan kesuburan wanita
• Menganjalkan payudara
• Merapatkan hubungan intim suami isteri
• Menaikkan seri wajah
• Sesuai untuk ibu menyusukan bayi
• Boleh diamalkan ketika dalam pantang

 
Sekali Cuba Terus Jatuh Cinta dengan Aura Ratu Jus 2x sehari resipi turun temurun lebih Montok Maantap Abang Pun Makin Sayaang..Setiap malaam bagaikan malam pertama Memang berkesan  

Majoriti WANITA hari ini beranggapan masalah HAID adalah perkara BIASA krna HAMPIR SEMUA WANITA ALAMINYA........
tapi tidak lagi dengan AURA RATU JUICE.
Saya mengalami masalah senggugut. Sebelum makan
AURA RATU JUICE, setiap kali datang haid memang sakit. Sakit
bukan sakit perut biasa. Sakit sangat sehingga kaki dan
tangan menjadi sejuk.
Kalau saya tahan, pasti saya akan demam. Jadi terpaksa
makan ubat tahan sakit. Itu pun boleh tahan beberapa jam
sahaja. Kadang-kadang kalau saya tahan sakit juga, saya
akan pitam.
Selepas mengamalkan AURA RATU JUICE sudah tidak rasa
apa-apa lagi. Sedar-sedar sahaja sudah boleh solat. Hehehe.
Kaki pun sudah tidak kejang lagi.
Ρrоduсt оrіgіnаl dgn kеluluѕаn KKM dan sememangnya HALAL




ANDA pernah alami MASALAH begini?????...
KEGATALAN PADA PERANAKAN.
SAKIT PERUT.
BAU TIDAK ENAK.
MENSTRUASI TIDAK MENENTU.
RASA LOYA.
SEMBELIT.
INFLAMASI.
MASALAH KEPUTIHAN SELEPAS MENSTRUASI.
DARAH BEKU.
SENGGUGUT.
KITARAN HAID TIDAK MENENTU.
SAKIT BELAKANG DAN LENGUH KAKI.
KEGATALAN FARAJ.
🌒 Majoriti WANITA hari ini beranggapan masalah HAID adalah perkara BIASA krna HAMPIR SEMUA WANITA ALAMINYA........  


CARA PENGGUNAAN :
Amalkan satu sudu pagi & satu sudu malam sebelum tidur. Peringkat umur dari anak dara sehingga mak dara atau nenek dara. 


KENAPA ANDA PERLU AMALKAN ARBJ?
Tradisi wanita zaman dahulu mengamalkan pengambilan jamu dalam harian mereka untuk kecantikan dalaman dan luaran. Ekstrak dari rumusan herbanika yang membantu anda tampil awet muda.

ADAKAH JAMU INI PANAS?
Tidak perlu risau produk ini tidak panas dan sesuai di amalkan walaupun anak dara.

SELAMAT ATAU HALAL ?
Betul produk ini Selamat Lulus KKM & Halal Jakim.
RASANYA YANG LAZAT TIDAK PAHIT MUDAH DI TELAN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs