ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 24 May 2016

PERLA KING 1000,000 MG SERBUK MUTIARA ASLI - NEW PACKING HOLOGRAM

NEW PACKING DENGAN HOLOGRAM


HARGA : RM 120 SM / RM 125 SS
1 KOTAK : 30 PEKET 

PROMO RM60 sm / rm 65 ss
 FREE POS

AGEN DIALU2KAN
JOM SERTAI TEAM KAMI
012 - 318 4080


RASA MASAM- MASAM MANIS
RASA ANGGUR



 PERLA KING nih merupakan Satu lagi Product keluaran "AURORA SX" , "AURORA IBU KAPSUL MUTIARA" & "JUTADARA BY AURORA" tau... 
KENAPA ANDA PERLU MEMILIH PERLAKING

 ✔ Tiada pantang
 ✔ Kesan cepat seawal 3-7 hari
 ✔ 100% asli dan selamat
 ✔ GMP, Halal JAKIM dan mematuhi kelulusan akta makanan!

 Kini.... Fenomena Serbuk Mutiara Kini KEMBALI & Sedang MELANDA Perla Kini merupakan 100% serbuk mutiara asli

Apa itu PERLAKING?Haaa meh nak cerita..

PERLAKING membantu anda mendapatkan kulit idaman! Suami dan rakan-rakan pasti puji anda setiap hari! Makan cuma 1 sachet sebelum sarapan dan terus dimakan tanpa perlu dibancuh.

 CARA PENGAMBILAN PERLA KING 1000,000MG SERBUK MUTIARA ASLI 
✔ Koyakkan sachet dan terus dimakan
✔ 1 Sachet 5 GM
✔ Makan cuma satu kali sehari sebelum sarapan
✔ Minum air putih sekurang-kurangnya 3 liter sehari


 3 bahan penting dalam PERLAKING serta khasiatnya :-

1. Serbuk Mutiara Filipina
- Lebih ringan , berkualiti dan mempunyai mineral serta vitamin yg tinggi
- Amat dipercayai oleh golongan bangsawan Cina sebagain bahan pemutih dan awet muda dlm menjaga kecantikan kulit
- Bersifat antiradikal bebas . Melawan segala toksin dalam badan dan membuangnya . Hasilnya kulit yg cantik , gebu tanpa cela dihasilkan
- Mengecutkan jerawat

2. Kolagen Ikan Salmon
- tidak menggemukkan seperti kolagen ikan biasa
- Kolagen yg lebih berkualiti dan sering digunakan oleh negara Filipina , Korea dan Jepun
- Lebih pantas menyerap ke dalam sel kulit dan merangsang penghasilkan sel kulit baru
- Mengandungi amino acid, omega 3 dan pelbagai mineral yg membantu dalam kesihatan dan kecantikan
- Memudarkan parut dan menggebukan kulit

3. Acid Hyaluronik Gred A
- Lebih halus dan bermineral
- Merangsang penghasilan kolagen dalam badan
- Bertindak balas dengan vitamin C untuk menghilangkan kedutan, parut dan jeragat serta kedutan
- Melembapkan kulit

Bahan lain : Vitamin E & Grapeseed Extract sebagai antioksidan , dan menyokong komposisi kolagen dan serbuk mutiara dalam badan

==============================
KELEBIHAN :-

✔ Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
✔ Membuatkan kulit semakin flawless, gebu dan glow seolah olah memakai makeup
✔ Kulit menjadi putih kemerah merahan dalam tempoh yg SANGAT singkat
✔ Jeragat semakin pudar seawal pengambilan
✔ Jerawat kecut dan minyak muka semakin berkurang
✔ Parut pada kulit akan dirawat dan perlahan-lahan akan pudar/hilang
✔ Mengecilkan pori-pori muka dan membuang blackhead
✔ Kulit awet muda, tegang dan cantik serta banyak lagi kebaikan lain
✔ Halal Bumiputera serta mendapat pengiktirafan halal daripada Pakistan
✔ Tak ada apa-apa pantang termasok caffein

KEHEBATAN :-

✔ 1 hari untuk rasa kulit semakin lembap
✔ 3 hari untuk lihat jerawat kecut
✔ 7 hari kulit semakin glow dan putih berseri
✔ 14 hari parut semakin pudar dan kulit semakin gebu
✔ 28 hari lahir kulit baby terpancar
seluruh badan

KEBAIKAN :-
- Mencerahkan dan menggebukan kulit
- Membuatkan kulit kelihatan lebih berseri
- Melembapkan kulit dalam masa 24 jam
- Menghilangkan kesan parut dan jerawat
- Mengurangkan masalah jeragat
- Kulit nampak lebih anjal dan awet muda


 

Thursday, 19 May 2016

NURISH MEN FACIAL CLEANSER




HARGA : RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE 


KAMI PAKAR MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT!!
nak HAPUSKAN MASALAH JERAWAT 😚
nak HILANGKAN KESAN JERAWAT lepas guna 7 hari 👈
nak KULIT LICIN DAN CERAH SEKATA 👌
 
=====================================
>>>Kini di DEPAN MATA ANDA SEKARANG !!!
=====================================
Diperbuat dari 100% bahan semulajadi
Membantu menghilangkan jerawat dan jeragat
Membantu mengurangkan kulit berminyak
Membantu pudarkan parut jerawat dan kulit berlubang
Banyak testimoni berjaya dari pelanggan
Kesan seawal 7 HARI
Dirumus khas untuk kulit muka lelaki
Mendapat Kelulusan KKM (NOT150602274K)
Tak perlu pakai krim, leceh bro
======================================
>>>Hanya cuci muka 2 hari sehari, parut degil hilang
dalam masa seminggu !!!
======================================

SO, APE TUNGGU LAGI !!
Serlahkan keMACHOan diri anda.
  KAMI POSLAJU SETIAP HARI !!!
COD PUNCAK ALAM
WHATSAPP 012-3184080  

 ☛☛ BRO! SABUN NI DAH TERBUKTI BERKESAN! ☚☚
✘ Bro masih buntu dengan masalah kulit muka menggerutu & banyak parut berlubang?
✘ Jerawat dah takde tapi tinggalkan kesan parut berlubang dalam?
✘ Dah cuba macam-macam produk tapi macam takde perubahan?

Mendapat kelulusan KKM NOT150602274K
Diperbuat dari 100% bahan semulajadi
Banyak testimoni berjaya dari pengguna
Tak perlu pakai krim, leceh bro!
Sabun muka dicipta khusus untuk kulit muka lelaki!

 

✪✪ Formulasi terbaru NURISH MEN FACIAL CLEANSER bantu pudarkan parut berlubang tanpa perlu berbelanja mahal! ✪✪

Kajian mendapati, ROSE HIP OIL telah membantu berjuta-juta orang mengatasi masalah kulit mereka. Baru atau lama, parut, lekuk dan lain-lain kecacatan pada kulit dapat disembuhkan dengan segera oleh minyak yang membaik pulih secara semulajadi ini!


ROSE HIP OIL sangat kaya dengan Vitamin C yang sangat bermanfaat untuk membekalkan kolagen baik untuk kulit. Kandungan Polyphenol yang tinggi dalam ROSE HIP OIL merupakan satu agen anti-oksidan yang kuat dan mampu melindungi kulit dari kerosakan sel yang disebabkan oleh kesan radikan bebas disekeliling kita.


Hari ini keberkesanan ROSE HIP OIL telah dikenalpasti secara global dan ianya disyorkan oleh ahli dermatology, pakar kulit dan pakar bedah kosmetik.


Formulasi terkini NURISH MEN FACIAL CLEANSER mengandungi ROSE HIP OIL yang telah terbukti berkesan merawat masalah kulit muka berparut, hitam & berlubang.


Beratus testimoni positif yang diterima !

Wednesday, 18 May 2016

Moeder untuk ibu mengandung dan menyusu badan


  HARGA : RM 159

PROMOSI : RM 120 SM / RM 125 SS
FREE POSTAGE
TAHAN SEBULAN

MOEDER MILK BOOSTER

SUSU UTAMA PILIHANIBU HAMIL


 

 




U all menyusu badan?? U all ada masalah dengan kuantiti susu yang kurang?? Saya nak kenalkan u all dengan produk MOEDER.. MOEDER ni bukan untuk ibu menyusu je tau, tapi jugak untuk u all yang sedang mengandung... MOEDER ni sebenarnya adalah makanan tambahan yang dapat membantu ibu2 yang menyusu badan seperti saya ni untuk dapat menghasilkan susu badan yang lebih kebaboommm...!! 
 
Dengan kata lain, MOEDER ni merupakan salah satu perangsang susu badan.. Tapi kalau untuk ibu mengandung pulak, MOEDER ni bertindak sebagai makanan tambahan untuk mereka yang mengandung ni menjaga kesihatan diri sendiri & anak dalam kandungan..

Khasiat buat Ibu hamil :

·         Mencerahkan Kulit
·         Mengatasi masalah rabun malam
·         Meningkatkan daya tubuh dan stamina  serta tenaga semasa hamil
·         Mengurangkan Risiko tekanan darah tinggi dan rendah ketika Hamil.
·         Mengatasi masalah depresi (Stress)
·         Menguatkan sistem penghadaman dan daya tahan terhadap keracunan makanan.
·         Mengelakkan Sembelit bagi ibu Hamil
·         Menguatkan Pernafasan (mengurangkan asma dan lelah bg ibu hamil)
·         Membanyakkan darah (pengganti kerang seperti tradisional)
·         Meningkatkan produksi susu ibu (Banyakkan susu ibu)
·         Melembabkan kulit
·         Mengurangkan kesan selulit pada perut
·         Mencegah osteoporosis
·         Mencegah sakit pinggang dan tulang belakang ketika hamil kerana membawa kandungan
·         Menguatkan kandungan bagi ibu baru hamil
·         Memberi lebih tenaga ketika proses bersalin
·         Mengatasi masalah mual.
·         Menormalkan metabolisme
·         Mencegah kegemukan selepas bersalin
·         Rasa Vanila berlemak tanpa menyebabkan rasa loya 
Khasiat buat Kandungan atau bayi :
·         Mengurangkan Risiko demam kuning
·         Meningkatkan daya tahan tubuh bayi (selsema demam)
·         Melebatkan rambut
·         Menghitamkan rambut dan bersinar terhadap bayi
·         Memutih dan melicinkan kulit bayi
·         Membantu menguatkan sistem paru-paru bayi
·         Mencegah asma dan lelah
·         Mencegah Rabun ketika besar
·         Membantu pembentukan otak, saraf, plasma darah, dan organ pembiakan
·         Membantu kecergasan otak bayi (Anak Pintar)
·         Membantu sistem pencernaan bayi yg menyusu badan ibu yang mengamalkan Moeder
Khasiat buat Ibu selepas hamil @ menyusu bayi @ bayi menyusu  :
·         Membanyak dan memekatkan produksi susu
·         Mencegah kegemukan
·         Mencerahkan & Melembab kulit
·         Membantu hilangkan selulit ketika hamil
·         Membantu merawat luka dalaman semasa deliver (bersalin) dengan cepat
·         Memberi tenaga terutama ketika berpuasa tetapi meyusukan bayi
·         Mengurangkan stress
·         Mengatasi atau mencegah rabun
·         Mengenyangkan bayi dan atasi masalah sedu
·         Menguatkan sistem pernafasan bayi
·         Membantu daya ingatan bayi
Sekarang saya nak cerita dekat u all pasal kandungan MOEDER ni pulak.. MOEDER ni diperbuat dari susu kambing, ekstrak tomato, habbatussauda, madu, ekstrak anggur, lutein, bird nest, kurma, manna, bilberry, aloe vera, lobak merah, brokoli, omega 3, betik, stevia, vanilla, non diary creamer.  
Banyak kan kandungan dia... tapi jangan risau sebab rasa MOEDER ni memang super duper sedap.. RASA VANILLA.!!!

MOEDER ni diminum 2 kali sehari, 1 scoop siang & 1 scoop malam sebelum tidur... Bancuh guna 200ml air suam.. Macam biasalah, apa2 je yang kita minum or makan berkaitan makanan tambahan, dah sah2 kita kena minum banyak air masak dengan elakkan minuman berkafein.. 

Monday, 16 May 2016

DARY SKINCARE


  

DARY SKINCARE RM 67 SM / RM 72 SS
BOOSTER WHITENING KRIM PEMUTIH RM 109 
FREE POSTAGE

''HARGA KAKI LIMA, KUALITI LIMA BINTANG''
Kenapa perlu pakai Day Cream Dary Beauty?
👉 Untuk merawat masalah kulit pada waktu siang
👉 Melembabkan kulit dari kekeringan
👉 Melindungi dari sinaran UV
👉 Segar dan tahan lebih 8 jam
👉 Wajah tidak nampak kusam, malah kelihatan glowing macam tak menggunakan make up
👉 Pakai Day Cream , tak perlu lagi pakai foundation!



Pakai satu set Dary Skincare dan Dary Booster Whitening je dah nampak hasil mcm ni taw..
Ni lah krim penyeri wajah yang u olsss kene gunakan, lagi2 nak raya ni..




DARY BOOSTER WHITENING yang bertekstur ringan ini mampu meresap jauh ke dalam sel kulit dengan cepat dan mencerah kulit dengan sempurna dan selamat digunakan yang mnghasilkan tambahan kebaikkan ke atas kulit :-

✔ Meningkatkan penghasilan kolagen untuk penegangan struktur kulit
✔ Menguatkan rintangan perlindungan kulit
✔ Meningkatkan segera kelembapan kulit
✔ Meningkatkan keanjalan kulit

# KEISTIMEWAAN
✔ Tona kulit nyata lebih cerah sekelip mata
✔ Bertekstur ringan berasaskan air menjadikannya lebih pantas meresap kedalam kulit
✔ Membantu melembabkan kulit tanpa meninggalkan rasa melekit
✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan sehalus kulit bayi
✔ Rumusan semulajadi (ekstrak bunga & buah yang selamat digunakan )

 KESAN PENGGUNAAN
3 hari
Bertindak pada lapisan luar kulit untuk memulakan proses pencerahan secara semulajadi

3 hari
Mula mengurangkan pembentukkan melanin pada lapisan dalam kulit

3 minggu
Kulit menjadi cerah sempurna hasil pencerahan jauh ke dalam lapisan kulit

Untuk penggunaan dan kesan berganda digalakkan untuk menggunakan skincare sekali yang harga satu set skincare hanyalah rm77 sekarang ada promosi rm67.




Bienda ..tido pun cantik kan
Kemana sahaja Lovely Bienda pergi sure ada yang tanya pakai apa..
Dulu tak macam ni taw..
Sekarang ni kawan kawan artis pun mula tanya..
Dan untuk yang tak tahu, Dary Booster Whitening ni untuk kulit yang takde masalah baru pakai yer..
Yang ada masalah kita rawat kulit dulu k..
And sangat sangat berkesan untuk jeragat..


  

Dary Booster Whitening dapat memutihkan kulit tanpa pengelupasan dan juga menyerikan wajah juga..
Dan untuk kulit yang bermasalah kita rawat dulu dengan skincare hanya Rm67 sahaja satu set harga promosi..

 

Queen Blink Lyanaz


Queen Blink Lyanaz
HARGA :  RM69.90

PROMOSI : RM 56 SM / RM 61 SS
FREE POSTAGE

Kesan untuk kelihatan menawan seawal 1 hari sahaja.Set kecantikan ini boleh digunakan bagi lelaki dan wanita.Sesuai bagi peringkat usia seawal 18 tahun.Ianya juga sesuai bagi merawat kulit bermasalah seperti mempunyai kesan jeragat dan gelap di wajah.
KANDUNGAN:
●SABUN GLUTA COLLAGEN 60GM
●TREATMENT NIGHT CREAM 15GM
●DAY CREAM 15GM

>>>> FREE TONER 100ML
Cara Penggunaan
1) Cuci muka dengan sabun gluta collagen
2) Keringkan dan sapukan toner
3) Untuk siang hari sapukan nipis day cream
4) Untuk malam hari treatment night cream


CREAM MALAM QUEENS BLINK NAMPAK HIJAU PAKAI JGN TAKUT2..KESAN MMG SUPERB AVOCADO DAN ARBUTIN MEMANG JERAWAT DAN JERAGAT HILANG!!!!PUTIH MMG PUTIH GLER2 UOLSSS!!!100% WITHOUT CHEMICAL!!!! 
RAMAI YG PAKAI PUAS HATI..CALIT  SKIT JE  !!!PAKAI TONER DULU TUHHHH MELIT2 GITU!!!!
KEBAIKAN & KELEBIHAN QUEEN BLINK
-KESAN SEAWAL 1 HARI

-MENCERAHKAN WAJAH SEHINGGA 10 KALI GANDA

-MENGHILANGKAN PARUT DALAM DAN PARUT JERAWAT
-MENGHILANGKAN BINTIK HITAM SERTA JERAGAT
-MELEMBAP DAN MEMBERI KESAN YG SEIMBANG PADA TEKSTUR KULIT
-DI PERKAYA KAN OLEH GLUTA COLLAGEN , AVACADO & ARBUTIN..
-MEMBERI KULIT IMPAK AGAR TAMPAK SEKATA DGN ANGOTA BADAN
-MENGHILANGKAN JERAWAT NASI DAN BINTIK HITAM
-MENGHILANGKAN RASA GATAL PADA MUKA
-MENGHILANGKAN RASA SENSITIF PADA KULIT MUKA
-MENEGANGKAN KULIT MUKA
-MEMBERIKAN KULIT AGAR TAMPAK PUTIH BERSERI & MERAH JAMBU
-100% TANPA CHEMICAL
-PENGUNAAN SELAMA 1-2 BULAN





Tuesday, 10 May 2016

Tablet Peria Alammaya

 

 
 PERIA CHEW - 60 CHEWABLE
PREMIX CHEWABLE APPLE WITH BITTER GOURD 

HARGA RM 64.90
POSLAJU RM 6 SM / RM 10 SS 

RAHSIA TRADISI MENJADI PENYELAMAT!!!
++++++++++++++++++++++++++
++++++++

SEJAK RIBUAN TAHUN DULU, TRADISI MASYARAKAT DUNIA MENGAMALKAN PEMAKANAN BUAH PERIA SEBAGAI PENAWAR PENYAKIT KENCING MANIS @ DIABETES.

Cara mudahnya adalah dengan memakan buah peria mentah mentah???.. Pahit!!! Ye buah peria memang pahit..

Kini dengan teknologi moden kita bukan makan buah peria tetapi kita akan makan KHASIAT yang terdapat di dalam buah peria.

"TABLET PERIA" keluaran 'Alammaya' telah berjaya dihasilkan. EKSTRAK PERIA menjadi bahan utama di samping sokongan kandungan stevia sebagai pemanis.

Ya!!!.... "TABLET PERIA" tidak pahit!!! Diulang...TIDAK PAHIT!!!

Ianya adalan MAKANAN yang berbentuk tablet dimana kita hanya perlu kunyah sahaja dan telan.. ingat!!! kunyah dan telan..

Eeee... tak pahit ke??

Tak pahit  Sedap rasanya...

Bila nak kena makan @ kunyah.??
Makan waktu ketika perut kosong.. Seperti setengah jam sebelum makan. Tak kisah lah pagi ker, petang ker, malam ker..

Berapa biji?
Boleh makan 1 biji @ 2 biji @3 biji sehari bergantung kepada keperluan anda.

Ianya adalah MAKANAN sampingan. Disyorkan tidak melebihi 3 biji sehari .

Dalam pack ni ada 60 biji tablet..







1 BOTOL 60 TABLET
HARGA : RM64.90
POSLAJU RM 6 SM / RM 10 SS

COD: PUNCAK ALAM

KHABARAN GEMBIRA KEPADA PESAKIT KENCING MANIS @ DIABETES

JANGAN TUNGGU SAMPAI KAKI DAH HITAM, BERKULAT, KENA POTONG BARU NAK MENYESAL..!!"

Kawal bacaan KENCING MANIS dan DARAH TINGGI anda SEKARANG!!!


Sangat sedap (rasa seperti asam asin)



WOW! Satu kajian yang amat menakutkan! Adakah anda salah seorang daripada statistik yang ditunjukkan?

Jangan risau, jangan takut, nanti darah makin tinggi. Percaya pada kami, kami ada penawarnya.

CHECK DIRI ANDA, SEKARANG!

__________________________
______

Adakah kini anda mengalami salah satu daripada masalah berikut?

✔ Sering kencing pada malam hari.
✔Cepat merasa lapar dan dahaga.
✔Berat badan menurun tapi nafsu makan bertambah.
✔Cepat letih dan mengantuk.
✔Luka lambat baik.
✔Gatal-gatal terutama bahagian Kelamin.
✔Kaki selalu semut-semut.
✔Ghairah seks menurun.
✔Penglihatan makin kabur.
✔Ibu yang lahirkan anak lebih 4kg.

Jika jawapan YA, anda sebenarnya berpontensi mengidap KENCING MANIS!

RAWAT SEBELUM PARAH!

 

Khasiat Pemakanan Peria Katak
* Kandungan kalori yang rendah
* Mengandungi vitamin B1, B2, B3, C, magnesium, asid folik, zink, fosforus, manganese, fiber yang sangat tinggi.
* Kaya dengan zat besi.
* Kandungan beta-karotenenya 2 kali ganda daripada yang terdapat dalam brokoli, kalsiumnya 2 kali ganda daripada bayam, potasssiumnya 2 kali ganda daripada pisang.
Khasiat Kesihatan Peria Katak
* Merawat darah tidak sihat, seperti darah bertoksin, dengan mencampurkan jus peria katak dengan sedikit jus limau.
* Penyakit taun – Peringkat awal taun boleh dirawat dengan campuran jus daun peria katak dengan jus bawang merah dan jus limau.
* Penyakit kencing manis – Peria katak mengandungi sebatian hypoglycemic (dikenali sebagai insulin tumbuhan) yang boleh menurunkan paras gula dalam darah dan air kencing dengan berkesan.
* Tenaga – Selalu minum jus peria katak dapat menambah tenaga dan stamina, di samping mengurangkan masalah tidur yang sering terganggu.
* Masalah mata – Kandungan beta-karotenenya yang tinggi dapat membantu memperbaiki penglihatan mata.
* Membersih dan memperbaiki masalah hati (hepa) yang disebabkan oleh pengambilan alkohol berlebihan.
* Meningkatkan sistem imun dan ketahanan badan terhadap jangkitan penyakit.
* Penyakit Buasir – Buasir boleh dirawat dengan mencampurkan jus daun peria katak dengan buttermilk dan diminum semasa perut kosong pada awal pagi. Bedak sejuk (paste) yang diperbuat daripada akar pokok peria katak pula boleh dibubuh pada buasir supaya lukanya cepat sembuh,
* Psoriasis – Selalu minum jus peria katak dapat mengurangkan psoriasis dan penyakit fungus yang lain, seperti kurap, fungus pada kaki ahli sukan, dan lain-lain.
* Penyakit gangguan pernafasan – Campurkan jus peria katak dengan madu. Jika diminum setiap hari ia dapat merawat penyakit seperti asthma dan penyakit paru-paru yang lain.
* Toxemia ialah pembersihan darah yang kotor daripada toksin. Jus peria katak ini juga mampu membersihkan hati (hepa) dan dapat mengubat jaundice.
Perhatian: Wanita hamil tidak digalakkan minum jus peria katak terlalu kerap atau terlalu banyak kerana ia boleh merangsang pengecutan di uterus yang akan menyebabkan kelahiran bayi pra-matang.

Tuesday, 3 May 2016

Rosetyara glow foundation


Rosetyara glow foundation
HARGA : RM 89 - 30ml
FREE POS
1 botol tahan 6-7 bulan 

TRIAL HARGA JUAL RM 25
ADD POS RM 6.30 SM / RM 10.60 SS


WHATSAPP: PN YANNI 012-318 4080

NAK foundation yg nampak COMEL! MAKE UP tahan 16 JaM!
X PERLU CONCEALER KENING!!!
GLOWING! TUTUP SEGALA CELA!
Mgandungi Spf 30! Panas terik pon x yah risau..X BURN!! PUNYA...SETITIK sahaja Full Coverage!!!! Kami ada TRial PacK! Murah2





RoseTyara is a yellow base foundation. hanya perlu apply satu lapisan yg nipisss ja . Serius nipis-nipis
Jimat sgt. Dlm 1/3 pum saja. Kalau terpam lebih haruslah ada lebihan boleh simpan balik dalam botol.

Nak apply, boleh guna jari. Tapi kami sangat sangat galakkan apply guna brush untuk dapatkan effect yg super flawless.

Kadang kalau u ols rasa " kuningnyaaa ", itu tanda apply terlebih byk. Try kurangkan amount. Sebab RT ni mmg special n mmg jimat sgt.

Semoga membantu all lovers RT k.




Make up selalu crack? 
tak tahan lama? 
mencari foundation setanding jenama oversea?
Hi Sis …Awas !

 ROSETYARA GLOW FOUNDATION akan men jadikan anda terpaksa JELITA !

Kenapa Anda Mesti mencuba ROSETYARA GLOW FOUNDATION?
✔ Sangat "FULL COVERAGE". Picit sikit, sapu sapu sikit, blend sikit. Wahhh. Jelita!
✔ Rasa yang ringan sangat kat face u ols. Seakan akan tak pakai foundation walaupunanda jelita sangat. Suka tak? Hehe. Nak senyum pun senang takyah risau crack.
✔ Sangat "long-lasting". Haa ni best ka tak best? Hehe. U ols tak perlu lagi kejap kejap Nak tacap! Senang! Yayyy
✔ Tiada bahan kimia yang bahaya!
✔ Dihasilkan di kilang bumiputera dan Muslim
✔ Kilang bertaraf GMP.
✔ Dijamin HALAL & SELAMAT
✔ Telah mendapat banyak testimoni yang super best!

Sy dh guna...mmg antara foundation TERBAEEKKK...Mmg btul2 full coverage n long lasting.Thumbs up!!
Rasai kelembutan RT, texture yang menjiwai dan mampu menganggu Emosi Wanita untuk memilikinya
Kepekatan yang sempurna, tiada pekataan mampu mendefinasikannya..''






Flawless kan..jangan tunggu lagi 
jom jelitakan diri anda






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs