ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Friday, 17 June 2016

WIS PUTIH REJUVENASI SIMEN SERUM

HARGA : RM 65.00

PROMO RM 55 SM / RM 60 SS
FREE POSTAGE

SIAPA YANG ADA MASALAH JERAWAT PARUT BERLEKUK, BERLUBANG, DAN JERAGAT YANG DEGIL WAJIB CUBA NI !



Simen Serum diperkaya dengan teknologi baru iaitu CERAMIDES, menjadikan kulit anda selicin satin selain kekuatan dan kepekatan bahan hebatnya 30 kali ganda dari jenama lain yang berupaya memulihkan :

kulit kasar, parut berlekuk/berlubang
pori2 terbuka, kulit berminyak dan kusam
jerawat bernanah atau kulit rosak kerana salah pemilihan skincare
kedutan halus, hilang keanjalan dan berjeragat serta tanda2 penuaan
kulit gelap akibat sunburn / berjemur
tona tidak sekata
lingkaran gelap bawah mata
kulit sensitif

Insya Allah berkesan untuk parut berlekuk, parut lama, jeragat dan jerawat akibat salah pakai produk.. kesan seawal 7 hari.. setakat ni sofea estetik punya produk belum ada lagi yg mngecewakan..
kkm approved.. takyah risau2..


Losyen Kurus Sejuk Secret Correa

HARGA : RM 99.00
PROMOSI : RM 90 SM / RM 95 SS
FREE POSTAGE



>kandungan: 130ML
>Lulus KKM
>HALAL
>bertaraf GMP

Selalunya kalau masih dalam PANTANG atau MENYUSU BAYI memang susah nak kuruskan badan.

Nak DIET nanti kurang zat utk baby
Nak MAKAN jamu @ produk kurus, takut efek pada baby
Nak SAPU losyen kurus pun takut kan?

INOVASI teknologi terkini dari KOREA.
KAMI datangkan lotion kurus SEJUK
BERKOLAGEN .YG MEMBUATKAN anda rasa SEJUKK selesa tanpa
rasa pijar mahupun melekit
MULTIFUNGSI ALL IN 1

kini anda boleh rasai sendiri
proses pemecahan lemak dari dalam
dgn harga yg berbaloi mampu milik
anda mampu miliki pinggang ramping,kulit cantik
& dagu yg V-SHAPE



 CARA NAK KURUS SEBELUM RAYA!
-----------------------------------------------
Anda hendak kurus sebelum raya ? Jom dapatkan tips diet ketika puasa di sini supaya anda boleh tampil langsing sebelum berhari raya.

Puasa turut membuka ruang untuk anda jadi bertambah gemuk!
Pengambilan makanan yang berlebihan, dan kurang melakukan aktiviti sampingan boleh mengundang penambahan berat badan.

Ketika berpuasa metabolisme tubuh turut menurun sehingga pembakaran kalori menjadi lebih sedikit.
Tambahan pula, saat berpuasa biasanya terjadi pergeseran antara sumber energi dan lemak. Lemak itu sendiri merupakan sumber energi kedua yang lebih mudah diolah daripada protein.

Apakah yang harus anda lakukan supaya tidak terjadi penambahan berat badan sepanjang berpuasa? Cuba amalkan diet ketika puasa ini dengan sebaik mungkin bagi mendapatkan tubuh yang langsing.

1.Bersahur dengan makan tinggi protein
Kalori daripada karbohidrat terbakar lebih cepat daripada protein. Rasa lapar tidak boleh dihindari sepanjang berjam-jam berpuasa, tetapi anda boleh menundanya dengan makan makanan yang kaya dengan protein ketika bersahur dan karbohidrat kompleks yang tinggi serat seperti nasi merah, oatmeal, sayur-sayuran dan buah-buahan.

2.Makan secara perlahan-lahan dan jangan makan berlebihan
Berbuka untuk memenuhi keperluan nutrisi tubuh, dan bukannya memuasakan rasa lapar atau membalas dendam setelah anda seharian berpuasa.

3. Perbanyakan minum air putih ketika berbuka puasa.
Mudah untuk anda mengalami dehidrasi jika tidak minum air secukupnya sepanjang bulan puasa ini. Ketika berbuka miumlah dua gelas air putih sebelum makan menu berbuka anda.

4.Hadkan pengambilan makan manis
Makanan dan minuman manis diperlukan ketika berbuka puasa untuk mengembalikan kadar gula darah dalam tubuh agar kembali normal dengan cepat. Tetapi hadkan pengambilan kuih, kek, sirap dan makanan manis yang lain setelah berbuka dan bersahur.
Karbohidrat sederhana yang terkandung di dalamnya akan membuatkan tubuh menjadi gemuk dengan cepat. Ini adalah kerana karbohidrat ini mudah disimpan, dan tubuh jadi berlemak. Minum air akan membantu anda mengisi perut serta mengurangi keinginan untuk terus memakan makanan manis.
Info Ekstra

3 suplemen terbaik ketika berpuasa.

Protein
Jika adan kurang mengambil makanan cukup protein, anda boleh mendapatkannya melalui suplemen protein. Ia boleh menjadi sumber nutrisi utama yang baik dan bagus diambil ketika bersahur dan berbuka puasa.
Mineral
Bukan hanya protein, mineral juga merupakan nutrisi penting yang perlu diberikan perhatian ketika berpuasa. Salah satunya adalah kalsium. Kekurangan kalsium boleh menyebabkan rasa lemah, letih ataupun lesu dan menurunnya daya ketahanan tubuh.

Vitamin
Keperluan vitamin tubuh akan meningkat ketika berpuasa. Vitamin C, E, D sangat penting diambil pada setiap hari sepanjang berpuasa bagi membantu meningkatkan daya ketahanan tubuh. Vitamin E bekerja sebagai antioksidan dan mencegah kulit kering. Vitamin D pula mampu meningkatkan penyerapan kalsium dan mineral yang sangat penting untuk menjaga kesihatan tubuh ketika berpuasa. Ia turut meningkatkan sistem ketahanan tubuh.

Senaman ringkas yang boleh anda lakukan;
10-15 pushup
10-15 squat
1 minit jumping jacks
10-15 bench dips
10-15 lunges
1 minit jogging setempat




Sapu2 urut2 dagu pun boleh jadi runcing. Hilang double chin. Xlama pun... boleh direct sapu bwh dagu, muka sbb losyen sejuk saja.


Lepas bersalin perut I buncit
Malu dan skrg nak jaga bebetul
Pakai Losyen Kurus Sejuk
2kali sehari 2 kg turun
Proven dan terbukti berkesan
Kat perut I.
Jadi malu pun hilang Dah skrg
Hubby pegang skrg bernafsu pula

Perut I
Skrg Dah kurus dan bertambah Sayang

Uolls pun ada chance ubah
 

Thursday, 16 June 2016

HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM




HONEY BEE VENOM MULTI SOLUTION CREAM

HARGA : RM75 (SM) RM80 (SS)

Honey Bee Venom Multi Solution Cream ialah Sapuan Krim Khas
 mengandungi racun lebah, propolis dan royal jelly untuk
 melegakan masalah kulit

Mengandungi 5 % racun lebah racun , ekstrak madu , ekstrak propolis 
dan ekstrak jeli diraja yang meremajakan kulit , krim ini melembabkan 
kulit yang kusam dan kurang bermaya

Semua dalam satu krim menjaga kebimbangan kulit yang kompleks
 dan bermasalah jerawat dan kekeringan

Penjagaan untuk pelbagai masalah kulit seperti kekeringan daripada 
rangsangan udara kotor, kekurangan air dan
 perbagai masalah jerawat.

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/

KELULUSAN KKM 

HONEY BEE VENOM MULTI 

SOLUTION CREAM
Ia menjadikan kulit licin , berdaya tahan dan berseri kulit dan penuh 
dengan kelembapan. Asid hyaluronik meningkatan kolagen dan 
kandungan kelembapan pada kulit untuk kulit terus lembut dan
 tegas ringan , preskripsi untuk melegakan kulit jerawat.

Mempunyai KKM NOT 140800675K
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN 
HONEY BEE VENOM MULTI
 SOLUTION CREAM

5 % bee venom and propolis - untuk kulit yang lembut
Honey dan royal jelly - memberikan nutrisi utk kulit
Vitamin c - skin brilliance
Collagen - untuk kulit yg anjal
Hyaluronic acid - melembapkan kulit

Ia adalah selamat untuk digunakan kerana ia tidak mengandungi
 paraben , minyak mineral atau benzophenone - 4.

CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
 HONEY BEE VENOM MULTI
 SOLUTION CREAM

Digunakan sebagai moisturizer 
Sebelum makeup dan sebelum tidur.



-This gel-based cream nih mengandungi:
1) bee venom and propolis- untuk kulit yang lembut
2) honey dan royal jelly- memberikan nutrisi utk kulit
3) vitamin c- skin brilliance
4) collagen- untuk kulit yg anjal
5) hyaluronic acid-melembapkan kulit
.
So yg mana kulit sensitive tu, jgn risau, korang bleh pakai n insyaAllah bleh treat skali minor skin problems

Apa kebaikan Honey Bee Venom Cream ni? sesuai sebagai krim pelembab untuk pagi dan malam, mengandungi Madu, Bisa Lebah(5%) Collagen , Propolis, Vitamin C,Asid Hyaluronic . Semua kandungan nye macam magik coktail untuk buat kulit kita lembab ,bermaya dan bersinar lepas pakai

Boleh mencerahkan kulit dan merawat kulit yang bermasalah seperti kulit kusam dan berjerawat. kesan jerawat pun senang pudar

5% Bee Venom kandungannya yang sangat tinggi sebab Bee Venom sangat mahal macam Emas dipasaran

Kenapa dia sangat baik? 
Sebab racun lebah Mujarab untuk semua sakit kulit seperti melecur, sunburn, kudis, jerawat, chicken pox, nappy rash. Dia jugak ubat untuk anti radang (anti inflammation) so tak payah risau untuk mencuba





 

Wednesday, 15 June 2016

JUS GOYANG RAPAT & PENCUCI GOYANG RAPAT ROZITA CHE WAN



JUS GOYANG RAPAT
HARGA : RM 45.00
POSLAJU RM 7 SM / RM 11 SS 

CHE TA PENCUCI GOYANG SEGAR
HARGA : RM 29.90
POSLAJU RM 7 SM / RM 11 SS

HARGA ASAL RM81.90
 
BELIAN KOMBO RM 72 FREE POSTAGE
 


CHE TA PENCUCI GOYANG SEGAR
HARGA : RM 29.90
 
Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan ialah merupakan Extra kolagen 
yang mampu mencerah dan menganjalkan alat sulit wanita di samping merawat 
keputihan dan kegatalan pada bahagian vagina. Produk terbaru keluaran Rozita 
Che Wan ini mengandungi wangian dari bunga jasmine yang membuatkan 
anda terasa harum dengan memberikan kesegaran berterusan
 serta berkeyakinan selepas menggunakannya 😍😍. 
Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan penyelesaian kepada masalah "miss v"
anda!.Kandungan Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan sebanyak 150ml. 
APA LAGI.......tawan hati suami anda la...Seperti anak dara you all.....
Pasti suami anda X kan pergi jauh la dari anda......
Pasti suami jatuh cinta kali kedua la....
FUNGSI/KEBAIKAN/KELEBIHAN/MANFAAT
PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN

Membersih
Merapat
Menyegar
Mewangi
Melancarkan perjalanan haid. 
Memberi keyakinan kepada si pemakai.
Mengecutkan vagina serta merawat kembali
 saluran peranakan.
Mengecut dan merawat kembali vagina serta 
menstabilkan pH vagina.
Mengurangkan masalah senggugut.
 
CARA PENGAMBILAN/CARA PENGGUNAAN
PENCUCI GOYANG SEGAR ROZITA CHE WAN

Titiskan Pencuci Goyang Segar di tapak tangan anda.
Sapukan Pencuci Goyang Segar di bahagian intim anda hingga 
ke bahagian belakang.
Biarkan selama 30-60 saat sebelum anda membasuhnya.
Anda akan terasa HARUM,SEGAR,DAN BERKEYAKINAN 
selepas menggunakannya. 


TIPS KESIHATAN KULIT

Cuci celah peha dengan bersih.
Jangan lupa scrub celah peha sekurang-kurangnya 3 hari sekali.
Selepas mandi jangan lupa lap celah peha dengan bersih sehingga kering.
Jangan sesekali menggaru pada bahagian intim anda.
Jangan pakai bedak di celah kemaluan.
Ambil vitamin atau krim untuk mencerahkan celah kelangkang.


KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)
Pencuci Goyang Segar Rozita Che Wan dijamin HALAL dan disahkan KKM!.
 


Jus Goyang Rapat Rozita Che Wan merupakan rahsia badan Che Ta yang
seperti anak dara. Denagn adanya Jus Goyang Rapat akan menjadikan 
setiap malam anda umpama malam pertama.
2 sudu pagi dan malam
 
SETIAP MALAM UMPAMA MALAM PERTAMA
Produk "PANAS" & menjadi "FENOMENA" di Malaysia.

KELEBIHAN JUS GOYANG RAPAT BY RCW :
-Menstabilkan hormon
-Memberi tenaga dalaman menguatkan rahim kepada yang selalu keguguran
-Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan -Mengecutkan peranakan -Vagina lebih grip dan tidak kering -Menegangkan payudara
-Awet muda
-Mengurangkan sakit sengugut (yang belum kahwin dan sudah kahwin)
-Merawat keputihan
-Menghilangkan rasa lesu dan sakit badan
-Jus berperisa Laici



Ibu menyusu boleh minum Jus Goyang Rapat
Berperisa Laici
Minum bnyk air suam/panas
Ibu mengandung tidak digalakan
Perlu disimpan dlm peti sejuk selepas dibuka


Adakah anda masih WOWW di mata suami???Ada masalah dalaman seperti :-
.
💃Keputihan 💃Senggugut 💃Miss V longgar
💃Kentut faraj
💃Payudara Kendur
💃Cepat penat
💃Period tak teratur

Dapatkan JUS GOYANG RAPAT skrg..
Yg belum kahwin juga boleh minum jus ni..


FUNGSI/KELEBIHAN/MANFAAT/KEBAIKAN
JUS GOYANG RAPAT ROZITA CHE WAN

Menstabilkan hormon
Memberi tenaga dalaman mnguatkan rahim
 kpd yg selalu keguguran
Mempercepatkan luka bersalin dan luka pembedahan
Mengecutkan peranakan
Vagina lebih grib dan tidak kering
Menegangkan payudara
AweT muda
Mengurangkan sakit sengugut
Merawat keputihan

Menghilangkan masa lesu dan sakit badan
KANDUNGAN BAHAN-BAHAN
JUS GOYANG RAPAT ROZITA CHE WAN

Kacip Fatimah 
Pueriria Mirifica
Ginseng
Kunyit 
Pegaga
Buah Manjakani
Buah Roselle

 
  


QU PUTEH IQ GENIUS KIDS








⏩QU PUTEH IQ GENIUS KIDS 
HARGA : RM 39.80
POSLAJU RM 6.30 SM / RM 10.60SS

CARA PENGAMBILAN
1 biji pagi & 1 biji malam
ISI KANDUNGAN : 30 TABLET / BOTOL
Boleh diambil seawal usia 1 tahun
KEISTIMEWAAN IQ GENIUS KIDS
✔Rasa perisa coklat yang lazat, digemari kanak-kanak. Iq Genius Kids membantu kanak2 membesar dengan cerdas dan pintar! Diformulasikan dari makanan sunnah pilihan yang kaya dengan zat, mineral dan serat terbukti amat bagus untuk kesihatan tubuh badan dan perkembangan minda si kecil 

Qu Puteh IQ Genius Kids merupakan makanan tambahan yang kaya dengan vitamin, mineral dan serat buat anak2 sedang membesar!

ANAK ANDA LEMBAP ? 

ANAK ANDA CEPAT MENGANTUK ?

ANAK ANDA KURANG BERMAYA ?

ANAK ANDA BEBAL ?

ANAK ANDA SUSAH MEMAHAMI ?

Mengandungi bahan terpilih seperti Kurma, Kismis, Buah Tin, Madu, Delima dan Omega 3, ia membantu menguatkan tulang, meningkatkan sistem antibodi badan juga menjadikan mereka lebih aktif dan cergas bertenaga.

Qu Puteh IQ Genius Kids membantu kanak-kanak membesar dengan cerdas dan pintar! Diformulasikan dari makanan sunnah pilihan yang kaya dengan zat, mineral dan serat terbukti amat bagus untuk kesihatan tubuh badan dan perkembangan minda si kecil anda!

KHASIAT QU PUTEH IQ GENIUS KIDS :
- Mudah bangun pagi dan bertenaga
- Lebih aktif, ceria, cergas dan rajin
- Menyuburkan sel- sel otak
- Menguatkan antibodi, tidak mudah demam atau selsema
- Membantu proses penghadaman
- Menguatkan daya ingatan dan lebih fokus dalam pembelajaran
- Mudah Faham, menghafal dan cepat ingat
- Merawat anemia (kekurangan zat besi )
- Menguatkan tulang dan gigi
- Merawat penyakit saraf dan keletihan
- Menambah selera makan
 TINDAKBALAS POSITIF AMALKAN IQ GENIUS KIDS
✔Menjana Iq / Minda Bijak
✔Daya Imunisasi yang tinggi
✔Menambah selera makan
✔Merangsang otak untuk membaca
✔Mudah bangun pagi dan bertenaga Lebih aktif, ceria, cergas dan rajin ✔Menyuburkan sel- sel otak
✔Menguatkan antibodi, tidak mudah demam atau selsema
✔Membantu proses penghadaman
✔Menguatkan daya ingatan dan lebih fokus dalam pembelajaran
✔Mudah Faham, menghafal dan cepat ingat
✔Merawat anemia (kekurangan zat besi )
✔Menguatkan tulang dan gigi
✔Merawat penyakit saraf dan keletihan

FORMULA / INTIPATI IQ GENIUS KIDS
Mengandungi DHA
✔Kurma
✔Kismis
✔Buah Tinn
✔Apricot
✔Madu
✔Delima
✔Perisa buah campuran
✔Serbuk Kolostrum
✔Serbuk coklat Omega 3, 6 & 9 

CARA PENGAMBILAN IQ GENIUS KIDS
✔Ambil 1 tablet sebelum sarapan dan 1 tablet sebelum makan malam. 

PURE SLIM 7D new packaging !! 5 in 1


HARGA : RM 55 SM  / RM 60 SS
FREE POSTAGE 


PURE SLIM 7D new packaging !! . 5 in 1 
👇 Melangsing Menganjal Membentuk Memutihkan
Menyahtoksin @ Detox 
Menstabilkan hormon 

Pure Slim 7D merupakan kapsul metabolism booster yang bermaksud Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama) 
2- Kecilkan Lengan 
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang
 7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda


Sl!m 7d kini berwajah baru..!!!!
BEST SELLER!!
READY STOK!!

ORIGINAL!!
pastikan anda Scan Barcode di Bawah Botol untuk pengesahan :-)

New look sl!m 7d.. Botol putih tau.. Botol biru tu dah takde dah.. Semua stok botol biru hq dah tukar kan kepada stok botol putih..

Ingattt!!!
Sl!m 7d sekarang botol putih.. Tiada lg botol biru.. Siapa yang beli botol biru tu di khuatiri fake productt...

Botol putih with antifake sticker original dari hq.. Miliki sekarang ya..

Jom sl!m di hari raya..!!

PURE SLIM 7D KURUS CANTIK MURAH DAN AWET MUDA DALAM 7 "DIMENSI"

Pernah tak anda alami situasi di bawah ini?
Nampak baju cantik di kedai, bila anda cuba pakai di fitting room, terus anda kecewa sebab nampak tidak cantik disebabkan lemak badan berlipat sana sini?



Anda terus rasa down dan mood bershopping pun terus hilang kan?

Terpaksalah anda cari pakaian yang besar-besar.

Lagi sedih, anda pakai bukan sebab nak cantik, tapi semata-mata untuk tutup lemak berlipat!


Apa itu SLIM 7D?? 
Slim in 7 Day??? 
Ohh bukan! . ..

Slim7D bermaksud - Langsing dalam 7 Dimensi @ SLIM7D 
1- Langsingkan dan kuruskan badan ( Itu tujuan utama)          
 2- Kecilkan Lengan
3- Kecilkan Paha 
4- Runcingkan Muka dan Pipi 
5- Hilangkan Double Chin ( Dagu yang berlapis) 
6- Kempiskan Perut dan Pinggang 
7- Cantikan Kulit,Cerah,Berseri serta awet muda
             
    Wahhh semua boleh dgn hanya mkn pil Pure Slim 7d ni.. 
AWESOME!
✔ Menguruskan badan 
✔ Meningkatkan kadar metabolisma 
✔ Membakar Kalori berlebihan 
✔ Melawaskan serta melancarkan pembuangan
✔ Bertindak mengawal selera makan 
✔ Membuang lemak dlm usus dan membuang makanan yg baru diambil 
✔ Menghalang pembentukan lemak 
✔Menghalang badan drp menerima lebihan lemak dan kabohidrat
✔Membantu sistem pencernaan utk berfungsi dgn normal 
✔Mengatasi masalah sembelit 
✔Tidak mengakibatkan kesan sampingan spt cirit birit ,pening,loya,
   masuk angin,jantung berdebar ,gangguan tidur,
   sukar tidur malam, lesu dan alahan
   ( sekiranya diambil mengikut cara yang betul )


✔ Kesan pembakaran lemak bergantung pada individu masing2.
   Jadi tempoh masa untuk kurus adalah berbeza setiap orang.
✔Elakkan minum ais atau air sejuk kerana ia melambatkan proses pecah lemak dalam badan anda.
  Seeloknya amalkan aie suam atau air limau suam untuk kesan lebih cepat.


Ini antara pengguna SLIM 7D yg dah berjaya !!! TAHNIAH!!







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs