ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Thursday, 22 September 2016

TURBO CARBON TEETH WHITENING

🌷 Harga Turbo Carbon Teeth Whitening
Rm39.90/pcs (50gram)
Whatsapp : 012 318 4080

Atau dtg terus ke kedai kami
RAFICA RESOURCES
NO 9-1 JLN DATARAN SURIA 15/7
BDR PUNCAK ALAM
Petua Mujarab Nak Putihkan Gigi

Dirumus Khas Dari Bahan
100% Organik & Natural 🍃
100% Buatan Malaysia
100% Selamat & Berkesan
.
🚫100% TIADA Campuran Bahan Kimia
.
🚫100% TIADA Kesan Sampingan
Harga MURAH!!!
.
Ramai Customer Kami Berpuasahati Dengan Kesan SEPANTAS 1-2X Pengunaan Shj!!!

Rahsia putihkan gigi dengan pantas tanpa mengeluarkan Ratusan Ringgit telah terbongkar !!
Kesan seawal 5 Minit sahaja !

🌴Turbo Carbon Teeth Whitening Bertindak 🌸Memutihkan Gigi Secara Semulajadi 🌸Menghilangkan Karat2 Pada Gigi 🌸Menuetralkan Masalah Nafas Berbau 🌸Menstabilkan PH Dalam Mulut
🌸Mencegah Masalah Kaviti
🌸Melindungi Gusi Dari Jangkitan Bakteria
🌸Menguatkan Gigi
🌸Menanggalkan Plak
■100% Tidak Mengandungi Bahan Kimia
■100% Dari Bahan Semulajadi
■Halal
■Selamat
■Berkesan Pantas

Penjagaan Gigi. Adakah anda mengambil berat tentang kesihatan gigi anda? Adakah anda faham tentang penjagaan gigi yang tepat?

Gigi merupakan aset berharga yang selalu kita kena jaga. Tanpa adanya gigi, kita tak akan dapat merasakan betapa nikmatinya makan, mengigit serta mengunyah makanan.

Kesihatan gigi bukanlah perkara yang boleh dipandang ringan begitu sahaja. Untuk merawat gigi agar tetap sihat dan kuat memerlukan rawatan maksimum serta penjagaan sejak dari kecil, bermula saatnya seorang bayi itu tumbuh gigi.



Inilah Hasil Penggunaan 3x

Turbo Carbon Teeth Whitening
🌷Cara Penggunaan,
1.Basahkan Berus Gigi Anda
2.Celup Pada Turbo Carbon Powder
3.Berus Gigi Anda Seperti Biasa
4.Kumur2 & Bilas .
🌴Untuk Kesan Paling Optimum,Gunakan Turbo Carbon Teeth Whitening Setiap Hari
Nak jadi Agen/Dropship??
Whatsapp : 012-318 4080







Wednesday, 21 September 2016

JUS DURIAN BELANDA ANNONA

HARGA : RM 188.00

Kandungan : 500 ml
Harga Promosi Sebotol : RM 160.00 sebotol
Harga Promosi 3 botol : RM 150.00 sebotol
(Harga Sebenar : RM 188.00)


Jus Organik Durian Belanda
Jus Kesihatan & Kecantikan

Keluaran MOS Nutraceutical Sdn. Bhd.
Gabungan Khasiat & Penawar dari Sumber Semulajadi
Campuran Jus Buah Durian Belanda, Buah Delima, Madu, Buah Kurma, Marin Collagen, Glutathione dll.


Fakta Jus Annona
  • 100% pati buah durian belanda, sebagai bahan asas utama    
  • Formulasi digabungkan lagi dgn buah delima, kurma, kolagen, glutathione dan madu    
  • Annona ialah supplement atau pemakanan tambahan harian yang mengetengahkan durian belanda    
  • PERTAMA seumpamanya di Malaysia    
  • Tiada pewarna atau perisa tambahan    
  • Tekstur jus pekat, rasa semestinya sedap!    
  • Bukan minuman kordial atau minuman durian belanda biasa seperti yang ada di kedai-kedai runcit atau pasaraya    
  • Tak perlu dibancuh    
Cara Pengambilan : Minum satu sudu besar 2 kali sehari seelok-eloknya semasa perut kosong atau setengah jam sebelum makan.

DURIAN BELANDA kaya dengan :
  • Acetogenin, agen fitokimia yang amat kuat dimana kajian membuktikan bahan ini menunjukkan kesan antitumor, antikanser dan bersifat selektif terhadap pelbagai jenis sel kanser.
  • Vitamin c yang berfungsi meningkatkan antibodi
  • Serat yang berfungsi mencegah sembelit
  • Potassium yang berfungsi mencegah kelesuan dan kekejangan otot
  • Magnesium yang berfungsi mencegah retensi bendalir
  • Thiamine yang berfungsi membantu tubuh menghasilkan tenaga
  • Kuprum yang berfungsi mengekalkan kekuatan tulang
  • Niasin yang berfungsi meningkatkan paras kolesterol baik HDL
  • Asid folik yang berfungsi memelihara sistem saraf dan otot
  • Zat besi yang berfungsi menghindarkan anemia
  • Riboflavin yang berfungsi mencegah migrain
DELIMA tinggi kandungan :
  • Flavonoid ,sejenis antioksidan yang kuat untuk mencegah berkembangnya radikal bebas didalam tubuh
  • Zat besi iaitu unsur penting dalam pembentukan sel darah merah
KURMA membantu :
  • Melawan sel kanser
  • Menghindar penyakit jantung
  • Mencegah sembelit
  • Pembentukan tulang dan gigi
  • Penghasilan sel darah merah
  • Metabolisme karbohidrat, protein dan lemak
  • Mengandungi antioksidan yang dikenali sebagai tannin
  • Sumber vitamin A
  • Sumber zat besi
GLUTATHIONE
  • Berperanan penting dalam system kekebalan tubuh, regenarasi sel, bersifat antioksidan dan antitoksin. Kadar glutathione dalam tubuh merupakan indikator untuk membezakan antara individu yang sihat dengan individu berpenyakit
KOLAGEN berfungsi :
  • Memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
  • Memelihara kelembapan kulit
  • Menyokong baikpulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
  • Menguatkan otot dan tulang
  • Membantu hati dalam proses detoksifikasi (buang toksin)
  • Memelihara  kelenturan sendi
  • Mengurangkan keradangan (inflamasi)
  • Memberi tenaga
  • Membantu pola tidur
  • Memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf
MADU membantu :
  • Menyembuh luka
  • Meransang pertumbuhan
  • Menurunkan glukosa dan kolesterol darah
  • Meringankan penyakit pernafasan
  • Dan sebagai antioksidan yang kuat
Kandungan lain :
  • BETA KAROTEN meneutralkan radikal bebas yang masuk dalam tubuh manusia.
  • VITAMIN B1 membantu metabolisme karbohidrat.
  • VITAMIN B6 bermanfaat dalam proses pertumbuhan, pembentukan sel-sel darah, dan saraf.
  • VITAMIN B12 membantu pertumbuhan sel darah merah
  • VITAMIN C meningkatkan sistem imun tubuh
  • VITAMIN E sebagai antioksidan
  • PURASWEET merupakan agen pemanis yang terbaik dengan indeks glisemik 17 berbanding gula atau pemanis tiruan. Sangat ideal bagi pesakit diabetik
 

Penyepit Blackhead/Blackhead Tweezer


HARGA : RM 15.00
POSLAJU RM 7SM / RM 11 SS

BLACKHEAD TWEEZERTidak GERAMkah anda pada bintik hitam dan bintik putih?

Memperkenalkan Penyepit Bintik Hitam / Blackhead Tweezer - Kualiti Bagus Ada Plastic Cover
Alat yang boleh keluarkan bintik hitam dan bintik putih
Setiap orang perlu ada 1 Penyepit Bintik Hitam / Blackhead Tweezer!
 
Cara Pengunaan
1. Cuci muka dengan pembersih wajah.
2. Wapkan terlebih dahulu wajah anda selama 20 minit dan letakkan tuala kecil di atas kepala untuk memerangkap wap. Cara ini bagi memastikan liang-liang pori anda terbuka.
3. Kemudian baru menggunakan Penyepit Bintik Hitam / Blackhead Tweezer. Lakukan dengan penuh berhati-hati untuk mengelakkan kecederaan pada kulit.
4. Setelah selesai, tutup liang-liang roma dengan mask dan akhir sekali menggunakan toner.
5. Selamat mencuba!


GARAM BUKIT 7 HERBA



Ηаrgа Αѕаl RΜ90 (300grm)

Harga PROMOSI RM70 Sebotol

FREE POSTAGE - SM

SELAMAT TINGGAL JERAGAT,
SELAMAT TINGGAL WAJAH KUSAM,
SELAMAT TINGGAL MAKE-UP TEBAL,
 





  NAK COD: TERUS DTG KEDAI KAMI

RAFICA COLLECTION
NO 9-1 Jalan dataran suria 15/7
bdr puncak alam
42300 selangor

Bayangkan hari-hari anda tanpa MAKE-UP
==============================
💢Jimat duit anda tiap-tiap bulan beli make up
💢Takde lah asyik pening kepada kalau lambat pergi kerja sebab make up
💢Nak berselfie tak perlu tukar mood camera 360 nak bagi nampak gebu
💢Pergi office pun semangat nak jumpa kawan-kawan
💢Hari raya mesti kita rasa konfiden.. Tak lama dah tuuu!
Garam Bukit 7 Herba diformulasi dari bahan semulajadi.
💢Menghapuskan tompok JERAGAT di muka
💢Memberi kelembapan kulit yg sempurna
💢Melembut dan menghaluskan semula kulit
💢Menghapuskan bintik-bintik hitam
💢Menghilangkan garis-garis halus penuaan
💢Merawat tona kulit tidak sekata
Anda mesti cuba hari ini juga! LULUS KKM: NOT160300753K
Siapa sangka kakak dari Sungai Petani Kedah jeragatnya pudar dalam 3 hari... Dah 2 tahun beliau mengalami masalah jeragat ...

" Akak baru guna sehari , muka jadi cerah, lepas 3 hari tengok kat cermin dah pudar, muka pun licin, lepas je bersara cikgu, jeragat naik tak surut-surut, tapi kali ni puas hati, tapi akak benci betul, kenapa la tak keluar 2 tahun lepas "

" Lepas 5 Minit guna scrub herba ni, saya tengok balik dekat cermin... perghhh semua kecut... yang bengkak-bengkak semua reda, licin memang takyah kata la...macam baby, dah lama tak rasa macam ni "

" nak kata tak solat akak solat, tapi muka makin lama makin kusam, baru akak tahu saluran darah akak banyak yang tersumbat, bila pakai scrub garam herba ni, muka akak dah tak kusam, badan pun ringan, wangi pulak tu...husben kata jangan tukar-tukar pakai yang lain dah "
Biasa kita tengok orang guna krim malam siang, spray , set skincare dan macam-macam lagi.....tambah pula banyak sangat skincare dekat pasaran, dah tak tahu nak guna yang mana satu...Tapi tak ramai tahu kelebihan garam bukit asli

Kita datang dari tanah, jadi untuk memulihkan masalah kulit kita juga harus menggunakan unsur berasaskan tanah dan herba semulajadi

Kini anda boleh guna scrub herba garam bukit keluaran Kak Piqah yang sangat berkesan memulih dan mencerahkan muka yang bermasalah

Kini kami adunkan 7 herba bersama garam bukit asli sebagai scrub yang anda boleh guna 3 kali seminggu.. Tapi ada yang terlajak guna 2 kali sehari sebab best...
Bila muka kena jeragat, jerawat, parut dan kulit kusam perkara pertama yang kita perlu settlekan dulu ialah melancarkan darah di sekitar muka... Bila dah lancar baru la muka tu nampak hidup semula.. Produk biasa tak selesaikan masalah malah menebalkan lagi masalah muka kita...
Bayangkan 7 herba tradisional masuk ke dalam liang kulit kita... Memang best dan apa yang anda akan rasa

2 MINIT lepas pakai :
muka licin dan lembut sangat-sangat
anda dapat rasa kulit muka anda macam hidup semula
rasa muka sangat bersih lebih dari pakai pencuci muka
muka nampak cerah sedikit
muka anda dah start gebu
masalah muka berminyak on the spot selesai... Muka anda akan nampak segar sangat-sangat
akan keluar la perkataan " Ya Allah betul la " " best nye" "sedap betul bau" " licin la muka " dan macam-macam lagi
muka mesti senyum
kejap-kejap anda akan belek muka anda
======= 
Mahu Harga PROMOSI Jimat?
------------------------------------
woooowwwww Terkejut Harga DISKAUN !!!
* sy dah cuba beli " memang BEST la "


MASALAH UTAMA WANITA BILA PAKAI PRODUK KECANTIKAN 


Pakai dah macam-macam tapi masih tak berkesan...

Jerawat, jeragat, kulit kusam, parut, muka gelap, muka kusam, berminyak bukan makin reda malah makin banyak , merebak dan teruk..

Macamana nak buat ?? produk dah beli takkan nak buang..
1st sekali kena tahu kenapa punca tak berkesan ni
Kajian dibuat rupanya produk yang kita pakai ni bagus ... yela takkan tak bagus.. ada yang keluar tv, ada yang keluar majalah semua...

Tapi tahukah anda, sebab tak berkesan ni puncanya muka kita dah tepu.. dan 10-30 tahun kita pakai produk setiap hari.Bayangkan setiap hari kita pakai krim, make up, foundation, spray dan macam -macam lagi tanpa henti walaupun sehari..Takda masa lansung kulit kita ni free atau kosong dengan produk...
Sebab tu produk yang baru kita pakai tak beri kesan pada kulit kita.. liang roma dan kapilari darah dah tersumbat..malah sel kulit mati makin menebal.. sebab tu pakai produk buat muka kita makin teruk dan tak berkesan

Tapi jangan risau formula baru Garam Bukit 7 Herba akan bantu anda kosongkan kembali kulit anda.. Ia berfungsi sebagai detox untuk melancarkan semula liang rima, kapilari darah dan buang sel kulit mati yang tersumbat di muka kita..

Bukan sekadar detox malah 7 herba dalam garam bukit ini akan bantu pula rawat muka kita..
Cengkih, habbtussauda, kulit kayu manis, buah pala, kunyit,minyak zaitun,aloe vera akan rawat masalah kulit kita yang sedia ada seperti jerawat, jeragat, parut, kulit berminyak, cerahkan muka dan badan, kulit kusam dan banyak lagi...

So apa tunggu lagi... jangan buang produk anda yang ada sekarang... detox muka kita dulu dan boleh sambung produk anda yang ada sekarang..
Mudah ... Senang dan mujarab membantu menaikkan semula seri wajah muka kita


   Kini kami adunkan 7 herba bersama garam bukit asli sebagai scrub yang anda boleh guna 3 kali seminggu.. Tapi ada yang terlajak guna 2 kali sehari sebab best...

Bila muka kena jeragat, jerawat, parut dan kulit kusam perkara pertama yang kita perlu settlekan dulu ialah melancarkan darah di sekitar muka... Bila dah lancar baru la muka tu nampak hidup semula.. Produk biasa tak selesaikan masalah malah menebalkan lagi masalah muka kita...


Kenapa boleh dapat hasil cepat ???
Jawapannya darah kita dah start berjalan lancar
Ini kerana garam bukit melancarkan darah, mengaktifkan pembuluh darah yang menyempit, dan merilekskan kulit muka anda

Kulit muka yang stress susah dan lambat nak sembuh terutama jeragat dan jerawat

Garam bukit melancarkan darah, bila darah dah kembali lancar, maka herba-herba pula akan bantu merawat masalah kulit kita pula

Anda kena tahu bagaimana produk berfungsi, ada yang tak tahu bagaimana produk bekerja.. Itu yang pakai beli jeee produk sebelum ni kan... kan ..kan..kan...

Muka je putih tak best juga... Scrub herba ini juga boleh digunakan di seluruh badan terutama bahagian yang gelap seperti bawah lengan, leher dan tepi peha

Jangan terkejut scrub herba ini juga mampu menghilangkan selulit dan tumit merekah...
Bagi anda yang konsisten pakai 3 kali seminggu ia dapat bantu anda :
✔ Menyingkirkan sel kulit mati
✔ Mengurangkan selulit
✔ Mencerahkan kulit
✔ Melembab & me"relakskan" kulit
✔ Membantu memecahkan lemak bawah kulit
✔ Mengurangkan risiko kanser kulit
✔ Melancarkan peredaran darah seluruh badan.
✔ Mengurangkan kesakitan dan keletihan kaki setelah seharian berdiri dan berjalan.
✔ Membantu merawat tumit kaki yang merekah.
✔ Mengurangkan pening, migrain, angin, lemak
✔ Membantu membuang toksin dari badan dan dapat mengelakkan virus.
✔ Melegakan kesakitan otot, lenguh-lenguh, sakit-sakit sendi, sengal-sengal dan kekejangan otot kaki.
✔ Menghilangkan gatal-gatal, kaki berair (kulat air), kaki pecah, kaki berbau
✔ Melancarkan perjalanan darah, mengurangkan toksid, lemak/kolestrol di samping mengaktifkan perjalanan darah.

Ermmmm banyak kan kelebihan produk ni, rugi kan siapa yang tak tahu tentang kelebihan scrub herba garam bukit ni kan....

Yang mana isteri-isteri yang tengok husben makin gelap tu apa kata bagi mereka pakai... Kesian tengok... Terutama husben anda yang kerja di bawah cahaya matahari
========
========
Siapa yang boleh guna :
Sesuai untuk wanita dan lelaki dan semua jenis kulit

Cara guna :

Step 1: baca doa, selawat dan niat nak wajah yang macamana kita inginkan
Step 2: basah kan muka
Step 3: ratakan scrub dan urut muka anda hingga keluar buih
Step 4 : bilas dengan air bersih
Step 5 : Lap dengan kain bersih


Gunakan Garam bukit herba ini seminggu 3 kali
Petua : Jika nak wajah awet muda dan cantik sebelum pakai scrub herba ni baca Surah Yusof ayat 4 dan di sambung dengan Surah Thaahaa ayat 3
 


JERAGAT / JERAWAT MEMANG TAK SUKA GARAM BUKIT...
.
Beli kerana kerap followup..
" Akak pakai, akak buat tak tahu je... Tahu-tahu JERAGAT akak dah hilang.. akak terkejut bila kawan tegur "
Baru dapat petang tadi customer terus rasa feedback awal lepas 5minit pakai.. Muka makin licin, lembut, cerah , lembab dan segar bugar on the spott..
.
Untuk jangka panjang ia memudarkan jeragat, menghilangkan peta gelap di pipi, hidung dan dahi.Jangan sangka tiga puluh-an ke atas sahaja yang ada jeragat... Yang lepas dua puluh tiga thn pun Boleh start ada ....
.
Tapi don't worry be happy...
.
Garam bukit 7 Herba boleh bantu, Mudah, Senang dan mujarab membantu menaikkan semula seri wajah muka kita





Eskayvie Redianze Platinum

1 Kotak - 20 sachet
HARGA : RM 170.00 
FREE POSTAGE





Eskayvie Redianze Platinum – Solusi Anti-Penuaan TERKINI

Redianze Platinummenawarkan nutrisi sel yang mantap terdiri dari pembina kolagen yang mudah serap, pengukuh elastin, pemusnah radikal bebas, pelindung sinar matahari dari dalam dan biopelembap dalam satu gabungan terhebat. Ini bagi memberi asas yang kukuh kepada kecantikan dan kesihatan tubuh badan. Formula TERKINI ini rendah kalori dan sesuai bagi wanita mahupun lelaki. Rasa buah pic yang lazat dan menyegarkan dipadatkan dengan gizi bagi menguatkan sistem imun.



Ramai juga yang PM kami, bertanyakan perkara yang sama. 

"Saya mengalami kebas tangan dan kaki. Adakah normal? Dan bolehkah 
Eskayvie Redianze Platinum mengurangkan sakit yang dialami?"


InsyaAllah, dengan izin-Nya, penyakit yang dialami boleh dikurangkan dengan 
Eskayvie Redianze Platinum



saya ingin menawarkan penyelesaian kepada 100 orang yang mengalami masalah berikut…,”


1. Kulit berkedut
2. Kulit kusam
3. Kulit muka berjeragat
4. Masalah sakit lutut
5. Badan sering lesu dan letih
Saya akan beri nasihat dan pantau sehingga anda menunjukkan respons positif, insyaAllah!
• Sesuai untuk lelaki dan wanita
• Mengatasi semua masalah di atas
• Tiada kesan sampingan
• Mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan (KKM)
• Formulasi bahan adalah daripada saya sendiri
• Menyusu badan tidak ada masalah
Peringatan!

Stok produk selalu sold out. Mari cuba produk saya yang ternyata berkesan dan selamat. Perubahan dapat dirasai seawal 7 hari.


 

Pemeliharan Kecantikan:
  • Mengatasi garisan halus,kedutan & kenduran
  • Mengurang geleberan hitam di mata
  • Meningkat tekstur, kelembapan & ketebalan kulit
  • Meningkat keanjalan kulit & mencegah regangan kulit
  • Melindungi kulit dari sinar UV
  • Mengatasi jeragat & tona kulit tak sekata
  • Mencerahkan & melembapkan kulit
  • Merangsang pemulihan tisu kulit & ketahanannya
  • Mengatasi kesan parut & selulit
  • Menguatkan, menebalkan dan sinar pada rambut
  • Mengekalkan kecantikna & kekuatan kuku
 Pemeliharaan Kesihatan:

  • Melindungi dari keradangan sendi & menyihatkan keanjalan sendi
  • Meningkatkan stamina, prestasi dan pemulihan otot
  • Merangsang peredaran darah & menyokong kesihatan sistem kardiovaskular
  • Mencegah kartarak & kelesuan mata
  • Mengawal paras gula, tekanan darah dan paras kolesterol
  • Menguatkan sistem imum & cegah kanser

Friday, 16 September 2016

CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK


HARGA : RM 50.00 - 1 KOTAK
CARA MINUM;:
1 sachet sehari sebelum makan
ISI KANDUNGAN : 15 SACHET / BOX


CHUBBY-CHUBBY WEIGHT GAIN MILK
Satu-satunya susu untuk menaikan berat badan.
Seawal 7 hari dah nmpak kesan.. dari saiz xxs kepada L.
Tiada kesan sampingan
 Sangat bagus untuk mereka yang mempunya masalah berat badan yang tidak ideal.
 Selain dari menaikan berat badan dapat memberi kulit yang cantik dan putih dengan setiap sachet yang diminum
 


Chubby Chubby Weight Gain Milk ialah produk pilihan ramai berkesan
membantu anda mendapatkan bentuk badan luar biasa!!!

Dah bosan selalu kena sindir dengan kawan??? Selalu kena perli dengan 
saudara-mara???Jom ubah bentuk penampilan anda bermula dari sekarang!!!.
Jangan biarkan mereka memerli anda berterusan.Bagi mereka terperanjat kaw..
kaw punya dan malu sakan dengan perubahan penampilan anda yang bermula
 dari hari ini!!!.Jom sama-sama rapat dan kenalkan diri anda dengan satu produk
 ni yang mana ia membantu anda untuk mendapatkan bentuk tubuh badan
 yang lebih ideal.Tunggu apa lagi..Jom buktikan kepada mereka!!!!!
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
CHUBBY CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

Membantu menambah selera makan anda.
Membantu memutih dan mencantikkan kulit.
Membantu memberi kekuatan atau tenaga pada tubuh.
Membantu menaikkan berat badan ke tahap ideal.
Membekalkan vitamin dan collagen yang mencukupi
 untuk kulit.
Mengatasi masalah jerawat dan parut.
Anjal,padat,pejal,montok.
Memudarkan jerawat.
Membantu mencerahkan kulit.
Menaikkan dan membesarkan punggung dan 
dada bagi wanita.
Tinggi kalsium untuk kesihatan gigi dan tulang.
Membantu menambah susu ibu.
Baik untuk ibu hamil dan menyusu.
Mencantikkan kuku dan rambut.
Merawat masalah tona tak sekata dan parut.
KANDUNGAN CHUBBY CHUBBY
WEIGHT GAIN MILK

Minyak Sayuran.
Gentian.
Rasa Coklat Semulajadi.
10 Vitamin.
10 Mineral.
Soya Lesitin.
CARA PENGAMBILAN CHUBBY
CHUBBY WEIGHT GAIN MILK

1 sachet sehari sebelum makan.


TIPS TAMBAH BERAT BADAN

✔ Konsumsi Karbohidrat.Tubuh memerlukan karbohidrat sebagai sumber tenaga.
Jika ingin menaikkan berat badan,Anda harus mengonsumsi cukup karbohidrat.
✔ Protein.Tubuh Anda perlu protein untuk pembentukan otot,stuktur organ 
dan menjaga fungsi sistem imun tubuh.
✔ Lemak.Lemak diperlukan tubuh sebagai cadangan tenaga,menjaga kesehatan
rambut,kulit dan fungsi syaraf.
✔ Vitamin.Konsumsilah sayur dan buah beraneka warna agar kebutuhan vitamin
 Anda terpenuhi.Anda bisa mengombinasikan beberapa sayur dan
buah dalam sehari.
✔ Mineral.Kalsium,zat besi,seng,fosfor,iodin,natrium,kalium,dan fluorin merupakan 
jenis mineral yang diperlukan tubuh.
✔ Air Putih.Minuman bersoda,cappuccino dan sari buah memang mengandung 
banyak gula dan membuat Anda cepat gemuk,tapi tidak sehat. 
✔ Olahraga.Tubuh berisi yang sehat tak akan terwujud jika Anda malas olahraga.Jenis
latihan kardio seperti jogging,jalan cepat dan aerobik bisa membuat tubuh terlihat
 berisi tapi tidak menggelambir karena lemak berlebih.
✔ Hindari Junk Food.Hentikan kebiasaan Anda menyantap junk food seperti burger,
hot dog,pizza,kraker atau daging olahan yang dibekukan.
KELULUSAN KEMENTERIAN
KESIHATAN MALAYSIA(KKM)

Chubby Chubby Weight Gain Milk produk 100% Original dijamin
HALAL dan disahkan KKM !.

Thursday, 15 September 2016

SCRUB HABBATUS SAUDA DAN GARAM BUKIT

HARGA : RM 70 MS / RM 75 SS
FREE POSTAGE 

COD : 
RAFICA RESOURCES PUNCAK ALAM


Lebih 20 Bahan Ramuan yg diadukan dalam SCRUB HABBATUS SAUDA DAN GARAM BUKIT..


Hampir semua wanita !!!!
Krim dah cuba... Spray dah cuba... Skincare dah cuba... Ubat makan pun dah cuba... Collagen pun dan berbotol-botol...

Muka pun dah macam tepung korma pakai foundation
Takkan semua produk diatas tak ok..kalau tak ok Mesti tak keluar tv,tak keluar majalah,tak keluar TV... Mesti semuanya bagus...

Jeragat ..... Jeragat..... Jeragat.. Kusam kusam kusam.. Gelap gelap gelap...
Takkan sampai bila-bila macam ni... Org lain boleh kenapa aku tidak..

Nak tak nak sekarang kena kembali kepada kaedah tradisional...
Kaedah orang kampung nenek moyang kita...

SCRUB HABBATUS SAUDA DAN GARAM BUKIT, 20 Ramuan Herba diformulasi dari bahan semulajadi..
√ Menghapuskan tompok JERAGAT di muka
√ Memberi kelembapan kulit yg sempurna
√ Melembut dan menghaluskan semula kulit
√ Menghapuskan bintik-bintik hitam
√ Menghilangkan garis-garis halus penuaan
√ Merawat tona kulit tidak sekata
√ Mampu menghilangkan parut.
√ Mencerahkan dan Melembutkan kulit 

Anda mesti cuba hari ini juga!
Bayangkan hari-hari anda tanpa MAKE-UP





KHASIAT HABBATUS SAUDA
--------------------------
-----------
➳ Membantu memberikan kekebalan pada sistem imunitas tubuh badan remaja yang sedang dalam masa pertumbuhan, Membuat wajah menjadi sehat berseri, Melembabkan dan menghaluskan kulit
.
.
KHASIAT GARAM BUKIT
--------------------------
-----
➳ Membantu mengatasi masalah jerawat, Mampu menghilangkan parut, Menanggalkan sel kulit mati, Merawat pelbagai masalah kulit khususnya kegatalan, Melembut dan mengekalkan kecantikan kulit secara semulajadi, Membantu penyerapan vitamin dengan lebih sempurna.
.
.
KHASIAT ASAM JAWA
----------------------------
➳ Asam jawa memiliki kemampuan dalam meningkatkan warna kulit dan menghapus noda di wajah dalam waktu singkat. Asam jawa dapat digunakan sebagai salah satu bahan alami yang ampuh dalam memutihkan kulit wajah, menggunakan asam jawa sebagai toner kulit secara keseluruhan.
.
.
KHASIAT JOJOBA OIL
----------------------------
➳ Mencegah kulit dari kekeringan dan menjaga agar kulit tetap lembab,Jojoba oil dapat melembutkan sel-sel kulit, dan menaikkan kotoran atau komedo yang tersumbat di pori-pori menjadi mudah dibersihkan, Baik digunakan untuk merawatan wajah berjerawat. Selain itu kandungan wax ester akan mencegah penyumbatan pori-pori sehingga bebas dari risiko jerawat akibat pori-pori tak dapat bernafas dengan bebas. Jojoba oil memiliki kandungan yang dapat membantu kotoran menjadi lebih mudah dibersihkan.
.
.
KHASIAT BUAH PALA
---------------------------
➳ Buah Pala juga mengandung bahan aktif anti penuaan. Buah pala dapat dimanfaatkan untuk membantu mencegah munculnya garis-garis halus dan kedutan pada kulit, Kandungan antimikroba dan anti peradangan di dalam Buah pala menjadikannya sebagai bahan aktif untuk mengatasi jerawat dan menghilangkan bekas jerawat.
.
.
KHASIAT KAYU MANIS
--------------------------
---------
➳ Kayu Manis digunakan untuk menghilangkan jerawat dan meremajakan kulit, juga dapat merangsang oksigen ke permukaan kulit. Kayu Manis sangat baik digunakan untuk mengangkat sel kulit mati. Hal ini akan membuat kulit lebih bersinar dan dapat meningkatkan ketengangan kulit. Untuk melembutkan kulit, kayu manis dapat dikombinasikan dengan garam, Sifat anti-bakteri dan anti-jamur yang dimiliki kayu manis berguna untuk mencerahkan kulit.
.
.
Banyak lagi Khasiat 20 Bahan Ramuan yg diadukan dalam SCRUB HABBATUS SAUDA DAN GARAM BUKIT..


 GUNA PELEMBAP WAJAH AYU SELEPAS SCRUB HABBATUS SAUDA UTK HILANGKAN JERAGAT

PELEMBAP WAJAH AYU -180ML
HARGA : RM50.00



Jangan lupa amalkan pelembap wajah pd waktu pagi dan malam utk kecantikan wajah kerana selain merawat kulit mati ia juga membantu merawat segala kotoran dari dalam kulit.

Bau buah strawberry menaikkan seri wajah
utk hasil yg terbaik amalkan pelembap selepas gunakan scrub habbatus sauda

Khasiat Pelembab Wajah Ayu
> moisturizer melembapkan kulit
> White peony memberi kulit makin flawless,glowing
> Tocopherol acetate membantu untuk melembapkan kulit dan antioksidan
> Acne buster 8 jenis ekstrak tumbuhan merawat jerawat

Fungsi utama selain untuk melembabkan kulit, anti jerawat, fawless dan glowing.
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs