ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 18 October 2016

IVITA DARK CIRCLE

HARGA : RM  30 SM / RM 35 SS
FREE POSTAGE


MEKAP ANDA PENYEBAB UTAMA HITAM BAWAH MATA

Bahan didalam bahan kosmetik dan pencuci muka boleh meningkatkan sensitiviti kulit terhadap cahaya matahari. Perkara ini menyebabkan proses pigmentation (penghitaman) menjadi tidak NORMAL.

Perkara ini berlaku kepada pengguna kosmetik yang mengandungi sekurang-kurangnya 1 dari 3 bahan yang berleluasa dalam pasaran.

Tiga bahan ini ialah.
1) Asid Sitrik yang diekstrak dari oren atau lemon.
2) Retin A
3) Bahan Kimia yang dilarang oleh KKM
Jadi apa yang terjadi apabila anda memakai make up dan menggunakan produk-produk ini?

Apabila kulit menjadi sensitif kepada cahaya matahari. Kulit akan rosak dan nipis.

Apabila kulit anda nipis dan rosak. Proses pigmentasi akan berlaku. Sama macam apabila kulit kita calar, akan ada parut kan. Dan Ha, di sinilah penyebab kepada masalah lingkaran hitam disekeliling mata anda.

Jadi, terdapat pelbagai cara untuk menghilangkan atau mengurangkan masalah lingkaran hitam di sekeliling mata ni.

Ada tradisional dan ada yang mahal.

Kalau tradisional, lambat kan nak nampak kesan?
Kalau yang cepat pula, MAHAL kan?

Nak yang berpatutan & CEPAT?

Memperkenalkan, IVITA DARK CIRCLE. Hanya pakai dua kali sehari. Anda akan nampak kesannya hanya dalam 1 minggu.
.
• Boleh pakai dengan mekap.
• Boleh pakai sembahyang (ada HALAL JAKIM)
• Bau yang wangi
• Tiada bahan kimia (lulus KKM)
.
✦ TESTIMONI ✦

" Dah nampak beza dari sebelum pakai dark circle. Even gelap tu still ada. Nampak sihat sikit dari sebelum ni. Thanks ya.. InsyaAllah akan terus pakai"- sis Ija
.
"Baru seminggu pakai dah ade perubahan, suami saya pakai. Dah kurang gelap bawah mata." - Puan Sarah
.
"Semakin hilang hitam bawah mata tu, Garisan bawah mata makin pudar".- sis Lin




Saturday, 15 October 2016

MOLEEK SKINCARE 4 IN 1- NEW PACKING




 MOLEEK SKINCARE 4IN1  
HARGA PROMOSI 

RM 120 SM / RM 125 SS
FREE POSTAGE


bahan-bahan yg kita pakai semua material gred A.. original dr tumbuhan.. mcm vitamin e utk hilangkan masalah kulit & melembutkan kulit serta melicinkan.

MOLEEK SKINCARE – Pengguna tidak perlu risau mengenai keselamatan produk ini kerana walaupun produk ini masih baru dipasarkan, pihak kami telah pun memperolehi sijil kelulusan dari pihak KKM bagi keempat-empat produk yang terkandung dalam set Moleek Skincare.


CLEANSER * Memberikan kelembapan pada kulit* Memudarkan kesan parut * Kulit wajah lebih halus dan mulus
TONER * Mengurangkan jerawat* Memberi khasiat pada kulit

DAY CREAM
* Mencerahkan kulit
* Anti Penuaan


NIGHT CREAM
* Memberi kelembapan pada kulit


MOLEEK SKINCARE sesuai untuk semua jenis kulit dan mampu membantu menghapuskan jeragat dalam masa yang singkat :)

MOLEEK SKINCARE juga tidak mengandungi mercury dan tidak akan menyebabkan penggelupasan :)

hasil penggunaan MOLEEK SKINCARE? "BEAUTY AND FLAWLESS" :)


   
MOLEEK SKINCARE antara produk yang menggunakan banyak ingredient yang berkualiti dalam proses untuk menghasilkannya.

Produk ini sangat membantu untuk mencapai kulit yang diidamkan kerana ia berupaya membantu bagi mengatasi masalah-masalah yang sering dihadapi oleh setiap wanita seperti -

Masalah Kulit Kering yang mana dapat diatasi dengan kandungan Glycerin, Propylene Glycol, Caviar Extract, Jojoba Oil, Allantion dan Vitamin A yang digunakan dalam Moleek Skincare.

Masalah Kulit Gelap yang dapat diatasi dengan kandungan Hydrogenated Castor Oil PEG40, Arbutin, Glutathione, Collagen, Bearberry Extract, Kojic Acid yang terdapat dalam Moleek Skincare yang membantu dalam proses pencerahan kulit.

Masalah Parut-Parut yang degil akibat jerawat, jeragat dan sebagainya dapat diatasi dengan kandungan Aloe Vera Extract, Tocopheryl Acetate, Vitamin E yang terdapat dalam Moleek Skincare.

Bahan Titanium Dioxide, Niacinamide, Vitamin C, Vitamin B3 yang terdapat dalam Moleek Skincare bertindak sebagai agen anti penuaan.


  • Sangat membantu dalam :
  • kulit bermasalah
  • msalah tonal x sekata
  • masalah jerawat
  • sun burn
  • jeragat
  • bntik hitam
  • gelap di bahagian bawah mata

 

MOLEEK SKINCARE produk lulus KKM :)

Pengguna tidak perlu risau mengenai keselamatan produk ini kerana walaupun produk ini masih baru dipasarkan, MOLEEK SKINCARE telah pun memperolehi sijil kelulusan dari pihak KKM bagi keempat-empat produk yang terkandung dalam set MOLEEK SKINCARE.

 MOLEEK SKINCARE mendapat kelulusan KKM kerana menggunakan bahan-bahan yang berkualiti dan tidak merbahaya serta menepati piawaian untuk produk penjagaan kulit selain keberkesanan MOLEEK SKINCARE yang telah terbukti :)




 KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE 
NEW PACKING
RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE

AWAS pada yg baru perasan yg bintik jeragat sudah mula wujud di wajah...jgn dibiarkan lama, kerana semakin lama kita biarkan ia akan menjadi semakin teruk.. Tak kan lah nak tunggu dah betul2 teruk baru nak rawat, seandainye keadaan jeragat semakin teruk kedah rawatan laser pula terpaksa digunakan :( Perlu diingat kos untuk rawatan laser bukan nye murah ye.. RM5k utk 1 rawatan, yang paling menyakitkan hati setelah buat rawatan laser yg kosnye agak mahal, jeragat ada berkemungkinan akan tumbuh kembali. Sedih bukan

Kebaikan Krim Jeragat Moleek 

* Menghilangkan jerawat & Jeragat
* Memudar & menghilangkan parut
* Menghilangkan kesan Sunburn
* Wajah Semakin Glowing Dalam 3hari
* Memudarkan Bintik hitam 

#CREAMJERAGATMOLEEK
========================
PROSES RAWATAN BERLAKU
=======================
=
.
💋DAY 1* : Cream mulai meresap kedalam kulit & menjalani proses rawatan. .
💋DAY 2* : Kulit akan terasa lembat .
💋DAY 3-6* : Jragat pd wajah akan nampak mulai pudar sedikit demi sedikit .
💋DAY 7* : Tona wajah nampak lebih sekata, kulit mkin flowless & glowing.
.
Isi kandungan dan kebaikan Krim Jeragat Moleek LULUS KKM
Aquadigunakan untuk mendapatkan kesegaran pada kulit dan sebagai agent anti penuaan. Muda remaja uollss.
Macadamia - mengatasi masalah kulit kering, bersisik, kusam dan berbagai masalah kulit. Membantu membuatkan kulit menjadi awet muda. Dan ia juga berfungsi mencegah kerosakan kulit akibat sinaran UV.
Glisyerin - sebagai agent pelembab dan memberikan kesegaran pada kulit kita.
Tocopherol - sebagai agent pelembab kulit dan melindungi kulit dari sinaran UV.
Arbutinmerawat parut lama, menggantikan kulit lama kepada kulit baru.
Propylene Glycol - bertindak bagi mengekalkan kelembapan kulit.
Kojic Acid - berfungsi sebagai merawat jeragat.
Niacinamide - mengekalkan kulit sentiasa lembab dan mengawal pengeluaran jerawat serta menghalang pembentukan jeragat pada permukaan kulit.
Morus Alba Bark Extract - merawat sel-sel kulit yang telah mati.

CARA PENGGUNAAN KRIM JERAGAT MOLEEK

 Pakai pun sehari sekali je. Sapu nipisssss je di bintik2 hitam . Cukup utk sebulan penggunaan.
 


Thursday, 13 October 2016

KRIM JERAGAT MOLEK

new packing
  
KRIM JERAGAT MOLEK
HARGA : RM 70.00

KEBAIKAN KRIM JERAGAT MOLEEK
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~ Menggalakkan pertumbuhan sel kulit baru
~~ Merawat Jeragat & menhapus bintik jeragat
~~ Menghilangkan jerawat & Parut jerawat
~~ Merawat kulit rosak kerana memakai produk
yang tidak sesuai
~~ Memberi kesan seawal 72jam

JERAGAT??BEKAS JERAWAT?PARUT2 BINTIK HITAM?
dah cuba pelbagai produk tetapi tiada kesan?
tiada feedback yang positif?
banyak pembaziran duit beratus2 sebab produk muka?

JENG JENG JENG !!
KRIM JERAGAT MOLEEK SKINCARE kan ada :)

#CREAMJERGATMOLEEK
========================
PROSES RAWATAN BERLAKU
========================

.
💋DAY 1* : Cream mulai meresap kedalam kulit & menjalani proses rawatan. .
💋DAY 2* : Kulit akan terasa lembat .
💋DAY 3-6* : Jragat pd wajah akan nampak mulai pudar sedikit demi sedikit .
💋DAY 7* : Tona wajah nampak lebih sekata, kulit mkin flowless & glowing.

dapat membantu utk memudarkan jeragat :)
menghilangkan bekas bekas jerawat dan menghapuskan parut2 bintik hitam !
jangan risau :) ! produk kami difomulasikan oleh bahan semula jadi tanpa bahan terlarang ! dan pasti akan beri kesan yang positif :) !


" JERAGAT "
.
.
�Jeragat Naik Selepas Bersalin
�Jeragat NAIK Bila Umur Meningkat ke 30-an
�Jeragat NAIK Di Sebabkan Penggunaan Kosmetik Terlarang
Nak MOLEEK SKINCARE Bantu??
�MOLEEK SKINCARE ramai yang mencuba telah TERBUKTI KEBERKESANANNYA!!!




  

Friday, 7 October 2016

PRINCESS BVRC - RAHSIA KECNTIKAN WANITA

HARGA : RM 70 SM / RM 75 SS
FREE POSTAGE

Rahsia Wanita "RAPAT DALAM , KETAT LUAR
Princess Bvrc ialah merupakan antara produk memutih kulit tersenarai dalam
 membantu anda yang menginginkan kulit dua kali ganda putih dalam masa
terdekat!!!.Princess Bvrc membantu menjadikan akak-akak semua cantik
 dan berseri macam puteri sebagaimana bertepatan dengan namanya.

Jom dapatkan kulit yang sihat,cerah,cantik dan bebas dari cela dengan
 mengamalkan produk kecantikan Princess Bvrc. Jom order sekarang!!
Tak try rugi taw..
SIAPA YANG SESUAI AMALKAN PRINCESS BVRC?
  • Mereka yang berkulit kusam, gelap, jerawat dan jeragat.
  • Mereka yang mengalami masalah keputihan yang normal atau serius.
  • Mereka yang baru lepas bersalin.
  • Mereka yang mengalami masalah faraj longgar, becak @ kegatalan .
  • Mereka yang mengalami masalah punggung kecik, leper dan jatuh.
  • Mereka yang mengalami masalah puting payudara hitam dan payudara kendur dan kecil.
  • Mereka yang mempunyai masalah tiada nafsu terhadap hubungan intim.
  • Mereka yang mempunyai masalah badan berbau @ miss-v berbau.
  • Mereka yang mempunyai masalah faraj kering.
KEBAIKAN & KHASIAT PRINCESS BVRC :
  • Mencerahkan & mencantikkan kulit seluruh badan
  • Melicinkan, menghalus & menganjalkan kulit wajah
  • Merawat masalah jerawat, kulit berminyak, kusam dan jeragat
  • Menghilangkan parut hitam dan berlubang
  • Memerahkan bibir faraj dan puting payudara
  • Merapatkan & mengetatkan saluran faraj (kekal DARA)
  • Mencerahkan celah peha, belakang leher, siku, tumit dan bawah ketiak
  • Menaikkan, membesarkan & memontok pejalkan punggung dan payudara
  • Mencantikkan rambut dan kuku
  • Mencerahkan mata
  • Mengecutkan dan menyihatkan rahim
  • Menstabilkan hormon
  • Melancarkan kitaran haid
  • Merawat keputihan & faraj becak
  • Merawat bau badan
  • Memulihkan tenaga batin
  • Menaikkan nafsu untuk bersama suami
  • Bentuk badan lebih mantap, langsing bertenaga
CARA PENGGUNAAN PRINCESS BVRC

Sehari satu sachet 30 minit selepas breakfast

FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
PRINCESS BVRC

Membantu merapatkan saluran faraj.
Membantu mencantikkan kulit seluruh badan.
Melicinkan kulit wajah.
menghilangkan parut hitam dan berlubang.
Merawat masalah jerawat dan jeragat.
Memerah bibir faraj dan puting payudara.
Mencerah celah peha,belakang leher,siku,tumit dan 
bawah ketiak.
Membesarkan punggung.
Membantu membesarkan payudara.
Mencerahkan penglihatan mata.
Mencantkkan kuku dan melebatkan rambut.
Mengecut dan menyihatkan rahim.
Membantu menstabilkan hormon.

HIPSTER POMADE

HARGA : RM 35.00
COD : RAFICA RESOURCES PUNCAK ALAM
 

Hipster Pomade ialah krim nom.1 yang berkesan membantu lelaki di luar sana 
dengan tampil gentleman!!.Hipster Pomade gaya style rambut lain dari yang
lain.Kebiasaannya kaum lelaki kita nie pandai bergaya namun tidak pandai 
dalam memilih krim rambut yang mana dapat membantu mereka 
tampil dengan lebih berkeyakinan.

Krim rambut ni juga telah mendapat sambutan paling hangat di samping 
merupakan krim terlaris di pasaran pada peredaran sekarang!!.Jom bagi kaw-kaw
raya tahun nie dengan Hipster Pomade nie!!!.Tunggu apa lagi..Jom tuan-tuan
 order sekarang sementara stok masih ada lagi nie..
 
FUNGSI/KELEBIHAN/KEBAIKAN/MANFAAT
HIPSTER POMADE

Strong Hold yang mengekalkan gaya rambut rapi sepanjang hari.
Extra Shine untuk kekal bersinar tanpa nampak kering rambut anda.
Bauan buahan fresh yang menggoda awek luar sana terpegun
 melihat anda.
Aroma Minyak wangi.
Didatangkan Wangian Vanilla.
Didatankan Wangian Epal.
Didatangkan wangian Mix Berries.
Sah untuk dibawa solat tanpa kandungan terlarang.
Dijamin kekal hensem walau dah masuk tidur.
 
CARA PENGGUNAAN HIPSTER
POMADE

Pemakaian berbeza mengikut jenis rambut(lembut,keras,curly).
Sekiranya jenis rambut kering boleh pakai ketika rambut sedikit lembab.Sebab
 kalau kering sangat susah nanti nak ratakan.Kalau basah sangat susah 
pulak nanti nak style sebab rambut berat dengan air. 
Pakai 2-3 kali dulu dan cari kesesuaian untuk rambut anda.
 
 

Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum




SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM
HARGA : RM 50.00

PROMOSI : RM 40.00
20 sachet / kotak

PERASA : ORIGINAL, STRAWBERRY & COKLAT


SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS MADU &
VITAMIN C




Susu Kambing Kurma Madu (SKKM) Platinum  

Susu kambing telah diketahui mempunyai khasiat yang baik. Gabungan susu kambing bersama madu dan kurma merupakan makanan sunnah yang berkhasiat sempurna untuk tubuh. Produk ni memang sangat bagus utk sihat dalaman cantik luaran tau. 

Susu kambing adalah susu kedua terbaik selepas susu ibu. Ada sesetengah orang tak minat atau tak dapat nak minum susu kambing sebab tak tahan dengan bau susu. Tapi susu SKKM ni telah dicampur dgn susu kambing + kurma + madu, so die mmg tak rasa "bau kambing" tapi rasa manis-manis vanila dan tak berbau hamis langsung dengan khasiat yang sememangnya tip top.


SUSU KAMBING KURMA MADU PLATINUM PLUS MADU & VITAMIN C

KELEBIHAN :

1) Memutih, mencerah & menggebukan kulit
2) Membantu merawat pelbagai penyakit kulit
3) Menguatkan tulang & gigi
4) Baik untuk gastrik
5) Sesuai untuk ibu hamil
6) Sesuai untuk seisi keluarga
7) Kaya dengan protein
8) Memulihkan tenaga & awet muda

KANDUNGAN : - Susu kambing asli - Ekstrak Kurma - Ekstrak Madu - Collagen - Vitamin C - Krimer tanpa tenusu & Glukosa

CARA PENYEDIAAN : - Campurkan 1 paket ke dalam air suam atau panas, minum sebelum sarapan dan sebelum tidur.


Jom kita lihat kelebihan kurma, madu, susu kambing SKKM

Antara Kelebihan & Khasiat Buah Kurma Ialah:-
~Kaya dengan zat besi – sangat sesuai untuk wanita yang sedang haid dan orang yang mengalami masalah anemia(kekurangan sel darah merah)
~Tidak mengandungi kolestrol.
~Kaya dengan protein, serat, glukosa, vitamin A,C, sodium dan potassium.
~Kandungan gulanya mudah diserap badan dan memberi tenaga.
~Kandungan potassium penting untuk sistem saraf yang merangsang daya ingatan, membangkit nafsu kelamin dan meningkatkan sistem pertahanan badan khususnya untuk mencegah kanser payu dara dan kanser rahim.

~Nabi Muhammad S.A.W bersabda “Rumah yang tidak ada kurma di dalamnya akan menyebabkan penghuninya kurang sihat.

Antara Kelebihan & Khasiat Madu Lebah Ialah:
Memulihkan sel-sel urat besar.
Mampu menjadi antibiotik yang lebih berkesan.
Memberi dan menambah darah.
Menyegar dan menambah tenaga tubuh badan.
Merangsang tenaga batin.
Menstabilkan kandungan gula dalam darah.
Meningkatkan kadar serapan kalsium dalam darah.
Sumber utama vitamin, mineral dan tenaga yang hebat.
Nabi Muhammad S.A.W bersabda “Allah S.W.T telah meletakkan barakah di dalam madu dan menjadikannya dari rasa ngeri, dan madu telah didoakan oleh 70 nabi”.
Nabi Muhammad S.A.W bersabda “ Barang siapa yang meminum madu setiap bulan dengan niat melakukan nasihat Al-Quran, maka Allah S.W.T akan menyembuhkannya dari 77 penyakit.

Jom kita lihat kelebihan susu kambing SKKM Platinum

Susu kambing adalah susu yang terbaik selepas susu ibu. Kajian saintifik mendapati susu kambing mengandungi sumber nutrisi seperti tenaga,  protein, karbohidrat, kalsium, zat besi, sodium, potassium dan beberapa vitamin yang diperlukan oleh tubuh manusia. Susu kambing dapat merawat dan mencegah penyakit kronik, menguatkan tulang dan sendi, menjadikan generasi akan datang bijak dan genius.

WILDAN SUSU KAMBING ASLI ORIGINAL @ COKLAT

WILDAN SUSU KAMBING ASLI ORIGINAL @ COKLAT
1 KOTAK : 500 gram
HARGA : RM 45.00
         COD : RAFICA RESOURCES PUNCAK ALAM

Kelebihan Wildan Susu Kambing Asli:
-tiada rasa hamis
-rasa enak
-Tanpa Gula Tambahan
-boleh dicampur dengan pelbagai minuman lain seperti kopi, teh dll

Kelebihan Wildan Susu Kambing Coklat:
-tiada rasa hamis
-rasa enak dengan buah Koko sebenar
-Tanpa Perasa Tiruan
-tidak terlalu manis kerana menggunakan gula sebagai pemanis pada kadar yang rendah

Khasiat Susu Kambing 100% Asli Wildan:

Untuk Ibu Hamil
Memberi tenaga dan menyegarkan badan
Sumber kalsium dan mineral untuk tubuh dan kandungan
Mencegah bayi daripada terkena demam kuning
Membantu memudahkan proses bersalin
Membantu membersihkan anggota dalaman dan peranakan semasa bersalin

Untuk Ibu Menyusukan Anak
Bagi anak yang masih kecil, kami galakkan untuk ibu menyusukan sendiri anak-anak dengan susu ibu, susu terbaik di dunia.
Sekiranya anda mengalami kekurangan susu badan, dengan mengamalkan Susu Kambing Wildan, dengan izin Allah ia dapat membantu memperbanyakkan penghasilan susu badan serta memekatkan susu badan. Insya-Allah, anak yang disusui lebih cepat kenyang dan kurang meragam.
Untuk Anak Berusia 1 Tahun dan ke atas
Membantu menguatkan imunisasi badan anak-anak.
Menguatkan tulang dan gigi anak-anak kerana susu kambing mengandungi kalsium yang tinggi.
Membantu perkembangan minda dan memperkuat daya ingatan.
Membantu sistem pencernaan.
Sesuai bagi anak-anak yang alergik kepada susu lembu atau soya.

Sesuai utk baby setahun keatas (bawah setahun boleh bancuh cair sedikit mengikut kesesuaian. Boleh cuba 3oz air suam = 1 scoop), ibu hamil, ibu menyusu, pelajar, orang dewasa & orang tua.

Untuk Pelajar
Sebagai sumber tenaga bagi pelajar yang sibuk dengan aktiviti berpersatuan dan akademik.
Menambah daya tumpuan ketika belajar
Menguatkan ingatan
Mencerdaskan otak
Untuk Orang Dewasa
Sebagai sumber tenaga
Membantu mengurangkan sakit sendi dan lutut
Menguatkan tulang dan mencegah tulang daripada rapuh
Mempercepatkan penyembuhan luka dan penyakit
Membantu mencegah penyakit lupa dan nyanyuk

Tahukah anda, kebanyakan susu kambing yang boleh anda dapati di pasaran tidak mengandungi 100% susu kambing. Sebahagiannya telah dicampur dengan susu lembu atau lebih dikenali sebagai susu skim (skim milk) atau krimer bukan tenusu (non-dairy milk). Ada diantara campuran tersebut sehingga mencecah 40% susu lembu dan hanya 60% susu kambing, maka dengan mengurangkan kandungan susu kambing maka mereka dapat menawarkan produk susu kambing mereka pada harga yang lebih murah. Berbeza dengan produk kami, Wildan Susu Kambing adalah 100% susu kambing asli tanpa campuran susu lembu. Maka harga yang kami tawarkan bagi 100% susu kambing asli adalah sangat berpatutan.

Seperti yang diketahui umum bahawa susu kambing mempunyai pelbagai khasiat, maka mengambil susu kambing yang 100% asli dapat membantu memberikan khasiat susu kambing yang lebih berkesan daripada produk susu kambing yang telah dicampur dengan susu lembu.



Thursday, 6 October 2016

K DOLL BEAUTY SKINCARE

K DOLL BEAUTY SKINCARE
HARGA : RM 70.00

Kdoll Beauty Skin💕 Keberkesanannya memang terbukti. Formulasi dari bahan semulajadi dijamin selamat untuk kulit. Tiada bahan kimia merbahaya dan 100% bahan semulajadi.

Kdoll mampu merawat:-
1.Kulit Kusam
2.Jerawat
3.Jerawat
4.Pigmentasi kulit
5.Resdung

K DOLL BEUATY 4 IN 1
CLEANSER
TONER
DAY KRIM
NIGHT KRIM

K'DOLL CLEANSER - 50g 💜 NOT151204443K Membersih wajah dengan lebih mendalam untuk menyingkirkan kotoran yang tersumbat didalam liang pori , mengimbangi minyak berlebihan , membantu mencerahkan kulit wajah disamping memberikan tona cerah sekata dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari

K'DOLL TONER - 60ml 💜 NOT151204445K Membantu mengecilkan liang , mengimbangi minyak berlebihan , menganjalkan kulit wajah dan membantu menyegarkan kulit wajah sepanjang hari .

KANDUNGAN 🌸 Aqua , Denatured Ethanol , Rose Hip Oil , Licorice Extract , Aloe Vera Extract , Fragrance . CARA PENGGUNAAN 🌹 Sapu dengan kapas/tangan dan usap K'DOLL TONER pada kulit wajah secara perlahan-lahan . Diikuti dengan tepukan perlahan

K'DOLL DAY CREAM - 5g 💜 NOT151204439K Membantu menyamarkan noda-noda hitam pada kulit wajah , melindungi wajah daripada sinar UV , menganjalkan kulit , mengimbangi minyak berlebihan , meningkatkan keserian kulit wajah dan kulit kelihatan cerah dan gebu

K'DOLL NIGHT CREAM - 5g 💜 NOT151205516K Krim kecantikan kulit wajah yang digunakan sewaktu hendak tidur . Krim ini berfungsi untuk jeragat , parut , bintik-bintik hitam , lingkaran gelap bawah mata dan sebagainya . Wajah akan kelihatan lebih cerah dan berseri pada keesokkan hari .

LEPTOS KURUS CARA MUDAH


1 botol ada 90 biji 
Kunyah 3 biji sebelum ambil makanan berat

Harga 
1 botol RM180SM/ RM190SS
2 botol RM300SM / RM310SS
 (FREE DIARI KURUS)

GRAB CEPAT TERUSKAN DGN PEMBELIAN?


Nak jadi agen kami
Whatsapp 0123184080

LEPTOS KURUS CARA MUDAH

KUNYAH KUNYAH LEMAK CAIR DGN LEPTOS

n tablet kunyah yg membantu pembakaran lemak berlebihan didalam badan sekaligus mencegah
daripada kulit menggeleber.
Ia mengandungi 6 bahan utama dgn nisbah bersesuaian utk wanita.

**L-Carnitine
----------
-meningkatkan jumlah lemak yg dibakar
-mengubah lemak menjadi bahan bakar
-meningkatkan daya tahan otot
-meningkatkan metabolisma

**Limau nipis
------------
-mengempiskan perut
-menurunkan berat badan
-membuang toksin dalam badan
-mengurangkan kolestrol

**Ekstrak Guarana
-----------------
-menurunkan berat badan berlebihan
-memerangi rasa lapar
-membersihkan sistem pencernaan
-melancarkan penghadaman

**Ekstrak klorofil
---------------- 

-memelihara daya tahan tubuh
-meningkatkan imunisasi tubuh
-detoks (pembersih toksin/racun)

**Garcinia Cambogia
-------------------
-menghapuskan enzim yg berperanan untuk menyimpan lemak
-membakar lemak & mengurangkan nafsu makan
-mengurangkan ukur lilit
-mengurangkan lemak dalam darah

**Dekstrosa
-----------
-meningkatkan produksi insulin yg melancarkan aliran darah menuju ke otot
-meningkatkan penyerapan nutrisi penting bagi memacu perkembangan otot secara efektif


Macam mana Leptos bertindak?
===============================
Leptos
 tablet pembakaran kalori secara sihat dan cepat. LEPTOS adalah formula khas untuk Wanita yang gemuk/gempal & berat berlebihan
Leptos mengandungi L-Carnitine iaitu agen membakar kalori tanpa perlu bersenam.

Leptos ni bertindak untuk bakar KALORI dalam badan untuk menghalang pembentukan lemak tepu, cepat kenyang, rasa lapar yang lambat dan melawaskan tanpa cirit birit. Ia bukanlah agen "MENYEKAT SELERA". Orang yang tak der selera makan ni org sakit jer. Dengan Leptos anda makan dan anda bakar kalori.

Kenapa anda berpeluh bila ambil Leptos?
Sebab ianya membakar kalori yang anda ambil seolah2 anda bersenam.

Ambil Leptos sebelum makan untuk ianya ready dan aktif di dalam bagi pembakaran kalori yang anda ambil. Jika anda kawal kalori dan bakar bersama Leptos, lebih cepat penurunan berat badan akan berlaku.

Jangan risau... kami akan bagi PERCUMA Diari Kurus (minimum pembelian 2 botol) untuk anda faham ilmu kalori dan bantu anda BERJAYA turun berat badan dengan Leptos. Program KURUS yang WAJIB TURUN BERAT BADAN.

Rasanya masam2 Lime dan sangat sedap utk dikunyah.
1 botol ada 90 biji.
3 biji sekali makan. Sis hanya perlu kunyah sebelum makan di sesi makan yg berlebihan.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs