ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Friday, 30 March 2018

JAMU SURUT AYU - ORIGINAL

 PASTIKAN HOLOGRAM LEBAH DI KOTAK

PIL PELANGSINGAN SURUT AYU (ORIGINAL) - RECOMMENDED
♡Jaminan 000% original, selamat dan berkesan.
Sebotol -30biji kapsul 
Dapatkan Jamu Original di sini ..Ini Jaminan RAFICA RESOURCES

HARGA : RM 33.00 - SM
RM 39.00 - SS
FREE POS 

BELI 2 - RM 60.00
BELI 3 - RM 80.00
BELI 4 - RM 100.00
FREE POS - SM

Hanya 2 kapsul setiap pagi sebelum breakfast!
jamu ni bakar lemak melalui air kencing dan peluh. 
dijamin tak cirit birit
sebulan turun 3kg - 7kg bergantung dgn penjagaan makanan kita


 CIRI - CIRI ORIGINAL JAMU SURUT AYU :-
* Penutup ada tulisan ASLI
* Sticker Hologram gambar Lebah
* Warna Kotak lebih Pudar
* Warna Kapsul Berkilat
* Penutup dalam jernih

CIRI-CIRI JAMU SURUT AYU TIRUAN :-
* Penutup luar tiada tulisan
* Warna kotak lebih terang
* Sticker Hologram yg berlainan
* Warna kapsul yg pudar
* Penutup di dalam warna putih  


 



 

 Jika dilihat secara kasar, Jamu Surut Ayu mempunyai nama dan bentuk tulisan yang sama dengan Jamu Surut Ayu original, botol yang hampir sama serta kotak dan bentuk tablet yang hampir serupa. Ia boleh didapati daripada pengedar dengan harga yang terlalu mahal atau lebih teruk, harganya sama dengan yang original.Jadi berhati-hati.


PASTIKAN HOLOGRAM LEBAH DI ATAS KOTAK
PIL DI DALAM BOTOL DAN KESAN APABILA MAKAN PIL INI..
KAMI PASTI SEKIRANYA ANDA PERNAH MAKAN PIL YANG ORIGINAL ANDA AKAN DAPAT KESAN YANG AGAK CEPAT DAN TIADA KESAN-KESAN SAMPINGAN


Produk ter"HOT" kami setakat ini
Dapat Mengurangkan & Melangsingkan Badan secara Semulajadi...

Dapatkan yang original Jamu Surut Ayu dari kami 

Dapatkan SURUT AYU ORIGINAL dengan harga jimat. SERIUS ingin menurunkan berat badan! Surut Ayu Jamu Herbal Ramuan Alami SANGAT BERKESAN! Turunkan berat badan dengan membakar lemak, kawal selera makan, mengecilkan size perut tanpa cirit- birit atau lain2 masalah. 


* SURUT AYU INI SEBAGAI UBAT PELANGSING YANG MUJARAP
* BOLEH DI AMBIL OLEH LELAKI, WANITA, DAN REMAJA

KHASIAT DAN KEGUNAAN:
- MENURUNKAN BERAT BADAN
- MENGECILKAN LAMBUNG SECARA ALAMI
- MEMBAKAR ATAU MENGHANCURKAN LEMAK
- MENGURANGI NAFSU MAKAN
- MELANCARKAN BUANG AIR BESAR
- MEMBENTUK SISTEM PENCERNAAN
- MENGECANGKAN OTOT PERUT

ATURAN PAKAI : 

**Makan 2 pil pada waktu bangun pagi (30 minit sebelum


makan). Sehari cukup dimakan hanya sekali sahaja.
  BANYAK KAN MINUM AIR PUTIH, MAKAN BUAH-BUAHAN, DAN SAYUR-SAYURAN, SELAMA MENGAMBIL PRODUK INI.

 



SURUT AYU JAMU HERBAL RAMUAN ALAMI PELANGSING TUBUH YANG AMAN DAN TERBUKTI KHASIATNYA

Pil ni diperkenalkan oleh seorang customer,dia ambil selama 8 bulan dan beratnya susut dari 75 kg sehingga 52 kg.Ada ditunjukkan gambarnya sebelum dan selepas ambil jamu ni,membuatkan saya yakin akan keberkesannya.




 
 

Bahan-bahan surut ayu :-
Jamu surut ayu ORIGINAL dibuat dari herba terpilih. Berikut ialah komposisi surut ayu: Buah Guarana, Kunyit dan Lemon
 
 
 


Apakah kesan sampingan pembakar lemak tu?

Kesan sampingan pembakar lemak sebenarnya adalah tanda bahawa pembakar lemak itu berkesan. Kenapa pulak? Sebab untuk membakar kalori berlebihan tu memanglah denyutan jantung itu akan naik. Dan peningkatan denyutan jantung itu memang disampingi dengan side effects seperti berikut:

1.Resah


2.Stress

3.Tidak Tenang

Dan kalau anda biasa minum kopi, mungkin kandungan tu pun tidak memberikan kesan yang ketara kepada anda.

Kami galakkan anda turut bersenam untuk meningkatkan pembakaran kalori.

Elak penggunaan jika anda mempunyai hipertension, masalah jantung atau penyakit kardiovaskular yang lain. 

PENGALAMAN SENDIRI MENGGUNAKAN JAMU SURUT AYU

Di sini saya nak kongsi pengalaman saya
sblm saya mengenali Jamu Surut Ayu 


 Selepas saya melahirkan anak ke-4 pada 9 Nov 2014 saya mengalami kegemukan ketika mengandung. berat saya naik  15 kg ketika mengandung.


Kerjaya saya memerlukan bdn saya cepat kembali ke bentuk asal.
Jadi saya mengambil jamu surut ayu untuk mempercepatkan lagi pembakaran lemak. Ketika mengambil jamu ini tekak rasa kering dan mmg amat digalakkan minum byk air bagi membantu proses detox. Jamu ini membantu memecahkan lemak secara peluh dan air kencing. selera makan pun menjadi kurang


Dlm masa 2 bulan saya dptkan kurang dr 65 kg - 55kg...10 kg turun.walaupun belum lagi dapat berat asal..saya target untuk turun kan lagi 5 kg...
saya target lagi sebulan turun 5 kg utk mencapai impian saya


untuk pelanggan diluar sana, jgn takut untuk mencuba..mulakan dgn pemakanan sihat, lebihkan sup dan sayuran dan bersenam lah agar pembakaran kalori cepat berlaku


jika mahu khidmat rundingan atau pembelian whatsapp saya ye 
PN.Yanni 0123184080

 
Photoshoot  terbaru saya bersama Maira Collections 


Photoshoot  terbaru saya bersama UMMIRIAZ 
selepas bersalin 4 bulan



WONDER GLOW GOLD - NEW PACKING


 ( GOLD SERIES ) 

2X Glowing Effect & Vitamin C

HARGA : 1 SET ( RM120.00)

SEMENANJUNG - RM105
SABAH/SARAWAK - RM110
FREE POS 

 WG BASIC GOLD
Mengandungi : 
Krim siang 35g
 Krim malam 35g
Sabun berwarna HIJAU

👍 JERAGAT BOLEH HILANG
👍 MENCERAHKAN KULIT






☘️☘️ KELEBIHAN WONDER GLOW GOLD ☘️☘️ ☘️☘️
1. Krim Wonder Glow Gold mampu menghapuskan pigmentasi, tompok hitam, jerawat dan juga kedutan dengan pantas dan selamat.
2. Wajah gelap dan kusam akan menjadi cerah berseri
3. Krim ini juga dapat memberi kesan kecerahan Ultra paling pantas iaitu seawal 3 hari.
4. Krim ini juga mengandungi agen pemutihan yang selamat seperti Super Glutathione, Vitamin C Infusions serta Sarang Burung Walet. TANPA PENGELUPASAN!
5. TIDAK mengandungi sebarang hydroquinone, atau sebarang peluntur, merkuri dan juga paraben.
6. Dengan Wonder Glow Gold anda bebas dari sebarang makeup. 

Keaslian kulit dengan Wonder Glow meyakinkan anda tanpa makeup

KENAPA PERLU BERMEKAP? SEDANGKAN ANDA MAMPU MEMILIKI KULIT SIHAT BERSERI TANPA CELA DENGAN SET BASIC WONDERGLOW YANG HEBAT INI


6 FUNGSI SET WONDERGLOW GOLD

# Mencerahkan dan menyerikan wajah
# Menghilangkan pigmentasi yang tebal
# Menghapuskan jerawat dengan berkesan
# Mengecilkan pori-pori wajah & menghaluskan kulit secara semulajadi
# Anti penuaan & awet muda yang unggul
# Mengandungi kombinasi hebat glutathione, vitamin C infusions & sarang burung walit agar kulit sihat bercahaya dan bersinar!

WONDERGLOW  mampu menghapuskan pigmentasi, tompok hitam, jerawat dan juga kedutan dengan pantas. Dengan penggunaan yg optimum, wajah gelap dan kusam akan menjadi cerah berseri seawal 3 hari!!!



PUDING MONTOX BERRY STOBERRY

PUDDING MONTOK by Berry Stroberry
HARGA RM  69.00

Nak harga promosi..??!!
📞Pm or wasap terus www.wasap.my/60123184080
💌Pos seluruh Malaysia
Cod Puncak alam

Sesiapa ade masalah susu kurang
puting tengelam
breast xsama saiz..bole cuba gosok sebelah2 ja...
yg mana ada msalah kendur lembik labuh tu lagiiii laaa 
wajib cuba PUDDING MONTOX ni taw..🌹🌹



PUDDING MONTOK by Berry Stroberry
NOT161201369K

(tidak membesarkn) hanya menegangkan serta menganjalkan payudara serta punggung tahan hingga 6 bulan keats
harga asal (RM69.90)

Fungsi Pudding Montox
🍓 Menambah keaslian asset wanita
🍓 Payudara/punggung menjadi montok, padat, berisi
🍓 Menegang dan menganjalkan
🍓 Mengembalikan warna puting payudara dan menjadi gebu
🍓 Untuk kesan yg lebih ohsem.. gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🍓 Wangi seolah2 perfume badan
🍓 Menghaluskan kulit

Siapa Yang Wajib Pakai Pudding Montox !!
🍓 Ibu2 menyusu yang payudaranya kendur dan jatuh
🍓 Punggung jatuh lembik leper
🍓 Aset sudah lembik
🍓 Puting payudara hitam (puting kembali cerah dan pinkish)
🍓 Payudara yg kecil dan tidak menarik
🍓 Payudara kecil sebelah saiz xsama
🍓 Payudara yg tiada isi
🍓 Anak dara yg bakal berkahwin

PUDDING MONTOX KHAS UTK:
🌸 Menambah keaslian aset wanita
🌸 Payudara / punggung menjadi montox padat dan berisi
🌸Menegang dan menganjalkan
🌸 Mengembalikan warna kulit payudara dan menjadi gebu
🌸 Ia juga boleh dijadikan masker utk nipple menjadi pink
🌸 Untuk kesan yg lebih baik, gosok sebelum tidur dan bilas keesokan harinya
🌸 Menghaluskan kulit

KESAN SEAWAL 7 HARI- BERGANTUNG PADA TINDAK BALAS INDIVIDU.ADA YG DIANTARANYA 3HARI PERTAMA ADA YG DAH MULA TERASA KESAN TEGANG
SECARA PURATA AKAN MENGAMBIL MASA SEKITAR 20_30 HARI UNTUK MELIHAT KESAN YANG KETARA.

DLM SEMINGGU PERTAMA PAYUDARA AKAN RSA SAKIT SEDIKIT NYUT2 SBB PROSES MENEGANG URAT2


TIDAK MEMBESARKN TAPI HANYA MENEGANGKN DAN MENGANJALKN
PAYUDARA/PUNGGNG SAHAJA




Q & A

1.Sis tak bahaya ka puding ni.
Puding montox ni hanyalah sabun semata2 .utk luaran sahaja bukan dalaman..
dia bukan ubat bukan supplemenet dan paling penting dia ada not kkm..

2.Saya menyusu sis tak pe ke tak bahaya ke utk baby?
Baby menyusu bkn masa kita mandi syg..puding montox soap ni sama  mcm body shower korang yg guna hari2 tu cuma beza dia sabun ni korang guna kt breast utk bg tegang n anjal balik apa yg kendur tu.lepas gosok bilas la syg..lepas tu baby nk menyusu pun boleh. jgn lupa ibu mengandung pon bole gun.

3.betul ka kalau amal puding montox ni susu bole jadi banyak
sis tak kata sayang tapi ramai custmr yg bagitaw dlu masa breast kendur susu kurang anak smpai mengamok sebab tak cukup susu..tp lepas amal mandi puding ni bila breast dah tegang tetiba ja susu pon makin meriah..mungkin kerana urat tegang maka susu pon makin mudah keluar

4.Mak-mak je ke yg bole guna sis?sy anak dara bole tak?
ish mesti la bole sayang..kalau ada masalah breast sebelah kendur ka kecik ka bole juga guna.fokus guna sebelah ja smpai la dia dah stabil balik..yg mana puting gelap pon bole cerahkan balik.setengah org yang guna akan mengelupas skit bhgian kulit kering tu tp lepas tu dia akan ok balik...

5.cara guna yg betul lak macam mana sis?
guna masa kita mandi syg cubit sikit puding tu letak air gosok2 kt tangan pastu urut2 kat breast kita tu...lama2 skit dalam 3 4 minit baru bilas...guna sehari 2 3 kali mcmtu..

6.kalau breast dah tegang kena guna smpai bila2 ka sis..
Tak perlu pon syg kalau dah dpt breast yg kita idamkn tu..tak pakai hari2 pon xpa dah..cukup la seminggu sekali je.janji guna jgk jgn la stop terus nnt kendur balik xsyokk arr.apa2 pon setia itu lebih baik

7.paling cepat kesan dia bila sis?
paling cepat lah testimoni yg kami dapat 3hari..3hari je customer bagi tahu breast dia dah nyut2 tanda mula nk tegang la tu..nyut2 tu selalunya lepas 2 - 3 ari nanti hilang la..tp tak semua org rasa nyut2 tu...ada jgk custmr yg seminggu dua baru nmpk kesan dan jgn terkejut ada jugak sbulan baru nmpk kesan biasala kondisi breast kita tak sama ada cepat ada lambat..kita tak menjanjikan bulan dan bintang..kita hanya berpandukan testimoni customer sahaja..ada ratusan testimoni dari customer yg kami dpt tanpa tutup nama fb dan no tel custmr korang bole tny sndri pendapat mereka...slagi tak yakin jgn cuba..sbb kita nak yg terbaik buat custmr..

8.sis kalau sy nk bg lg cepat kesan bole tak sy buat jadi masker guna malam2
err xperlu kot syg sbb buat sabun pon dah berkesan..sebenarnya dulu puding montox ni kita ajar utk masker tp ramai cust yg xsesuai sbb dia kan sabun..bila guna lama2 nanti pedih...so kita sarankn tak perlu pon masker...sabun dah mencukupi

9.puding montox ni tahan berapa lama
tahan berbulan2 sbb kita guna secubit ja masa mandi..tp masalah dia skrg majoriti pengguna yg beli d guna tak smpai sebulan😂masing2 ketagih guna..geram sbb dia wangi sgt.
..
10.sis suami sy nk pakai jgk bole tak dia kata nk bagi tegang bawah
haa yg ni ikut suka hahaha tp ada jgk testimoni yg bg tahu suami diorg guna bebird laki dia makin berkembang dgn jayanya hahah


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs