ISIKAN ORDER FORM SELEPAS MEMBUAT PEMBAYARAN SAHAJA..

RUANGAN PROMOSI !!!

UNTUK KHIDMAT LAYANAN PANTAS MENGENAI PRODUK & HARGA ATAU MEMAKLUMKAN BAYARAN ANDA BOLEH EMAILKAN KEPADA

rafica.resources@gmail.com ATAU LAYARI FACEBOOK KAMI RAFICA RESOURCES.

Dapatkan koleksi jam tangan, kain pasang & hand bag di FB Rafica Resources Collections

FOLLOW KAMI DI INSTAGRAM PEMBORONG_RAFICA


(Sila SMS, Whatsapp, Line, @ Email sekiranya talian sibuk @ tidak dijawab). Kami akan membalas pertanyaan dan order anda dengan segera.


RAFICA RESOURCES menjemput anda yang berminat untuk menjadi sebahagian dari rakanniaga kami (dropshipper ).

Untuk urusan order call / Tel / Whatsapp / SMS
☎ Pn. Yanni 012 - 318 4080
Admin 1 012 - 500 5161


Kami mencari Stokis Negeri/ Agen / dan Dropship produk kecantikan kami. Stokis dan pengedar tunggal dicari seluruh Malaysia!




Hubungi kami -

Cosmetics Consultant

Ditalian / whatsaap: +6012-500 5161/ 012-318 4080


JAMINAN WANG DIKEMBALIKAN 100% SEKIRANYA PRODUK KAMI TIDAK ORIGINAL
FREE DELIVERY UNTUK KAWASAN (PUNCAK ALAM) BAGI PEMBELIAN RM 100 KE ATAS

Nak beli retail,nak jadi agent & dropshipper ?
atau pun nak borong ? nak diskaun?
X de hal.........semua boleh..
Whatsapp je 012 318 4080 .. nanti citer ..;)

ORDER FORM SUBMISSION

Nama (Name) :
Alamat (Address) :
Tel no (Contact No) :
Nama Produk & Kuantiti (Product & Quantity) :
Email Address :
Bayaran Ke Akaun (Payment Method): CIMB Rafica Resorces 1259 0000 5941 08
Paypal/Credit/Debit Card
Jumlah Bayaran (Total Amount) :
Tarikh & Masa Bayaran (Time & Date Payment) :

MAKLUMAT PEMBAYARAN & ORDER ANDA AKAN DI BALAS MELALUI EMAIL DALAM MASA 24 JAM.

STEP 1 : ISIKAN ORDER FORM DAN KLIK BUTTON " SUBMIT FORM"

STEP 2 : KLIK BUTTON " CONTINUE"  DAN SILA PASTIKAN ANDA MENERIMA MAKLUM BALAS DARI KAMI SELEPAS ORDER FORM DI HANTAR


This contact form was created by Freedback.

PayPal /Credit or Debit Card

Pembayaran Menggunakan PayPal Account / Credit or Debit card :-

1.Setiap Pembelian akan dikenakan tambahan pembayaran perkhidmatan (Merchant Service Charge) sebanyak 6%

PayPal

PayPal

PayPal Credit/Debit Payment

Tuesday, 23 October 2018

MEERACLE FACIAL CLEANSER & SERUM






Harga SET RM 120
Meeracle gemstone cleanser - new packing
Meeracle serum -new packing

STOP PAKAI MEKAP TEBAL2
TAK PAYAH MINUM COLLAGEN
TAK PAYAH KRIM SIANG MALAM
HANYA 1 SAPUAN
NAK FLAWLESS?
SAPU 2X KALI SEHARI



Produk terbaru dari Meeracle, pencuci muka pertama yang dihasilkan menggunakan formula penguraian & Gemstone.
Diperbuat dari bahan campuran batu permata.
Cleanser nih sangat berkesan untuk mengembalikan seri wajah seawal cucian pertama!
.πŸ’πŸ’πŸ’
.
Kesan ketara dapat dirasai dalam 1-3 hari aje, kenapa cepat??
Sebab bahan-bahan didalamnya digabung & diperkuatkan lagi dengan ekstrak & Malachite Stone...
.
.
Cleanser didalamnya berwarna hijau.
Ramai yang pelik, ehh kenapa Cleanser Meeracle ni warna hijau?
Pengasas kata sebab kuantiti penggunaan batu permata Malachite Stone yang banyak & asli buatkan Cleanser tu menjadi warna hijau.
Hampa pernah tengok tak kale batu Malachite Stone? Hijau sokmo !
.
.
KELEBIHAN MALACHITE STONE :
Control lebihan minyak dikulit muka
Anti aging, menjadikan muka awet muda
Menyembuhkan muka dari radiasi & chemical
Anti keradangan
Kulit wajah lebih glowing & shining
.
.
Meeracle Gemstone Cleanser diformulasi dari bahansemulajadi sahaja, tak ada bahan kimia yg digunakan & 100% bebas risiko penggelupasan.
.
.
Gemstone Cleanser ni pengasas setahun setengah ye duduk dlm bilik lab di makmal rnd Meeracle™, sebab nak pastikan formula betul2 selamat dan berkesan utk para pengguna.
Uji itu uji ni, tak puas hati tukar formula itu tukar ini, sampai 1 tahun lebih barulah dapat dikeluarkan. So uolls jangan risau. Rangkaian produk Meeracle ni bukan produk rebranding @ ciplak.
Ia 100% original & berkualiti
Meeracle Gemstone Cleanser bertemakan hijau semuanya..
.
BAHAN HEBAT MEERACLE CLEANSER :
Malachite Stone
Aloe Vera
Green Tea
Yang pasti belum ada lagi produk lain di pasaran yang menggunakan khasiat batu Malachite..
Meeracle Gemstone adalah yg pertama & pencetusnya.
MEERACLE SERUM
Meeracle serum memang tak dapat dipisahkan lagi
Guna je sekali,nak guna berkali-kali
Sebab serum ni lain daripada lain
Penggunaan diamond, ruby dan pearlπŸ’ŽπŸ’Ž
memang effect untuk hilangkan jeragat, jerawat dan segala yang ada di kulit wajah. Ia juga boleh memutih dan melicinkan kulit anda.
Penggunaan mesti konsisten baru nampak keberhasilan yang menyerlah,
3 hari dah nampak perubahannya.

MEERACLE FACIAL SERUM
serum yang pertama di Malaysia dan Asia yang melindungi kulit dari pencemaran cahaya biru (blue light pollution@ hev)yang berpunca daripada,
radiasi telefon bimbit(screen telefon)
komputer
laptop
tablet
lampu
television

yang akan membawa kepada kerosakkan kulit
seperti
πŸ™…πŸ»‍♀kulit menjadi gelap
πŸ™…πŸ»‍♀kulit kering
πŸ™…πŸ»‍♀kulit akan kelihatan lebih tua dari usia
πŸ™…πŸ»‍♀berjerawat
πŸ™…πŸ»‍♀kanser

jangan ingat uv dari cahaya matahari je taw berbahaya dan bunga Verbascum yang terdapat dalam meeracle serum akan

🌼melindungi kulit dari sinaran uv yang berbahaya
🌼mengurangkan radiasi kulit
🌼menghasilkan cahaya perlindungan
🌼membuatkan kulit kelihatan bersinar,lebih muda dan sihat
kesimpulannya nak tgk tv,nak buat kerja depan computer,nak main telefone,nak duduk bawah lampu lama-lama dll wajib pakai meeracle serum dulu untuk lindungi kulit dari sinaran biru digital yang bahaya!

Puteri hijau gel mandian bidara


Puteri hijau gel mandian bidara
Harga Market RM22

Ada 2 jenis bau
Hijau Aroma Limau purut
Pink Aroma Gaharu

DISERANG GANGGUAN ANEH TAK NAMPAK DENGAN MATA KASAR?
----------------------------------------------------------------------
Ciri ciri gangguan seperti:
→ Bila di tempat tinggi, rasa macam pening pening, nk terjun
→ Di mana2 saja asyik fikirkan masalah rumahtangga, serta hilang fokus
→ Tidak selesa berada dalam rumah sendiri, kat luar ok je! Hairan
→ Masalah intim rumahtangga tidak normal
→ Bayi selalu menangis terutama waktu malam.
Adakalanya asyik tunjuk2 atas
→ Terdapat kesan lebam di badan tanpa punca yang jelas terutama gadis sunti
→ Mimpi yang aneh seperti jatuh tempat tinggi, pastu terjaga. Ada juga mimpi orang suruh susukan bayi. Macam2 lagi mimpi yang buatkan anda seram
→ Anak2 garang lain macam
→ Tawar hati dengan pasangan
→ Suka besarkan hal kecil, dan sebaliknya
→ Sering sakit2 badan, terutama dalam perut
.
Adakah anda punya ciri2 di atas? Kalau ada, jangan biar lama, lakukan sesuatu usaha untuk elakkan. At least kita cuba, jangan dok diam. Never give up!

Nk cerita kat member, nnt orang kata "eh benda dalam selimut pun nak cerita". Cuba anda berada di tempat mereka... mcmna nak cari penyelesaian? Buntu juga kan. So moralnya, kalau member anda mcm ada masalah, jangan expect dia teruk. Rapati dia, tanya kot2 boleh bantu.
.
Di sini, kami membekalkan Gel Mandian Bidara untuk senangkan anda guna. Sebagai ikhtiar, sedangkan Allah jualah yang menyembuhkan. Insyaallah dgn izinNya. Semoga anda dapat manfaat darinya.

=======================================

Dengan Gel Mandian Bidara Dari Puteri Hijau, dengan izin Allah, Kesan Boleh Dilihat Seawal 7 HARI SETELAH GUNA.

-------------------------------------------------------------------------
.
a. BERKUALITI - formulasi baru ini adalah yang terbaik di pasaran.
.
b. HARGA MURAH - dijual dengan harga mampu milik. kenapa bayar lebih??
.
c. KEPEKATAN - gel mandian kami pekat dan berbeza !
.
d. WANGI - wangian yang harum dan menyegarkan.

v asia glow white




v asia glow white
harga market: RM38
1 botol 40 tablet

πŸ‡V'Asia Glow White

πŸ’Štablet kunyahan berperisa raspberry dengan kolagen & sakura
πŸ’Šmencerahkan kulit secara menyeluruh
πŸ’Šmelembabkan kulit & merawat sel kulit rosak
πŸ’Šmengurangkan parut jerawat, bekas luka, bintik hitam & pigmentasi
amalkan secara konsisten untuk kesan yg terbaik
kunyah 2biji sehari(pagi & petang)
sesuai untuk lelaki & wanita..

Afamaxx



AFAMAXX
harga market: RM150


Kehebatan AFAMAXX yang berasaskan AFA (Aphanizomenon Flos Aquae) ini bukan terletak pada mulut pengedarnya.. tetapi terdapat daripada lebih 300 journal saintis perubatan doktor pakar dan lebih 2000 ujian makmal dan juga klinikal yg mengatakan AFA (Aphanizomenon Flos Aquae) AFAMAXX adalah terbaik yg mempunyai lebih 64 nutrisi lengkap yg diperlukan tubuh !!!

KENAPA AFAMAXX
Kerana Tubuh Kita Memerlukannya.

AFAMAXX adalah satu satunya produk Asia dari MAXXIMA dan dunia mengakui keberkesanannya.

AFAMAXX yang telah dibuktikan dan terbukti ianya mampu membantu Tulang Sum Sum membebaskan Sel sel Induk dewasa manusia dan ​Natural Killer Cell (Nk Sel)​ secara semula jadi tanpa Pembedahan Tulang Sum sum...

Afamaxx membantu menjana semula dan membaiki sel-sel secara semulajadi untuk membantu kembali kesihatan kita.

Agak-agak bila sel-sel baru ni keluar dengan banyak apa yang dia buat dalam tubuh kita????

Sel-Sel Baru AkanπŸ‘‡
Tujuannya:-

πŸ–Œ~Mengantikan sel sel yang mati.
πŸ–Œ~Membaiki sel sel yang rosak.
πŸ–Œ~Mengaktifkan semula sel sel yang lemah.
πŸ–Œ~Mengandungi cryptophycin iaitu agen anti kanser yg berfungsi membunuh sel-sel kanser.

Dengan 3 Kapsul Bersamaan 1 gram AFA Setiap Hari Anda Mendapat 64 Nutrisi Dan Sel Baru

Kelulusan Kesihatan-No MAL 14055097TC
Di Iktiraf Sebagai Ubat Tradisional

Nexcious Premix Berries Drink


Nexcious
harga market: RM209
harga promosi : RM100


Habis semua parut hitam, jerawat, jeragat semua hilang. Satu badan dah putih melepak.

..

Minum 1 botol dah cukup untuk putihkan satu badan.

.

Dijamin selamat, halal & berkesan

.

► Bahan Nexcious

Vitamin C

Goldenseal Berries

White Crystal Tomato

.

► Kelebihan Buah Berry

Memutih & mencerahkan satu badan

Menghilangkan parut & jeragat

Menghapuskan semua jerawat

Menutup liang pori-pori


JERSLIN OIL (minyak 1001 rahsia)



Jerslin Power Oil
(Minyak 1001 Rahsia)



Harga:
Jerslin Power Oil - 50ml = RM50.00
Jerslin Power Oil - 40ml =RM40.00
Jerslin Power Oil - 30ml =RM30.00


 Khasiat Jerslin Oil Jershima

  • Merawat kulit melecur
  • Mengurangkan lebam bawah mata
  • Membantu mengurangkan parut pada muka dan badan
  • Membantu menyuburkan rambut
  • Membantu masalah kulit & bibir kering
  • Membantu melembut dan menghaluskan kulit
  • Anti penuaan & mengurangkan masalah jeragat
  • Membantu masalah kulit kaki pecah
  • Sesuai untuk semua penyakit ringan dan berat


 Kandungan Jerslin Oil Jershima

  1. Minyak Bijan
  2. Minyak Zaitun
  3. Minyak Bunga Matahari
  4. Habbatus Sauda
  5. Herba tempatan terpilih


Cara Guna Jerslin Oil Jershima

  1. Sapu dan urut di tempat bermasalah selama 5-10minit sekerap 1atau 2 kali sehari:
Banyak lagi masalah penyakit yang dapat diselesaikan dengan JERSLIN POWER-terdapat panduan di dalam kotak.





Miqa pro vit c




Miqa pro vit c
Harga Market RM65



Korang dah tahu ke ape tu pro vit c by miqa?
Pro vit c by miqa ni vitamin c yang pure oren.100% dari pati oren.Bukan untuk cantik je.Malah banyak lagi manfaat dalam 1 botol kecik ni.
.
Walaupun nampak botol comey je tapi dalam 1 botol ni ada 40mg.Boleh tahan 2 bulan.Wow jimat berganda tu.Meh la order.Tengok kebaikan pro vit c yang mek share ni ye.
.
Di antara khasiat dan kebaikan Vitamin C:

√ Melawan jangkitan.

√ Memperbaiki tisu penyambung yang rosak kulit, tulang, ligamen, tendon).

√ Penghasilan kolagen untuk kulit.

√ Melindungi pembuluh darah, melancarkan pengaliran darah.

√ Mengeluarkan bahan kimia berbahaya dari dalam badan kita.

√ Meningkatkan penyerapan zat besi (bagus untuk ibu hamil dan low Hb.

Didatangkan dlm bentuk serbuk 40g setiap botol yang mampu bertahan selama 2 bln!!! Betol2 jimat!!

Antara kelebihannya:
Mencerahkan kulit
Melembabkan kulit
Merawat jerawat
Menghilangkan jeragat
Mengawal penuaan pada wajah
Memudarkan parut
Merawat kulit kusam & berminyak
Menutup liang pori di wajah
Mengembalikan kelembutan & keanjalan kulit
Mengurangkan garis-garis halus pada wajah
Mensekatakan tona kulit
Merawat kulit sensitif
Merawat kudis buta
Mengurangkan pigmentasi
Menghasilkan kolagen untuk kulit
Merawat alergi & resdung
Merawat demam & selesema
Merawat siku & tumit merekah
Mencantikkan kuku
Menyihatkan gusi dan mata
Menghilangkan lesu
Menguatkan antibodi
Mengurangkan tekanan darah tinggi
Melancarkan saluran darah
Mengawal kestabilan hormon
Mengurangkan risiko terkena barah
Mengurangkan berat badan
Memudahkan proses detoks
Menyingkirkan toksin dalam badan.

Produk ini seperti yg kita tahu sgt multipurpose & sgt bagus utk kulit serta kesihatan badan

Ada pelbagai kaedah pengambilan yg blh di amalkan, blh selang seli ikut pada keselesaan & minat masing-masing

Cara 1 : *Minum*
Ambil 1/4 sudu vitc powder by miqa *suku di bhg hujung2 sudu yg disediakan* dan campur dlm air sejuk/air suam *150ml*..dinasihatkn guna botol yg diberikan krn sukatannye adalah 150ml utk air penuh.

Blh juga campur dlm jus/minuman lain.
Amalkan 1x sblm breakfast, 1x sebelum tido setiap hari, JGN SKIP!
*Jika sukatan 1 sudu vit c(sudu yg disediakan), guna utk 1.5 liter air*

*Blh juga di mkn tanpa bancuh ikt sukatan 1/4 tadi setiap 2x sehari ya.. Terus kemam dlm mulut, senang!(rasa masam sikit)

BODY DREAM FIBERMAX


FIBERMAX
Harga rm100


Fibermax merupakan produk yang digunakan untuk membantu mengurangkan berat badan, mencegah perut boroi, menyingkir toksin, melegakan sembelit dan melancarkan pergerakan usus

KELEBIHAN FIBERMAX
πŸ”΄Membantu proses menurunkan berat badan menjadi lebih cepat
πŸ”΄Mengekalkan berat badan ideal.
πŸ”΄Membersihkan usus secara menyeluruh dan menormalkan kembali fungsi usus
πŸ”΄Melancarkan kembali proses pembuangan dan sekaligus menghilangkan masalah sembelit
πŸ”΄Meningkatkan metabolisme dan kecekapan sistem penghadaman
πŸ”΄Membantu menurunkan paras kolestrol jahat
πŸ”΄Mempercepatkan proses penyeapan nutrien dan sekaligus memberikan kesan cepat dan maksimum keatas pengambilan suplimen
πŸ”΄Menstabilkan paras glukosa dalam darah
πŸ”΄Menukar kembali angka usia biologi dan memberi kesan awet muda dari semasa ke semasa
.
wsap untuk info lanjut
.
http://www.wasap.my/60123184080
http://www.wasap.my/60123184080
http://www.wasap.my/60123184080


Body cream coco-S - 15 sachet




Body cream coco-S - 15 sachet
Harga rm 95.00
promosi rm 80 sekotak

rasa hot coklat yang lazat 

KELEBIHAN BODY DREAM :

WANITA :
πŸ‘± Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ‘± Mengecilkan lengan
πŸ‘± Menganjalkan & memantapkan payudara
πŸ‘± Mengempis & membuang lemak bahagian perut
πŸ‘± Merampingkan pinggang S - Shape
πŸ‘± Menganjalkan & memantapkan punggung
πŸ‘± Mengecilkan peha

LELAKI :
πŸ’ͺ Mengecilkan wajah, membuang lemak bawah dagu, wajah V - Shape
πŸ’ͺ Memantapkan otot dada
πŸ’ͺ Mengempiskan perut yang boroi & membuang lemak bahagian perut
Teringin dak nak makan banyak tapi berat badan berkurang?
Haaaaa.. teringin ke idok?
Kalau teringin, mesti,harus,wajib minum COCO-S by Body Dream ni.
Sure menjadi!
Tak caya kena cuba, sudah cuba baru tau πŸ˜‰
Mai whatsapp/pm sis lekaih.

Kelebihan Body Dream Coco-S
1⃣ *SANGAT SEDAP*
πŸŽ—Perisa Hot Chocolate🍫

2⃣ *SENANG & MUDAH*
πŸŽ—Bole bawa sachet dan buat kat luar. kalau lupa nak minum kt rumah nanti bancuh dgn air suam setengah cawan.

3⃣ *KAWAL SELERA MAKAN*
πŸŽ—kawal selera nak makan nasi yg banyak berlemak dan menggemukkan confirm lagi cepat kurus πŸ’ƒ

4⃣ *KENYANG LAMA*
πŸŽ—Sebab ada ingredient coco & flaxseed

5⃣ *TAK PERLU BERSENAM*
πŸŽ—BODYDREAM dah membantu membakar lemak dalam badan. 🍼cuma disarankan kena minum air masak banyak lagi banyak minum air lagi cepat turun beratπŸ‰

6⃣ *TIADA PANTANG*
πŸŽ—Makan macam biasa je tiade pantang, tp kalau dpt kurangkan amik πŸ› nasi lagi bagus πŸ‘

7⃣ *BAKAR LEMAK DENGAN CEPAT*
πŸŽ—Mengecilkan bahagian PERUT yang buncit,

LENGAN, PEHA, PINGGANG, PINGGUL & MUKA
Bertindak sebagai FAT BURNER, lemak akan di bakar dengan cepat makanan yang baru masuk je dalam badan akan di cerna dgn pantas tanpa meninggalkan lemak2 yg tak diperlukan terkumpul dalam badan.

8⃣ *LEBIH BERTENAGA SEPANJANG HARI*
9⃣ *BENTUK BADAN LEBIH RAMPING & MENARIK* . 🌸 

UNTUK *WANITA* :
Glass Hour Shape ( badan kerengga), payudara dan punggung lebih mantap .  

🌸 UNTUK  *LELAKI* :
Perut kempis, shape pinggang dan dada lebih mantap πŸ’ͺ
Berminat kan?

Rr4u new pack

KOS UNTUK PRODUK CERDAS INI?
===================================
NILAI SEBENAR BAGI GENIUS RR 4 U ini:
.
HARGA SEBENAR GENIUS RR4U ini - 1 SET RM 150
Tapi untuk PUAN, kami sudi berikan DISKAUN + FREE POSTAGE untuk SEMENANJUNG

NEW PACK


HANYA RM120 SAHAJA.

Ya, RM120 ( 3 botol utk 3 bulan)

✔1 botol mengandungi 60biji tablet ✔manis.
✔1 botol utk sebulan
✔3 botol utk 3 bulan

======================================
BAGAIMANA CARA MAKAN GENIUS RR4U INI
======================================
KUNYAH ATAU KEMAM SAHAJA.
.
●1 - 3 TAHUN
-->1 BIJI SEBELUM SARAPAN
.
●4 - 12 TAHUN
-->1 BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN
-->1 BIJI SEBELUM TIDUR
.
●13 - DEWASA
-->2 BIJI PAGI SEBELUM SARAPAN
-->2 BIJI SEBELUM TIDUR
.
========================================
DENGAN GENIUS RR4U, BANYAK FAEDAHNYA!
========================================
.
✪ Anak-anak kecil anda mula MINAT BELAJAR seawal usia 2 tahun. Minat belajar yang hadir TANPA PAKSAAN.
.
✪ IQ anak kecil anda semakin meningkat. Lebih cerdas dari biasa. INSYALLAH.
.
✪ Anak kecil anda petah BERBICARA;-) Silap-silap aribulan, dia yang ajar anda nanti..hehehe
.
SESUAI DARI UMUR 1 TAHUN KE ATAS
.
==================================
Tablet genius RR4U adalah ubat minda berasaskn homopaty yg baik untuk perkembangan minda anak dan perubahan ketara akan berlaku 2-3 minggu selepas mengambil Tablet Genius. InsyaAllah Dan sudah mendapat kelulusan KKM No MAL: 07051021TC
✔Meningkatkan minat belajar menyebabkan anak ingin belajar tanpa rasa jemu
✔Meningkatkan tumpuan otak (fokus) seterusnya anak dapat menyerap segala ilmu yang diajar cikgu di sekolah ✔Meningkatkan daya ingatan bagi membolehkan anak mendapat tempat yang terbaik dalam peperiksaan
✔Mudah faham bila belajar tanpa perlu mengulagi topik tertentu berulang kali
✔Anak mudah bangun pagi tanpa terjerit-jerit untuk mengejutkan anak yang susah bangun pagi setiap hari
✔Anak lebih mendengar kata seterusnya lahirlah anak yang soleh dan solehah
✔Menambah tenaga dalam badan bagi anak yang selalu tertidur ketika belajar
✔Memberi kefasihan kpd kanak2 yg pelat
✔anak suka membaca tanpa disuruh
✔anak cekap dlm matematik
✔anak mudah menghafal terutamanya doa dan Al Quran

TESTIMONI

"USTZAH HERAN, BAPAK HEPI DGN PERUBAHAN ANAK"
.
"Ustazah mereka pun hairan sbb mereka tak lekang dgn buku...Pagi nk pegi sekolah & balik sek. dalam kereta...membaca.Ayah mereka pun hairan,kalau sebelum ni susah nk baca buku...ni sampai terlelap nk tidur pun masih nk baca buku...."
~ Puan Ishalija, kakitangan awam.

RAHSIA PELAJAR TERBAIK
"Sblm ni result dia agm teruk jg...tp slps sy suruh dia amalkn setiap pg dan mlm...alhamdulillah...br2 ni result trayel spm dia mmg mengejuktkn kami sekeluarga...." Kakak kepada Shaharol Izham Ramadhan bin Mohmed Saleh setelah mengambil Tablet GENIUS
(SEMUA DENGAN IZIN ALLAH)

<< LEBIH 30 RIBU UNIT SUDAH DIEDARKAN KEPADA IBU2 SELURUH MALAYSIA KERANA ANAK MEREKA SEMAKIN FOKUS,BIJAK,POSITIF DAN CEMERLANG SETELAH MEMAKAN TABLET GENIUS >>
--->" Alhamdulillah mmg npk perubahan positif pd adik bongsu sy Shaharol Izham Ramadhan.Sblm ni result dia agk teruk jg,tp selepas sy suruh dia amalkan setiap pg dan malam...Alhamdulillah..br2 ni result trial SPM dia mmg mengejutkan kami sekeluarga". - Izwani Lina
.

Kejora pudding montok

Kejora pudding montok
Harga market RM35

PUDDING MONTOK KEJORA

FUNGSI & KELEBIHAN PUDDING MONTOKS KEJORA :

πŸ’Menganjalkan payudara dan punggung
πŸ’Menjadikan payudara dan punggung lebih tegang dan terangkat
πŸ’Memontokkan dan membulatkan payudara dan punggung
πŸ’Punggung dan payudara lebih padat dan berisi
πŸ’Mengekalkan ketegangan otot payudara
πŸ’Kulit sekitar payudara dan punggung lebih halus, gebu dan lembut
πŸ’Menjadikan nipple lebih pinkish

CARA PENGGUNAAN PUDDING MONTOK KEJORA :

πŸ‘‰Ambil secolet pudding letakkan di atas tapak tangan.
πŸ‘‰Letakkan sedikit air.
πŸ‘‰Buihkan kemudian gosok pada payudara / punggung.
πŸ‘‰Lakukan sedikit urutan membulat lawan arah jam.
πŸ‘‰Biarkan selama 2-3 minit sebelum dibilas

Sutrabella foundation


Sutrabella foundation
Harga Market RM79.90



🌷🌷🌷KELEBIHAN SUTRABELLA FOUNDATION🌷🌷🌷

🌷Melindungi kulit dari sinar UV
🌷Menyegar serta melembabkan kulit
🌷Tidak berminyak serta melekit
🌷Wajah akan lebih Glowing dan Flawless
🌷Menyerlahkan kecantikan secara semulajadi
🌷Menggunakan bahan semulajadi
🌷Tekstur Foundation yang sangat ringan
🌷Mudah untuk dicuci/mesra Wudhuk
🌷Menjadikan wajah cantik sekata
🌷Menutup kesan cela
🌷Tidak bercapuk
🌷Tidak perlu makeup tebal
🌷Menjadi pilihan MUA Malaysia
🌷Sebotol foundation tahan sehingga 3 bulan penggunaan
🌷Makeup tahan lama.

OKAYA LIQUID FOUNDATION 35ml




OKAYA LIQUID FOUNDATION 35ml
HARGA RM 79

Kelebihan Liquid Foundation Okaya
*Berasaskan Organik Marula Oil*

OKAYA FOUNDATION LIQUID dengan minyak marula , so lepas ni dah tak yah susah2 cari argan oil lagi sebelum pakai foundation, semua okaya liquid kasi settle...

Okaya Liquid Foundation ni mempunyai tekstur yang sangat halus, mudah serap dan ringan di kulit.
Apa kelebihan minyak marula dalam liquid foundation ni? Kita tengok info secara umumπŸ˜‰

Campuran beberapa titis minyak marula pada produk penjagaan kulit atau foundation untuk menangkal radikal bebas. Teksturnya yang ringan dan mudah diserap boleh melembabkan kulit tanpa meninggalkan sisa minyak pada wajah.

√Spf 35
√Sesuai untuk kulit Asia
√Sesuai untuk kulit kering
√Sesuai untuk kulit berminyak
√Sangat Wangi
√Tidak Melekit
√Senang Di Cuci
√Bersifat ringan dan senang di blend
√Kulit yang berparut n jeragat sesuai dan tidak akan kusam dan bercapuk
√Kulit lebih kelihatan cantik dan lebih natural
sebab teksturnya yang halus dan lembut
√Memberi kesan sempurna pada wajah

BASAHAN KENCUR NEW PACKING


HARGA : RM65 SM / RM 70 SS
FREE POSTAGE

COD : RAFICA RESOURCES
PUNCAK ALAM



❤️❤️❤️ BASUHAN KENCUR ❤️❤️❤️
Special dengan basahan kencur nie kita boleh guna sebagai HERBA BERTANGAS,GEL MANDIAN HERBA,dan FEMININE WASH

⭐️⭐️⭐️KEBAIKAN BERTANGAS⭐️⭐️⭐️
❤️ Bagi wanita bersalin,membantu proses penyembuhan & pengecutan rahim dengan cepat
❤️ Menghindari dari penyakit puan(keputihan,rahim rendah dan tombong)
❤️ mempercepatkan luka supaya cepat kering & jahitan cepat sembuh bagi wanita berpantang
❤️ memberikan nifas yg lawas & mengecutkan rahim
❤️ menegangkan dan mengembalikan lembapan pada kulit dibahagian sulit
❤️ mengetatkan faraj
❤️ memecahkan lemak yg terkumpul di dlam badan
❤️ mengembalikan tenaga dan melegakan sakit pinggan
❤️ mengatasi masalah segugut dan haid tak stabil
❤️ mengatasi masalah hubungan suami isteri
❤️ awet muda

⭐️⭐️⭐️KEBAIKAN MANDIAN HERBA⭐️⭐️⭐️
🎈untuk membuang angin di dalam badan
🎈untuk menyegarkan urat saraf
🎈untuk menyegarkan badan dan memulihkan tenaga yg lemah
🎈untuk menghilangkan bau badan
🎈membantu melancarkan pengeluaran susu ibu

⭐️⭐️⭐️KEBAIKAN FEMININE WASH⭐️⭐️⭐️
🎈mengekalkan kelembapan secara semulajadi
🎈mengekalkan PH normal vagina
🎈menghilangkan bau yg kurang enak
🎈mencegah kekeringan,kegatalan n memberikan keselesaan

❤️CARA MENGUNAKAN BASAHAN❤️

🍭UNTUK KEGUNAAN TANGAS
=Picitkan basahan pada sudu besar tea
=sukatan 4 suda besar yea
=Masukkan ke dalam air panas yg baru di didih,kemudian wapkan ke bahagian intim kita...
=Tangas dlam masa 10-15minit
=1 minggu 2kali berselang selang..

(UNTUK YANG DATANG BULAN DAN HAMIL TIDAK BOLEH BERTANGAS YE)
🍭UNTUK MANDIAN HERBA

=boleh sapu di sekitar bahagian ari-ari dan bahagian urat-urat yg tak dingin
=Badan akan menjadi segar slpas buat mandian herba nie

🍭UNTUK FEMININE WASH
= boleh guna mcm pencuci wanita biasa
=Bagi yg ada masalah segugut boleh gosok di bahagian ari-ari
=Kegunaan hari-hari lagi kesan yg berganda😊


BUNGA YG LAYU MEKAR SEMULA?
Aku selalu segan nak cuba pakaii yg mengancam depan asben aku...yer la ketiak habis hitam...nak pakai lawa lawa masa nak tido pun takde mood.
Abg pun jarang on.

Aku perasan aku ada masalah dah tak der fefeling sehebat macam dulu...
mak aku kata dah taknak telan j a m u pun t a n g a s jangan lupa...
biar pulih urat k e m u t tt...biar berseri...baru laki tengok ada selera katanya.


Mana aku nak kutip daun daun tu semua.dah la aku ni kerja pagi sampai petang.
Tapi satu hari tu asben aku hadiah kat aku sesuatu...dia kata nanti guna...
Bila aku bukak tengok dalam tu BASAHAN K-E-N-C-U-R -


Aku pun apa lagi bukak la kan...sekali tengok...oh dalam bentuk g e l...
wangi jer bau...sedap sangat.aku pun mulalah picit dalam air panas,ambik kain batik aku selubung diri aku dan bertangas...


Aduhhh sedap jer rasa macam puteri raja zaman dulu pulak...
Aku perasan lepas brtangas tu kan...bibir bawah tu cantik terletak balik...
betul kata mak rawatan bertangas ni bantu pulih a s e t.
Lepas tu aku tiap tiap hari buat sebagai mandian...mandian herba gitu...takde lagi dah mood aku nak ke laut...


pi kerja balik kerja badan aku maintain segar jer.
Abang pun dah tak perli aku dah...dia dok senyum ja sekarang...alhamdulilah...
hubungan kami pun makin baik...makin best gitu
serius syoq sungguh basahan ni...aku takkan rekomen kalau aku sendiri tak konfiden.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Cara Membuat Pesanan

Bayaran melalui akaun :-

Maybank A/C : 5628 4351 2384
Aradea Global Sdn Bhd

CIMB A/C: 8600 8123 70
Rafica Resources

Kalau ada BAKI, saya akan pulangkan
& JIKA pihak kami tidak masukkan baki anda, PLEASE SMS / INBOX kami semula ye...Don't Worry baki akan dipulangkan.

Isikan order form diatas @ Whatsapp ke nombor 012-318 4080

(Pn. Yanni) atau emailkan kepada rafica.resources@gmail.com untuk memaklumkan bayaran dan oder yang dibuat.

Saya juga adalah pengguna seperti anda... Saya sendiri menggunakan/ mengamalkan hampir semua produk yg saya jual.. & hanya yang benar-benar BERKUALITI sahaja, yang akan saya kongsikan bersama anda..Pastinya SEMUA PRODUK di sini adalah yang ORIGINAL/ASLI.

Kepada anda para pelanggan yang menyokong saya selama ini JUTAAN TERIMA KASIH untuk anda! ;-)

1.Cut off : bayaran yg dibuat selepas pukul 1 pm, item akan diposkan keesokan hari.

2.Bayaran yang diterima pada hari Sabtu & Ahad akan di Pos pada hari Isnin.

3.Penghantaran Setiap Hari Isnin hingga Jumaat.

4.Khidmat Pos Laju digunakan untuk tujuan penghantaran.

Followers

OWNER RAFICA RESOURCES

OWNER RAFICA RESOURCES
PN.YANNI - SMS / Whatsapp 012 318 4080

Ummiriaz Collection

Ummiriaz Collection

photo shoot Maira Collection

photo shoot Maira Collection

MAIRA COLLECTIONS

MAIRA COLLECTIONS

Photoshoot Maira Collections

Photoshoot Maira Collections

Maira Collections

Maira Collections

Maira Collection

Maira Collection

MAIRA collection

MAIRA collection
Saya yang memakai baju maroon

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

photoshoot

photoshoot

Majalah Mingguan Wanita

Majalah Mingguan Wanita

photoshoot

photoshoot

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Ummiriaz Collection - Nona TV3

Ummiriaz Collection - Nona TV3

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

UMMIRIAZ COLLECTIONS

Ummiriaz Collections

Ummiriaz Collections

MAJALAH NUR MAY 2014

MAJALAH NUR MAY 2014

Karangkraf - Majalah NUR

Karangkraf - Majalah NUR

Ummiriaz

Ummiriaz

FS Ummiriaz Collections

FS Ummiriaz Collections

Koleksi Peragaan

Koleksi Peragaan

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012

Saya di Majalah KELUARGA DEC 2012
Ummiriaz Collections

photo shoot terbaru 2013

photo shoot terbaru 2013

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Pencarian Covergirl NUR 2011/12

Photoshoot at Karangkraf

Photoshoot at Karangkraf

PHOTOGRAPHY at Studio Mediakreatif

PHOTOGRAPHY at  Studio Mediakreatif

Iklan Sendayu Tinggi

Iklan Sendayu Tinggi

Cover NUR JAN 2012

Cover NUR JAN 2012

Bersama Finalis NUR 2012

Bersama Finalis NUR 2012
Media Hiburan

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012

Saya di Majalah Keluarga Jul 2012
Photoshoot bersama Ummiriaz Collections

NUR - March 2012

NUR - March 2012

Sinar Harian 28 Oct 2011

Sinar Harian 28 Oct 2011
Sendayu Tinggi Set Bersalin AMME Complete

KOSMO 18 Aug 11

KOSMO 18 Aug 11
Saya & Testimoni Nightriem Dunia Herbs